Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965508 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

@sallapati

senin gibi düsünen az taraftarlar olmadigi icin sana ve senin gibi düsünenlere aciklik getirmek istiyorum.

Söyle özetleyim:

Bu Kadro iyi degil ama yinede senin örnek verdigin son 5 yildaki Kadrolar'dan daha iyi. Bilic kadroyu Sampiyonluk hedefine göre kurdu ve az para harcanmadi. yalniz Taktik acidan Takima cok az bir Katki sagladi. Cok Mücadeleye dayali anlayisla oynatarak bunu basta iyi telafi etti ama sezon ilerledikce bizim gerileyecegimiz bastan beri belliydi.

Taktiksel zaaflardan ve tek yönlülükten dolayi Bilic belli bir anlayisla sahaya cikiyor. Degisebilen sadece cok genel seyler (mesela presin nerde baslayacak olmasi, savunma nerde kurulacak vs.)
Bundan dolayi etkili olmamiz inanilmaz derecede mücadeleye bagli oluyor. bu mücadeleyi her zaman veremezsin. mental kapasitenin sadece belli bir kismini devamli olarak kullanabilirsin. sadece belli dönemlerde bu kapasite kullanma oranini yükseltirsin. devamli yüzde 90 ve üzerinde oynamak zorunda kalmak saglikli olmaz.

Bilic oyuncularla arkadas gibi oldugu icin gönüllerini kazandi ve bu sekilde hava yaratti. "mağlubiyetle baş etme olgunluğu ve adalet duygusu kazandırmaya çalışıyorum" demek Oyunculari kazanma istegiyle degil de kimseyi hayal kirkligina ugratmamak seklinde motive etmektir. bir Takimi bu sekilde motive etmek saglikli degil. özgüven yaratamazsin.

Taktiksel olarak zayif ve tek yönlü oldugu icin, hamle yapmadigi veya yanlis yaptigi icin Bilic elestiriliyor. ama sorun sadece orda da degil. Motive etme anlayisi da uygun degil. biz Derbileri sahada degil sahaya cikmadan beyinde kaybettik.

Takim cok fit ve zinde oldugu zaman iyi isler yapabilecek bir Takim ancak bu sekilde bir sezonu ayni basariyla kesinlikle oynayamazsin. birak bir sezonu her macla gereginden fazla yorulur ve gittikce gerilemeye baslarsin. Burda su gözüküyor: Bilic tam bir Turnuva Teknik Direktörü. hemen hemen herseyi 1e1 Turnuvalarda yaptigi sekilde uyguluyor. hem motivasyon hem taktik acidan orada yaptiklarini yapiyor. böylelikle uyum saglama kabiliyetinin cok cok düsük oldugunu gösterdi.

bunlari görebilmek icin sadece sonuclara ve alinan Puanlara degil öncelikle oynana oyuna bakmak gerekir. bunun icin tabiki belli bir futbol anlayisi da olmasi gerekir. zaten Kulüpte bu eksik oldugu icin ücüncü büyük konumuna düstük. Kulübe en büyük zarari senin gibi düsünen Taraftarlar ve Yönetim veriyor. Lütfen böyle bilincsiz yazilar yazarak bilmeyenleri yaniltmayalim. Besiktasa zarar vermeyelim

Çevrimdışı Deniz

@Deniz Sergen buradayım
Bjk tvde seninkine giydiriyorlar.Fan boylar sinirlenmesin @ALI RIZA  :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bjk tvde seninkine giydiriyorlar.Fan boylar sinirlenmesin @ALI RIZA  :steamed:
Salla geç sergen gelmesin @Deniz 

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Naif misiniz yoksa argo derecede saf mısınız?

Beşiktaş'ın son 10 yılda rakiplerinden daha iyi bir kadro kurduğu sezon hiç olmadı!Yüksek potansiyel oyuncular varken de bir türlü doğru organizasyon sağlanamadı.Saç ayaklarından biri Y.D ve ekibi olursa çok normal bir durum.Beşiktaş şampiyon olduğu sezonda dibi gördüğünde de hiç İnönü'de büyük takım,şampiyon sonuçları alamadı.(17'de 13,14,15,16,17 yaptığımızı hatırlayan var mı?)
Bknz:2003-2004 sezonundan bu yana Galatasaray ile yaptığımız 24 maçta 6 G,6 B,12 Y almışız.(Yani 100.yıldan sonraki sezon ve 2010-2011 yılında ki GS'ı yenemeyeni dövdükleri sezon da var.Ki 2 galibiyetimiz o sezondan)
İşin FB kısmı daha karamsar Türkiye Kupası Final ve Yarı Finalleri çıkarırsak -ki bizim Avrupa kupalarına katılmak için olmazsa olmaz maçlarımızdı- FB'ye karşı daha fazla kaybetmişiz.Ayrıca Fb son yıllarda İnönü'de ve Olimpiyatta bizden daha fazla derbi galibiyeti almış.

Velhasıl kelam mesela gayet açık ne yönetim olarak,ne derbi atmosferini lehimize çevirecek taraftar reaksiyonu hususunda ne de sahada rakibe cevap verecek oyuncu grubu açısından biz güçlü bir yapı kuramamışız.İki rakibimiz bize büyük bir üstünlük kurmuş.Olimpiyat,İnönü,Vodafone Arena değil mesele;güçlü,nerede ne yapmasını bilen,bu maçları oynayacak bir oyuncu grubu ve teknik heyet gerekli olan şey.-ki bunu son 3 sezondur daha net görüyoruz.

Ayrıca önümüzde FB gerçeği var bize 10 yıldır,Gs'ya 16 yıldır,Ts'a galiba 16 yıldır Kadıköy'de yenilmiyor.Çünkü genelde güçlü kadrolar kurdular ve ligi en kötü 2.sırada bitirdiler.Bu iş böyle buraları oynamayı bilen bir ekibin olursa derbide kazanırsın;şampiyon da olursun.

:claps: :claps: :claps:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sallapati

@sallapati

senin gibi düsünen az taraftarlar olmadigi icin sana ve senin gibi düsünenlere aciklik getirmek istiyorum.

Söyle özetleyim:

Bu Kadro iyi degil ama yinede senin örnek verdigin son 5 yildaki Kadrolar'dan daha iyi. Bilic kadroyu Sampiyonluk hedefine göre kurdu ve az para harcanmadi. yalniz Taktik acidan Takima cok az bir Katki sagladi. Cok Mücadeleye dayali anlayisla oynatarak bunu basta iyi telafi etti ama sezon ilerledikce bizim gerileyecegimiz bastan beri belliydi.

Taktiksel zaaflardan ve tek yönlülükten dolayi Bilic belli bir anlayisla sahaya cikiyor. Degisebilen sadece cok genel seyler (mesela presin nerde baslayacak olmasi, savunma nerde kurulacak vs.)
Bundan dolayi etkili olmamiz inanilmaz derecede mücadeleye bagli oluyor. bu mücadeleyi her zaman veremezsin. mental kapasitenin sadece belli bir kismini devamli olarak kullanabilirsin. sadece belli dönemlerde bu kapasite kullanma oranini yükseltirsin. devamli yüzde 90 ve üzerinde oynamak zorunda kalmak saglikli olmaz.

Bilic oyuncularla arkadas gibi oldugu icin gönüllerini kazandi ve bu sekilde hava yaratti. "mağlubiyetle baş etme olgunluğu ve adalet duygusu kazandırmaya çalışıyorum" demek Oyunculari kazanma istegiyle degil de kimseyi hayal kirkligina ugratmamak seklinde motive etmektir. bir Takimi bu sekilde motive etmek saglikli degil. özgüven yaratamazsin.

Taktiksel olarak zayif ve tek yönlü oldugu icin, hamle yapmadigi veya yanlis yaptigi icin Bilic elestiriliyor. ama sorun sadece orda da degil. Motive etme anlayisi da uygun degil. biz Derbileri sahada degil sahaya cikmadan beyinde kaybettik.

Takim cok fit ve zinde oldugu zaman iyi isler yapabilecek bir Takim ancak bu sekilde bir sezonu ayni basariyla kesinlikle oynayamazsin. birak bir sezonu her macla gereginden fazla yorulur ve gittikce gerilemeye baslarsin. Burda su gözüküyor: Bilic tam bir Turnuva Teknik Direktörü. hemen hemen herseyi 1e1 Turnuvalarda yaptigi sekilde uyguluyor. hem motivasyon hem taktik acidan orada yaptiklarini yapiyor. böylelikle uyum saglama kabiliyetinin cok cok düsük oldugunu gösterdi.

bunlari görebilmek icin sadece sonuclara ve alinan Puanlara degil öncelikle oynana oyuna bakmak gerekir. bunun icin tabiki belli bir futbol anlayisi da olmasi gerekir. zaten Kulüpte bu eksik oldugu icin ücüncü büyük konumuna düstük. Kulübe en büyük zarari senin gibi düsünen Taraftarlar ve Yönetim veriyor. Lütfen böyle bilincsiz yazilar yazarak bilmeyenleri yaniltmayalim. Besiktasa zarar vermeyelim

sen mi karar vereceksin neyin bilinçli olup neyin olmadığına.

Senin düşüncelerin asıl zarar veriyor Beşiktaşa.

neyseki senin gibiler yok yönetimde.. Bilic uzun yıllar kalacak görevde..

Takım deplasman şampiyonu.. İnönü stadı olsa 3-4 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.. Avrupa liginde son 16.. Atiba olmadığı için pisi pisine elenmişiz..
daha neyi eleştiriyorsunuz kardeşim..

Bilic in elinde süper oyuncular mı var.. Kadıkoy , TT arena gibi rakibe baskı kuracağı stadı mı var?.

Bu şartlarda 66 puan ortalama tarihi başarıdır..

Çevrimdışı sallapati

Sizin anlayışınız şu...

eldeki malzeme

patates
soğan
tuz
biber

istenen yemek
tas kebabı

ayrıca = yemek pişirecek ocak da yok (yani stat yok)

bu kadar nankör olmayın beyler..

deplasman şampiyonuyuz.. stadımız olsa arayı açaçaktık..

ayrıca fb şike ve hakemlerle aldığı bir dolu puan da var..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sizin anlayışınız şu...

eldeki malzeme

patates
soğan
tuz
biber

istenen yemek
tas kebabı

ayrıca = yemek pişirecek ocak da yok (yani stat yok)

bu kadar nankör olmayın beyler..

deplasman şampiyonuyuz.. stadımız olsa arayı açaçaktık..

ayrıca fb şike ve hakemlerle aldığı bir dolu puan da var..

evet inönü yıkılmadan önce sürekli şampiyonduk. Yersen

Çevrimdışı sallapati

evet inönü yıkılmadan önce sürekli şampiyonduk. Yersen

inönü varken Bilic var mıydı?

inönü varken Bilic var mıydı?

afaki konuşuyorsun diyorum.

Olsaydı, etseydi, yapsaydı, dı di do du.

Olmuyor o işler öyle.

Yarında elinde iyi kadro olsaydı dersin, sonra şu olsaydı bu olsaydı. Halamın bıyığı olsa..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Oyun tutamamanın, son 15 dakikalarda sürekli gol yemenin, yanlış oyuncu seçimlerinin, gereksiz inatların, bu kadar çok sakatın, bu kadar çok formsuz oyuncunun olması sahamızın olmamasımıdır?

Çevrimdışı ALI RIZA

Şenol güneş iyidir iyi @ALI RIZA  :bandit:
Şenol Güneş Türkiye'nin gelmiş gelmeyecek en iyi kariyerli antrenörüdür...!
Futbol bilgisi Oyun stili Türkiye ligi üstünde Teknik adamdır...!
@Deniz Sergen Yalaka Denizli 1000 kat iyidir
Şenol Güneşe yok demem...!

Çevrimdışı ozan062

eskiden yonetimde calısmıs sonrasında kovulan birisinin yazılarına rastladım biraz once facebookta
biliyorsunuz onu zaten sevindik baya
herneyse bir tanıdıgının Luce bjk ile anlastı haberine yorum yapmıs...tabiki o yazan kafa bulmus fakat oradaki gecen sohbette bazı keliemeler işin cok zor oldugunu bana hissettirdi..
yani biz o sizin isme hafiften ısınalımmı acaba:(( umarım bursa bırakmaz onuda bende bize yakısan birinin gelmesini beklerim :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

eskiden yonetimde calısmıs sonrasında kovulan birisinin yazılarına rastladım biraz once facebookta
herneyse bir tanıdıgının Luce bjk ile anlastı haberine yorum yapmıs...tabiki o yazan kafa bulmus fakat oradaki gecen sohbette bazı keliemeler işin cok zor oldugunu bana hissettirdi..
yani biz o sizin isme hafiften ısınalımmı acaba:(( umarım bursa bırakmaz onuda bende bize yakısan birinin gelmesini beklerim :super:
Lucescu'nun olması maalesef çok zor keşke gelse.

Tabi bir de Bilic'in kalma ihtimali var ki bence çok fazla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Daha anlaşılır bir dil kullansan da bizde anlasak, sevinsek yada üzülsek.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Daha anlaşılır bir dil kullansan da bizde anlasak, sevinsek yada üzülsek.  :evillol:
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Lucescu'nun olması maalesef çok zor keşke gelse.

Tabi bir de Bilic'in kalma ihtimali var ki bence çok fazla.
kesinlikle o ihtimalde hayli var

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş Türkiye'nin gelmiş gelmeyecek en iyi kariyerli antrenörüdür...!
Futbol bilgisi Oyun stili Türkiye ligi üstünde Teknik adamdır...!
@Deniz Sergen Yalaka Denizli 1000 kat iyidir
Şenol Güneşe yok demem...!
Ben de bilic giderse Şenol hocanın gelmesinden taraftarım ya da çok iyi bir yabancı hocanın.
Sergen büyük risk olur gelip ilk 10 hafta patlayabilir.
Denizli muhafazakar adam oyun sitilini çözerlerse anadolu takımları bile bize 2-3 atar.
Bence bizim ilacımız Şenol Güneş.Gelirse en az 2 şampiyonluk kazanır.
Eğer bilic gidecekse daha iyisi gelmeli.Ligi tanıyan ,bilen.
O zaman uzun yıllar ligi domine edebiliriz..

Çevrimdışı ozan062

Ben de bilic giderse Şenol hocanın gelmesinden taraftarım ya da çok iyi bir yabancı hocanın.
Sergen büyük risk olur gelip ilk 10 hafta patlayabilir.
Denizli muhafazakar adam oyun sitilini çözerlerse anadolu takımları bile bize 2-3 atar.
Bence bizim ilacımız Şenol Güneş.Gelirse en az 2 şampiyonluk kazanır.
Eğer bilic gidecekse daha iyisi gelmeli.Ligi tanıyan ,bilen.
O zaman uzun yıllar ligi domine edebiliriz..

eyvah eyvah laflara bak:D:D
korkmaya basladım sizden en iyisi ben sutumu içip yatayım :lol: :bawling:

Çevrimdışı Deniz

eyvah eyvah laflara bak:D:D
korkmaya basladım sizden en iyisi ben sutumu içip yatayım :lol: :bawling:
İyi geceler  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

İkili tartışmalardan ve karşılıklı hakaretlerden kaçının arkadaşlar.Koskoca adamlar birbirine hakaret etmeden futbol tartışabilmeli burada kimse kimsenin düşüncelerini kabul etmek zorunda değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2015, 00:40:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kişiselleştirmeyin tartışmaları arkadaşlar.

Sildim genel bir uyarı yapıyorum ikinize de.

Fikirlerinizi yazın sadece hakaretlerinizi değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Şenol Güneşi ben de severim ama Bilic in yarattığı bir temel var.. 1 sene daha Bilic e şans verilmeli

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler Lütfen birbinizi rencide edecek tartışmalara girmeyelim

Çevrimdışı ALI RIZA

Şenol Güneşi ben de severim ama Bilic in yarattığı bir temel var.. 1 sene daha Bilic e şans verilmeli
%100 katılıyorum Bilic devam edip yeni statta görelim yeni bir takımla bakalım nasıl ? Bu takım olmayacak Yeni oyuncular sart monte ediliecek...!