Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970072 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş'in gelmesi halinde bizim için tek handikapı Tolga Zengin'in takımda kalması olur :akuma: Onun dışında her açıdan Bilic'ten çok daha iyi bir teknik direktör :)

Çevrimdışı talha

Elimizdeki bu kadroya rağmen Lucescu gibi bir hoca olsaydı bu sezon stadımız olmamasına rağmen şampiyon olurduk ama hoca sorunu kadar kalite sorunu da olduğu çok açık tabi.

Yazmak istediğimi yazmadım.  :D

Kalite sorunundan bahsetmiyorum. Bambaşka sorunların olduğunu düşünüyorum. Mesela halen daha adam akıllı bir zemin oluşturamadık. Düzgün işleyen bir antremanımız yok. Yani halen daha tam pro olamadık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Bu Gece kimi getirdik acaba  :alala: :alala:
Prandelli gelsin  :kop: :kop: :kop: :kop:
Daum gelecek dertler bitecek :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bu Gece kimi getirdik acaba  :alala: :alala:
Prandelli gelsin  :kop: :kop: :kop: :kop:
Yok mourinho gelecekmis :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alternatiflere bakarak düşünmek lazim.

Oncelikle sunu kabul edelim ki bilicin taraftarlar ve hepsinden onemlisi rakibin gözünde artik imaji maalesef ki "kaybeden adam" .fener derbisinden önce arkadas gurubuyla sohbet ediyoruz adamlar siz bizi yenersiniz ama bilic varken yenemezsiniz diyor.Bunu kendi takimina guvendigi icin degil bilice guvendigi icin diyor.
Takima artik heyecan veremediginin,sampiyonluk kavramini aklinin ucundan bile gecirmediginin ve hepsinden kotusu de bu kulubun buyuklugunu anlayamadiginin farkinda olmamak mumkun degil.

Bilic gitti sayarsak yerine kim gelecek?
Sergen:saatli bomba olur ne zaman patlayacagi belli olmaz ilk 10 hafta elimizde de patlayabilir kendini ispat da edebilir.bu riske girilmez.
Mustafa denizli:adamin lig tvde yorumlarini takip ediyorum hala bizim seneler once biraktigimiz denizliden bir adim oteye gidememiş.bence kesinlikle aradigimiz hoca profiline uymuyor.

Bielsa:gelirse iyi isler yapar ama maliyeti fazla olur ve ligi tanımıyor. İlk senenin heba olma olasiligi yuksek.

Luce:gelmez.

Senol gunes:adamin kariyeri tartışılmaz, deneyimi tartisilmaz,futbola kazandirdiklari tartisilmaz,winner olma ozelligi tartışılmaz.
Ligi taniyor,bizi taniyor.kariyerine super lig şampiyonlukları eklemek isteyecektir.yani hala basariya aç.

Hal boyleyken benim aklima senol hocadan baskasi gelmiyor.gelip de basarili olacak nadir hocalardandir..
Kesinlikle :claps: :claps: :claps:
Aktif Yerli hocaların içinde tartışmasız En iyisi Şenol Guneştir !
Az öncede dedim , Biliçten başka Beşiktaşa gelmiş hangi teknik adam Defalarca Gs ve Fb bizden daha buyık takım onlarla Başedemeyiz diyebilmiş :akuma: Bu adam bu Sözlere rağmen nasıl hala desteklenir ve gonderilmez aklım almıyor !! Adam Beşiktaşın tarihini ve buyukugunu bilmiyor daha :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Alternatiflere bakarak düşünmek lazim.

Oncelikle sunu kabul edelim ki bilicin taraftarlar ve hepsinden onemlisi rakibin gözünde artik imaji maalesef ki "kaybeden adam" .fener derbisinden önce arkadas gurubuyla sohbet ediyoruz adamlar siz bizi yenersiniz ama bilic varken yenemezsiniz diyor.Bunu kendi takimina guvendigi icin degil bilice guvendigi icin diyor.
Takima artik heyecan veremediginin,sampiyonluk kavramini aklinin ucundan bile gecirmediginin ve hepsinden kotusu de bu kulubun buyuklugunu anlayamadiginin farkinda olmamak mumkun degil.

Bilic gitti sayarsak yerine kim gelecek?
Sergen:saatli bomba olur ne zaman patlayacagi belli olmaz ilk 10 hafta elimizde de patlayabilir kendini ispat da edebilir.bu riske girilmez.
Mustafa denizli:adamin lig tvde yorumlarini takip ediyorum hala bizim seneler once biraktigimiz denizliden bir adim oteye gidememiş.bence kesinlikle aradigimiz hoca profiline uymuyor.

Bielsa:gelirse iyi isler yapar ama maliyeti fazla olur ve ligi tanımıyor. İlk senenin heba olma olasiligi yuksek.

Luce:gelmez.

Senol gunes:adamin kariyeri tartışılmaz, deneyimi tartisilmaz,futbola kazandirdiklari tartisilmaz,winner olma ozelligi tartışılmaz.
Ligi taniyor,bizi taniyor.kariyerine super lig şampiyonlukları eklemek isteyecektir.yani hala basariya aç.

Hal boyleyken benim aklima senol hocadan baskasi gelmiyor.gelip de basarili olacak nadir hocalardandir..

Abi niye 4 adam üzerinden yaşıyoruz ben onu anlamıyorum.

Yani şu 4 adam dışında adam yok mu piyasada :)

Çevrimdışı Tolga

Kalite sorunundan bahsetmiyorum. Bambaşka sorunların olduğunu düşünüyorum. Mesela halen daha adam akıllı bir zemin oluşturamadık. Düzgün işleyen bir antremanımız yok. Yani halen daha tam pro olamadık.
Tabi o konulara girersek hiç çıkamayız haklısın çok fazla sorun var kulüp içerisinde tabi.

Hala daha sakatlık probleminin temel nedenini bulamadık mesela.

Ben bildim bileli neredeyse her hafta bir oyuncumuz ufak-tefek bile olsa sakatlanır ama biz bunu bir türlü çözemeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blackeagle35

Bizim yaşadığımız sorunların benzerini Bursa'da yaşadı,yaşıyor bu sezon..Çok benzer eksiklikler var..Gidin Bursalıların yorumlarına bakın,hocam sen değişiklik yapma diyorlar..Maçların sonlarında düşüyorlar..Takım mühendisliği,transferleri kötüdür Şenol Güneş'in..Çok pozisyona girmelerine rağmen aynı şekilde pozisyon veriyorlar..Takımlar biraz daha iyi olsalar o orta sahayla çok daha fazla puan kaybederdi Bursa..Orta sahası çok iyi bu arada defansif anlamda yetersiz..4-2-3-1'i çok iyi oynuyorlar..Şenol Güneş'in takımları iyi oynar kabul.. Şenol Güneş yetiştirir,verim alır,göze hoş gelir,tepeye de oynatır belki ancak kazanamaz,kazanamadı..Winner değildir..Kadro oluşturmadı hiç..Hep Samet Aybaba'nın,Ersun Yanal'ın,kısmen İrfan Buz'un ve Fatih Terim'in kurduğu kadroları devam ettirdi belki bir üst seviyeye de çekti ancak kazanamadı..

Çevrimdışı Deniz

Ligin 25. Haftasi adamlara tekerlek cemtirirsen tabi sakatlanir :)
Onder hoca ne demisti giderken?
Bilic antrenamn yaptirmayi bilmiyor ve disardaki önerilere de son derece kapali demişti.
Yanlis antrenman sakatliklarin temel sebeplerindendir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok mourinho gelecekmis :)
Daum gelecek dertler bitecek :kop: :kop:
Bence sör aleks förgüson gelsin boşta zaten mençhesterda boş  yönetimde gelsin bizim teknik ekibin başına ne olacak
bakalım o kadar iyi mi ?  :ok: @Deniz @Tolgaozkhrmn  @Çağrı

Çevrimdışı Deniz

Abi niye 4 adam üzerinden yaşıyoruz ben onu anlamıyorum.

Yani şu 4 adam dışında adam yok mu piyasada :)
Var da ligi bilmiyor bir cogu.
Bir cogu da cok maliyetki olur.
Bir cogu da Çebi ile calisamaz.
Getirsen bir yabanci Sorsan kadrodan 3 adamdan fazlasini sayamazlar.bu adamalrin 1-2 sene de alismasini beklersek halimiz harap.

Çevrimdışı Deniz

Ha sunu da soylemek isterim senol gunes transfer konusunda pek iyi degildir.belki de onun adina soylenebilecek tek olumsuzluk da bu..

Çevrimdışı Deniz

Bence sör aleks förgüson gelsin boşta zaten mençhesterda boş  yönetimde gelsin bizim teknik ekibin başına ne olacak
bakalım o kadar iyi mi ?  :ok: @Deniz @Tolgaozkhrmn  @Çağrı
Yok GQ da poz verecek karizmasi yok

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok GQ da poz verecek karizmasi yok
Sende Sergen istemiyorsun hayırdır menajerlikten kovdu mu medya kralı arkadaşın sergen efendi @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Sende Sergen istemiyorsun hayırdır menajerlikten kovdu mu medya kralı arkadaşın sergen efendi @Deniz
Eger sergen bu çizgisini korusun,3 sene sonra gelsin koltuk onundur.ama su an daha çömez, piyasada pişmesi lazim.teknik direktorluk icin iki sey cok onemli,zeka ve deneyim.zeka fazlasiyla var ama deneyim yok.biraz akillansin 3-4 seneye gelebilir..

Çevrimdışı ALI RIZA

Eger sergen bu çizgisini korusun,3 sene sonra gelsin koltuk onundur.ama su an daha çömez, piyasada pişmesi lazim.teknik direktorluk icin iki sey cok onemli,zeka ve deneyim.zeka fazlasiyla var ama deneyim yok.biraz akillansin 3-4 seneye gelebilir..
Zeka nerden anladın var ? Topcu olan Gezeri zekalı olan 5 oyuncu vardır 2 si bizde (Sağ ve Sol)
Yeteneksiz Koltuğuna oturur tekrar  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Zeka nerden anladın var ? Topcu olan Gezeri zekalı olan 5 oyuncu vardır 2 si bizde (Sağ ve Sol)
Yeteneksiz Koltuğuna oturur tekrar  :kop: :kop:
Sergen futbol camiasindaki en zeki uc adamdan biridir guven bana :)

Çevrimdışı talha

Ligin 25. Haftasi adamlara tekerlek cemtirirsen tabi sakatlanir :)
Onder hoca ne demisti giderken?
Bilic antrenamn yaptirmayi bilmiyor ve disardaki önerilere de son derece kapali demişti.
Yanlis antrenman sakatliklarin temel sebeplerindendir

Bilic ile alakası var desem ondan öncekiler demi hiç bilmiyordu? Sakatlık bizde bambaşka bir sorundan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 01:12:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence de hafife alınıyor ve şaşırıyorum.

Trabzon gibi maddi manevi sorunlu camiayı iki defa 2. yaptı birinde şampiyon yaptı diyebiliriz hatta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Peki sence senol güneşin uzerindeki baski mi daha inanilmaz olacak yoksa kalirda bilicin mi?kaybettigi ilk derbide sutlanacak olan bilic olur.
Senol gunes her turlu baskiyi kaldirabilir ama bilic kaldiramaz.bu acidan fa senol gunes cok daha önde..

muhakkak fakat bu hocanın hangi efsane macı var soyle bahsedebileceğimiz milli takımlar haricinde??
yani yoktan var ettiği? rezil ersun yanalın cıkıs yaptıgı gencler birliği benim için buyuk referanstır
o buyuk takımı haketti fener verdi onu oda basardı
zaten senol gunes bunu yaptı bunu kullandı trabzonda
mesela senol gunes bizdeyken rakiplerde hamza ve arap olursa sansımız kesinlikle var bu konuda fazlasıyla sizle hemfikirim
fakat ya onlar gider daha iyisi gelirse? yandık o zaman onun  hele bide durun
senol hoca derbi fakiri değilmidir?? biz bir hocayı seviyorsak bilelimki bize karsı dogru duzgun galibiyeti yoktur aynı bilici rakiplerin sevdiği gibi..(son fb derbisini geçin o vakte kadar)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Var da ligi bilmiyor bir cogu.
Bir cogu da cok maliyetki olur.
Bir cogu da Çebi ile calisamaz.
Getirsen bir yabanci Sorsan kadrodan 3 adamdan fazlasini sayamazlar.bu adamalrin 1-2 sene de alismasini beklersek halimiz harap.

Bak işte yanlışın en büyüğünü bence burada yapıyoruz. Mesela Avrupa'da hoca seçimleri bizim gibi öyle son ay içinde yapılmaz. Adamla otururlar 1 yıl önceden konuşulur. Oyuncular tanıtılır imkanlar belirlenir hatta oyuncu seçimleri bile sağlanır. Böylece ligi bilmiyor falan hikaye olur. Ama bize herşey 1 ay içinde gerçekleştiriği için yabancı hocadan çekiniyoruz. Ama yerlilerle gidebileceğimiz en büyük sınır şampiyonluktur. Ben Avrupa ya da ŞL farketmez başarılı olamayacak adamı istemiyorum.

Çevrimdışı talha

Sanırım takım be başarı kriterlerimiz çok farklı :D

Bakın mesela Bilic'e ilk 8'e giremedi diye gönderelim. Cidden gönderelim ben Avrupa'yı kıstas ederim. Bizim Avrupa her sene Benfica ya da Sevilla gibi yalama 4'e kesin girmemiz lazım. Ya da ŞL'de hiç olmazsa bir nebze başarı gösterebilelim. Di Matteo mesela. Çok isterdim gelsin. Ama o da gelmezdi tabi.

Yanlız birşyi farkettim hani böyle kendini bilen başarılı olabileceğini düşündüğüm hiçbir isim de TR'ye ayağını atmazmış. :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben 87 dogumluyum ve 96 da koyu Besiktasli oldum ve maclari izlemeye basladim.

28 yasini bitirecem ve yasadigim sampiyonluk sayisi sadece 2.

ve benim gibi sayisiz genc var. bunlarin icinde sende varsin.

bu aci degil de ne? sen böyle hissetmiyorsan ayri.
:bandit: :bandit: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Etrafınıza bakın acılarıyla övünen insanlar görürsünüz.

Sürekli dillendirirler ondan tekme yedim bu ihanet etti bu şunu yaptı vs.

Temelinde söylemek istediği şey bakın bunlara rağmen ben ayaktayım o derece güçlüyüm imajı vermektir bilinçaltında. Aslında bağırır benim özgüvenim yok diye ama kendi sesini duyamaz.

Bizimki o misal. Fener parasıyla Galatasaray lobisiyle. Ya yeter. Gerçekten yani. Yok masaya yumruğu vur yok şerefli takım. Böyle olmaz. Bunlar teselli.

İncil okumuştum bir ara çok sevdiğim bir ayet vardı. '' Çocukları için ağlayan Rahel avutulmak istemiyor. Çünkü onlar yok artık! ''

İşin özü budur. Avutmayın kendinizi. Kurban rolüne de girmeyin. Her sene her şey yeniden başlıyor. Her sene aynı oyunlar oynanıyor olabilir.

Ama bunu sürekli dillendirip bunun arkasına saklanmak kimseye fayda sağlamaz. Fikret Orman'a diyorlar stadın arkasına sığınma diye taraftar her sezon başka meta bularak bunu yapıyor farkında değil.

Yazdıklarınızı okuyun bu bile yeter. İnsan 2 puan gerideyken her şey bitti havasına giriyorsa bu acıdan haz almak değil de nedir?

Bütün sezon Bilic'i eleştirdim. Bütün sezon. Kazansa dahi. Ama ağzımdan şampiyonluk gitti bir kez bile çıkmadı. Kimseden de çıkmamalı.

Bu iş sinerji işidir. 10 milyon adam 3.yken kazanacağız diye bağırırsa 2 milyon adam liderken kaybedeceğiz diye bağırırsa o üçüncü şampiyon olur.

Artık Dünya küçük. Buradan yazdığınızı fizan okuyor. Herkes birbirini etkiliyor herkesin enerjisi düşüyor bu futbolcuya kadar yansıyor.

Yapmayın. Sezon bitmeden hiçbir şey bitmez. Biz çoğu sezonu daha 5. haftada kaybediyoruz inançsızlık ve acıdan duyulan tamahkarsızlıktan.
Hepsine katılıyorum abi eline sağlık :claps: :claps:

Benim farkettiğim şey;
Sezon başında %500 inanıyoruz herşeye ama ilerleyen haftalarda derbi mağlubiyetleri, saçma puanlar kaybetmek vs. onu %10'a kadar indiriyor malesef..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 01:24:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı abi bize Klopp'u getir :ishock:

Çok çalışmaktan oluyor bunlar yat uyu kardeşim @anilt  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli