Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970894 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı uğur07

Bayern anca Real'e örnek olur artık  :evillol:
Orasi oyle " alt="" class="bbc_img" />

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 01:10:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mesela ayni zamanlarda sercan sararer vardi. Gokhanla beraber dikkatimi cekmisti milli takimda. O olmadi ama

Fizik. Fiziği yoktu kayboldu. Olcay bile fizikle geldi buralara kadar.

Her şey fizik Türkiye'de oynamak için önce.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uğur07

Bu devirde fizik sart kesinlikle. Serdar özkan. Tarzi adam veya. Hafif kilolu kisa bacakli zor. Muhammet demir cok iyi futbolcu mesela. Ama bence fizik yetmez ona da

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı f_madida

nasıl beyler bayanlar:D

Yarin Fanatik'te manset olur:

"James Cameron Terminator Genisys icin G.Tore'yi istedi!"
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

TOLGA(CENK)

OLCAY PEDRO NECIP OPARE

SOSA  TOLGAY  VELI      TÖRE

PEKTEMEK DEMBA BA

Şuan yazdım kadroyu aslında fena değil fener maçı için ama bilic'in çift santrafor çıkacağını düşünmüyorum galibiyet odaklı olmayacağız büyük ihtimal.

Çevrimdışı TØLGA

aynen ben her hafta bir twit atıyorum mesela  :evillol: gördüğüm kadarıyla @Abdullah  ve @Tolga  da
bizim taraftar aktif baya
taraftarın nabzına göre kim öndeyse ona 6 7 tane twitim var :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Fizik. Fiziği yoktu kayboldu. Olcay bile fizikle geldi buralara kadar.

Her şey fizik Türkiye'de oynamak için önce.
Aslında sadece Türkiye'de de değil dünyanın neresine gidersen git artık fizik gücün yoksa ne kadar yetenekli olduğunun hiçbir önemi yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

taraftarın nabzına göre kim öndeyse ona 6 7 tane twitim var :D

aynen
ben tolgayı düşünüyodum da o çektiği şut gol olacaktı olmayınca töre geçti öne :)

Çevrimdışı Hicks

Bilic'e bazen söyleniyoruz ama adam da her şeyin farkında. Maçtan sonra biz Feyenoord'a karşı da böyle oynadık, yeni bir diziliş değil ama kullanmak için uygu, hazır adam yoktu elimde dedi. Hücum varyasyonu, farklı diziliş derken kastettiğim buydu ama adam elindeki forvetlerin sakat veya formsuz olmasından dolayı bunu oynayamadığını söyledi. Bunların farkında olduğunu, bildiğini bilmek çok güzel... Bakalım FB maçında ne yapacağız. Çok önemli maç, beklerinin çıkmamasını sağlarsak alırız, beklere izin verip üzerimize çökmelerini kabul edersek işimiz zor. Umarım Tolga gibi bir çılgınlık gelmez...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Hicks

FB maçında tam olarak U şeklinde bir dizilişe ihtiyacımız var, Ba ve Mustafa direk iki bekin üzerinde olmalı devamlı...

Çevrimdışı Hicks

Bu satma merakı nereden çıktı?

12-13 değil 20 olsa ne olur önemli olan satmak değil ki. Sattıktan sonra yerine kimi ya da kimleri alacaksın?

Oturmuş bir scouting'in yok. Henüz hiç güven vermiyor. Bu kafayla veririz 15'e sonra alırız 8 milyona birini tutmaz öbür sene birini daha alırız o da tutmaz sattığımızla kalırız.

Bu iş o kadar kolay değil herkes 20 versinler 60 milyon eder satalım derdinde. Ne bu şekilde borç kapanır ne de bu şekilde kadro geliştirilir.

3 sene boyunca bizi taşıyan hiç ama hiçbir oyuncu çok uçuk teklif gelmezse satılmamalı. Uçuk teklif Töre için 25 milyon eurodur onu da kimse vermez zaten.

20 de kimse vermez. 15 bile vermezler burası Türkiye. Verecekleri Arda parası işte 13. Arda gitti 5 katını harcadılar hala bir sol kanat bulamadılar.

Bu cümlen çok ama çok önemli Çağrı; "Arda gitti 5 katını harcadılar hala bir sol kanat bulamadılar." Büyük takımlar çok ciddi ve sistematik şekilde bu işi planlayıp yürütmüyorlar ise kar için futbolcu satmak kardan çok zarar getirir, bu kadar açık ve net. Buna rağmen satıyorsan cebine de bir şeyler giriyor demektir...

Çevrimdışı Deniz

Haftanin en saglami hep Besiktasli cikiyor diye 5-6 hafta once bizden bir oyuncu secilmesine ragmen alper potuk yapmislardi  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ahmet cakal fena agliyor yine.feneri yenersek kahrindan olur bu rezil herif.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Hiç bir taraftar kaliteli oyuncusunun satılmasını istemez ,ancak ederi verilirse de satmamak kulübün menfaatine değildir.Dediğim şartlarda satmamak ne kadar akıllıca değilse taleplerin olduğu oyuncunun alternatiflerini araştırmamak da akıllıca değildir. Burda önemli olan husus takımın kimyasını bozacak şekilde çok sayıda oyuncu almamak veya oyuncu satmamaktır.Biz Real Madrid veya Barcelona gibi davranamayız,oyuncu  satarak da çarkı döndürmeliyiz.Ben taraftar olarak Gökhan gibi Tolgay gibi oyuncuları isterim, yöneticiler ise bir yandan futbolcu satıp para kazanıp kulübü ekonomik olarak ayakta tutmalı bir taraftan da iyi futbolcular bulup bizleri memnun etmelidir.Ayrıca Gökhan için 20-25 milyon fiyat biçenlerin duygusal sahiplenme yaşadığını biliyorum yani kirpinin yavrusunu pamuğum diye sevme meselesi .... :ok: pektemeğe,fernandese ve Q7 ye verilen rakamları hatırlayın,soruyorum satmadık da ne oldu ? Yine de tekrar etmem de fayda var Gökhanın satılmasını istemiyorum,ederini teklif ederlerse de oyuncuda gitmek isterse neden olmasın ... :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

şampiyonluk oranları yenlenmiş buna göre

Beşiktaş: 2.50
fb: 2.70
gs: 1.90

nasıl bu kadar saçma olabilir anlamıyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hicks

şampiyonluk oranları yenlenmiş buna göre

Beşiktaş: 2.50
fb: 2.70
gs: 1.90

nasıl bu kadar saçma olabilir anlamıyorum

İstatistik sebebi ile öyle çıkıyor, deplasmandaki GS maçını alınca ya da o maçtan önce puan farkı 4'e çıkarsa değişir. Bu istatistiğin oluşma sebebi de bildiğiniz gibi hakemler. Bu sene hakemi de GS'yi de Arena'ya gömeceğiz...

Çevrimdışı ahmetx

bu sene en çok istediğim şey tt arenada şampiyonluk turu atmak, Rabbim inşallah nasip eder  :pray: ,yeter ki bizimkiler çizgilerini bozmasınlar..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hicks

Kimdir bu?

http://haber1903.com/n-5229-besiktas-yildiz-adayini-istanbula-getirdi.html

1997 doğumlu olan Daniel Reza Hossein Tabrizi, orta saha ve kanatlarda oynayabiliyor. Tabrizi, İsveç alt ligleri takımlarından Fassbergs formasını giymekte.

Çevrimdışı panic13

Kimdir bu?

http://haber1903.com/n-5229-besiktas-yildiz-adayini-istanbula-getirdi.html

1997 doğumlu olan Daniel Reza Hossein Tabrizi, orta saha ve kanatlarda oynayabiliyor. Tabrizi, İsveç alt ligleri takımlarından Fassbergs formasını giymekte.

İsminden anladığım kadarı ile ŞİA bir arkadaş :D başka bir fikir beyan edemeyeceğim :P
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serkan P.

Insallah Bilic Fener macinda Sosa yi oynatmak gibi bir hataya dusmez..

Çevrimdışı Çağatay

hadi buyur

Erciyes maçındaki kötü tezahürat sebebiyle PFDK ya sevkedilmişiz hayırlı olsun  :s20:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Ya bu adamlar Lig Tv de canlı yayında maç sonrası futbolcularıyla ''işte böyle hersene böyle cimboma böyle koyarlar aman ''  diye tezahürat yaptılar, yan hakemin kafasını yardılar, ne oldu bunlara ne ceza geldi ?

Çevrimdışı ahmet türker

Hiç bir taraftar kaliteli oyuncusunun satılmasını istemez ,ancak ederi verilirse de satmamak kulübün menfaatine değildir.Dediğim şartlarda satmamak ne kadar akıllıca değilse taleplerin olduğu oyuncunun alternatiflerini araştırmamak da akıllıca değildir. Burda önemli olan husus takımın kimyasını bozacak şekilde çok sayıda oyuncu almamak veya oyuncu satmamaktır.Biz Real Madrid veya Barcelona gibi davranamayız,oyuncu  satarak da çarkı döndürmeliyiz.Ben taraftar olarak Gökhan gibi Tolgay gibi oyuncuları isterim, yöneticiler ise bir yandan futbolcu satıp para kazanıp kulübü ekonomik olarak ayakta tutmalı bir taraftan da iyi futbolcular bulup bizleri memnun etmelidir.Ayrıca Gökhan için 20-25 milyon fiyat biçenlerin duygusal sahiplenme yaşadığını biliyorum yani kirpinin yavrusunu pamuğum diye sevme meselesi .... :ok: pektemeğe,fernandese ve Q7 ye verilen rakamları hatırlayın,soruyorum satmadık da ne oldu ? Yine de tekrar etmem de fayda var Gökhanın satılmasını istemiyorum,ederini teklif ederlerse de oyuncuda gitmek isterse neden olmasın ... :tabe:
benim yazdıklarımın kirpi ile yavrusunun ilişkisiyle alakası yok, gareth bale 100 m euroya reala gidiyorsa gökhan kaç para eder kıyaslama yap ,yarısı etse 50 eder ,yanlış kıyaslıyorsun diyebilirsin ama kıyaslamanın kriteri olmadığını unutma sen 50 istersin alan alır almayan almaz ,alan olursa maddi olarak çok kazançlı çıkarsın ,kimse almazsa da kandin oynatırsın ,iki türlü de karlısın @ahmetx kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2015, 12:37:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlle satılacaksa tek çözümü var bu işin.

Yerine bir tane kesinlikle olmuş bir de olmamış adam almak.

Nasıl mı? Töre yerine gider Dzudszak'ı alırsın direk 11'e oturur 15 tane atar senede. Bir de ona yedek ciddi potansiyeli olan adam alırsın. Bu ikisi zaten 10 milyon euroya anca oturur.

20 Aldıysan 10 milyon da kardır. Ama olmamış adam almadan Töre'yi satmak düpedüz intihardır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli