Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976335 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Stopere koyucaksın 2 kule Dede,Ogbanna tarzı.Parayı bastırıp bonservissiz De Jong,Abateyi alıcaksın.Görün bakalım takım nasıl sınıf atlıyor.Defansı,bekleri kaliteli yapabilirsek zaten kafadan +8-10 gol yazılır tabelaya.Geri tarafı halledebilirsek ileriye mesela Sosa yerine 10 gol atabilecek,frikik kullanabilecek birini aldın mı işlem tamamdır.Bu kadar yavaş stoperlerimiz olunca mutlaka gol yeriz.Hoca olarakta marka isim olmasından yanayım bir ağırlığı olsun.Luce,Bielsa hatta Scolari bile olur iyi bir hocaya iyi bir bütçe verilirse herşey çok güzel olur.

Bu söyledikleriniz için ez 30 milyon euro gerekir. 1 stoper, 1 bek, 1 orta saha, 1 kanat gelse razıyım ben bu sene için.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar Beşiktaş kimsenin babasinin ciftligi degil.
Bazi seylerin farkina varalim artik inat etmenin anlami yok.

Mustafa ersan tolga cenk ugur boral ismail gibi adamlar Beşiktaş in oyuncusu olacak kapaditede adamlar degiller.inat etmeye ne luzum var?

Bu adamlar yüzünden kac hayalden daha olacaz?kac maci daha kaybedecez?

O kadar emek veriyoruz bir takim kuruyoruz ve bu takimin icine bunlari serpistiriyoruz sonra bunlar yüzünden hayallere elveda diyoruz.

Yeter artik bu kulubun kimseye minnet borcu yok borcu olan birileri varsa milyon dolarlari cebine indiren ama karsiliginda hayal kirikligindan baska bise vermeyen bu futbolculardir.

Belki iki tugla fazla koyacaz diye kartalyuvalarina akin ediyoruz ama karsiliginda bu adamlar yedi sulalesini omur boyu rahat ettirecek sozlesmeler imzaliyor.
Ben mustafanin hayat sigortasini odemekten biktim.yeter yeter yeter.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2015, 22:29:48 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı safa burak

ben anlamıyorum biz neden mustafayla 4 yıllık imzaladık. bilic veya diğer futbol şubesinin başındakiler görmüyor mu bu adamın kapasitesini ve dünyadaki diğer futbolcuların kapasitesini. brugge deki de sutter bile mustafadan kat kat iyi futbolcudur ama mustafanın 4 te 1 i maaş alıyor. para yok diyoruz neden böyle havaya paraları saçıyoruz? seneye iyi kadro kurabilmek için bu sene şampiyon olmamız şart. kadrodaki bana göre eksik bölgeler 1 kaleci 2 stoper 1 çift yönlü orta saha 1 forvet 1 de sol kanat. kaleci ve 1 stoper A class olmalı sezon sonu için önceliğimiz bu 2 bölge. sol kanat a olcaydan daha kaliteli birini bulmalıyız olcay avrupa seviyesinde değil maalesef. orta saha 3 metre yanındakine pas verebilsin yeter(!) forvet de demba ba nın yedeği olmalı demba ba full tempo kaldıramıyor

Çevrimdışı Çağatay

Fm de bile oyunun ilerki aşamalarında stoperlerin ozelliklerine bakin
takiminiza alacaginiz ozellikteki adamlar
ya hizli olup tackling markingi ortalama olan ama hava hakimiyeti düsük adamlar
yada uzun olup hava hakimiyeti yuksek olup hizlanmalari yavas olan ama tackling i yine iyi olanlardir
Eger hem hizli hem uzun hemde markingi iyi olan adam bulursaniz onlar zaten world-class olurlar
ama hem kisa hem yavas olan ama tackling i orta seviye olan adamlara bakin onlar zaten vasat seviyedeki adamlardir.
Ben bizim pedroya bakiyorum adam hizli degil hava hakimiyeti cok yok ama tackling i iyi yani oyuna gore vasat sayilabilecek adam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Atkar

Bu söyledikleriniz için ez 30 milyon euro gerekir. 1 stoper, 1 bek, 1 orta saha, 1 kanat gelse razıyım ben bu sene için.

Şampiyonluk geldiği takdirde Pedro-Ozi-Frei satılarak 15M avro gelir sağlanıp CL'den gelicek parayla çok rahat 30M avro harcanabilir transfere.Demba Ba'ya 13+ teklif gelirse bile satılmasından yanayım.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk geldiği takdirde Pedro-Ozi-Frei satılarak 15M avro gelir sağlanıp CL'den gelicek parayla çok rahat 30M avro harcanabilir transfere.Demba Ba'ya 13+ teklif gelirse bile satılmasından yanayım.
3 oyuncuyu 15 m euroya satmamız mümkün değil  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

iyi transferler için her zaman çok yüksek bütçeler gerekmiyor. örnek Tolgay Arslan. yeterki iyi araştırılsın.

Çevrimdışı Deniz

iyi transferler için her zaman çok yüksek bütçeler gerekmiyor. örnek Tolgay Arslan. yeterki iyi araştırılsın.
Katiliyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Atkar

3 oyuncuyu 15 m euroya satmamız mümkün değil  :)

Pedro 6M,Kerim 5M,Ozi 4M hesabı yaptım.Oğuzhanı 4M'a İtalyaya yollayabiliriz gibi.Kerimin belki PL'de piyasası vardır diyorum.Pedro içinse Porto falan diyolardı artık bilemiyorum :)) Mechul Haberci yazıyodu 6M verdi Porto falan filan

Çevrimdışı Tolga

Pedro 6M,Kerim 5M,Ozi 4M hesabı yaptım.Oğuzhanı 4M'a İtalyaya yollayabiliriz gibi.Kerimin belki PL'de piyasası vardır diyorum.Pedro içinse Porto falan diyolardı artık bilemiyorum :)) Mechul Haberci yazıyodu 6M verdi Porto falan filan
Pedro'nun piyasası 6 civarındadır kabulüm ama Oğuzhan ve Kerim'i o paralara satabilir miyiz emin değilim :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Baştan sona kadar altına imzamı atarım :claps: :claps:
Evet gayet güzel olmuş ama son paragrafta başkana laf çakılmış. Hepimiz onun gibi sevinmedik mi?
Hem diğer rakiplere oranla daha düşük bi rakipti, hem de senelerdir başımıza bela olan kura şanssızlığını kırmıştık. O an için öyleydi en azından.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Evet gayet güzel olmuş ama son paragrafta başkana laf çakılmış. Hepimiz onun gibi sevinmedik mi?
Hem diğer rakiplere oranla daha düşük bi rakipti, hem de senelerdir başımıza bela olan kura şanssızlığını kırmıştık. O an için öyleydi en azından.
O konuda da sonuna kadar doğru söylemiş.

Kendimizi dev aynasında görmeyi bırakmak lazım.

Ben de dahil neredeyse herkes turu çantada keklik gördü.

Çok büyük bir hata yaptığımız anlaşılıyor işte.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O konuda da sonuna kadar doğru söylemiş.

Kendimizi dev aynasında görmeyi bırakmak lazım.

Ben de dahil neredeyse herkes turu çantada keklik gördü.

Çok büyük bir hata yaptığımız anlaşılıyor işte.
Tamam da. O an için bu kadar kötü oynıcamızı bilmiyoduk işte onu söylüyorum.
Liverpool'u elediğimizin ertesi günüydü, normal o kadar özgüvenli olmamız.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Tamam da. O an için bu kadar kötü oynıcamızı bilmiyoduk işte onu söylüyorum.
Liverpool'u elediğimizin ertesi günüydü, normal o kadar özgüvenli olmamız.
Zaten yine söylüyorum normal şartlarda bana göre bizim yine C.Brugge'ü elememiz lazımdı.

Fakat bu tur bize gösterdi ki kura da kim çıkarsa çıksın aşırı sevinmemek lazımmış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zaten yine söylüyorum normal şartlarda bana göre bizim yine C.Brugge'ü elememiz lazımdı.

Fakat bu tur bize gösterdi ki kura da kim çıkarsa çıksın aşırı sevinmemek lazımmış.
O yüzden insanlar hayal kırıklığı yaşadıya :)
Hem onlardan daha kötü oynamamız hem de normalde kalite olarak bizden düşük olmaları. Kabul edemediler bu kadar kötü oynayıp elenmeyi. O yüzden de var sinir bence :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hem onlardan daha kötü oynamamız hem de normalde kalite olarak bizden düşük olmaları. Kabul edemediler bu kadar kötü oynayıp elenmeyi. O yüzden de var sinir bence :)
Kendimden yola çıkıyorum bu arada :)
Ben öyleydim çünkü. Adamlar 2 tane uzun, 2 tane hızlı hücum oyuncusuyla elediler bizi. Defansları da sağlamdı ayrıca.

Çevrimdışı Tolga

Dün taraftarın 1-1 den sonra ıslıklamaya başlamasının da sebebi buydu zaten :)

Herkes turu geçeceğimizden o kadar emindi ki ve aksi bir sonuç sanki hiç olmayacakmış gibi düşünülüyordu.

Maç 1-1 e gelince statta huzursuzluk başladı.

O yüzden dün şöyle demiştim bu maç bana Gs maçını hatırlattı diye.

Gs maçında da herkes galibiyete şartlanmıştı maç 1-0 dan 2-1 e gelince ilk fırsatta herkes sahaya atladı.(Tabi o maçta yaşananların içeriği biraz daha farklıydı ama neyse o konuya girmeyeyim şimdi )

Çevrimdışı Hicks

Ne özür dilemesi ya, kendinize gelin bir de taraftar futbolcudan özür mü dileyecek?! Onların Pazar günü Fener'i dümdüz edip taraftarları böyle üzdükleri için af dilemeleri lazım!
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:30:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Salla pati'ye katılıyorum Bilic'e yapılan eleştiriler çok acımasızca ve yersiz. Bu adam başarılıdır ve zamanla daha çok şeyler de başaracaktır

2 senede sıfır kupa verisi onu bu takımda tutamaz
lütfen bu konuyu iyi idrak edelim durmaması gerekir zaten
dersenizki gelecek adam gunestir veya bu ayarda biridir
gitmesin tamam derim ama bir sartım var
maas artmıcak odul artmayacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Atkar

Acaba Ogbonna 5M seviyelerine alınabilir mi? Dede'ninde ağır sakatlığı var cüzi bir miktara alınabilse kumara değer mi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 00:41:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stadın 42.000 olması kesinlikle iyi oldu.

Kombinesini alan taşkınlık yapmayan bilinçli destekleyen ve kulübe bağlılığı olan 35.000 kişi bulursak kalan 5.000 kii değişse bile kitle onları susturur.

Artık ceza almasını istemiyorum bu kulübün maddi manevi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli