Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982331 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

İnönü'de ilk golü Süleyman Seba atmıştı. Bakalım Vodafone Arena'da kim atacak :)

Pektemek atıyomuş bide :evillol: :evillol:
Vodafone Arena'da ilk kim sakatlanacak deseydin Pektemek derdim de ilk golü kim atar bilemiyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan P.

İnönü'de ilk golü Süleyman Seba atmıştı. Bakalım Vodafone Arena'da kim atacak :)

Pektemek atıyomuş bide :evillol: :evillol:
Xeli atar insallah.

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla kolay kolay gol atamayız ilk başta. Takım illaki bir kaç hazırlık maçı yapmalı hemde seyircili

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşaAllah lig maçıyla açılır stat. Yoksa güçlü bi takım falan getirirler ilk golü onlar atar falan düşünmek istemiyorum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk golü Töre atsın
Necip'e yakışır aslında ama gol atamıyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Necip'e yakışır aslında ama gol atamıyo :D

Eğer ki Bilic sene sonu İngiltereye giderse Necip'i de yanında götürür bence  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eğer ki Bilic sene sonu İngiltereye giderse Necip'i de yanında götürür bence  :evillol:
Keşke götürse valla sevinirim ben :D

Ama bizden gitti diye değil, oraya gitti diye :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Uğur Boral
İsmail Köybaşı
Necip Uysal
Tolga Zengin

klüp bunlardan kurtulduğunda büyük misyon tamamlamış olacak

Çevrimdışı Tolga

Buralar bugün biraz boş kalmış nedense :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Buralar bugün biraz boş kalmış nedense :D
BUnye alisik degil bir anda 90 foto gelince icerden bakmaya doyamiyor. Kerem alistira alistira  vol 1 vol2 diye veriyordu.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ZEKI

Lucescu adamdır! :evillol: :evillol:
Sanki Lucescu gelecek gibi.. Bence Lucescu hayatta fenere gitmez, Aziz ile yapamaz.

Çevrimdışı Serkan P.

Uğur Boral
İsmail Köybaşı
Necip Uysal
Tolga Zengin

klüp bunlardan kurtulduğunda büyük misyon tamamlamış olacak
Necip joker kalabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sanki Lucescu gelecek gibi.. Bence Lucescu hayatta fenere gitmez, Aziz ile yapamaz.
İnşallah abi :)
Valla abi ben gören gözlerin yalancısıyım, ben görmedim çünkü o yılları :D Anlatılanlara göre gayet başarılı olabilecek bir insanmış bakalım :D

Çevrimdışı Türkay

Luce bu yaz 8 yıllık Shaktar kariyerini bırakırken eminim duygulanır. Bizimde luce yi tam duygusala bağlamışken yeni stat vs diyip ayartmamız lazım  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Luce bu yaz 8 yıllık Shaktar kariyerini bırakırken eminim duygulanır. Bizimde luce yi tam duygusala bağlamışken yeni stat vs diyip ayartmamız lazım  :bandit:
-8 Lig Şampiyonluğu
-5 Ukrayna Kupası
-6 Ukrayna Süper Kupası

-1 Uefa Kupası
-1 Uefa Süper Kupası

-1 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali

Allah bin bereket versin :bandit: :money:

Çevrimdışı Türkay

-8 Lig Şampiyonluğu
-5 Ukrayna Kupası
-6 Ukrayna Süper Kupası

-1 Uefa Kupası
-1 Uefa Süper Kupası

-1 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali

Allah bin bereket versin :bandit: :money:

Bize de helalinden 2-3 tane lig bi tane de uefa kupası getirse  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2015, 23:29:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eğer yönetim yıldız düşünüyorsa yeni stad için hiç adam aramaya gerek yok.

Ne yapıp ne edip Cech'i getirsinler.

Bundan büyük yıldız alamayız zaten şartlar da baya uygun.

Ba tarifesiyle 4-5 milyon euroya biter bu iş. Atana da tutana da güveniriz yıllar sonra.

Cech 38 yaşına kadar çok rahat oynar zaten refleks kalecisi değil pozisyon kalecisi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Eğer yönetim yıldız düşünüyorsa yeni stad için hiç adam aramaya gerek yok.

Ne yapıp ne edip Cech'i getirsinler.

Bundan büyük yıldız alamayız zaten şartlar da baya uygun.

Ba tarifesiyle 4-5 milyon euroya biter bu iş. Atana da tutana da güveniriz yıllar sonra.

Cech 38 yaşına kadar çok rahat oynar zaten refleks kalecisi değil pozisyon kalecisi.

Abi 4-5 milyona biter de bizimkiler nasıl olsa Cech'i aldık diye Opare ayarında iki adam daha alıp transferi kapatırlar diye de korkuyorum. Hiçbir şekilde transferlere güvenemiyorum bu senekiler tutmasına rağmen.

Çevrimdışı Türkay

Abi 4-5 milyona biter de bizimkiler nasıl olsa Cech'i aldık diye Opare ayarında iki adam daha alıp transferi kapatırlar diye de korkuyorum. Hiçbir şekilde transferlere güvenemiyorum bu senekiler tutmasına rağmen.

Aynen transferin başında bize güven sağlayabilecek bi adam lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bize de helalinden 2-3 tane lig bi tane de uefa kupası getirse  :bandit:
Yapabiliyo demekki :tabe:
Çünkü baktım Shakthar'ın Lucescu'dan önce bir başarısı yok.. Adam alıp dünya takımı yapmış resmen :ok:

Çevrimdışı Anıl

yani bilice iyi kadro verirsen adam dokturur diyorsun
acıkcası bende o kafadayım ama o kadro olmayacagı için biz zoru basaranı almamız lazım takıma
Bilice iyi kadro verirsen 2. yapar en fazla :) Ayrıca bize iyi kadro verince yapacak hoca değil, yavaş yavaş kadrosunu kuran iyi bir kadro mühendisi olan hoca lazım. Lucescu Shaktar'da bir sürü başarı yakalamanın yanı sıra bir sürü Brezilyalı genci alıp parlatıp dünya paraya kazıkladı büyük kulüplere :tabe: Bilic'in Beşiktaş'a kazandırdığı 1 tane genç oyuncu var mı kendi izleyip bulduğu falan ?

Çevrimdışı atalay

Cech,elit kaleci 3-4 yıl daha üst düzey oynar lakin;bonservisi halledilse de maaş konusu imkansız gibi bana göre.Muhtemelen Roma ya da Adada oynayabileceği başka bir takıma gidebilir zira net 3 milyondan aşağı kazanacağı bir takıma gitmez herhalde.Hatta Real Madrid görürse şaşırmam.(Bizim yönetim o parayı vermez çünkü Mustafa Pektemek daha elzem,Cenk Gönen daha efdal)
Beto,Sevilla ile uzattı;Romero,inter'e gidecek gibi;Neto ise Liverpool yolcusu.Kaldı bize  :evillol: