Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979120 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şansal amca Beşiktaş çok önemli oyuncuları izliyor dedi. Anlaşıldı bu sene de transfer sezonunda uzun bekleyişler bizi bekliyor.   :D
Bu Şansal değil miydi Beşiktaş Diego ile anlaştı diyen ya da çok iyi bir stoperle görüşüyor anlaşma aşamasına geldi diyen :kop:

Yine başlamış kafasına göre sallmaya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bu Sinan yine kazanır BJK diyor deme sen kardeşim :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nannan

beyler 2000/2001 sezonundan beri bütün sezonları ölçtüm biçtim, isteyene yarın excel  tablosunu da atarım, fb maçından galip ayrılırsak şampiyonuz o ayrı, az gollü beraberlik ve 1-0 2-1 gibi mağlubiyet durumlarında hala şampiyonluk lansı en yüksek takım biziz. :)
GS'nin takım savunmasını bir üst seviyeye çekip kalan maçların 5 tanesinde gol yememesi, FB'nin de forvetlerinin performansını arttırması, Eğer sezonun kalan kısmında özellikle Emenike oynayacaksa sezon sonunda 12-13 golü bulması lazım.
Bizim tek yapmamız gereken Olcay-Demba-Sosa-Töre dörtlüsünden veya yerlerine oynayacak Cenk-Tolgay-Kerim-Ozi-Mustafa'dan biraz daha verim almaya çalışıp hücum performansımızı bir tık yukarı çekmemiz lazım.
Yarınki maç tabi ki belirleyici olacak, ama kalan 9 haftada bizim işimiz daha kolay. :ok:
Rakiplerimizin yapısal değişimler yapması gerekirken bizim sadece düşen formumuzu arttırmamız gerekecek çünkü.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sizce takım Brugge maçını unuttu mu?
Ben hiç sanmıyorum akılların orda kaldığını takım hissettirmez umarım

Çevrimdışı LithuM

Takım geçtiğimiz maçıda bundan sonraki maçlarıda unutup sadece bu maça odaklanıp o 3 puanı alması lazım net.

Çevrimiçi Samet Ç

Sizce takım Brugge maçını unuttu mu?
Ben hiç sanmıyorum akılların orda kaldığını takım hissettirmez umarım
taraftar unutmaz ise takım da unutmaz hala brugge maçı konuşuluyor yapılan hatalar konuşuluyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada bu Sinan yine kazanır BJK diyor deme sen kardeşim :akuma:
skor verdi mi? Uyuya kalmışım.  :)

Çevrimdışı Tolga

Yok sadece BJK kazanır dedi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok Allah'tan vermedi. Ama yener dedi yav :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

sinan skor vermediyse alırız maçı  :icool:

Çevrimdışı keremd

bu maçta alınacak 3 puan ekstra olur. beklentimizi çok yüksek tutupta sonra yıkılmayalım. bence bizim için gerçek lig bu haftadan sonra başlayacak. ilk yarıdaki gibi fenere yenilip 7-8 maçlık seri yakalayacaksak açıkcası ben razıyım

Çevrimdışı Türkay

Ömer Toprak milli takıma çağrılmasına rağmen gelmeyeceğini açıklamış.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2015, 17:24:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ömer Toprak milli takıma çağrılmasına rağmen gelmeyeceğini açıklamış.

Gelmesin zaten zira Almanya'da oynadığının yarısını bile oynamadı.

Bence Töre olayında Hakan'dan çok bunun parmağı var zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2015, 23:03:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic'i dağılabilecek bir takımı buralara taşıdığı ve displinli oynattığı için seviyorum.

Yapabileceğini yaptı ve yapıyor.

Lakin seneye artık başka bir seviyeye geçiyoruz. Kadro da boy atıyor. Seneye buna uygun biri olmalı diye netleşti sayılır fikrim.

Şampiyonluk yaşamış biri. Lucescuyu zorlamak lazım. Olmazsa daha iyisini almak pek mümkün olmadığı için ya Bilic kalır ya Şenol Güneş gelir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Sen Kadıköy'e lider gittin, lider gibi oynayacaksın, rakibin 2 tribünü kapalı, sağ beki ısınırken sakatlanmış, forveti taraftarla atışmış formasını çıkartıp oyundan çıkmış bir rakibe karşı bu maçtan 3 puan alamıyorsan en kötüsü de 3 puanı istemiyorsan söylenecek çok şey yok! Maçın 2. dk.sında aut atışını yavaşlatarak kullanan bir Beşiktaş'ı bu gözler 25 senedir görmedi, bundan sonra da kabullenemem! Bilic çok yanlış işler yapıyor, adeta ben gitmek istiyorum diyor ama herşeye rağmen biten birşey yok, hala 9 hafta var ve sonuç her ne olursa olsun Bilic'in 1 sene Vodafone Arena'da oynamaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar sabır... Ama Bilic bu hataları yapmaya devam ederse sezon sonunu göremez, sorun kötü oynamak, 3. ya da 2. olmak değil, sorun büyük olduğunun farkına varamamak!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

Bilic'i dağılabilecek bir takımı buralara taşıdığı ve displinli oynattığı için seviyorum.

Yapabileceğini yaptı ve yapıyor.

Lakin seneye artık başka bir seviyeye geçiyoruz. Kadro da boy atıyor. Seneye buna uygun biri olmalı diye netleşti sayılır fikrim.

Şampiyonluk yaşamış biri. Lucescuyu zorlamak lazım. Olmazsa daha iyisini almak pek mümkün olmadığı için ya Bilic kalır ya Şenol Güneş gelir.
1-2 ay önce Lucescu'yu şimdiden düşünmemiz gerekiyor dediğimde baya tepki almıştım nereden çıktı bu Lucescu diye söylüyordu herkes ama yine dediğim noktaya gelecek bir çok kişi er ya da geç :)

Çevrimdışı ozan062

siz oyuncu arastırıcagınıza hoca arasak?:) yani onunla alakalı bi proje yapalım derim bende katılmak isterim,,
bu olusumda aynı zamanda diğer ekiplerde olmalı yardımcısı sportif direktoru suyu buyu..
ne dersiniz...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Sen Kadıköy'e lider gittin, lider gibi oynayacaksın, rakibin 2 tribünü kapalı, sağ beki ısınırken sakatlanmış, forveti taraftarla atışmış formasını çıkartıp oyundan çıkmış bir rakibe karşı bu maçtan 3 puan alamıyorsan en kötüsü de 3 puanı istemiyorsan söylenecek çok şey yok! Maçın 2. dk.sında aut atışını yavaşlatarak kullanan bir Beşiktaş'ı bu gözler 25 senedir görmedi, bundan sonra da kabullenemem! Bilic çok yanlış işler yapıyor, adeta ben gitmek istiyorum diyor ama herşeye rağmen biten birşey yok, hala 9 hafta var ve sonuç her ne olursa olsun Bilic'in 1 sene Vodafone Arena'da oynamaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar sabır... Ama Bilic bu hataları yapmaya devam ederse sezon sonunu göremez, sorun kötü oynamak, 3. ya da 2. olmak değil, sorun büyük olduğunun farkına varamamak!

hemen hemen benzerini yazacaktım hocam benden önce davrandın :)

bu fb yi bu şekide yakalamışsın adamlar dk 30 da dağılmışlar resmen ama ikinci yarıda biliyorlar ki kazanmak zorundalar
peki biz neyin zorundayız "kaybetmemenin"
neden ?
çünkü hoca öyle istiyor, ki oyunuyla da belli ediyor
işte burası zurnanın zırt dediği yer
niye ?
çünkü artık bu nokta hocanın "düşene bi tekmeyi de kendisinin vuracağı yer"
rakip dağılmış ve daha 49. dk da 3  oyuncu değiştirme hakkını yani tüm hamlelerini kullandığını gördüğü anda
artık öldürücü vuruşu yapması lazım
napıyor peki bizimkisi ?
hiçbir şey...

sonra biz burada diyoruz ki arena da kazanmamız lazım falan filan...
arena da bu akşam fb nin yaşadıklarını gs yaşasa yine yenemeyiz hatta düzeltiyorum yine yeniliriz
her türlü kalıbımı basarım

ve tekrar ediyorum biliç ligi 2. olarak bitirse de kimse onu göndermez kendi teklif gelirse gider adadan filan...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Teknik Direktörüne  o.çocugu diye f..off diye bagırıyo

bizim futbolcular emreyi sakınlestirme derdınde, volkanda gelıyo uzerıne yuruyolar, 1 tane bjk lı topcu yok

gökhan töre emre yı sakınlestırme derdınde ve lafı şu '' sen uyma''

yazıklar olsun bu takım takım olamamış, 3.lük yakışır.

Çevrimdışı kyiv

Bu sene Beşiktaş'ın olası 3. lüğünde tek kelimeyle sorumlu Biliç'tir. Maç içinde yapamadığı değişiklikler, ezik futbol anlayışı, futbolcuları yeterince motive edememesi say say bitmiyor. 2 ay öncesine kadar Biliç'in takımı 3 kulvarda ileliyor masalı da yavaş yavaş bitiyor.

Bu saatten sonra şampiyon olabileceğimize zerre kadar inanmıyorum. Sen elinde fırsat varken Fenerbahçeyi yarış dışına atamıyorsan zaten şampiyonluğu istemediğini ortaya koyuyorsun.  Önümüzde kalan maçlarda Başakşehir, Trabzon, Galatasaray maçlarında banko puan kaybımız olacaktır.

Bu maçı da geçtim, şampiyon olamayacağımızı Balıkesir maçı göstermiştir. Lig sonuncusu takımı yenemiyorsun Fenerbahçeye yenilmişiz çok mu?

Bir lafımda Demba Ba için...Yok kardeşim hiçbir futbolcu sevilmeyi haketmiyor. İhtiyacımız olan hiçbir maçta ortada yok. Beşiktaş taraftarını hayal kırıklığına uğrattan futbolculardan gına geldi..

Çevrimdışı Serkan P.

Bu takim bu sezon sampiyon olacak! Gorursunuz. Gs zorla aliyor maclari onlarida nasil aldigini biliyoruz (bknz: k.pasa macinin 2.devresinin 10 dk gec baslamasi). Fenerde puan kaybedecek.. Artik haftada bir mac oynayacagiz. Fb ve gs nin Turkiye Kupasi maclari var..

Çevrimdışı atalay

Teknik Direktör Adaylarım

1-SPALETTİ
2-LUCİEN FAVRE
3-HERVE RENARD                         

Tarzları farklı ama mental ve fiziksel açıdan takıma eşik atlatacak,gençleri takıma kazandırabilecek;yenilikçi,özgün ve hedefleri doğrultusunda "başarmış" adamlar.     

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 04:09:40
  • Beşiktaş / Bodrum
En kötüsü de ne biliyor musunuz.

Ben çocukluğumda dakikalar 85-90 olduğunda Sergen mi 90'a takar Oktay mı sokar topu diye düşünürdüm maç berabereyse.

Şimdiyse gerçekten golü yemeden önce Necip'in deparını görünce ileri doğru umarum iş açmaz başımıza diye düşündüm.

Top döndü abuksubuk şekilde içeri girdi. Psikolojik üstünlüğü verdik hem de öyle böyle değil.

Sözün bittiği yer. Stadın bir an önce bitmesi lazım bir an önce.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 04:12:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Son olsun bu gece.

Bilic'i anlayamıyorum. Bir insan sürekli benzer şekilde kaybederse farklı bir şey deneyeyim demez mi?

Yüzünü gördüm otobüste adam çok üzgün. Muhtemelen 1 paket sigara içecek bu gece. Ya hem bize hem sana yazık be hocam.

Neden yani. Bu takım dakikalar 75 olunca ligdeki en diri takım neyincen çekindin bu kadar da kalecin zaman geçirmek için 40 takla attı. Taçlar 30 saniyede atıldı.

Bu gece sevinebilirdik. Yine üzüldük. Artık üzülmeye alışıyoruz ya en kötüsü de bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli