Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975850 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada fenerliler 3-4 atarız moduna çoktan girmişler, girsinler bakalım..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 19:23:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

En son ne zaman 3-4 atmışlar Beşiktaş'a ya? Hadi yeneriz demesini anlarım da sen kimsin Beşiktaş'a 4'ü geçtim 3 atıyorsun? Hayatında kaç kez atmışsın?

İnim inim inletmişiz yıllarca son 10 yılda üstünlük kurdular diye insan söylemeye utanır.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Milli takımın Hollanda karşısındaki Kalecileri adayları :

Volkan Babacan, Harun Tekin, Mert Günok
bu harun tekin rock değil mi la? mor ve ötesinin solisti? :P
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 19:24:55
  • Beşiktaş / Bodrum
bu harun tekin rock değil mi la? mor ve ötesinin solisti? :P

Hollanda maçından sonra morun ötesine geçebilir evet  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

En son ne zaman 3-4 atmışlar Beşiktaş'a ya? Hadi yeneriz demesini anlarım da sen kimsin Beşiktaş'a 4'ü geçtim 3 atıyorsun? Hayatında kaç kez atmışsın?

İnim inim inletmişiz yıllarca son 10 yılda üstünlük kurdular diye insan söylemeye utanır.
Dün yenildikya yüz buldular abi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Milli takımın Hollanda karşısındaki Kalecileri adayları :

Volkan Babacan, Harun Tekin, Mert Günok
Volkan Demirel'e ne oldu :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 19:36:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Volkan Demirel'e ne oldu :evillol: :evillol:
Sadece 2 Beşiktaş'lı var ama bence alınacak oyuncumuz da yok.
Serdar alınsa şenerle gönül var zaten. Ersan'ı ben de olsam almam. Veli zaten Avusturya için oynuyo. Allah'tan Olcay'ı almış yoksa Gökhan Töre tek kalacaktı :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 19:42:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece 2 Beşiktaş'lı var ama bence alınacak oyuncumuz da yok.
Serdar alınsa şenerle gönül var zaten. Ersan'ı ben de olsam almam. Veli zaten Avusturya için oynuyo. Allah'tan Olcay'ı almış yoksa Gökhan Töre tek kalacaktı :bandit:

Valla bana kalsa ben Olcay'ı da almam gerek yok hiç.

Hamle oyuncusu değil. İlk 11 çıkacak da kalitesi yok sırf biz çemkirmeyelim diye aldı bence.

Zaten Solda Arda göbekte Çalhanoğlu Sağda Töre oynar. Tek forvet Burak oynar muhtemelen.

Göbekte de Ozan Tufan ve Nuri oynar. Bekler fenerden. Stoperler Almanya'dan. Aslında kadro çok iyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hamle oyuncusu değil. İlk 11 çıkacak da kalitesi yok sırf biz çemkirmeyelim diye aldı bence.

Zaten Solda Arda göbekte Çalhanoğlu Sağda Töre oynar. Tek forvet Burak oynar muhtemelen.

Göbekte de Ozan Tufan ve Nuri oynar. Bekler fenerden. Stoperler Almanya'dan. Aslında kadro çok iyi.
Savunmada Ömer'in yanında herhalde Serdar Aziz oynayacak.

Orta sahada da Ozan-M.Topal ya da M.Topal-Selçuk oynar gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 19:49:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Savunmada Ömer'in yanında herhalde Serdar Aziz oynayacak.

Orta sahada da Ozan-M.Topal ya da M.Topal-Selçuk oynar gibi.

Bana Topal'ı stopere alır gibi geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bana Topal'ı stopere alır gibi geliyor.
Evet o da olabilir tabi. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bencede :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

çok kolay kazanabiliriz o maçı psikolojik olarak iyi hazırlanırsak. Ben yine temkinli davranayım da en az 3 yeriz ters totem yapıyorum iddia oynayan herkes fenere girsin.   :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çok kolay kazanabiliriz o maçı psikolojik olarak iyi hazırlanırsak. Ben yine temkinli davranayım da en az 3 yeriz ters totem yapıyorum iddia oynayan herkes fenere girsin.   :D
Valla dünki maçtan sonra takımın havası baya kötü olmuştur gibime geliyo.
İnşallah toparlanırlar :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Valla dünki maçtan sonra takımın havası baya kötü olmuştur gibime geliyo.
İnşallah toparlanırlar :bandit:
maç günü tesislere gidilecek takıma moral vermek için o ara belki tekrar düzelir takımın morali tabi maçta nasıl olur onu bilmem.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

maç günü tesislere gidilecek takıma moral vermek için o ara belki tekrar düzelir takımın morali tabi maçta nasıl olur onu bilmem.
Yarın da gidilse keşke.. Önceden moral kazanırlar oyuncular

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın da gidilse keşke.. Önceden moral kazanırlar oyuncular
keşke hocam keşke tüm takımdan özür dilemek için Dewe'de güzel bir pankart yapsa şöyle mükemmel olur.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Milli takıma ne kadar az oyuncu verirsek o kadar iyi.Benim gözümde Türk milli takımı falan değil orası TFF milli takımı,(Hakaret Yasak)₂ imPARAtorun takımı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

keşke hocam keşke tüm takımdan özür dilemek için Dewe'de güzel bir pankart yapsa şöyle mükemmel olur.
Aynen katılıyorum keşke olsa

Çevrimdışı safa burak

İyi de bir stoper hızına göre değerlendirilmez ki. Eğer Franco gibi yavaş ve kısa boylu stoperin varsa yanına Kaboul gibi hızlı ve uzun bir stoper koyarsın ki rakipler havadan da yerden de gelemesin. Biz adamın yanına stoper olmayan Necip'i veya güçsüz ve yavaş Ersan'ı koyduğumuzdan adam sırıtıyor. Ayrıca dün takım halinde savunmada konsantre değildik ve inanılmaz hatalar yaptık.
bence francoda anormal bir yavaşlık var cidden kaç metre arkasından gelen adam geçiyor. skora katkısı hiç yok. yanında istediğin kadar iyi kafacı bir stoper olsun duran toplardaki eşleşmelerde tuttuğu adamın gol atma ihtimali bayağı yüksek.

Çevrimdışı Atkar

Stopere koyucaksın 2 kule Dede,Ogbanna tarzı.Parayı bastırıp bonservissiz De Jong,Abateyi alıcaksın.Görün bakalım takım nasıl sınıf atlıyor.Defansı,bekleri kaliteli yapabilirsek zaten kafadan +8-10 gol yazılır tabelaya.Geri tarafı halledebilirsek ileriye mesela Sosa yerine 10 gol atabilecek,frikik kullanabilecek birini aldın mı işlem tamamdır.Bu kadar yavaş stoperlerimiz olunca mutlaka gol yeriz.Hoca olarakta marka isim olmasından yanayım bir ağırlığı olsun.Luce,Bielsa hatta Scolari bile olur iyi bir hocaya iyi bir bütçe verilirse herşey çok güzel olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bence francoda anormal bir yavaşlık var cidden kaç metre arkasından gelen adam geçiyor. skora katkısı hiç yok. yanında istediğin kadar iyi kafacı bir stoper olsun duran toplardaki eşleşmelerde tuttuğu adamın gol atma ihtimali bayağı yüksek.
Pedroyu bende anlamıyorum. Ne havadan toplarda ne savunma arkasına atılan toplarda etkili değil :alala:

Çevrimdışı Tolga

Stopere koyucaksın 2 kule Dede,Ogbanna tarzı.Parayı bastırıp bonservissiz De Jong,Abateyi alıcaksın.Görün bakalım takım nasıl sınıf atlıyor.Defansı,bekleri kaliteli yapabilirsek zaten kafadan +8-10 gol yazılır tabelaya.Geri tarafı halledebilirsek ileriye mesela Sosa yerine 10 gol atabilecek,frikik kullanabilecek birini aldın mı işlem tamamdır.Bu kadar yavaş stoperlerimiz olunca mutlaka gol yeriz.Hoca olarakta marka isim olmasından yanayım bir ağırlığı olsun.Luce,Bielsa hatta Scolari bile olur iyi bir hocaya iyi bir bütçe verilirse herşey çok güzel olur.
Zaten asıl problem bütçe.

Ama katılıyorum tüm söylediklerine mutlaka arka taraf baştan aşağı değişmeli.

Tabi eldeki bütçelerle nasıl olacak biliyorum.