Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976899 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ayrıca  bilic  e sallamak klavye basında bizim taraftarımıza yakısır  benim hatırladıgım kadarı ile  şamp. oldugumuz  seneler dısında  zaten son 15 yılda 2 kez  .. bjk nin hangi sezon 25. hafta  itibariyle rakipleriyle bu kadar kafa kafaya gittigini gördünüz , göremezsiniz  çünkü at gözlüğüyle bakıyorsunuz..

bizim  taraftarımız  ancak selfie taraftarıdır ..

ocak ayının  basında  gs macında  20 bin tarasftar  varken  liverpoll ve brugge  maclarında  full çekti tribünler niye cunku hava atacaksın liverpool macı  brugge macı  yenersen ceyrek finaldesindir.

ve  asıl  taraftar selfie taraftarı yuzunden maca gidemedi..!!!!

acıkcası hani bi lafvarya sevinmedik  için sevmedik  diye  bu tamamen yalan bi laf  belli bi kesim için  resmen sevinmek için  seviyosunuz barız ortada.

Çevrimdışı Sarp

Bir başkanımızın ayak üstü yaptığı konuşmaya bakıyorum birde oturup şu yazıyı kaleme almış adamlara. Üstünde düşünüp de şunu yazan adamlara bakın birde Fikret Orman'a.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbolcularda zaten sahaya çıkmadan önce bu taraftar bize hiç inanmıyor bize biz de oynamayalım diyorlar kendi aralarında. Böyle saçma bir düşünce görmedim. Onlarca beste yapıyor taraftar bu takım için, deplasman soğuk kar demeden koşuyor. Tüm zamanların kombine rekoru kırılmış daha stat yokken, ürün satışları patlamış siz hala taraftara giydirin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Bu kural hatası hakem kuralı uygulamasıdır...! Emenike Çikması 1 sarı kart üstüne girmesi 1 sarı kart toplam 2. sarıdan kırmızı kart...! ve sadece BJK kart göstermesi cabası...!

Kural hatası var tamam ama biz bu kararı lehimize çeviremeyiz maalesef sadece uğraştığımızla kalırız.

Mesela Kasımpaşa maçında Donk'un yapmış olduğu hareketi Fb ya da Gs maçında onlardan bir oyuncu yapmış olsaydı o olayın üstü hemen kapatılırdı maç tekrar edilmezdi yani.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2015, 16:41:21 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya kardeşim bırakın şu taraftara giydirme şeyini ya. bak bakalım bu sezon beşiktaş ortalama kaç kişiye oynamış? Rakipleri kaç kişiye oynamış? Doğru düzgün stad yok taraftardan her maç 40 bin kişi doldurmasını istiyorsun. Stadımız var herşey düzgün muhteşem futbol oynuyoruz bi tek taraftar eksik aferin çok iyi tespit biz hiç göremedik bunları. Şampiyonluk için 50.000 bin kişi mi olmalı her maç? Brugge maçında 70.000 kişi vardı o soğukta ne oldu? Gs fener maçlarında 40.000 kişi vardı olimpiyatta ne oldu?
Siz sondan başlayıp geriye gidiyorsunuz taraftarı iten takımdır dünyanın her yerinde öyledir siz klasik Beşiktaşlı olarak taraftar olursa şampiyonlukta gelir diyorsunuz. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok. Bunun adı romantizmdir gerçekleri görememektir.
:claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biliç le le Asla Sozleşme uzatılmamalı !! Bu Beşiktaş Tarihine İhanet olur , İntihar olur , Beşiktaş ta Korkakların İşi yoktur ! Ne Benim nede Jiçbir Beşiktaşlının 1 Yıl daha Boşa geçmesine tahammulu yoktur !
Biliç Çok kotu Bir teknik direktordur Aksini kimse İddia edemez , Karakteri 10 Numaradır buna bir şey diyemem , Ama Karakter Şampiyon yapmıyor , Maç kazandırmıyor ! Doğru kadro ve doğru taktik Maç kazandıryor !! Sırf Çok Sağlam karakterli diye Biliç i Körü körüne savunmak çok büyük bir hatadır !

yav he he...

Çevrimdışı ALI RIZA

Biliç le le Asla Sozleşme uzatılmamalı !! Bu Beşiktaş Tarihine İhanet olur , İntihar olur , Beşiktaş ta Korkakların İşi yoktur ! Ne Benim nede Jiçbir Beşiktaşlının 1 Yıl daha Boşa geçmesine tahammulu yoktur !
Biliç Çok kotu Bir teknik direktordur Aksini kimse İddia edemez , Karakteri 10 Numaradır buna bir şey diyemem , Ama Karakter Şampiyon yapmıyor , Maç kazandırmıyor ! Doğru kadro ve doğru taktik Maç kazandıryor !! Sırf Çok Sağlam karakterli diye Biliç i Körü körüne savunmak çok büyük bir hatadır !
Nasıl bir kadro çıksın elindee messi ronaldo xavi alonsu kalede neuer vs yok...! gördükgünle buralara geldi...!  :akuma: :akuma:
Bu takım extra 10 maç yapıp 50 bin km yaptı her maç dışarda oynadı...! liderin 1 puan gerisinde...! hiç mi yorulmasın hiç mi sakatlanmasın hiç mi hata yapılmasın...!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ayrıca  bilic  e sallamak klavye basında bizim taraftarımıza yakısır  benim hatırladıgım kadarı ile  şamp. oldugumuz  seneler dısında  zaten son 15 yılda 2 kez  .. bjk nin hangi sezon 25. hafta  itibariyle rakipleriyle bu kadar kafa kafaya gittigini gördünüz , göremezsiniz  çünkü at gözlüğüyle bakıyorsunuz..

ocak ayının  basında  gs macında  20 bin tarasftar  varken  liverpoll ve brugge  maclarında  full çekti tribünler niye cunku hava atacaksın liverpool macı  brugge macı  yenersen ceyrek finaldesindir.

acıkcası hani bi lafvarya sevinmedik  için sevmedik  diye  bu tamamen yalan bi laf  belli bi kesim için  resmen sevinmek için  seviyosunuz barız ortada.
Gs maçında bak bakalım kaç bin taraftar vardı. 20 bin miydi. 35-40 bin kişi vardı statta. Eski inönü stadının kapasitesi kaç kişi biliyor musun? Sanki olimpiyattan önce her maç 70 bin kişiye oynuyorduk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok yanlış konuşuyorsun !!!
Sürekli sevinmek için sevseydik Zaten Beşiktaşlı değil renkli olurduk !
Ama Aradada Sevinelim yani , Surekli Acı çekmekten , Kanser olmaktan Zevk almıyoruz sonuçta :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Tekrar yazıyorum son suçlu taraftardır
Bu hocayı seçen yönetime,hocaya,oyunculara suç bulma
Beyefendiler menajer kucağından kucağına gezsinler
Sürpriz yumurtadan oyuncular getirsinler
Hala auvv taraftar diyelim !
Taraftar zurnanın son deliğidir,ona gelene kadar olanları görmemek komedi bile değildir
Yönetim kadrosunun aczini kabullenemekten doğan tepkiler veriyorsunuz
Kalıbı sağlam olan adam o oyuncuları milli takımdan çekecek
O kadar!

Çevrimdışı Fatih

En son suç taraftara bulunur
Sahaya taraftar inip oynamıyor
Milyon avroyu da taraftar almıyor
Aksine cebindeki parayı formaya kombineye yatırıyor
Senelerdir bu masallarla enayi yerine konuyoruz
Korkak futbol anlayışına bakıp ümitli olmak takımın arkasında durmak değil,hatanın arkasında durmaktır
Kaç sene geçmiş kaç tane derbi kazanmışsın,taraftar yüzünden mi oldu o kayıplar
Geçelim bunları
Nokta.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sarp

Nasıl bir kadro çıksın elindee messi ronaldo xavi alonsu kalede neuer vs yok...! gördükgünle buralara geldi...!  :akuma: :akuma:
Bu takım extra 10 maç yapıp 50 bin km yaptı her maç dışarda oynadı...! liderin 1 puan gerisinde...! hiç mi yorulmasın hiç mi sakatlanmasın hiç mi hata yapılmasın...!

Haklısın Ali Rıza ama sen de görmüşsündür son bir kaç haftadır çok ruhsuzlar. Geçen hafta iki maç kahroldum. Yorgunluktan,elden bir şey gelmemesinden değil bence bu son maç; yoksa fenerbahçe top mu oynadı allah aşkına:(
Neden motivasyonlarını kaybettiler neden bu kadar mutsuzlar bunu konuşmak gerek. Yoksa daha kaybedilmiş bir şey olmadığı halde havlu atacaklar.

Çevrimdışı Oktay

fenerbahce yine resmi siteden beşiktaşa sallamış...tahrik etmek için anca böyle bi yazı yazılır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar yazıyorum son suçlu taraftardır
Bu hocayı seçen yönetime,hocaya,oyunculara suç bulma
Beyefendiler menajer kucağından kucağına gezsinler
Sürpriz yumurtadan oyuncular getirsinler
Hala auvv taraftar diyelim !
Taraftar zurnanın son deliğidir,ona gelene kadar olanları görmemek komedi bile değildir
Yönetim kadrosunun aczini kabullenemekten doğan tepkiler veriyorsunuz
Kalıbı sağlam olan adam o oyuncuları milli takımdan çekecek
O kadar!
nokta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Haklısın Ali Rıza ama sen de görmüşsündür son bir kaç haftadır çok ruhsuzlar. Geçen hafta iki maç kahroldum. Yorgunluktan,elden bir şey gelmemesinden değil bence bu son maç; yoksa fenerbahçe top mu oynadı allah aşkına:(
Neden motivasyonlarını kaybettiler neden bu kadar mutsuzlar bunu konuşmak gerek. Yoksa daha kaybedilmiş bir şey olmadığı halde havlu atacaklar.
Normalde havlu atılacak bir durum yok ama bizim takım kırılgan bir yapıya sahip olduğu için ne olur gelecek haftalarda kestiremiyorum.

Aslında bu milli maç arası bize ilaç gibi geldi herşey tepe taklak giderken imdadımıza yetişti denebilir.

Bu milli maç arasında başta Bilic olmak üzere tüm oyuncular iyice dinlenip zora sokmuş oldukları şampiyonluk mücadelesini yeniden avantaja çevirmek için kalan 9 maça konsantre olmalılar.

Başakşehir maçı bize takımın şuanki gidişata karşı nasıl bir reaksiyon vereceğini de gösterecek aslında eğer bu bunalımdan arka arkaya 2 galibiyet alarak çıkarsak tekrardan herkesin başta tabiki takımın güveni gelecektir.

İlk yarıda da K.Erciyes ve Fb maçlarını kaybettikten sonra yanılmıyorsam yine milli maç arası olmuştu ondan sonra Başakşehir maçıyla başlayarak bir seri yakalamıştık bunun yeniden olmaması için bir neden yok tabiki bu da kolay olmayacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Milli ara iyi geldi 2 hafta takım toparlanır 9 da 9 odaklanır...! haftalık maçlara giriyoruz artık 3 hafta toplamda 4 hafta istanbulda olacagız

Çevrimdışı Türkay

Kalmış 9 hafta. Şampiyonluğun 1 puan gerisindeyiz ve hala aynı konular ısıtıp ısıtıp tartışılıyor. Şunları konuşmaktan şampiyonluğa konsantre olamıyor taraftarımız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı xenos

Ya kardeşim bırakın şu taraftara giydirme şeyini ya. bak bakalım bu sezon beşiktaş ortalama kaç kişiye oynamış? Rakipleri kaç kişiye oynamış? Doğru düzgün stad yok taraftardan her maç 40 bin kişi doldurmasını istiyorsun. Stadımız var herşey düzgün muhteşem futbol oynuyoruz bi tek taraftar eksik aferin çok iyi tespit biz hiç göremedik bunları. Şampiyonluk için 50.000 bin kişi mi olmalı her maç? Brugge maçında 70.000 kişi vardı o soğukta ne oldu? Gs fener maçlarında 40.000 kişi vardı olimpiyatta ne oldu?
Siz sondan başlayıp geriye gidiyorsunuz taraftarı iten takımdır dünyanın her yerinde öyledir siz klasik Beşiktaşlı olarak taraftar olursa şampiyonlukta gelir diyorsunuz. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok. Bunun adı romantizmdir gerçekleri görememektir.

Dostum bırak isteyende taraftara giydirsin... Şu konuya ne zaman bakacak olsam, iki mesajından biri Bilic aşağı Bilic yukarı...

Sezon sonunu bekle artık kimin istifasını isteyeceksen buraya mı yazarsın, FEMEN gibi vücuduna yazıp kulüp binasına mı gidersin bilmiyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Kalmış 9 hafta. Şampiyonluğun 1 puan gerisindeyiz ve hala aynı konular ısıtıp ısıtıp tartışılıyor. Şunları konuşmaktan şampiyonluğa konsantre olamıyor taraftarımız.
Tamam @Türkay abi kızma gençler bilmiyor uyarırız :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

hala aynı savunma kalıpları, vallahi sıktı  size tavsiyem vazgecin bundan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

gecen sene bu durumda olsaydık boyle olmazdı emin ol
onun için tepkiye kızmamak gerek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Tamam @Türkay abi kızma gençler bilmiyor uyarırız :kop: :kop: :kop:

Abi estağfurullah  :icool: Ama şu 9 hafta için tek düşüncemiz şampiyonluk olmalı lig bitince bütün bunlar uzun uzun konuşulur zaten  :bandit:

Çevrimdışı ErsinA.

Beşiktaş sampiyon olamaz diyenlerin kendi ozguvenlerinden suphe ederim.

Hayata bakislarini Beşiktaş a da yansitiyorlar.

Özgüven özgüven özgüven.

Birakin bu ezik halleri.

Çevrimdışı Türkay

gecen sene bu durumda olsaydık boyle olmazdı emin ol
onun için tepkiye kızmamak gerek

Abi tepki de eleştiri de olur olmazsa sıkıntı ama çoook kritik haftalara giriyoruz her maçımız final. Bu zaman da takımı ateşleyip destek vermemiz lazım Bilic i kovalım Bilic korkak demek için ligin bitmesini beklesek daha iyi olacak lig bitince zaten giden gider  :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Koy takimiymis, derbi kazananama aliskanligiymis... Lan sen kimsin de boyle konusuyorsun? Yok mu sunlarin agzina lafi tikayacak, eski maclari hatirlatip rezil edebilecek biri?