Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976917 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

zaten takım olgusunun cok iyi odlguu bir zamandı ve hala soyluyorum liverpool macı bir ornek olmamalı yanıltır cnk o gun 11 kişi hatta sonradan girenlerde dahil hepsi cok iyi motive olduklarından iyi oynadılar ama işte benzerini yüzde 60ını diğer maclara gosterseler eminimki 1 puan kesin.. ama işte sen dusun ordan geliyorsun leş kayseriyle maça..insan adapte olamıyor hak veriyorum ama sivrilende olmadı demekki hepsi rehavete kapıldı ha unutuyordum tore haricinde...
Abi bide rakibin ismi bile kasvetli geliyo insana, hele de o renkleri.
Karşında kırmızılı liverpool forması görmek ayrı, bunları görmek ayrı haklısın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Bu senenin karı her anlamda Tolgay olacak.

Bizi 6-7 yıl ortasahanın biri olarak taşıyacaktır.

bu foto olayı felan çıkınca bıraksın bizimkiler ne gerek var felan diyordum ama
iyi ki yöneticiler öyle bir yanlışa düşmemişler :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay bee.. Daha doğduğumuz gün yenilmişiz.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

Ne yapıp edip Atiba'yla sözleşme yenilemeli yönetim. Hele Mustafa ve Ersanın yeni sözleşmelerini gördükten sonra Atiba'ya senelik 1.5 civarı verseler kimse gıkını çıkarmaz. Onun ayarında bize direkt katkıda bulunabilecek bir oyuncuyu getirmek maddi olarak çok daha pahalıya mal olur. Elinde boyle nitelikli futbolcu varken kıymetini bilmek lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni statta taraftar profilimizin biraz değişmesi lazım bu çok açık artık.
Maç başlığında bir bağlantı paylaşmıştım, stat dışındaki eğlencelerden canlı yayın veriyolardı.
Kameraya yakın olan bi 10-15 kişi abartmıyorum en az 1 saat boyunca küfür ettiler. Tezahüratlar küfürlü, konuşmalar küfürlü..
Hatta bi ara kameramana bile salladılar bizi çek diye. Maçtan önce alkol alınmış belli. Ağızlarıyla da içmemişler..
Yeni statta olmamalı böyle adamlar. Biz bunlar yüzünden alıyoruz cezaları. Bu kadar da olmaz dedim ben artık.
Düşünüyorum; yanımda kız arkadaşım olsa, eşim çocuğum olsa ben o maçlara gidermiyim diye. Çok açık ve net, gitmezdim öyle ortamın içine girmezdim.
Adam insan gibi taraftarlık yapanlar gelmeli o stada. İnsanların eşiyle çocuğuyla gelmesi lazım bazen.
Özellikle bu alkol konusunda bişeyler yapılması lazım. Maçtan sonra yapın ne yapıcaksanız. Ya efkardan içersiniz, ya zaferden.
Maçtan önce içmeyiverin birader, partiye mi gidiyosun takımını desteklemeye mi...

Çevrimdışı aykut.celenk

Maç başlığında bir bağlantı paylaşmıştım, stat dışındaki eğlencelerden canlı yayın veriyolardı.
Kameraya yakın olan bi 10-15 kişi abartmıyorum en az 1 saat boyunca küfür ettiler. Tezahüratlar küfürlü, konuşmalar küfürlü..
Hatta bi ara kameramana bile salladılar bizi çek diye. Maçtan önce alkol alınmış belli. Ağızlarıyla da içmemişler..
Yeni statta olmamalı böyle adamlar. Biz bunlar yüzünden alıyoruz cezaları. Bu kadar da olmaz dedim ben artık.
Düşünüyorum; yanımda kız arkadaşım olsa, eşim çocuğum olsa ben o maçlara gidermiyim diye. Çok açık ve net, gitmezdim öyle ortamın içine girmezdim.
Adam insan gibi taraftarlık yapanlar gelmeli o stada. İnsanların eşiyle çocuğuyla gelmesi lazım bazen.
Özellikle bu alkol konusunda bişeyler yapılması lazım. Maçtan sonra yapın ne yapıcaksanız. Ya efkardan içersiniz, ya zaferden.
Maçtan önce içmeyiverin birader, partiye mi gidiyosun takımını desteklemeye mi...

Açıkçası bence eşimi maçlara götüremiyorum ama Olimpiyat denen  o yerde alkol almadan yarım saat duramazsın bu soğuklarda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Açıkçası bence eşimi maçlara götüremiyorum ama Olimpiyat denen  o yerde alkol almadan yarım saat duramazsın bu soğuklarda
Abi belli bir miktarda olana bişey demem ama kendini kaybedecek derecede içenler var.
Lafım zaten onlara, yoksa kendini kaybetmeyen adam akıllı duran adamın ne zararı olacak camiaya.
Kendini kaybedecekse tezahürat yaparken veya ıslıklarken kaybetsin sahadaki futbolculara yarar bu :)
Ama gidipte taşkınlık yapacaksa, küfür edecekse orda kulübümüze zararı olur.

Çevrimdışı Togay_1981

Abi belli bir miktarda olana bişey demem ama kendini kaybedecek derecede içenler var.
Lafım zaten onlara, yoksa kendini kaybetmeyen adam akıllı duran adamın ne zararı olacak camiaya.
Kendini kaybedecekse tezahürat yaparken veya ıslıklarken kaybetsin sahadaki futbolculara yarar bu :)
Ama gidipte taşkınlık yapacaksa, küfür edecekse orda kulübümüze zararı olur.

Yahu ben Olimpiyat Batı Tribününde sadece alkollü Beşiktaşlı değil Fenerli bile gördüm :) Giymiş formayı gelmiş :D Ayakta duramayacak hali ile bulunduğu bölümün maskotu bile oldu o halde idi yani.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903 Japon bayrağı da gelmiş  :evillol:
çok pis havaya girdim abi içimde bir his var 2005'in tekrarı olacak gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

ya yazı yazıyorum sonra kendimi alıntıyorum  çözemedim şu işi bir   :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ya yazı yazıyorum sonra kendimi alıntıyorum  çözemedim şu işi bir   :)
Değiştir butonu kaybolduya büyük ihtimal ondan :D

Çevrimiçi Samet Ç

Değiştir butonu kaybolduya büyük ihtimal ondan :D
herhalde değiştir diye alıntıya tıklıyoruz herhalde sahi neden kaldırıldı değiştir butonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

herhalde değiştir diye alıntıya tıklıyoruz herhalde sahi neden kaldırıldı değiştir butonu
Bildiğim kadarıyla küfür edenler sonradan değiştirip etmedim diyomuş ondan kaldırılmış

Çevrimiçi Samet Ç

Bildiğim kadarıyla küfür edenler sonradan değiştirip etmedim diyomuş ondan kaldırılmış
doğru yapmışlar o zaman.  :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mustafa+Ersana verilen paralar onların yerine atibaya önümüzdeki 2 yıl için verilseydi daha kârlı iş olurdu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 11:50:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Tolganin annesine kufur edenlerin Allah belasini versin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 12:42:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolganin annesine kufur edenlerin Allah belasini versin.

Tolga'nın annesine kim küfür etmiş? Ben sadece ıslık duydum küfür filan duymadım.

Tam bilmiyorum ama bu ara takım taraftar bütünlüğünü bozma amaçlı bir sürü haber pompalanıyor sakın ola atlamayalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga'nın annesine kim küfür etmiş? Ben sadece ıslık duydum küfür filan duymadım.

Tam bilmiyorum ama bu ara takım taraftar bütünlüğünü bozma amaçlı bir sürü haber pompalanıyor sakın ola atlamayalım.
Bireysel küfür eden olmuştur da bunu tüm taraftara mal ediyor medya o yüzden pankart hazırlama gereği duydular Tolga için çok çabuk ayaklanıyoruz şampiyon olursak medyaya tff ye hakemlere rağmen olmayacağız taraftara rağmen olacağız.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renkli medya hala brugge maçından haber çıkarıyo hey Allahım... :akuma:

Çevrimdışı İrfan

Pasolige hayır diye yırtınanların %95'i de zaten aynı tayfa. Biraz olsun doğru dürüst işletilse sistem de sahaya atlayan adamı "ayağım kaydı düştüm" ifadesinden sonra geri salmasalar sistem kendi içerisinde bir süre sonra temizler bunları.
We are Electric..!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 13:07:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Pasolige hayır diye yırtınanların %95'i de zaten aynı tayfa. Biraz olsun doğru dürüst işletilse sistem de sahaya atlayan adamı "ayağım kaydı düştüm" ifadesinden sonra geri salmasalar sistem kendi içerisinde bir süre sonra temizler bunları.

Bu çok farklı bir konu.

Kimse sadece bir bankanın tekeline girecek ve düzenli para kazandıracak sistem yüzde 100 bile işlese o sistemi istemez.

Önce rant için değil fayda için yapmayı seçsinler eleştirmeye bile sonra başlanır. Şuan eleştirilecek bir durumu bile yok Passolig'in.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı JoseDemba

17.00 da taraftara açik antrenman gidebilecekler gidip takima sahip ciksin takimi oyunculari islikliklamakla taraftar olunmuyor
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Serkan P.

Sosyal medyada bircok mesaj gordum ve midem bulandi. Onlar icin yazdim zaten. Kotu oynayan bir futbolcumuzu elestirmek en dogal hakkimiz zaten. Ama onun vefat etmis annesine kufur etmek insanlik ayibidir. Bu arada Tolgayi isliklayanlar, top agir vasita Pedroya gelince neden isliklamadilar diye sorarlar adama?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 13:45:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosyal medyada bircok mesaj gordum ve midem bulandi. Onlar icin yazdim zaten. Kotu oynayan bir futbolcumuzu elestirmek en dogal hakkimiz zaten. Ama onun vefat etmis annesine kufur etmek insanlik ayibidir. Bu arada Tolgayi isliklayanlar, top agir vasita Pedroya gelince neden isliklamadilar diye sorarlar adama?

Islıklamanın hepsi yanlış.

Ama Pedro da çok kötü oynamasına rağmen Tolga direk maçı etkiledi. Ondan ona patladı. Yoksa tüm takım çok kötüydü Tolgay hariç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli