Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968606 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bari burası rahatlasın benim adamım yine konusuyor

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  23 dk. 23 dakika önce
Diğer birçok gelir temlik altında.Bu nedenle yıl sonunda Töre,Ba,Franco,Olcay gibi isimler yüksek bonservis bedellerine satılırsa şaşırmayın

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  21 dk. 21 dakika önce
Kulübün Töre ve Ba için değer biçtiği rakam 20'şer Milyon Eur. Franco için 10M Eur, Olcay için ise 7M Eur (Yurtdışından isteyen kulüpler)

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  18 dk. 18 dakika önce
Ba için birçok arap kulübü görüşme istedi ve teklif edilen en yüksek rakam medyaya yansıyan 22.5 M Eur değil 17M Eur'dur.

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  17 dk. 17 dakika önce
Franco'ya Porto 6M Eur'luk bir teklifte bulundu. Beşiktaş 10M eur istedi. Sezon sonu gidebilir.

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  15 dk. 15 dakika önce
Olcay'ı Almanya'dan isteyen birkaç kulüp var. 3M Eur önerdiler Beşiktaş yönetimi 7M Eur istedi. Ancak bu rakam düşecektir.

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  14 dk. 14 dakika önce
Yabancı kuralından sonra Beşiktaş yönetimi eldeki oyuncularından değerini bulan veya değerinin üzerindeki oyuncuları satmaya olumlu bakıyor.

esas bombaya geliyorum

Mechul Haberci @mechulhaberci  ·  4 dk. 4 dakika önce
Bu arada sır gibi saklanan Dünya çapında 2 oyuncu için görüşmeler var. Çok zorladım ancak isim öğrenemedim. Ben de merakla bekliyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf

Çok zor zaten sorunlar burada başlıyor hep.

Töre 10 gol atamaz bir sezonda mümkün değil.

Ba'nın 25-30 arası atması gerek anca.

Çünkü Sosa-Tolgay-Oğuzhan-Olcay birlikte 25 atarlarsa öp başına koy.

Peki şu şekilde oynarsak nasıl olur.Orta sahada Atiba-Tolgay, kanatlar Sosa-Töre, forvetler Demba-Pektemek.Demba-Pektemek toplam 30 gol,Töre-Sosa 12 gol,Atiba-Tolgay 8 gol.Ligde oynayacağımız kolay maçlarda kullanılabilecek bir taktik bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:43:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Diğer birçok gelir temlik altında.Bu nedenle yıl sonunda Töre,Ba,Franco,Olcay gibi isimler yüksek bonservis bedellerine satılırsa şaşırmayın

Kulübün Töre ve Ba için değer biçtiği rakam 20'şer Milyon Eur. Franco için 10M Eur, Olcay için ise 7M Eur (Yurtdışından isteyen kulüpler)

Ba için birçok arap kulübü görüşme istedi ve teklif edilen en yüksek rakam medyaya yansıyan 22.5 M Eur değil 17M Eur'dur.

Franco'ya Porto 6M Eur'luk bir teklifte bulundu. Beşiktaş 10M eur istedi. Sezon sonu gidebilir.

Olcay'ı Almanya'dan isteyen birkaç kulüp var. 3M Eur önerdiler Beşiktaş yönetimi 7M Eur istedi. Ancak bu rakam düşecektir.

Yabancı kuralından sonra Beşiktaş yönetimi eldeki oyuncularından değerini bulan veya değerinin üzerindeki oyuncuları satmaya olumlu bakıyor.

esas bombaya geliyorum

Bu arada sır gibi saklanan Dünya çapında 2 oyuncu için görüşmeler var. Çok zorladım ancak isim öğrenemedim. Ben de merakla bekliyorum

Geçiniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Pedro'nun hamlesi bize sampiyonlugu getirecek goreceksiniz. Turkiye'de hala futbol oynandigi gibi bir yaklasimla yorumlar yapilmis, tekrar hatirlatalim bu ligin asil sahibi Digiturk yani Lig Tv. ve Digiturk 23. haftada ligin bitmesine izin vermez. Nasil ki Galatasaray'in haftalar boyunca bu yaristan kopmasina izin verilmediyse simdi de tek basina avantaj saglamasina izin verilmeyecek.. Hele ki boyle 3 takimli her maci satabilecek bir ortam eline gecmisken, Lig tv buna hayatta firsat tanimaz. Onumuzdeki 4 haftada Galatasaray minimum 8 puan kaybedecek.. Aslinda 3 takimin bir arada yarismasi bizim de lehimize zira tesvik/tarla islerinin uzmani aziz gsnin rakiplerinin tarlalarini surmeye baslayacaktir bu haftadan sonra, zira gsnin 4. yildizi takmasi bizim sampiyon olmamizdan cok daha kotu bir senaryo kendisi icin..

Velhasil, onemli olan su:

1) koy su ...... trabzona seklinde anlamsiz kufurlu tezahuratlara israrla devam edip takimi yalniz birakmamak, cezalarin onune gecmek. (dunku macta tribun cezasi olmasa, dolu bir stad takimin o son hatayi yapmasina izin vermezdi mesela).
2) sakatlarin bir an once iyilesmesini saglamak, ozellikle cenk tosun'un gelmesi cok onemli.
3) aptalca sari kartlari azaltmak, rotasyon ihtiyaci olan macta ramon'un necip'in oguzhan'in cezali olmasi buyuk hata (ki ramon ve oguzhan hafta ici de oynamamisti) - bakin bir sonraki maddeyle de ilgili bu, ligde her mac onemli sadece derbiler degil..yani derbiye saklayalim oyuncuyu diye bu hafta puan kaybediyorsak orada hata yapiyoruz demektir..
4) derbi maclari diger maclardan onemli sanip, ligin sonucunu derbilere yuklememek, su iki haftada kaybettigimiz 5 puan iki derbilik puana esit neredeyse ama bunun gibi daha cok puanlar var ligde...
5) sabir ve sabir, renkli medyanin goygoyuna gelmemek, ozellikle de ahmet cakar gibi tescilli fanatik gs taraftarlarinin veya r.dilmen gibi dogustan fanatik fener amigolarinin sozlerine takilip kendi takimini yerden yere vurmamak ve umutsuzluga kapilmamak. fener'in oynadigi maclari goruyoruz sonuc ortada, ote yandan eskisehir'in gs golu oncesi cektigi sut direkten donmese gs bugun bizimle ayni puanda olacakti, iste bazen giriyor bazen girmiyor, bu demek degil ki gs butun maclardan balli cikacak...abartacak bir durum yok, sabirla kendi isine bakmakta fayda var. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Arkadaş galiba benim Beşiktaşlılığımı sorgulamış zira;analiz dediği gerçek istatistikleri paylaşmam.Her neyse yine yazayım bu takım bu sezon tüm kulvarlarda net 10 maçı koparamamış;aldığı 15 galibiyetin yalnızca 3'ü,2 farklı.Muhtemelen senden daha fazla Beşiktaş'ın başarılı olmasını istiyorum ve umarım Beşiktaş'ım şampiyon olur.Lakin;sizin gibi her konuda biatçıları anlamıyorum;üstelik Bilic'i doğru düzgün eleştirmeyen biri olarak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:45:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki şu şekilde oynarsak nasıl olur.Orta sahada Atiba-Tolgay, kanatlar Sosa-Töre, forvetler Demba-Pektemek.Demba-Pektemek toplam 30 gol,Töre-Sosa 12 gol,Atiba-Tolgay 8 gol.Ligde oynayacağımız kolay maçlarda kullanılabilecek bir taktik bence.

Eğer 4-4-2 oynarsak en ideal göbel Tolgay Atiba olur haklısın.

Ama 4-4-2'nin altın kuralı kanatların çok iyi oynaması ve beklerin hücum performansı. Bekler iyi oynamazsa çok sıkıntı olur.

Gs bunun oynadığında göbeğindeki Selçuk - Melo 24 gol atmıştı beraber el-insaf  diyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Yusuf

Ama 4-4-2'nin altın kuralı kanatların çok iyi oynaması ve beklerin hücum performansı. Bekler iyi oynamazsa çok sıkıntı olur.

Gs bunun oynadığında göbeğindeki Selçuk - Melo 24 gol atmıştı beraber el-insaf  diyorum.
Seneye 4-4-2 denenebilir bence.Bildiğim kadarıyla Biliç'in de en çok sevdiği formasyondu.Seneye Ba ve Töre elde tutulup üst düzey bekler,orta saha ve bir stoper alınırsa güzel bir şekilde uygulayabiliriz.Hatta imkan yoksa Opare'yi bir sezon kiralamaya bile razıyım,ligdeki kötü takımlara karşı fazlasıyla yeterli olacaktır.

Çevrimdışı Türkay

:lol: :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 16:52:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

hocaya bak nasılda cozmus bizi

Önder Özen : Beşiktaş Takımının Finali görmesinden zerrre kadar şüphem yok, Ama Taraftar ve Camia kısmına bakınca şüpheleniyorum !!!

fakat bilmediği birsey var bizz uzun yıllardır bir tane kaydadeger bir kupa gormedik
temelinde camianın birleşememesi bu sebebtendir cnk kazanırken bile guven vermeyen oyuncu ve hoca toplulugu var
yonetimde hiçbir bransta(hentbol haric) basarı yok 3 senede
onun için soyle bi kurcaladıgında moraller bozluyor ne zamanki bunu aşarız yani sampiyon oluruz o zamanki kenetlenmeyi gorsun tüm dünya
onun top oyuncularda hersey onlara baglı

asmayın aman beni sadece genel yorumlar için soyluyorum  sonra uzuluruz bosuna cullanmayın ustume :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 16:57:15 ozan062 ]

Çevrimdışı ALI RIZA

esas bombaya geliyorum

Salla tutarsa yapıştırırsın  :kop: :kop: Hikaye anlatıyor esas bomba ama Çok zorlamış Kimi zorlamış ANÇ Fikret başkanı mı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Çevrimiçi Samet Ç

esas bombaya geliyorum

Biri Andre Ayew .

Çevrimdışı Türkay

Dortmund'un bile sonunculuktan gelip şampiyonlar ligine en azından avrupa kupasına gitme umudu var üstelik puan farkı 8. Düşünün adamlar küme düşeriz diye lisans almışlardı. Biz neden 3 puan ile şampiyonluktan umudu kesiyoruz ki tam gaz devam 12 hafta var daha  :bandit:

Çevrimdışı panic13

Gördüğüm kadarı ile bazı arkadaşlar kendi öngörüleri doğru çıksın diye takımın puan kaybetmesinden keyif alıyor. Zaten memleket gerçeğidir bu: biz başarıdan değil, başkalarının başarısızlıkların keyif alırız. Çünkü bize konuşma fırsatı doğar."ben demiştim" "ben demedin mi?" "ben böyle olacağını söylemiştim".

Biliç şöyle yapsın, Bilic böyle yapsın, Bilic bunun neden yapmıyor, Bilic bunu neden yapıyor?.. Bu forumda bu soruların cevapları devamlı veriliyor ama ısrarla aynı problemler sadece yazarın kendisi tarafından görülüyormuş gibi aynı şeyler söyleniyor.

- Evet, takım baskı yiyince genelde gol yiyoruz
- Evet, ön ikili oyunu çift yönlü oynayamıyor
- Evet, bekler çıkamıyor
- Evet, sol kanatta problem var.
- Evet, Bilic baskı yediğimiz maclarda müdahele edemiyor

Çözüm ne? Tolgay oynasın. Çözüm ne? Bek alınsın. Çözüm ne? 4 bilmem kaça döndün. Valla bravo, eminim Bilic'in aklına gelmemiştir.

Açıkki kimse kimsenin ne daha önce yazdığına bakıyor ne de önceki cevapları okuyor. Hep aynı sorular sorular sorular... Çözüm ne? O yok. Haa, hakkını yemeyelim, arada bir kaç kişi elle tutulur öneriler getiriyor, onlar üzerine alınmasın. Ama kusura bakmayın, genellikle taraftar başarısızlıktan mutluluk duyuyor gibi geliyor bana. Çünkü Ligde sadece 3 puan farkla 2.  sırada, UEFA'da sansasyonel bir şekilde yoluna devam eden bir takımı böyle eleştirmek ancak kötü niyetle olur. Kimse kimseyi kandırmasın "biz başarılı olmasını isityoruz diye".

Neyse... bir süre ara vereceğim foruma takılmaya. Gerçekten çok sinir bozucu hal aldı bunlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

Gördüğüm kadarı ile bazı arkadaşlar kendi öngörüleri doğru çıksın diye takımın puan kaybetmesinden keyif alıyor. Zaten memleket gerçeğidir bu: biz başarıdan değil, başkalarının başarısızlıkların keyif alırız. Çünkü bize konuşma fırsatı doğar."ben demiştim" "ben demedin mi?" "ben böyle olacağını söylemiştim".

Biliç şöyle yapsın, Bilic böyle yapsın, Bilic bunun neden yapmıyor, Bilic bunu neden yapıyor?.. Bu forumda bu soruların cevapları devamlı veriliyor ama ısrarla aynı problemler sadece yazarın kendisi tarafından görülüyormuş gibi aynı şeyler söyleniyor.

- Evet, bekler çıkamıyor

Çözüm ne? Tolgay oynasın. Çözüm ne? Bek alınsın. Çözüm ne? 4 bilmem kaça döndün. Valla bravo, eminim Bilic'in aklına gelmemiştir.

Açıkki kimse kimsenin ne daha önce yazdığına bakıyor ne de önceki cevapları okuyor. Hep aynı sorular sorular sorular... Çözüm ne? O yok. Haa, hakkını yemeyelim, arada bir kaç kişi elle tutulur öneriler getiriyor, onlar üzerine alınmasın. Ama kusura bakmayın, genellikle taraftar başarısızlıktan mutluluk duyuyor gibi geliyor bana. Çünkü Ligde sadece 3 puan farkla 2.  sırada, UEFA'da sansasyonel bir şekilde yoluna devam eden bir takımı böyle eleştirmek ancak kötü niyetle olur. Kimse kimseyi kandırmasın "biz başarılı olmasını isityoruz diye".

Neyse... bir süre ara vereceğim foruma takılmaya. Gerçekten çok sinir bozucu hal aldı bunlar.

acık konusayım severim öyle yapmayı :evillol:

yenilince yorumlar cogalıyor sanılıyorki kenarda bekliyorlardı simdi basladılar asmaya kesmeye
halbuki kazanıldıgında inanılmaz savunma boyutu yukseliyor insanlarda mecburen geri cekiliyorlar birazdaha yumusatarak anlatıyorlar
bir yenilgiyle acıyorlar kilidi cnk savunanlardan bir kacıda bakıyorlar elestiriyor bilinc altında tamam simdi tam vakti diyorlar:))
onun için hak verin biraz  :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

Opare'yi sol açık oynatsak Olcay'ın yerine faydası olur mu sizce? Hücumu iyi ama defansı kötü. hem hızlı hem bire birde de etkili olabiliyor. Denesek faydasını görürüz gibi sanki.

Çevrimdışı atalay

Çözüm ne mi?Kimse okumuyor ise buyurun okuyun;lütfen!Çözüm:Balıkesir gibi takımları tabiri caizse "tokatlamak".Dünkü maç 4'e-5'e giderdi.Doğru düzgün savunma yapmayı bilmeyen,yerleşim hataları yapan takıma karşı Opare'nin gölünden sonra hücum etmeyi akıl edemedik.Ki daha maçın başında dedim 2'i farkı atamaz isek Balıkesir puanı kapar diye yani 0-0 iken.Böyle 2 sezonda onlarca maçımız var.Sorun ise bizim 1-0 iken;0-0 iken oynadığımız oyunu devam ettiremiyor oluşumuz.Potansiyel var;mantalite yok.Sonra da -ki genellede bu son 10 dk oluyor-11 tane adamın kafasında "gol yememek"fikri beliriyor ve stresten oyun düzeninin dışına çıkıyoruz.(Dünkü penaltıda bunun yan etkisi)Golü de bir güzel yiyoruz.Yahu Rize maçı penaltıdan golü atmışız 2-1 öndeyiz,rakip 9 kişi golü yeyip beyaz bayrağı sallamışlar yapılacak belli;buna rağmen Teknik Direktör top çevirin diye kenarda top 5 dakika aralıksız bağırdı.Normal olan bu mu?Oyuncu grubu ve hoca son 1,5 yılda onlarca maçı öne geçip vermiş iken hiç mi hatalarında ders almaz?Bunu insanlar söylemesin mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

- Evet, bekler çıkamıyor

Burada kimse birbirini suçlamıyor Bilic'i suçluyor, taraftar forumunda bundan daha normal bir olgu olamaz. Tabi dozunda ve hakarete varmadığı sürece. Bilic'in teknik ve taktik anlamda çok zayıf olduğunda hepimiz hem fikiriz. Liverpool maçınada Balıkesir maçınada aynı anlayışla çıkar ve puan kaybedersen patagonyada da eleştirilirsin Madagascarda da eleştirilirsin. Bunu ilk defa yapmıyor, aynı hataları tekrar tekrar yaparsan eleştirilirsin, çözüm bulmazsan,bulamazsan eleştirilirsin, aynı tarz goller yemeye devam edersen eleştirilirsin, lig sonuncusuna puan kaybedersen veya yenilirsen eleştirilirsin, bu kadar basit. Kimse eleştirilemez değil.
Taraftar başarısızlıktan mutluluk duymuyor başarısızlıkların tekrarlanmasından mutsuzluk duyuyor, aynı sonuçlarla karşılaşılacak olmaktan korkuyor ve mutsuzluk duyuyor. Bilic'e eleştiri getirenlere karşı Bilic'in kendisiyle ilgili karşı bir argüman kimseden gelmiyor, Bilic'in dışındaki tüm argümanlar sahaya sürülüyor (Kadro yetersizliği, Statsızlık, Hakemler) bırakalım bunları, Bilic Winner bir antrenör değil, hiçbir zaman olmadı, şu dakikadan sonrada olamaz. Winner antrenör risk alır, risk almasını bilir, avrupada ilk 16 gördük diye kimseyi baş tacı yapmadığımız gibi hatalarını da görmezden gelecek değiliz. Büyük takım antrenörü bu eleştirileri motivasyon kaynağı olarak alır ve dahada güçlenir. Bilic'in bu eleştirileri nasıl sırtlayacağını hep beraber göreceğiz. Gidişat baskı altında iyi kararlar veremediği yönünde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Nartallo

Sosa bu kadar formsuz iken, ceza sahasına bu kadar az adam girerken Sosa yerine Pektemek denenmelidir diye düşünüyorum. Feyenoord maçı gibi önlü arkalı oynayabilirler...

Çünkü hem formsuz adamda ısrar ediyoruz, hem Pektemek'i son 15 dakika oynatıp faydalanamıyoruz.

Bu herif Almeida'dan sonra da son 15 dakika girerdi, oyuna hiçbir faydası olmazdı, şimdi yine son dakikalarda girince bir faydası olmuyor.

Belki 30'a yakın maça sonradan girmiştir, etkili olduğu pozisyon 5'i geçmez.

Çevrimdışı Yusuf

Sosa bu kadar formsuz iken, ceza sahasına bu kadar az adam girerken Sosa yerine Pektemek denenmelidir diye düşünüyorum. Feyenoord maçı gibi önlü arkalı oynayabilirler...

Çünkü hem formsuz adamda ısrar ediyoruz, hem Pektemek'i son 15 dakika oynatıp faydalanamıyoruz.

Bu herif Almeida'dan sonra da son 15 dakika girerdi, oyuna hiçbir faydası olmazdı, şimdi yine son dakikalarda girince bir faydası olmuyor.

Belki 30'a yakın maça sonradan girmiştir, etkili olduğu pozisyon 5'i geçmez.

Bence de Mustafa ilk 11 oynamalı Olcay veya Sosa yerine çünkü ikisi de inanılmaz formsuz.İkisi de bu aralar ceza sahasına giremiyor Pektemek en azından orayı kalabalıklaştırır.

Çevrimdışı Dogan

Haftaya lider olursak bu ölü toprağı atarız üstümüzden.Benim asıl korktuğum sen gel oparenin bonservisini al ondan sonra adam adini bile anmak istemiyorum motta gibi olsun emi.İnsallah göz boyama adina oynamiyodur böyle.Örnekleri belli.Fener derbisinde gökhan gönülü  maymuna cevirsin opare yeter  :lol: o zmn  sonuna kadar güvenirim 

Çevrimdışı eski inönü

Bize baya baya gol atan senede 12-15 arası bırakan bir sol açık şart.

Göbeğe de senede 7-8 tane kesin bırakan bir çift yönlü ortasaha.

Yoksa bu kısırlık bitmez çok açık.
:ok: mümkünse göbekteki tecrubeli ve lider karakterli olsun.