Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978418 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

3-4 luk mac 10 sene onceydi..
10 seneye benim için dün gibiydi...!
1 sene vodafone arena Bilicle devam...! Yönetimle devam...!

Çevrimdışı Deniz

10 seneye benim için dün gibiydi...!
1 sene vodafone arena Bilicle devam...! Yönetimle devam...!
Ben de istiyorum 1 sene daha.
ama gs maci belirleyici olacak.yenemese bile guzel bir oyun oynatsin bana o umut isigini versin yeter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

surada inanın karsısında bir anda 20 numaralıyı görse sokakta ama aradan soyle 1 sene gececek yada 6 ay
karsısında titreyecek trilyonlarca adam sayarım
onun için bizim burdan ötmemiz baskanın yoneticinin otmesi bir halta yaramaz bakın
oradaki hiçbir besiktaslı polis hiçbir malzemeci hiçbir gazzeteci onun agzının ortasına bir tane vuramıyor
kimisi ekmek dalgasına kimiside cesaret kimiside ruhsuzluktan dolayı
yani biz daha birlik olamamısız en onemlisi o 24 kişilik kadro
yemisim futbolu
taaa donk olayından beridir benim umudum coktan tukendi bu takım için..bazende gençlikten cok yastan hayır gelir
bizim biran once bunu cozmemiz gerek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

surada inanın karsısında bir anda 20 numaralıyı görse sokakta ama aradan soyle 1 sene gececek yada 6 ay
karsısında titreyecek trilyonlarca adam sayarım
onun için bizim burdan ötmemiz baskanın yoneticinin otmesi bir halta yaramaz bakın
oradaki hiçbir besiktaslı polis hiçbir malzemeci hiçbir gazzeteci onun agzının ortasına bir tane vuramıyor
kimisi ekmek dalgasına kimiside cesaret kimiside ruhsuzluktan dolayı
yani biz daha birlik olamamısız en onemlisi o 24 kişilik kadro
yemisim futbolu
taaa donk olayından beridir benim umudum coktan tukendi bu takım için..bazende gençlikten cok yastan hayır gelir
bizim biran once bunu cozmemiz gerek
Abi ona en güzel cevabı seneye İnönü'de vereceksin.  Bir tane de şöyle güzel bir pankart yapacaksın maç başında çıldırtacaksın sonra saha içinde bitireceksin. Her ayağına top geldi mi de anan avradın olsun diye bağıracaksın statta alırsın 1-2 maç ceza ama rahatlarsın.  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben de istiyorum 1 sene daha.
ama gs maci belirleyici olacak.yenemese bile guzel bir oyun oynatsin bana o umut isigini versin yeter.
Yahu ğs macına lider olarak girersek 4 puan öne geçersek bile onlara yenilsek bile bile bile fark etmiyor
Belirtiyi kim koyuyor acaba ?  @Deniz efendi

Çevrimdışı ozan062

DembaBa Maç Sonu Bılıce:'Neden sürekli pas yaptık.Beklediğimizden de kötü bir F.bahçe vardı. Biraz hucum oynasaydık kazanırdık'(LİG TV)

bakın arkadaslar
buradaki mantalite farkını goruyormusnuuz
burada bunu uygulatmayan kim o sayın bilic midir bu yoksa oyuncularmıdır?

Çevrimdışı Deniz

Yahu ğs macına lider olarak girersek 4 puan öne geçersek bile onlara yenilsek bile bile bile fark etmiyor
Belirtiyi kim koyuyor acaba ?  @Deniz efendi
Önce 4 puan önde gitsin sonra konuşalım  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

4 puan önde gidemezsek şampiyonluğu unutun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Abi ona en güzel cevabı seneye İnönü'de vereceksin.  Bir tane de şöyle güzel bir pankart yapacaksın maç başında çıldırtacaksın sonra saha içinde bitireceksin. Her ayağına top geldi mi de anan avradın olsun diye bağıracaksın statta alırsın 1-2 maç ceza ama rahatlarsın.  :)

süper ötesi olur ama nerdee:) derbiyi ilk 5e koyarlarki hemen bitsin stada geçmeden diye bak bu sene benzerini yaptılar sezon bası tıstılar acaba yetiştirirlermi diye ilk yarı btün derbiler iç sahadaydı dusun:)

daha biz o stada alısıcaz adapte olduktan sonra komple birlikte hareket edilir ama su gosterdiğini yapsak yıllarca konusuluruz butun hayatını bitiririz onun temelli
ama bizimkiler rahat durmaz atlarlar yanına :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Geçsek bile İnanmaz savunmazsın..!

Çevrimdışı ALI RIZA

DembaBa Maç Sonu Bılıce:'Neden sürekli pas yaptık.Beklediğimizden de kötü bir F.bahçe vardı. Biraz hucum oynasaydık kazanırdık'(LİG TV)

bakın arkadaslar
buradaki mantalite farkını goruyormusnuuz
burada bunu uygulatmayan kim o sayın bilic midir bu yoksa oyuncularmıdır?
Peki biliç ne dedi ? Madem kötü fener vardı da neden kaçırdın hiç hava topu alamadın ? top kaybettin sürekli yürüdün bir de alakasız yerde yan durarak kaleye şut çektin...!

Çevrimiçi Samet Ç

süper ötesi olur ama nerdee:) derbiyi ilk 5e koyarlarki hemen bitsin stada geçmeden diye bak bu sene benzerini yaptılar sezon bası tıstılar acaba yetiştirirlermi diye ilk yarı btün derbiler iç sahadaydı dusun:)

daha biz o stada alısıcaz adapte olduktan sonra komple birlikte hareket edilir ama su gosterdiğini yapsak yıllarca konusuluruz butun hayatını bitiririz onun temelli
ama bizimkiler rahat durmaz atlarlar yanına :evillol: :evillol:
Şu olayı Beşiktaş tribününde düşünebilecek bir kişi bile yok belki çünkü hep basite kaçıyorlar neyse benim ki bir öneriydi belki birileri duyar diye. Ama imkansıza yakın çünkü tribünde eskisi gibi birlik olamıyoruz. :D Bunu da standart liege defoura yapmıştı adam çıldırdı maçın yanlış hatırlamıyorsam 35. dakikasında kırmızı gördü.  :D

Çevrimdışı ozan062

Peki biliç ne dedi ? Madem kötü fener vardı da neden kaçırdın hiç hava topu alamadın ? top kaybettin sürekli yürüdün bir de alakasız yerde yan durarak kaleye şut çektin...!

kafamdakiler oturmaya basladı
zaten tolgayın oynamasından beri ortasahada bazı değişikliklere gitmiş sayın bilic
o gunden beridir bizimkinde keskin bir dusus var, ondan onbce kafayla top indirmesi falan gerekmiyorduki
sezon basıda yapamıyordu zaten bunları
birseyler olduki bunları mac icinde yapması gerekiyor yani taktiksel bir yanlıslık var ortada

Çevrimdışı Deniz

Geçsek bile İnanmaz savunmazsın..!

iyi şeyler yapanı desteklerim kötü yapanı eleştiririm  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

iyi şeyler yapanı desteklerim kötü yapanı eleştiririm  :bandit:
Slogan mesajları geç...! 7 sene yıkıldı yıkılacak bu zamanlara geldik...!

Çevrimdışı Deniz

Slogan mesajları geç...! 7 sene yıkıldı yıkılacak bu zamanlara geldik...!
slogan değil ciddiyim ben kimse babamın oğlu değil bilic de değil neden başarılı olmazsa savunayim .iyi şeyler yapsın destekleriz.Ama baktın olmuyor desteklemek Beşiktaşa zarar verir.

Gs maçında ligin kaderi belli olur  :bandit:

Çevrimdışı f_madida

Bilic mi soyledi kendi mi yapti bilmiyorum ama adam ceza sahasi icine girmemek icin kasti mac boyunca...Rakibe pres yapmamak icin ozellikle yurudu, yani insan gostermelik olsun bir pres yapar degil mi? 35 saniyede ofsayttan yuruyerek cikmamasi da tuzu biberi... Daha once de tek forvet oynadi fakat hic bu kadar isteksiz bu kadar yavas oynadigini hatirlamiyorum... Bir iki pozisyon var ki, takim kanatlardan cikmis iceride orta yapacak adam ariyor kimse yok cunku Baba gitmis ortasahada dolaniyor top alip pas verecek guya..ikinci yari iki pozisyonda iceri girdi, ikisi de yuzde yuz golluk pozisyon oldu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

slogan değil ciddiyim ben kimse babamın oğlu değil bilic de değil neden başarılı olmazsa savunayim .iyi şeyler yapsın destekleriz.Ama baktın olmuyor desteklemek Beşiktaşa zarar verir.

Gs maçında ligin kaderi belli olur  :bandit:
Şu an başarılı...! Başarısız değil...! Avurpada son 16 kalmış - Ligde toplamda 5 yenilgi almış liderin 1 puan gerisinde son 9 hafta kala..!
33 hafta kader maçı...! ki keza o zamana kalmayacaktır 1-2 hafta ğs fişi çekerler...! bize kalır lig kasımpaşa maçı şaibe oldu...!

Çevrimdışı Deniz

Şu an başarılı...! Başarısız değil...! Avurpada son 16 kalmış - Ligde toplamda 5 yenilgi almış liderin 1 puan gerisinde son 9 hafta kala..!
33 hafta kader maçı...! ki keza o zamana kalmayacaktır 1-2 hafta ğs fişi çekerler...! bize kalır lig kasımpaşa maçı şaibe oldu...!
Lig sonunu bekleyelim oyle konusalim.sampiyon olursa zaten hepimiz cenemizi kapatiriz.bekleyip gorelim

Çevrimdışı f_madida

4 puan önde gidemezsek şampiyonluğu unutun :)

simdiden puan hesabi yapmaya gerek yok, o gune kadar daha cok isler doner bu ligde...biz isimize bakalim, oraya cok farkli bir avantajla gidebiliiriz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mart 2015, 01:07:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gs maçı diyoruz da o maçta bile kopmayabilir.

Gs'nin son maçı Rize deplasmanı. Karaman sırf lige damga vurmak için yenmeye çalışır Gs'yi bizi şampiyon yapar  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

simdiden puan hesabi yapmaya gerek yok, o gune kadar daha cok isler doner bu ligde...biz isimize bakalim, oraya cok farkli bir avantajla gidebiliiriz.
Söylemek istediğim şu Gs maçına lig 2.sinin 4 puan önünde lider çıkarsak Gs maçını kaybetmemiz bizi etkilemez onu anlatmak istiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Söylemek istediğim şu Gs maçına lig 2.sinin 4 puan önünde lider çıkarsak Gs maçını kaybetmemiz bizi etkilemez onu anlatmak istiyorum :)

bu dediğini Balkes ve Eses maçlarında kaybettik.

Çok basit bir denklem var kalan 9 maçı kazsanırsan şampiyon olursun bu kadar basit.

Çevrimdışı yigitcan1903

Öyle bir ihtimal çok çok düşük de
Şampiyon olursak dahi Bilicle yollar ayrılmalı
Başarılı falan değil,başarı kriterimiz Bursa E.şehir seviyesinde değil çünkü
Oyuna müdahaleden acizken şans bi yere kadar sizle olur

Çevrimdışı Çağatay

ben bi de neyi merak ediyorum biliyo musunuz

farzedelim ki gs maçına 1 ouan geride ikinci olarak gidiyoruz

acaba o zman hücum oynar mıyız ??

yani biliç hücum futbolu oynatır mı ?
Hope for the Best, Plan for the Worst