Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978799 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Şu milli takıma futbolcu göndermeme işini cidden uygulamak lazım terimin td (Hakaret Yasak)₂ tff başkanı olduğu yerde milli takım falan hikayedir Beşiktaşımızdan başka hepsi yalan

ysariusta

• Ziyaretçi

20 numaraya kufur serbest mi?
serbest ama içinden edersen. burada olursa sileriz. buraya yazdığın suç delili sayılır.

Çevrimdışı Fatih

Emre orada Bilic'e sallarken civarinda ki cogunluk BJK'li... Orada Emre'ye birsey yapmadiklari icin bence onlara daha fazla sallayin... Yonetim bu konu da tekrardan sinifta kaldi..Sen PFDK kararlarinin ne zaman verildigini bildigin hal de neden bu kadar fazla bekliyorsun... Emre'ye en agir sekilde konusman gerekirken cep telefonu olayini neden karistiriyorsun... O koltuk cok fazla buyuk geldi bu yonetime... Stat stat diye diye cok fazla sey sineye cekildi..Yeni secimlerde kesinlikle baska bir yonetimin gelmesi taraftariyim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

Fikret Orman her seferinde güzel konuşuyor da  her 'Artık kayıtsız kalmayacağız' dedikten sonra kayıtsız kaldığı ve olanların üstünün örtüldüğü gerçeği de var artık. Ben yine hiç bir şey beklemiyorum.

fikret baskandan birsey bekleyen varsa
geçmiş olsun,hiçbir zaman hiçbiryerde bunu yapamaz

belli gerekceleri var onun için buraya radikal kişilik gerek oyle istediğimiz hareketlerin olması için
o kişi kesinlikle o ve yonetimi değil bu konuda kimse hayal kırıklıgına ugramasın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 21:13:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkese oldular bir bize olmadılar. Utanç kendilerinindir bizim değil. :tabe:

Aslında kollarda çok şık dururdu üç büyüklerde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Şu milli takıma futbolcu göndermeme işini cidden uygulamak lazım terimin td (Hakaret Yasak)₂ tff başkanı olduğu yerde milli takım falan hikayedir Beşiktaşımızdan başka hepsi yalan

Böyle bir mazeret ile milli takımdan oyuncuları çekersek oyuncularımız 3 maç ceza alıyor lig de.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

Videoyu tekrar tekrar izleyince Emre orada aslinda 'her mac yedikleri ayni b.k' demiyor... Bilic kufur etti mi etmedi mi bilinmez..Goruntu yoksa kimseyi suclayamayiz...Ama BJKTv'nin boyle birsey yapmasi...

Çevrimdışı Deniz

20 numarali futbolcuyu fahiş fiyattan satiliga cikartmak lazim :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

küfürbazların ceza almadığı yerde başkanı pfdk ya sevketmişler. bi 3 ay verirlerse hiç şaşırmayacam.
bi de dediklerim yanlış anlaşılmasın ama başkanın birşey yapmamasından dem vuranlar lütfen önerilerini de sunsun.
yani madem eleştiriyoruz yapıcı eleştirelim ki bir faydası olsun. ama öyle yumruğunu masaya vursun tarzı klişeler olmasın. yumruğu masaya vurmak nedir mesela altını doldurun. bir de unutmayın yaptığı her eylemde karşısında renkli medya ve sözde beşiktaşlı medya ordusu olacak.
kendisi bugün işte milli takıma oyuncu göndermemekten bahsetti. malum kişi yüzünden 2-3 oyuncumuz 3 er maç ceza alınca yine kendimiz zarar göreceğiz.
benim ilk aklıma gelen mesela biliçin hakaret davası açmasıdır. klübün de avukatlık desteği vermesidir. deliller ortada. zokora nasıl ırkçılıktan dava açtıysa aynı yoldan gidilebilir.

Çevrimdışı Tolga

Mevcut yönetimden öyle çok sert açıklamalar hiçbir zaman beklemeyin yoksa çok üzülürsünüz.

Bugüne kadar başımıza binbir tane çorap örülürken gerekli tepkiyi veremeyen bir yönetimin bu tarz olaylarda Fb ya da Gs ile kavgaya tutuşamayacağını da anlamış olması gerekiyor herkesin.

Bu yaşananların hepsi birkaç güne unutulur yine herşey eskiye döner :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 22:41:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mevcut yönetimden öyle çok sert açıklamalar hiçbir zaman beklemeyin yoksa çok üzülürsünüz.

Bugüne kadar başımıza binbir tane çorap örülürken gerekli tepkiyi veremeyen bir yönetimin bu tarz olaylarda Fb ya da Gs ile kavgaya tutuşamayacağını da anlamış olması gerekiyor herkesin.

Bu yaşananların hepsi birkaç güne unutulur yine herşey eskiye döner :)

Ya bir yandan da versen ne olacak ki Tolga. Hiçbir şey olmayacak yine bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya bir yandan da versen ne olacak ki Tolga. Hiçbir şey olmayacak yine bilmiyorum.
Orası da öyle maalesef bizim camia olarak bu tarz olaylarda gücümüz belli noktalarda tıkanıyor.

Çevrimdışı Çağatay

Aslında kollarda çok şık dururdu üç büyüklerde.

doğru düzgün hava topu bile alamıyoruz
bence çok manidar olurdu türk hava yolları  :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Fatih

Balik bastan kokar..Simdi cok sert bir aciklama yapsa kendi camiandan baska kimse iplememesi normal..En basindan sen karsi taraflara ipleri verirsen bugun ne yaparsan yap hic birsey olmaz... Fikret Orman ve yonetimi coktaaaaaan kaybetti bu hakkini... Bugun de benim icin son noktaydi...

Çevrimdışı atalay

Futboldan bağımız saha içinde olan "saha dışı"olayları için şunu söylemek gerek:
Biz bu işi ne saha içinde;ne saha dışında beceremiyoruz.Emenike olayı,açıklanamaz.Derbide FB'nin kesinlikle 9 kişi kalması gerekiyordu;1 dakika içinde.Lakin;11 oyuncunun hiçbiri hakemi baskı altına alamıyor.Örnek:1-0 yenildiğimiz GS derbisinde Melo,Oğuzhan'a tükürürken hakemle diyalogları eleştirilen Oğuzhan o reaksiyonu gösterme,o kart çıkmazdı.Mesele budur.Bugün Dünyanın elit 3 takımı Madrid,Barca,Bayern bile bunu yapar ve bu durum sizi "fair play"dışı yapmaz.Bu kadar uysal olursanız uzun vadede cezalandırılırsınız.Ya oyunu kuralına göre oynayacağız;ya da Beşiktaş kulübü diye bir şey kalmayacak.İkinci seçenek olmayacağına göre...
Emenike olayını bile bizim yedek kulübesi sabote etti,olaya müdahale ederek.Halbuki bir oyuncu gitse; -Bu adam formayı çıkardı hoca,kart nerede dese?-ki bu hakemin işi de sahada hakem yoktu-Yapamıyoruz bu işleri.

Çevrimdışı Fatih

Hakemi baski altina alma konusunda Emre > bizim 18 kisilik kadro...

Çevrimdışı Çağatay

kısacası beyler biz efendiliğimizle kaybediyoruz..

Çevrimdışı Kemal

Merif kendi anasını avradi yapmış daha neyine kufredeceksiniz ki

Çevrimdışı Çağatay

fourfourtwo.com.tr da fb maçının analizinin son paragrafını paylaşmak istedim

Fenerbahçe’yi bu hâlde yakalamış Beşiktaş maçı kazanabilirdi. Ama teknik direktörü bunu ne kendisi hayal edebildi, ne de takımına hayal ettirebildi. Ve 3 puanı hayal edemediği maçın sonunda 1 puanı da alamadı.

Bilic, Emirates’te Arsenal’in karşısına çıkmadan önce, “Bir hayalimiz ve planımız var. Umudumuzu bizden kimse söküp alamaz” demişti. Aynı sözü White Hart Lane’de ve Anfield Road’da da söylemişti. Peki Londra’da, Liverpool’da çok sıkı hayaller kuran ve bu hayallerine de aynı sıkılıkta sarılıp bırakmayan adam ve takımı, neden Fenerbahçe ve Galatasaray’la karşılaştığında hayallerini bu denli küçültüyor? İşte bunu anlamak çok zor.
Evet, Beşiktaş’ın şampiyon olma şansı hâlâ en az rakipleri kadar devam ediyor. Kaybedilmiş bir şey yok. Ama 2003’te olduğu gibi dört derbiyi de gol yemeden kazanarak şampiyon olmak var, bir de dün gece sonunda üçüncü derbiyi de gol atamadan kaybederek şampiyon olmak var. Elbette şampiyon olmanın her türlüsü güzeldir ama ezeli rakiplerini yenerek şampiyon olmak daha da güzeldir. Tabii ki Bilic de bunu istiyordur. Bir de istediğini gösterebilse…

Yazı Onur Özgen

Çevrimdışı Tolga

fourfourtwo.com.tr da fb maçının analizinin son paragrafını paylaşmak istedim

Fenerbahçe’yi bu hâlde yakalamış Beşiktaş maçı kazanabilirdi. Ama teknik direktörü bunu ne kendisi hayal edebildi, ne de takımına hayal ettirebildi. Ve 3 puanı hayal edemediği maçın sonunda 1 puanı da alamadı.

Bilic, Emirates’te Arsenal’in karşısına çıkmadan önce, “Bir hayalimiz ve planımız var. Umudumuzu bizden kimse söküp alamaz” demişti. Aynı sözü White Hart Lane’de ve Anfield Road’da da söylemişti. Peki Londra’da, Liverpool’da çok sıkı hayaller kuran ve bu hayallerine de aynı sıkılıkta sarılıp bırakmayan adam ve takımı, neden Fenerbahçe ve Galatasaray’la karşılaştığında hayallerini bu denli küçültüyor? İşte bunu anlamak çok zor.
Evet, Beşiktaş’ın şampiyon olma şansı hâlâ en az rakipleri kadar devam ediyor. Kaybedilmiş bir şey yok. Ama 2003’te olduğu gibi dört derbiyi de gol yemeden kazanarak şampiyon olmak var, bir de dün gece sonunda üçüncü derbiyi de gol atamadan kaybederek şampiyon olmak var. Elbette şampiyon olmanın her türlüsü güzeldir ama ezeli rakiplerini yenerek şampiyon olmak daha da güzeldir. Tabii ki Bilic de bunu istiyordur. Bir de istediğini gösterebilse…

Yazı Onur Özgen
Başından sonuna kadar katılıyorum :claps: :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya sen inatla kafandakini soyluyorsun.kim derbi kazansin da gerisi onemli degil dedi?

Kafanda kurup demis gibi ima etme yazdiklarima cevap ver.

Gecen sene bilic derbi kazansaydi 2. Olacaktik farkinda misin?gecen sene 2.lik=sampiyonluktu bu firsati kaçırdı.ve bunu derbilerdeki performansi yuzunden kacirdi.

Bu sene derbi kazansaydi fener coktan havlu atmisti.ligde liderdik puan farkini acmistik.

yahu kazanamiyor bari yenilmesin adamlar bizden aldiklari puanlarla sampiyonluk potaninda tutunuyor resmen.

Sen derbileri ne saniyorsun sadece renklilerle dalga gecme araci mi?lig bir yaris ve senin rakibin eger bunlarda sen de bunlari yeneceksin!yenemiyordan bari yenilmeyeceksin.onu bile yapamiyorsan cok da tartismaya gerek yok.

Geçen sene devre arasında transfer etseydik derbiye gerek kalmazdı...!
Puan farkı her takım için eşitti yalnız bizin kötü anımız 3 kulvarda sürekli aynı 11 edasıyla ilerlememiz idi...!
Oyuncuların oguzhan vs formsuzlugu etkili idi Bak olcaya iyi maçı hangisi ? sürekli 11 neredeyse...! 
yenilmek için hamle yapmıyor defansın forvet gibi ileriye çıkması bilic hatası mı ? arkasını boş bırakıp gol yedik..! ne diye çıkıyor sanki bana dol atacak...! 1 puan iyi demesi nedeni bu yenemiyorsam 1 puana razıyım @Deniz efendi!

Çevrimdışı Deniz

Geçen sene devre arasında transfer etseydik derbiye gerek kalmazdı...!
Puan farkı her takım için eşitti yalnız bizin kötü anımız 3 kulvarda sürekli aynı 11 edasıyla ilerlememiz idi...!
Oyuncuların oguzhan vs formsuzlugu etkili idi Bak olcaya iyi maçı hangisi ? sürekli 11 neredeyse...! 
yenilmek için hamle yapmıyor defansın forvet gibi ileriye çıkması bilic hatası mı ? arkasını boş bırakıp gol yedik..! ne diye çıkıyor sanki bana dol atacak...! 1 puan iyi demesi nedeni bu yenemiyorsam 1 puana razıyım @Deniz efendi!
Efendiii efendiiiii...!!! :)

Sen iki tribünü kapali oyuncusu ve taraftari birbirine girmis ,46. Dkda degisiklik haklari bitmis bir fenere 90 dk 1 gol atamazsan adam da gelir 90 da sana atar.

Yatmayacaksin,atacaksin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Efendiii efendiiiii...!!! :)

Sen iki tribünü kapali oyuncusu ve taraftari birbirine girmis ,46. Dkda degisiklik haklari bitmis bir fenere 90 dk 1 gol atamazsan adam da gelir 90 da sana atar.

Yatmayacaksin,atacaksin..

Tribün dolu olsa ne olacak 3-4 maçı unutma...!
sen olcay artist döner ayak vuruşu yapmasını beklersen (Tsubasa bana) Demba ba kaleci geçmesi beklersen döneni oguzhan klas gol peşinde gitmesini beklersen...! Töre boş kaleye aşırtmak yerine top sürüp vurmasını beklersen + aynı töre sut için bir çalım daha bir çalım daha demesini devam ederse 90 da adam gelişine (olcaya izletilmeli) vurur gol olur...!
@Deniz efendi...!

Çevrimdışı Deniz

Tribün dolu olsa ne olacak 3-4 maçı unutma...!
sen olcay artist döner ayak vuruşu yapmasını beklersen (Tsubasa bana) Demba ba kaleci geçmesi beklersen döneni oguzhan klas gol peşinde gitmesini beklersen...! Töre boş kaleye aşırtmak yerine top sürüp vurmasını beklersen + aynı töre sut için bir çalım daha bir çalım daha demesini devam ederse 90 da adam gelişine (olcaya izletilmeli) vurur gol olur...!
@Deniz efendi...!
3-4 luk mac 10 sene onceydi..