Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984907 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Bu yönetim, Bielsa ile konuşup Biliç ile anlaştı.
Maxi ile Konuşup Porto B takımından Opare ile anlaştı.
Kaboul ile uğraşıp, Milosevic ile anlaştı.

Yani Şimdi biz, Teknik direktörler falan sayıyoruz ya, geçiniz, Biliç istifa etmediği müddetçe bizde. Staj yapan genç arkadaş gibi düşünün. Az paraya, çok fazla sorumluluğu olmadan laylay zaman geçirip tecrübe ediniyor bizde.

Şimdi biz sol kanada ayew danny hayallari kuruyoruz ya, Gerçekler Olcay şahan. Plasesi Mustafa pektemek.

Sağ beke Maxi, Sol kanada fuchs falan diyoruz ya. Opare bonservisi alınır 1 milyona, ,işte şöyle pazarlık ettik böyle pazarlık ettik bu başarıdır( Mottayı 1 milyona alınca sevinç naralarıda atılmıştı), Motta kalır. Yani bek falan alınmaz.

Orta sahaya mavuba mbia de jong deniyor, 1 aya kalmaz, atiba ile sözleşme imzalarlar, atiba veli tolgay necip bize yeter de artar mesajları basına pompalanır, onlarda bize güzel bi pompalarlar haberleri.

Bu takım 1 tane stoper alır, bir tane de hücuma yönelik oyuncu alır transferi bitirir arkadaşlar.

Maç başına 1 kurtarış, 2 sakatlık yaşayan Tolga ile gireriz sezona. Hiiiç hayal kurmayın. Borç içerisindeyiz, 1 kuruş para yok transfere.

Bu sene yine 3. olacağımız için şampiyonlar ligi geliride olmayacak. O açıdan beklentiyi minimize edelim, stadımız açılsın, 3.lük kovalayalım yeni stadımızda, belki süpriz yapar 2. oluruz önümüzdeki senelerde.

uzun zamansonra istediğim yorumlardan birini okudum
güzelll farkında olmak kadar güzel birsey yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bu yönetim, Bielsa ile konuşup Biliç ile anlaştı.
Maxi ile Konuşup Porto B takımından Opare ile anlaştı.
Kaboul ile uğraşıp, Milosevic ile anlaştı.

Yani Şimdi biz, Teknik direktörler falan sayıyoruz ya, geçiniz, Biliç istifa etmediği müddetçe bizde. Staj yapan genç arkadaş gibi düşünün. Az paraya, çok fazla sorumluluğu olmadan laylay zaman geçirip tecrübe ediniyor bizde.

Şimdi biz sol kanada ayew danny hayallari kuruyoruz ya, Gerçekler Olcay şahan. Plasesi Mustafa pektemek.

Sağ beke Maxi, Sol kanada fuchs falan diyoruz ya. Opare bonservisi alınır 1 milyona, ,işte şöyle pazarlık ettik böyle pazarlık ettik bu başarıdır( Mottayı 1 milyona alınca sevinç naralarıda atılmıştı), Motta kalır. Yani bek falan alınmaz.

Orta sahaya mavuba mbia de jong deniyor, 1 aya kalmaz, atiba ile sözleşme imzalarlar, atiba veli tolgay necip bize yeter de artar mesajları basına pompalanır, onlarda bize güzel bi pompalarlar haberleri.

Bu takım 1 tane stoper alır, bir tane de hücuma yönelik oyuncu alır transferi bitirir arkadaşlar.

Maç başına 1 kurtarış, 2 sakatlık yaşayan Tolga ile gireriz sezona. Hiiiç hayal kurmayın. Borç içerisindeyiz, 1 kuruş para yok transfere.

Bu sene yine 3. olacağımız için şampiyonlar ligi geliride olmayacak. O açıdan beklentiyi minimize edelim, stadımız açılsın, 3.lük kovalayalım yeni stadımızda, belki süpriz yapar 2. oluruz önümüzdeki senelerde.
Doğru söze ne denir ki hoşumuza gitmese de yazılanlar doğru,birçoğu da olması muhtemel
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu gollerin %90 ını bizim takımda atacak adam yok, ba töre olcay dahil ki zaten başka gol atabilen adamımızda yok.

Adamın sadece şampiyonlar ligi tecrübesinin toplamı bizimkilerin toplamının avrupa ligi tecrübesi toplamından fazla.

Fazla söze gerek yok. Süpriz yapıp alabilirlerse, muazzam olur.

Çevrimdışı Altuğ

Son Dakika: Önder Özen Kasımpaşa'nın teknik direktörü oldu

Çevrimdışı Deniz

ne bahtsız takımız ya :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ErsinA.

yardımcısı da M.Aurelio

Adamın ilk maçı bizle olacak. hayat ne garip

Çevrimdışı Serhat Akkaya

uzun zamansonra istediğim yorumlardan birini okudum
güzelll farkında olmak kadar güzel birsey yok
Polyanna olacağız diye hepimiz at gözlükleri takıp gerçekleri görmezden geliyoruz. Gerçekten son zamanlarda okuduğum, duygusallıktan arınmış en gerçekçi yorumlardan birisi. Umut, sinerji diye diye bu hallere geldik. Bi kerede gerçekçi olmayı deneyelim bakalım nasıl olacak :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Ebru Gündeş'in eşi İran asıllı ünlü işadamı Reza Zarrab'ın geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Ümraniye'deki tesislerini gezdiği ve Başkan Fikret Orman ile görüştüğü öğrenildi.
Zarrab'ın Orman ile yaptığı görüşme hakkında herhangi bir bilgi alınamadı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Black Eagle

Firat aydinus derbi raporu açıklanmış. Sözüm ona daha büyük olaylar olmasın diye emenikeye kart göstermemis. Bu bir kural hatasıdır. Bilerek göstermemiş anlamı çıkar. Mhk tff ye hakem hatası diye rapor vermis. Biseyler yapılmalı

Çevrimdışı atalay

Reza Zarrab'a loca verin;fakat sırf 2016 seçiminde oy vermesin;muhaliftir diye referans veren adamların kongre üyeliklerini erteleyin.Bravo yönetim Beşiktaş değerlerini çok iyi temsil ediyorsunuz.

Çevrimdışı atalay

Reza Zarrab'a loca verin;fakat sırf 2016 seçiminde oy vermesin;muhaliftir diye referans veren adamların kongre üyeliklerini erteleyin.Bravo yönetim Beşiktaş değerlerini çok iyi temsil ediyorsunuz.

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Bu Reza Zarrab'ın bizimle ne işi olduğunu çözebilmiş değilim. Yada F.Orman neyin peşinde. Yakında çıkar kokusu.
kAos

Çevrimdışı Tolga

Transfer döneminde belli olur.
Eğer transfer döneminde yönetime yardımcı olursa 2016'daki seçimlerde yönetime girecek demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 21:02:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sanmam Zarrab fena tepki çekeceğini bilir.

Kalkavan bile dönmüyor Zerrab mümkünsse hiç uğramasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sanmam Zarrab fena tepki çekeceğini bilir.

Kalkavan bile dönmüyor Zerrab mümkünsse hiç uğramasın.
:alsaa: :alsaa:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 21:10:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız darboğaza girdik. Ciddi kriz var.

Para girmesi lazım kulübe. Her şeye de hazır olun.

Çıkarıp 20-30 milyon dolar koyacak biri çıktığı anda çok şeye dayı deriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

Eğer transfer döneminde yönetime yardımcı olursa 2016'daki seçimlerde yönetime girecek demektir.

Loca hususunda bişey diyemem. Sonuçta demokratik bir ülkede ben sana loca satmıyorum demek için çok geçerli bir sebebin olacak. Operasyon desen aklandım diyebilir sonuçta.Hele ki tribün gelirine bu kadar ihtiyacın olan bir dönemde almıyorum demek siyasi bir karar olur. Ancak yönetime alınacak ise bu camia da büyük tartışmalara neden olur.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız darboğaza girdik. Ciddi kriz var.

Para girmesi lazım kulübe. Her şeye de hazır olun.

Çıkarıp 20-30 milyon dolar koyacak biri çıktığı anda çok şeye dayı deriz.
İşte bu yüzden Reza bir anda ortaya çıktı :)

Eğer yardım yaparsa da bunları hayır için yapmayacağı ortada :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 21:15:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Loca hususunda bişey diyemem. Sonuçta demokratik bir ülkede ben sana loca satmıyorum demek için çok geçerli bir sebebin olacak. Operasyon desen aklandım diyebilir sonuçta.Hele ki tribün gelirine bu kadar ihtiyacın olan bir dönemde almıyorum demek siyasi bir karar olur. Ancak yönetime alınacak ise bu camia da büyük tartışmalara neden olur.

Yahu anlamadığım tonla adam diyebileceğimiz zengin iş adamı var . Biri bile destek olmuyor yalnız o yüzden kızamıyorum da.

Sonuç da bu adamlar destek olmazsa böyle abuk subuk adamlar destek olur.

Nerede Sabancı, Özyeğin, Özilhan.

Onlar çıkmaza Mannsimovlara Rezzablara kalır oraları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yahu anlamadığım tonla adam diyebileceğimiz zengin iş adamı var . Biri bile destek olmuyor yalnız o yüzden kızamıyorum da.

Mesela Özilhan'a çok kızıyorum.

Efes'in bizimle birleşmesine bir olur vermiyor.

Kimsenin Bjk'lılığını sorgulayamam ama üzücü bir durum bu gerçekten.

Çevrimdışı Togay_1981

Bu işadamlarının klübe olan uzaklığını uzun yıllar boyu Demirören döneminde yapılan hatalara bağladık lakin durum öyle değil demek ki.Beşiktaş'a açık destek vermekten geri durmaları yine GS FB lobisi ile alakalı bence. Ticari kariyerlerinde Beşiktaş ile özdeşleşip diğer takım taraftarlarına uzak kalmak istemiyorlar besbelli. Daha doğrusu diğerlerine uzak kalabilmek için Beşiktaş taraftarına güvenmeleri lazım ama o da yok belli ki. Bugün özellikle Fenerbahçe'ye açıktan yardım eden iş adamlarının güvendiği tek şey yine Fenerbahçe taraftarıdır.Olası kayıplarını öbür taraftan kolayca telafi edeceklerini biliyorlar. Bize ise dediğin gibi profesyonelliği daha ikinci planda bırakan iş adamları eğiliyor o da hobi olarak :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu Kulubün kurtulması, en azından fakir edebiyatından kurtulması için önünde, rakamla 1 yazıyla 1 seçeneği var.

İster kabul edin ister etmeyin, bu seçenek, Fulyanın komple satılmasından başka birşey değil. Şuan piyasa değeri 500 milyon TL civarında, İyi bir pazarlama ile 600 lere kadar çekmek mümkün.

Kulubün borcunu +/- 1 milyar TL olarak düşünürsek, Sadece bu borcun, faktoring firmalarına, bankalara vs olan kısmının senelik faizi, Fulyadan elde ettiğimiz kira bedelinin senelik bazda üstünde.

Yani, Fulyadan gelen kira geliri, Kulubün borcunun senelik faizini KARŞILAMIYOR.

Bu şartlarda, kirada mülkün olmasının bir anlamı var mı? Yoksa tez elden, yüksek getiri sağlandığı takdirde, alacaklı olan firmaları toplantıya çağırıp, her birinden iskonto ile, nakit ödeme yapıp borcu 200 milyon seviyelerine indirmek mi mantıklı?

Koskoca 112 yıllık camia, Fulya gibi nice yerler alınır önümüzdeki 30 senede 50 senede. Ama bu şekilde sarmalda kalmaya devam ettiğimiz her an, kulup büyüklüğü olarak gerilerde kalacağız, başarılar gelmedikçe borçlar artacak.

Ben ekonomi okumadım, ama esnafım. Her sene faizine, kira gelirimden fazla ödediğim borcum varsa, o mülkü satarım, ana parayı öderim, faiz belasından kurtarırım kendimi. Sonra çalışır yine alırım daire, ama önce ferahlamam lazım.

Çevrimdışı Tolga

Bu işadamlarının klübe olan uzaklığını uzun yıllar boyu Demirören döneminde yapılan hatalara bağladık lakin durum öyle değil demek ki.Beşiktaş'a açık destek vermekten geri durmaları yine GS FB lobisi ile alakalı bence. Ticari kariyerlerinde Beşiktaş ile özdeşleşip diğer takım taraftarlarına uzak kalmak istemiyorlar besbelli. Daha doğrusu diğerlerine uzak kalabilmek için Beşiktaş taraftarına güvenmeleri lazım ama o da yok belli ki. Bugün özellikle Fenerbahçe'ye açıktan yardım eden iş adamlarının güvendiği tek şey yine Fenerbahçe taraftarıdır.Olası kayıplarını öbür taraftan kolayca telafi edeceklerini biliyorlar. Bize ise dediğin gibi profesyonelliği daha ikinci planda bırakan iş adamları eğiliyor o da hobi olarak :)
Aslında durumun özeti de bu galiba.

Çevrimdışı Togay_1981

Mesela Özilhan'a çok kızıyorum.

Efes'in bizimle birleşmesine bir olur vermiyor.

Kimsenin Bjk'lılığını sorgulayamam ama üzücü bir durum bu gerçekten.

Özilhan'a bende çok kızıyorum bazen ama Efes'in bunca yıllık birikimini ikinci plana atmak istemiyor belli ki. Düşünelim şu anda Efes başarısız olsa bile bir misyonu var. Beşiktaş ile birleşip başarısız olursa küfür yer Özilhan , istifa diye bağırılır. Bunu göze almak kolay değil. Ama basketbol şubesine daha başka türlü yardımı dokunamaz mı onu değerlendirmek lazım. Oyuncu transferinde v.s. gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 21:28:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu Kulubün kurtulması, en azından fakir edebiyatından kurtulması için önünde, rakamla 1 yazıyla 1 seçeneği var.

İster kabul edin ister etmeyin, bu seçenek, Fulyanın komple satılmasından başka birşey değil. Şuan piyasa değeri 500 milyon TL civarında, İyi bir pazarlama ile 600 lere kadar çekmek mümkün.

Kulubün borcunu +/- 1 milyar TL olarak düşünürsek, Sadece bu borcun, faktoring firmalarına, bankalara vs olan kısmının senelik faizi, Fulyadan elde ettiğimiz kira bedelinin senelik bazda üstünde.

Yani, Fulyadan gelen kira geliri, Kulubün borcunun senelik faizini KARŞILAMIYOR.

Bu şartlarda, kirada mülkün olmasının bir anlamı var mı? Yoksa tez elden, yüksek getiri sağlandığı takdirde, alacaklı olan firmaları toplantıya çağırıp, her birinden iskonto ile, nakit ödeme yapıp borcu 200 milyon seviyelerine indirmek mi mantıklı?

Koskoca 112 yıllık camia, Fulya gibi nice yerler alınır önümüzdeki 30 senede 50 senede. Ama bu şekilde sarmalda kalmaya devam ettiğimiz her an, kulup büyüklüğü olarak gerilerde kalacağız, başarılar gelmedikçe borçlar artacak.

Ben ekonomi okumadım, ama esnafım. Her sene faizine, kira gelirimden fazla ödediğim borcum varsa, o mülkü satarım, ana parayı öderim, faiz belasından kurtarırım kendimi. Sonra çalışır yine alırım daire, ama önce ferahlamam lazım.

Kesinlikle katılmıyorum ve bu tarz düşünceler çok tehlikeli.

Hiç ama hiçbir şey satılmamalı. Ver ipotek 20 yıl ver ama satma.

Bugün satar kapatırsın yarın 3 yıllık bir adam gelir yapar sana bir 400 milyon borç daha ne olduğunu şaşırırsın olan mala olur.

Fulya 2016'da açılacak temlik olarak. Yıllık getirisi 18 milyon dolar civarı olacak. Veririz 10 yıl ipotek alırız bir bankadan 130-150 milyon dolar arası.

Satmak bir yana değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan diğer Fulya arazisi de değerledirilmeli asla satılmamalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli