Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983997 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cech,elit kaleci 3-4 yıl daha üst düzey oynar lakin;bonservisi halledilse de maaş konusu imkansız gibi bana göre.Muhtemelen Roma ya da Adada oynayabileceği başka bir takıma gidebilir zira net 3 milyondan aşağı kazanacağı bir takıma gitmez herhalde.Hatta Real Madrid görürse şaşırmam.(Bizim yönetim o parayı vermez çünkü Mustafa Pektemek daha elzem,Cenk Gönen daha efdal)
Beto,Sevilla ile uzattı;Romero,inter'e gidecek gibi;Neto ise Liverpool yolcusu.Kaldı bize  :evillol:
Romero'nun sözleşmesi haziranda bitiyodu aslında :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Cech,elit kaleci 3-4 yıl daha üst düzey oynar lakin;bonservisi halledilse de maaş konusu imkansız gibi bana göre.Muhtemelen Roma ya da Adada oynayabileceği başka bir takıma gidebilir zira net 3 milyondan aşağı kazanacağı bir takıma gitmez herhalde.Hatta Real Madrid görürse şaşırmam.(Bizim yönetim o parayı vermez çünkü Mustafa Pektemek daha elzem,Cenk Gönen daha efdal)
Beto,Sevilla ile uzattı;Romero,inter'e gidecek gibi;Neto ise Liverpool yolcusu.Kaldı bize  :evillol:
Ba 3.2 alıyorsa Cech için 3.5 falan verilebilir :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ba 3.2 alıyorsa Cech için 3.5 falan verilebilir :)
Çocukluğumdan beri Cech hayranıyım inşallah görürüz formamız altında :)
Sambade'yi çok sevicek :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Cech için Demba Ba'da ki gibi ciddi bir istek olursa alınabilir bir şekilde bence :)

Chelsea ile aramızdaki bu ilişkileri kullanmak lazım böyle durumlarda :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Yapabiliyo demekki :tabe:
Çünkü baktım Shakthar'ın Lucescu'dan önce bir başarısı yok.. Adam alıp dünya takımı yapmış resmen :ok:
Lucescu'nun gelmesini benim kadar isteyen var mıdır bilmiyorum umarım olur diyelim  :icool:

Bu arada ben nedense gelecek sezon kendi sahamızda oynayacak olsak bile Bilic ile bu sezon ki kadar puan toplayabileceğimizi düşünmüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

sene sonu bilic giderse yek seçeneğin ş.güneş olduğunu düşünüyorum... anç başkasını getirmez getiremez...

Çevrimdışı alimm

ben bilic'in cinconu yenip şampiyon olarak takımın başında kalması taraftarıyım...

Çevrimdışı ozan062

Ba tarifesiyle 4-5 milyon euroya biter bu iş. Atana da tutana da güveniriz yıllar sonra.

luce 4,  ba 3.5 , cech  4.5  ettimi sana 12 milyon euro
koca 75milyonluk takımın 6da biri ediyorlar:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Necip derbi kazanmadan da şampiyon olabiliriz demiş. Bu demek oluyor ki TT arenada Gs'yi yeneceklerine inançları yok. Üçüncülüğümüz şimdiden hayırlı olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Necip derbi kazanmadan da şampiyon olabiliriz demiş. Bu demek oluyor ki TT arenada Gs'yi yeneceklerine inançları yok. Üçüncülüğümüz şimdiden hayırlı olsun
Bilic maalesef oyunculara da bu düşünceyi özümsetmiş şimdiden geçmiş olsun. Eğer Gs'yi yenersek şampiyon olacağız gibi bir durum ortaya çıkarsa o gün artık bize meleklerin falan yardımcı olması gerekecek herhalde.  :)

Çevrimdışı cisse557

Bilic maalesef oyunculara da bu düşünceyi özümsetmiş şimdiden geçmiş olsun. Eğer Gs'yi yenersek şampiyon olacağız gibi bir durum ortaya çıkarsa o gün artık bize meleklerin falan yardımcı olması gerekecek herhalde.  :)
Derbi kazanmadan şampiyon olacağını düşünmek akilsizliktan başka bir şey değil. Gs ile 3 puan fark var hadi derbiyi de kaybettin etti 6 puan. 7 maçta 6 puan farkı kapatmak için Gs'nin 3 mağlubiyet alması gerekiyor. Canım çok beklersin. Sen bekleyedur biz yeni sezon umutlarını yeşertmeye başladık.

Çevrimdışı cisse557

Belki de takimdakilerin Gs ve Fb'den çekinme nedenlerinden birisi de Başkanın vizyonudur. Her defasında biz avrupada kupa kaldırmak istiyoruz diyor. Yani hedefi Avrupa Ligi gösteriyor. Bu vizyon için 3.lük yeterli. Oyuncu bunun farkında mı bence farkında. Başkanı severim, güzel işler yapıyor ama yaptıkları transferler ve Avrupa Ligi vizyonu hala yanlış sularda olduğunu gösteriyor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Necip'in şu derbilerle ilgili sözleri tam skandal.Adamlar ümidini kesmiş resmen diğer maçları kazanalım GS'ye zaten yenileceğiz kafasındalar.Ya da en azından Necip böyle.Bunu düşünen bir oyuncunun Beşiktaş'ta yeri yok

Çevrimiçi Samet Ç

Lucescu yeni stadı görmüş çok beğenmiş. Adam rahatı arıyor bundan sonra. Hazır Gs Hamza ile devam etme kararı almışken yoklasak diyorum ben Fenere zaten gitmez.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence daha çok, bu sezonki yenildiğimiz derbileri kastetmiş :)
Çünkü Bilic eleştiriliyo derbi kazanamadığı için. Ben zannetmiyorum gsden bu kadar tırstıklarını.. En azından oyuncuların :evillol:
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 12:28:39 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 12:29:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lucescu yeni stadı görmüş çok beğenmiş. Adam rahatı arıyor bundan sonra. Hazır Gs Hamza ile devam etme kararı almışken yoklasak diyorum ben Fenere zaten gitmez.  :)

İçimde bir his var gelecek diyor uzun süre sonra mutlu olacağız.

Çünkü ülkesine dönmez ülkesi bizden de karışık baskı olarak futbolda.

Burada para var yeni stad seviliyor ve son bir savaşa girebilir.

En az da 3 yıllık bir sözleşme alacaktır 2019'a kadar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 12:31:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Lucescu Cech ve Maxi pereira ile anlaşsak sezon bitiminde diğer transferleri hiç önemsemem.

Çünkü Lucescu ortasaha ve stoper bulma konusunda uzman bir adam zaten.

Çok ucuza çok iyi oyuncular getirecektir hiç şüphem yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Necip uysal:Derbi kazanmadan da şampiyon olabiliriz.

Buyrun bilic ve öğrencilerinin vizyonu bu.Gsyi tt arenada yenip şampiyon olacaz diyeceğine derbi kazamadan da şampiyon olabiliriz diyor.
Yok arkadaş istanbul takımları içinde Beşiktaş hiç bu kadar küçültülmemişti.Yazıklar olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Lucescu Cech ve Maxi pereira ile anlaşsak sezon bitiminde diğer transferleri hiç önemsemem.

Çünkü Lucescu ortasaha ve stoper bulma konusunda uzman bir adam zaten.

Çok ucuza çok iyi oyuncular getirecektir hiç şüphem yok.
Lucescu gelirse Zago da gelir sportif direktör olur. Adam Bernard, Luiz Adriano, Willian, Douglas Costa, Alex Teixeira, Taison, Fernando ve Fredleri buldu. 

Çevrimdışı cisse557

Bence daha çok, bu sezonki yenildiğimiz derbileri kastetmiş :)
Çünkü Bilic eleştiriliyo derbi kazanamadığı için. Ben zannetmiyorum gsden bu kadar tırstıklarını.. En azından oyuncuların :evillol:
Çok iyimser gördüm seni :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok iyimser gördüm seni :D
Abi inanmak istemiyorum çünkü korktuklarına ya.. Bilic neyse de bari bizden yetişmiş oyuncular öyle olmasın :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 12:57:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Necip uysal:Derbi kazanmadan da şampiyon olabiliriz.

Buyrun bilic ve öğrencilerinin vizyonu bu.Gsyi tt arenada yenip şampiyon olacaz diyeceğine derbi kazamadan da şampiyon olabiliriz diyor.
Yok arkadaş istanbul takımları içinde Beşiktaş hiç bu kadar küçültülmemişti.Yazıklar olsun.

Bunu bunun için söylediği sanmıyorum ben.

Derbilerde konusunda eleştirel bir soru soruldu muhtemelen o da derbi kazanmadan da şampiyon olunur tarzı bir şey söyledi herhalde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Diego Ribas’ın babası Djair Ribas: "Diego sürekli oynamak istiyor ama olmuyor. Sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılabilir."

Sosa ile beraber güzel olurdu  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Süper Lig'de kalan 8 haftayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirten başarılı futbolcu, "Derbiler çok önemli fakat diğer maçların tamamında galip gelirseniz, şampiyon olabilrisiniz. Üçüncü sıraya geriledik ama takımdaki hava bozulmadı" ifadelerini kullandı.

Necip Uysal böyle demiş.