Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975915 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Erkek basketbolda da kazanoyoruz , Bı sezon kazanamadık sadece , Çünkü oradada Basketbolun Biliçi , Ahmet Kandemir vardı :akuma: :akuma:
Erkek basketbolunda eldeki kadronun başına İvkovic'i Obradovic'i getir bu sene hiç bir büyük maçı kazanamazdık inanılmaz derecede rezalet bir kadro var elimizde her şeyiyle.

Çevrimdışı Türkay

Olsun kazanmakta önemli. Ben zaten şu aralar futbol için hiçbir şey konuşmayacağım sene sonunu bekliyorum gerçi şampiyon olsak ta fikrim değişmez orası ayrı. Bir de şöyle bir şey var Bilic şampiyon olursa kalır yani kısacası benim ne düşündüğüm önemli değil.  :D

Bu sezon hayırlısıyla bi şampiyon olsak seneye gitmek isterse gidebilir yönetim tutarsa da yapacak bir şey yok  :bandit: Yeter ki bu sezon şampiyon olalım  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ONUR KOLCU abi kusura bakma ama ben Tolga Zengin'i eleştirdiğim zaman da kaleciden anlamıyorsun çok iyi kaleci falan demiştin. Ama neyse ki Fenerbahçe maçı kendisinin Beşiktaş kariyerindeki son maçı oldu inşallah. Fenerbahçe deplasmanında tribünlerin yarısı kapalıyken, rakibin 48. dakika da oyuncu değişikliği hakkı bitmişken, rakip forvet tribünlere küsüp sahadan çıkmışken ve Fenerbahçe 2. yarı tek bir pozisyona giremeden maçı kazanıyorsa gidipte Süreyya Soner'e veya kendi taraftarımıza kızamayız dimi ? Şu Bilici eleştirenlere gösterilen sert tepkiyi hiç anlamıyorum. 1 senedir söylüyorum söylemeye de devam edicem. Bilic Beşiktaş seviyesinde bir teknik direktör değil. Şampiyon olsakta olamasak da fikirlerim sabit. Keza ben şampiyon olsakta Bilicin gideceğini düşünüyorum.

anılım senin  yasın küçük teknikdirektörlük işini FM oynamak sanıyosunuz.. madem bu kadar kolay bu işler niye son 10 senede bjk  bu seviyelerde  puanlar toplayamadı hep rakiplerinin  altında kaldı siz isityosunuz ki shuster gibi oynatsın ama  sezonu 55 puanla tamamlasın he  o kadar kolaymı sanıyosunuz  herşeyi..

Çevrimdışı mellfred

selam millet  gece gece aklıma takıldı üşenmedim kalktım yazacam buraya. bence takım son 9 haftada defansa sivok'u kesinlikle montelemeli. iyi olduğu sezonda 4-5 gol atan bi stoper bu kadar önemli bir virajda görmezden gelinemez. necip gibi her maçta topu rakip forvete bırakıp geri çekilen bir adamdansa en azından franco gibi standardı olan biriyle devam etmek bile olası ama necip olmaz aga.
 hatta bana kalsa sivok atınç yaparım. neredeyse hiç duran top golümüz yok bu koca sezonda. sırf bu yüzden oluruz şampiyonluktan. bu ikilinin atacağı bi kaç gol bize ilaç olur

Çevrimdışı Tolga

selam millet  gece gece aklıma takıldı üşenmedim kalktım yazacam buraya. bence takım son 9 haftada defansa sivok'u kesinlikle montelemeli. iyi olduğu sezonda 4-5 gol atan bi stoper bu kadar önemli bir virajda görmezden gelinemez. necip gibi her maçta topu rakip forvete bırakıp geri çekilen bir adamdansa en azından franco gibi standardı olan biriyle devam etmek bile olası ama necip olmaz aga.
 hatta bana kalsa sivok atınç yaparım. neredeyse hiç duran top golümüz yok bu koca sezonda. sırf bu yüzden oluruz şampiyonluktan. bu ikilinin atacağı bi kaç gol bize ilaç olur
Peki duran topları kim kullanacak var mı öyle biri :)

Çevrimdışı mellfred

Peki duran topları kim kullanacak var mı öyle biri :)
kornerler bile iş görür

Çevrimdışı Tolga

kornerler bile iş görür
O konuda Sosa beni yanılttı.

Tolgay biraz daha iyi diğer oyunculara göre korner kullanmada.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilim Hakkında yazdıklarım neden siliniyor ve kim siliyor !
Kusura bakmayın ama Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar , Ben doğruları yazdıgım için tahammül edemiyorsunuz !
Yada Şoyle bi laf daha var Dost Acı söyler , yazdıklarım Acı gerçekler , Kabul etmeyebilirsiniz , Katılmayabilirsiniz ama İletimi silerek saygısızlık yapamazsınız :iscrewy:
Şimdi moderator onayına mı alırsınız izlemeye mi alırsınız bilmiyorum , Ne yapmak istiyorsanız onu yapın !
Ama Ben Biliç hakkındaki Goruşlerimi Her platformda Yazmaya Devam edeceğim taaaki gidene kadar ..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

anılım senin  yasın küçük teknikdirektörlük işini FM oynamak sanıyosunuz.. madem bu kadar kolay bu işler niye son 10 senede bjk  bu seviyelerde  puanlar toplayamadı hep rakiplerinin  altında kaldı siz isityosunuz ki shuster gibi oynatsın ama  sezonu 55 puanla tamamlasın he  o kadar kolaymı sanıyosunuz  herşeyi..
Doğru yoldasın , O korkagı körü körüne savunmaya devam et Sen :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Doğru yoldasın , O korkagı körü körüne savunmaya devam et Sen :ok:

sen  amatör bi takımı yönettin mi hiç veya  kulubude bulundun mu yunus.. sizin  bahsettiğin  oyun taktiğini halısahada bile  yapamazsınız  kardeşim..

şampiyonluga giderken tekere comak sokan beşiktaşlı değildir cok net..

Çevrimdışı Anıl

Sadece bizim değil Gs ve Fb dahil olmak üzere zirvedeki 3 takımın da bu kadar çok puan toplamasının sebebi Anadolu kulüplerinin çok kötü olması. Yoksa 3 takım da iyi top oynamıyor ama bir şekilde kazanıyor. Keşke bugünkü kadro Schuster'in elinde olsaydı, o zaman bitik bir Simao, sürekli sakatlanan Quaresma ve alemden aleme akan Guti vardı ileride. Geride ise Zapotocnyler, Toramanlar falan. Ayrıca "siz isityosunuz ki shuster gibi oynatsın ama  sezonu 55 puanla tamamlasın" ne demek Onur abi ? Biz Beşiktaş başarılı olsun istemiyo muyuz sanki ? Banane takım nasıl futbol oynamış keşke her sene kötü oynayıp şampiyon olsak. Ama bizim kötü oynayıp şampiyon olma şansımız yok. O yüzden anadolu takımı maçları harici derbileri kazanmamız lazımdı. Sadece kendi evimizdeki debileri kazansak şuan en yakın rakibe 8 puan fark yapmış keyfimize bakıyoduk. Ama kendi evimizdeki iki maçı da Bilic'in tercihleri yüzünden kaybettik. @ONUR KOLCU

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sadece bizim değil Gs ve Fb dahil olmak üzere zirvedeki 3 takımın da bu kadar çok puan toplamasının sebebi Anadolu kulüplerinin çok kötü olması. Yoksa 3 takım da iyi top oynamıyor ama bir şekilde kazanıyor. Keşke bugünkü kadro Schuster'in elinde olsaydı, o zaman bitik bir Simao, sürekli sakatlanan Quaresma ve alemden aleme akan Guti vardı ileride. Geride ise Zapotocnyler, Toramanlar falan. Ayrıca "siz isityosunuz ki shuster gibi oynatsın ama  sezonu 55 puanla tamamlasın" ne demek Onur abi ? Biz Beşiktaş başarılı olsun istemiyo muyuz sanki ? Banane takım nasıl futbol oynamış keşke her sene kötü oynayıp şampiyon olsak. Ama bizim kötü oynayıp şampiyon olma şansımız yok. O yüzden anadolu takımı maçları harici derbileri kazanmamız lazımdı. Sadece kendi evimizdeki debileri kazansak şuan en yakın rakibe 8 puan fark yapmış keyfimize bakıyoduk. Ama kendi evimizdeki iki maçı da Bilic'in tercihleri yüzünden kaybettik. @ONUR KOLCU

açın bakın puan durumuna  o adamlar hersene bu puanları alıyolar zaten sen alamadıgın  için potada olamıyorsun.

sen  amatör bi takımı yönettin mi hiç veya  kulubude bulundun mu yunus.. sizin  bahsettiğin  oyun taktiğini halısahada bile  yapamazsınız  kardeşim..

şampiyonluga giderken tekere comak sokan beşiktaşlı değildir cok net..
Heh tamda ondan bahsediyorum bende ,
Tekere Çomak sokan Kişi Slaven Biliçtir Diyorum bunu anlatmaya çalışıyorum , Çok ciddiyim Şampiyonluk yolunda onumuzdeki en buuyuk engel slaven biliç tir , Adam bizi şampiyon yapmamak için çırpınıyor resmen!!
Senin elinde Sivok , Atınç , Pedro gibi 3 Tane Stoper varken , Gidip orta saha Necipi Stoper oynatırsan Şampiyon olamazsın açık ve net ! Çünkü o Orta saha Necip Stoperde her maç Bireysel ve taktiksel hata yapar ve Gol yersin , Tıpkı Brugge ve Fb Maçında yaptığı hataların sonucunda yediğimiz Goller gibi :iscrewy:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Heh tamda ondan bahsediyorum bende ,
Tekere Çomak sokan Kişi Slaven Biliçtir Diyorum bunu anlatmaya çalışıyorum , Çok ciddiyim Şampiyonluk yolunda onumuzdeki en buuyuk engel slaven biliç tir , Adam bizi şampiyon yapmamak için çırpınıyor resmen!!
Senin elinde Sivok , Atınç , Pedro gibi 3 Tane Stoper varken , Gidip orta saha Necipi Stoper oynatırsan Şampiyon olamazsın açık ve net ! Çünkü o Orta saha Necip Stoperde her maç Bireysel ve taktiksel hata yapar ve Gol yersin , Tıpkı Brugge ve Fb Maçında yaptığı hataların sonucunda yediğimiz Goller gibi :iscrewy:

sen bir jose  morınho sun...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

benim  gördüğüm başarı istenmiyor herkes kendi keyfi dşünüyor.. sene bilicin yerine  bi üst kademe olanı gitsin bilic umrumda değil  bu son virajda konustuklarınız söyledikleriniz kabul edilemez  karakartal anılım..

sen bir jose  morınho sun...
Yahu Neden anlamamaka ısrar ediyorsun @ONUR KOLCU kardeşim ?
Elinde 3 Tane Sağlam stoper varken , Orta saha oyuncusunu Stoper oynatmak , Hangi akla , Mantıga sıgar ?
Hangi teknik , taktige sıgar ? Bana bunu açıkla ozaman :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Yahu Neden anlamamaka ısrar ediyorsun @ONUR KOLCU kardeşim ?
Elinde 3 Tane Sağlam stoper varken , Orta saha oyuncusunu Stoper oynatmak , Hangi akla , Mantıga sıgar ?
Hangi teknik , taktige sıgar ? Bana bunu açıkla ozaman :bandit:

Aynısını bjk tv de , en baba kartal programında Hulusi BABA da söyledi , cok doğru söz

Orta Saha Futbolcusundan Stoper olmaz olmaz olmaz olmazzzzz !!
Elimizde Sağlam 3 Tane stoper varken Orta saha Necipi stoper olarak oynattık , Sonuç : O Necip Fb maçında Taktik , Brugge maçında da hem taktik hemde Bireysel hata yaparak , Bu 2 Maçta Toplam 3 Gol yememize ve 2 Maçıda kaybetmemize neden oldu !
Ama Sir Slaven Biliç maalesef bunu hala goremiyor ve Necipi ısrArla Stoper oynatıyor :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynısını bjk tv de , en baba kartal programında Hulusi BABA da söyledi , cok doğru söz
Aklın yolu Bir , @Kemal abi :ok: Ne zaman Söyledi Hulusi baba , Benim söylediğim sozu :alala:

Çevrimdışı Tolga

Orta Saha Futbolcusundan Stoper olmaz olmaz olmaz olmazzzzz !!
Elimizde Sağlam 3 Tane stoper varken Orta saha Necipi stoper olarak oynattık , Sonuç : O Necip Fb maçında Taktik , Brugge maçında da hem taktik hemde Bireysel hata yaparak , Bu 2 Maçta Toplam 3 Gol yememize ve 2 Maçıda kaybetmemize neden oldu !
Ama Sir Slaven Biliç maalesef bunu hala goremiyor ve Necipi ısrArla Stoper oynatıyor :iscrewy:
Eğer elinde Mascherano gibi bir orta saha olursa yeri geldi mi defansa da koyarsın ama bizim takımda orta sahadan alıp stoper oynatabileceğimiz 1 tane bile oyuncu yok.

Necip ısrarını hala anlayabilmiş değilim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Kemal

Aklın yolu Bir , @Kemal abi :ok: Ne zaman Söyledi Hulusi baba , Benim söylediğim sozu :alala:

Bu öğlen tekrarı vardı öğlen izledim , fb maçından sonraki programda söyledi.  Necip 2 önemli hata yaptı zaten 1 maçta 2 veya 3 önemli hata yaparsın ilkini emenike kaçırdı 2.si gol oldu diyerek başladı ve dediklerini söyledi.  Bilic in atinci bile kadroya almayarak çok yanlış tercihler yaptığını anlatti