Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982588 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı src35

Malesef açıkta yakalanırsan bildiğin bireysel olur. Motta gibi.

Bütün akan oyunda evet ama kontra atak yeme başka olay.
dedigim gibi kontra yakalanırsan iş birebire kalırsa bahsettigim 3 oyuncu karşısına şu anki kadrodan kimi koysarsan koy geçerler.
açıkta da geçerler. töreyi niye hiç bire bir bırakmıyorlar süper ligde; geçer çünkü 1 de olmazsa 2de atar gider. ama kademeli tutarsan istedigin tarafa yöndlendirebilirsin.

öve öve bitirilemeyen şenerin bursa maçında frei ile baş başa kaldıgı pozisyon vardı sol kanatta hatırlayanlar olacaktır. hızlı denilen tempolu denen şeneri iki harekette düşürdü oyundan. son çizgiye kadar indi.

böyle atıp geçebilen oyuncuların yüzünü döndürdüyseniz ve kademe yoksa savunamazsınız. fizik kurallarına aykırı zaten çünkü zıt yönde iki oyuncunun hareketi..

neyse öz itibariyle anlaşıldı heralde anlatmak istedigim. bu iş atınç agır demekle olmaz.

Çevrimdışı Tolga

-mayabilir değil bildiğin taşıyamaz katılıyorum.

Atiba çok iyi doldurdu Veli bile ezildi biraz çünkü.

Kontrata rağmen iyi oynuyor iyi hatırlayacağım Atiba'yı ileride.

İnat etmese bir tane top da yapabilen ortasaha alsak Ati de 2 yıl uzatsa 1.4 ten güzel olacak.
Açıkçası uygun bir maaşa Atiba'nın kalmasından yanayım.

Eğer bu bölgeye transfer düşünülüyorsa Atiba yerine Necip ile yollar ayrılmalı.En azından kiralık verilmeli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:52:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

öve öve bitirilemeyen şenerin bursa maçında frei ile baş başa kaldıgı pozisyon vardı sol kanatta hatırlayanlar olacaktır. hızlı denilen tempolu denen şeneri iki harekette düşürdü oyundan. son çizgiye kadar indi.

Şuraya takıldım :)

Şener'i beğenenlerdenim. Bahsettiğin durum 70'ten sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam.

70'ten sonra Kerim Dani Alves'i de geçer aynı hareketle emin olabilirsin zaten bu yüzden hep Kerim hamlesi sonuç veriyor artık klasikleşti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:53:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Açıkçası uygun bir maaşa Atiba'nın kalmasından yanayım.

Eğer bu bölgeye transfer düşünülüyorsa Atiba yerine Necip ile yollar ayrılmalı.En azından kiralık verilmeli.

Necip dursun kulübede iyidir :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

anca kulübede duruyor.o aldığı parayla kulübüde duracaksa yandık..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:55:38
  • Beşiktaş / Bodrum
anca kulübede duruyor.o aldığı parayla kulübüde duracaksa yandık..

İşin plansızlığı orada zaten.

İyi yedektir Necip kesinlikle.

Ancak bu takımın asları 1.4 alıyorsa yedekleri 500-600 bandında almalı yani Milosevic maaşı.

900-1 çok yüksek yedekler için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

20 Haftalık İç ve Dış Saha Performansları ;

İç Saha

Fenerbahçe 10 Maç 26 P

Trabzonspor 11 Maç 24 P

Galatasaray 10 Maç 23 P

BEŞİKTAŞ 10 Maç 20 P

Dış Saha

BEŞİKTAŞ 10 Maç 27 P

Galatasaray 10 Maç 22 P

Fenerbahçe 10 Maç 20 P

Bursaspor 11 Maç 18 P

Çevrimdışı src35

Şuraya takıldım :)

Şener'i beğenenlerdenim. Bahsettiğin durum 70'ten sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam.

70'ten sonra Kerim Dani Alves'i de geçer aynı hareketle emin olabilirsin zaten bu yüzden hep Kerim hamlesi sonuç veriyor artık klasikleşti.
geçer :tabe: ama bahsetmek istedigim kademe anlayışıydı. şenerin yetenekleri değil.

vurgulamak için şöyle anlatayım; 1dk.da da geçebilir arkanda kademen yoksa.

bu arada bahsi geçmişken keriminde birleşik hareketleri çok iyi yaptıgını söylemem gerek 1sn.de 2-3 dokunuş yapabilmesi; saf yetenek...
basit oynamayıda ögrendiginde çok iyi bir kanat olacak...

Çevrimdışı Deniz

İşin plansızlığı orada zaten.

İyi yedektir Necip kesinlikle.

Ancak bu takımın asları 1.4 alıyorsa yedekleri 500-600 bandında almalı yani Milosevic maaşı.

900-1 çok yüksek yedekler için.
Aynen öyle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:59:49
  • Beşiktaş / Bodrum

İç Saha

Fenerbahçe 10 Maç 26 P

Trabzonspor 11 Maç 24 P

Galatasaray 10 Maç 23 P

BEŞİKTAŞ 10 Maç 20 P

Dış Saha

BEŞİKTAŞ 10 Maç 27 P

Galatasaray 10 Maç 22 P

Fenerbahçe 10 Maç 20 P

Bursaspor 11 Maç 18 P

Derbiler ve Rize- Eses- Erciyes maçları.

İnanılmaz ya. Göz göre göre puan kayıpları bunlar. Neredeyse 20 maçın tamamını kazanmış olacaktık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eğer orta sahaya bir takviye düşünülüyorsa Atiba'nın kalıp Necip'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 15:02:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer orta sahaya bir takviye düşünülüyorsa Atiba'nın kalıp Necip'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bence ikisi de kalmalı.

Çok sakatlık oluyor Tolga. Necip varken 4 stoper 4 ortasaha olsa takımda iki tarafa da +5. adam olabilir.

Normal takım olsa tamam ama biz çok anormaliz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Derbiler ve Rize- Eses- Erciyes maçları.

İnanılmaz ya. Göz göre göre puan kayıpları bunlar. Neredeyse 20 maçın tamamını kazanmış olacaktık.
Geçen sezon içeride Ç.Rize ile 0-0 berabere kalmıştık.

K.Erciyes'i deplasmanda 4-2 yenmiştik.

Eskişehir'i de içeride 1-0 yenmiştik.

Yani geçen sezon aynı takımlarla oynadığımız maçlardan 7 puan almıştık.

Bu sezon bu 3 maçta sadece 2 puan aldık çok yazık oldu.

Çevrimdışı Tolga

Bence ikisi de kalmalı.

Çok sakatlık oluyor Tolga. Necip varken 4 stoper 4 ortasaha olsa takımda iki tarafa da +5. adam olabilir.

Normal takım olsa tamam ama biz çok anormaliz.
Gerçi haklısın da Necip kalır Atiba ile de anlaşılırsa başka transfer yapmazlar bunu bildiğim için söylemiştim :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 15:04:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Normal kadro planlamasında

İlk 11

Yedek 11

+4 alt yapı oyuncu olur. Her bölge için birer tane.

26 idealdir üç kulvarda. Bizdeki sorun genişlik değil. Genişledikçe kalite farkının çok düşmesi.

Gerçi sol bek, sağ bek ve stoperler o kadar kalitesizki kim girse farketmiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 15:05:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerçi haklısın da Necip kalır Atiba ile de anlaşılırsa başka transfer yapmazlar bunu bildiğim için söylemiştim :icool:

:biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

necip'in kalmasından yanayım, yedekte oturur gıkı cıkmaz, surat yapmaz, negatif enerji vermez, koydugunda en iyisini vermeye çalışır, vay beni burda oynatıyorlar demez.

kaldıki kendisini alt yapıdaykende takip ederdim ışıl ışıldı. yetenekleride vardır boş oyuncu değildir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 15:08:05
  • Beşiktaş / Bodrum
necip'in kalmasından yanayım, yedekte oturur gıkı cıkmaz, surat yapmaz, negatif enerji vermez, koydugunda en iyisini vermeye çalışır, vay beni burda oynatıyorlar demez.

kaldıki kendisini alt yapıdaykende takip ederdim ışıl ışıldı. yetenekleride vardır boş oyuncu değildir.

Necip çok ihanet etti kendine.

Ben çok şey bekliyordum çünkü düz oyuncu değildi. Dikine fuleli gidebilen bir oyuncuydu. Şutları güçlüydü.

Fiziği gelişmeye çok müsaitti. Ama karakteri tamahkar olduğu için yeterli buldu ve artık çok sıradan. Anca yedek.

Yazık oldu yoksa 18 yaşındaki potansiyeli Avrupa'da ilk 20 arasında gösteriliyordu o bölgede.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Necip 17 yaşındayken yanılmıyorsam S.Donetsk ile yaptığımız hazırlık maçında ilk kez forma giymişti.(E.Sağlam döneminde)

İlk izlediğimde çift yönlü, topu bilen ve oyun görüşü çok iyi bir oyuncu gibi gelmişti bana.

Fakat kendini hiç geliştiremedi ve çıktığı gibi kaldı.Hatta daha da geriye gitti diyebilirim.

Bazı şeyler üzerinde çok durmamak gerektiğini düşünüyorum.Necip bugüne kadar bundan daha iyi olamadığına göre bundan sonra da olması bence çok zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 15:11:50
  • Beşiktaş / Bodrum

Eskişehirspor Sağlık Kurulu Başkanı İbrahim Eldem, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Mirkan Aydın ve Jerry Akaminko'nun antrenmanlara katılamadığını hatırlattı.

"Hürriyet, çarşamba günü saha çalışmalarına başlayabilecek. Ömer Şişmanoğlu, pazar günü Türkiye'ye dönerek pazartesi ve salı günleri sağlık ekibimiz kontrolünde çalışacak. Ömer, çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayabilecek. Toko'nun dünkü antrenman esnasında yaşadığı adale çekmesi sonucu Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde çekilen MR'ına bağlı olarak, Grade1 zorlanma ve fasyada kanama tespit edilmiş, tedavisine hemen başlanılmış ve PRP uygulaması gerçekleştirilmiştir. Futbolcumuz için 3 haftalık kayıp yaşanmaması için saha çalışmalarına çarşamba günü başlamasının uygun görüleceği, geçen haftadan sakatlıkları devam eden Ruud Boffin, Sezer Öztürk, Diego Angelo, Mustafa Yumlu, Raheem Lawal ve İbrahim Sissoko'nun tedavi altında olup takımla birlikte çalışmalara devam ettikleri ve hafta sonu oynanacak olan maçta oynayabileceği görülmüştür."
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

Necip çok ihanet etti kendine.

Ben çok şey bekliyordum çünkü düz oyuncu değildi. Dikine fuleli gidebilen bir oyuncuydu. Şutları güçlüydü.

Fiziği gelişmeye çok müsaitti. Ama karakteri tamahkar olduğu için yeterli buldu ve artık çok sıradan. Anca yedek.

Yazık oldu yoksa 18 yaşındaki potansiyeli Avrupa'da ilk 20 arasında gösteriliyordu o bölgede.
katılıyorum.

ama adale yapısı çok saglıksız denizli döneminde aybaba döneminde, tam sorumluluk alacak, gelişme gösterecek sakatlandı en iyisi iki hafta dönmesi 4 hafta.. ileriye hiç adım atamadı. şimdi BJK'nin selçuk şahini işte.

alt yapıda maçlarını izlerdim 10 numara gibi oynatılırdı, sağ kanatta oynadıgı da oldu. ama 10 numarayken çok fark yaratırdı. mesela çok çok iyi pasördür, necip ileri topla çıkabilir, bitirici pas atabilir, şutları iyidir dedigin gibi. ama güveni hiç kalmadı kendine. kabullendi durumu

birde altyapıdan üst düzey oyunculuga geçişteki tr gerçekleri. o atlanamayan eşik. çok üzülüyorum necipe

Çevrimdışı Hicks

Necip ne zaman form tutsa 1-2 hafta içinde sakatlanır, 2 hafta idmana çıkamaz, herşey başa döner, genellikle hazırlık kamplarına da hep iyi başlar ama ilk hafta sakatlanır. İleriye gidememesinin tek sebebi bu, Muhammet'de aynı şekilde...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı talha

Necip ne zaman form tutsa 1-2 hafta içinde sakatlanır, 2 hafta idmana çıkamaz, herşey başa döner, genellikle hazırlık kamplarına da hep iyi başlar ama ilk hafta sakatlanır. İleriye gidememesinin tek sebebi bu, Muhammet'de aynı şekilde...

Bir insan kamp başı sakatlanıyorsa tatilde kendine gram bakmamış demektir.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bir daha bi beşiktaşlının ağzından Quaresma lafı duyarsam git Porto'yu tut o zamn çıkışasacağım.  :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

İç Saha

Fenerbahçe 10 Maç 26 P

Trabzonspor 11 Maç 24 P

Galatasaray 10 Maç 23 P

BEŞİKTAŞ 10 Maç 20 P

Dış Saha

BEŞİKTAŞ 10 Maç 27 P

Galatasaray 10 Maç 22 P

Fenerbahçe 10 Maç 20 P

Bursaspor 11 Maç 18 P

Bursaspor maçı dışında hepsi "Olimpiyat kayıpları".Ayrıca 2 derbi maçını iç sahada oynadık.Bence yine de iyi puan toplamışız.