Çok geriden gelmişsiniz bu kadar imkanı olup da bu kadar koyu Beşiktaşlıların bunu bilmemesine şaşırdım. Ben Biliç'i ilk araştırdığımda karşıma çıkan şeylerden biri yürüyüşündeki sorundu.
Hedefleri için, takımı için böyle bir fedakarlığı bu devirde ne kadar para kazansalar da kolay kolay kimse yapmaz.
Biliç'e güvenmemek elde değil. Bunun dışında sosyalist bir takım oluşturuyoruz dedi herkes eşit emek verip yardımlaşıyor. Bu seneki başarının kilidi bu cümlede yatıyor. Maaşların ve performansların hemen hemen hepsinin denk olması içerde hasetliği önlüyor, takım arkadaşına olan saygıyı artırıyor ve birlik-beraberliği tetikliyor.
Yönetimin maaş politikası ve Biliç'in oyuncularının duygularına hakimiyeti verimi çok yükseltti.
Toraman'ın, Sezer'in kadro dışı kalmalarına karşıydım, para verdik oynatın, diyordum. Gitmelerinin ne kadar doğru işler olduğu ortada.
Konudan konuya geçtik ama asıl söylemek istediğim Biliç futbolcularını çok iyi analiz ediyor, neler yapıp neler yapamayacağını, ne kadar zamana ihtiyaçları olduğunu farkedebiliyor, sorunlu adamların ciğerini biliyor.
Evde radyodan şarkı dinlerken bir şarkıdan sözleri uyarladım güzel insan Biliç için keşke daha güzel bir şey bulabilseydim. Güzel bir besteyi hakediyor da bunu beğenirler mi çArşı söyler mi bilemedim. Basit biraz ama güzel coşkulu bir marş olurdu.
Çak bi' selam Biliç baksanaa
Kumandanı arıyoruuz
Ölene dek bizle kalsanaa
Siyah beyaz yanıyoruuz
Can ver haydi kara kartala
Şampiyonluklaa şampiyonluklaa..
Şarkıyı duyan melodisini uydursun ona göre. Çak bir selam diye bir şarkıydı kimin söylediğini hatırlamıyorum