Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984840 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

lıverpool maçı için çok az bilet satılmış 60 bin civarında deniliyordu 47 bin küsür kişi olacak statta bu habere göre http://haber1903.com/n-4158-liverpool-maci-icin-ne-kadar-bilet-satildi.html
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 19:14:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bordomavilerin yorumları 180 derece değişmiş hakkımızda  :kop: :kop:

Arada bir Napoli Liverpool'dan 3 gömlek üstün diyen çıkmış hep beraber ona dalmışlar kapa çeneni Bjk bizi ezer diye  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

Arada bir Napoli Liverpool'dan 3 gömlek üstün diyen çıkmış hep beraber ona dalmışlar kapa çeneni Bjk bizi ezer diye  :kop: :kop:
ts taraftarı hep böyle komediler yav :lol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 19:19:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı
bjk nin rakibi Liverpool forması giyen Akhisar 'mış.bizim rakipte Napoli forması giymiş Barcelona lı futbolculardır kesin.tam kadro değilmişiz.eksiğimiz varmış.büyük futbolcular zeki ve mustafa yumlu yokmuşlar.sonuç iyi kadroyla rakibi akhisarlaştırırsın kötü kadroyla rakibi Barcelona laştırırsın.saha sonucu yerli ve yabancı transferlerinin fiyaskosunun göstergesidir.ligde 20 puan gerideyiz.bu arada iho 5. golde sahadan çekecekti takımı.ucuz yırttık.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

abi linki bana atsana şu ts forumunun bende okuyumda neşem yerine gelsin bari  :lol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 19:22:56
  • Beşiktaş / Bodrum
abi linki bana atsana şu ts forumunun bende okuyumda neşem yerine gelsin bari  :lol:

Forumbordomavi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

haydaaa
dembanın twtte gecen diyologlarından sonra morali bozulmus :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı src35

Sebep? Feda sezonundan daha mı kötü durumdayız?
bilanço olarak evet söyleyebiliriz heralde bunu; 500m tl civarı borç şu anda 960a geldi. ki stat giderlerinin tamamının muhasebeleştirilmedigi söyleniyor, ne kadar dogru bilmiyorum..

ha ortada büyük bir yatırım ve kaydadeğer kur farkı var, bu borç artışı çok anormal gelmedi yani..

sıkıntı geri dönülemez noktalara gelmeden mali yapı düzeltilmeli.

uçarı transfer bütçeleri hayal etmeyin bence yönetimde böyle bi işe imza atmasın tabi...

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı hangi başlıkta ben bulamadım :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

bilanço olarak evet söyleyebiliriz heralde bunu; 500m tl civarı borç şu anda 960a geldi. ki stat giderlerinin tamamının muhasebeleştirilmedigi söyleniyor, ne kadar dogru bilmiyorum..

ha ortada büyük bir yatırım ve kaydadeğer kur farkı var, bu borç artışı çok anormal gelmedi yani..

sıkıntı geri dönülemez noktalara gelmeden mali yapı düzeltilmeli.

uçarı transfer bütçeleri hayal etmeyin bence yönetimde böyle bi işe imza atmasın tabi...

15 milyon çıkar bence çünkü stadla birlikte sansasyonel bir şey yapma zorunluluğu hissedecekler seçimde de geri dönmesi açısından. Yapılması gerekenler mayke kaboul ve rahman baba. Bu oyuncuları 15 e bitirebiliriz kaboulun bonservisi olmadığını da düşünürsek.

Maaşlara gelirsek oyuncuların biri vasat alman takımında diğeri de brezilya da oynuyor. İkisi de genç yani burda vergi olmadığını da düşünürsek mayke ve baba 1.7-8 civarı uyar. Kaboulde tecrübe ve isim kontenjanından yer yese yese. Ona da imza parasını dağıttığımızda senelik 2..2-3 olabilir. Tabi şimdiden yazayım şu an aldıkları net maaşı bilmiyorum. Fakat bu fiyatlardan fazlasını kesinlikle almıyorlardır.

Taraftarımızın bir kısmında ve yönetimde şöyle de bir algı var mesela: İsim yapmış futbolcu getirmek. Bugün adı geçen dani alves gibi. Maliyeti min 4 milyon olur senelik ve para kazanamayacağın için aşırı gereksiz olur. Onun yerine 6-7 milyonu çıkarıp sağ beke vermek benim kanaatimce daha mantıklı olan işi yapmaktır. Böylece hem forum sakinleri gibi bu isimleri tanıyanlar mutlu olur hem de pahalıysa iyidir mantığındakiler mutlu olur. Zarar etmeyiz. Tolgayı gönderip kaleci olarak romero yahut maliyetsiz başka bir kaleci de işin tadı tuzu olur.

Şöyle bir kadro şampiyonlar liginde insanı üzmez, televizyonun karşısına geçip keyifle maç izlettirir. Biraz bizde olmayan şansı da yakalayabilirsek ikinci tura çıkartır:

Romero
Mayke-Pedro-Kaboul-Baba
Atiba-Veli
Gökhan-Sosa-Frei-
Ba

Son olarak bu kadroyu cl de gösterir pazarlarsan performanslarına göre satabileceğin oyuncular atiba ve kaboul hariç tümüdür.

Çevrimdışı Kutay

Mertens korkudan atamadi o penaltiyi! Adam bizim büyüklügümüzü anladi beyler PiS tirsti! Napolide 5 tane sallar tur atl
ariz!!!
 :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: hahhaahaha bu trabzonlular ne içmiş
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı src35

15 milyon çıkar bence çünkü stadla birlikte sansasyonel bir şey yapma zorunluluğu hissedecekler seçimde de geri dönmesi açısından. Yapılması gerekenler mayke kaboul ve rahman baba. Bu oyuncuları 15 e bitirebiliriz kaboulun bonservisi olmadığını da düşünürsek.

Maaşlara gelirsek oyuncuların biri vasat alman takımında diğeri de brezilya da oynuyor. İkisi de genç yani burda vergi olmadığını da düşünürsek mayke ve baba 1.7-8 civarı uyar. Kaboulde tecrübe ve isim kontenjanından yer yese yese. Ona da imza parasını dağıttığımızda senelik 2..2-3 olabilir. Tabi şimdiden yazayım şu an aldıkları net maaşı bilmiyorum. Fakat bu fiyatlardan fazlasını kesinlikle almıyorlardır.

Taraftarımızın bir kısmında ve yönetimde şöyle de bir algı var mesela: İsim yapmış futbolcu getirmek. Bugün adı geçen dani alves gibi. Maliyeti min 4 milyon olur senelik ve para kazanamayacağın için aşırı gereksiz olur. Onun yerine 6-7 milyonu çıkarıp sağ beke vermek benim kanaatimce daha mantıklı olan işi yapmaktır. Böylece hem forum sakinleri gibi bu isimleri tanıyanlar mutlu olur hem de pahalıysa iyidir mantığındakiler mutlu olur. Zarar etmeyiz. Tolgayı gönderip kaleci olarak romero yahut maliyetsiz başka bir kaleci de işin tadı tuzu olur.

Şöyle bir kadro şampiyonlar liginde insanı üzmez, televizyonun karşısına geçip keyifle maç izlettirir. Biraz bizde olmayan şansı da yakalayabilirsek ikinci tura çıkartır:

Romero
Mayke-Pedro-Kaboul-Baba
Atiba-Veli
Gökhan-Sosa-Frei-
Ba

Son olarak bu kadroyu cl de gösterir pazarlarsan performanslarına göre satabileceğin oyuncular atiba ve kaboul hariç tümüdür.
15m cıkmasına cıkar ama iki kez denetimden geçmiş halada uefanın gözetiminde bi kulupte çıkmaması gerektigini savunurum.

mayke yerine bonservissiz imza parasına alabilecegin tecrübeli yıllarca üst düzey oynamış kazanmış kaybetmiş hertürlüsünü yaşamış lider vasıflı maxi yanında yine kaboul 2ser milyon imza parasıyla+ bonservisiyle bi sol bek 4-6 arası ayırarak halledebiliriz derim.

kaleci için ise kiralık iyi bi kaleci bulunabilir ama ben sonraya kalmasından yanayım

Çevrimdışı Hicks

Bu Demba'nın tweet olayı nedir hızlıca bana anlatabilecek olan var mı?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Kadir G.

15m cıkmasına cıkar ama iki kez denetimden geçmiş halada uefanın gözetiminde bi kulupte çıkmaması gerektigini savunurum.

mayke yerine bonservissiz imza parasına alabilecegin tecrübeli yıllarca üst düzey oynamış kazanmış kaybetmiş hertürlüsünü yaşamış lider vasıflı maxi yanında yine kaboul 2ser milyon imza parasıyla+ bonservisiyle bi sol bek 4-6 arası ayırarak halledebiliriz derim.

kaleci için ise kiralık iyi bi kaleci bulunabilir ama ben sonraya kalmasından yanayım

Ben hem günü kurtarması hem de gelecekte para kazandırması açısından mayke demiştim ama maxi de olur. İkiside seviye atlatabilecek oyuncular.  Maxiyle 3 yıl imzalasak yıllık 3 e gelir (imza parasını dağıttığımızda) mayke 2 den az alır. Tabi bu ölçüt değil aslında çünkü maxi de çok üst düzey katkı verecektir.

Kaboul bence alınmıştır en kötü o ayarda bonservissiz biri gelir diye düşünüyorum.

Her şartta sol beke min 6-7 ayırsınlar artık çekilen çile çile değil. Yolla ismaili mottayı da kulübeye oturt çok faydalı olur. Bu arada bu sene sözleşmesi biten uğur sivok gibi isimlerin maaşlarından kurtuluyoruz bir iki tane de gönderilecek oyuncu var o da ciddi bir gelir kapısı.

Kaleci olarak romero dünya kupasında iyi oynamıştı sözleşmesi de bitiyor. Sampdoriadan imza parası verip oyuncu almayız heralde üstelik cl ye kalırsak koşarak gelir iyi bir opsiyon olur. Ben kaleci düşündüklerini sanmıyorum gerçekten düşünmüyorlarsa cenke bıraksınlar tolga çok can sıkmaya başladı. Cenkin sambadeyle gelişimi de gözle görülüyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu Demba'nın tweet olayı nedir hızlıca bana anlatabilecek olan var mı?

Bir taraftar twitterdan iyi oynamadın tarzında yazmıştı. O da haftaya 9 numaralı formamı veriyim sen oyna tarzında cevap vermiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 20:50:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

dortmund macı var trthd de izleyiniz:)

:naughty:

Çevrimdışı Doğukan E.

@küfeki hocam stad başlığında transfer bombasını bıraktın ordan soran çıkmaz burdan bir şeyler paylşsan ?

Çevrimdışı küfeki

@küfeki hocam stad başlığında transfer bombasını bıraktın ordan soran çıkmaz burdan bir şeyler paylşsan ?
Maxi pereira ve younes kaboul ile on protokel yapıldı. Bonservıssız gelecekler. Yıllık ücretli az yuksek olacak bonservıs olmadıgından oturu.
İnler ile alakalı bonservıs duserse olacak o iş. Ama yaslı dıye sıcak bakılmıyor. Maxi ve Kaboul de bıraz yaslı ama defansta tecrube ıyıdır.
Son haber, bi delilik edip atinin yerine Sami Khedira olacak gibi, kontratı bitiyor. O da bonservıssız, yıllık 3.5 - 4 net vermeye nıyetı bozarlarsa seneye veli-khedira ikilisini izleyebiliriz.

Çevrimdışı Doğukan E.

Maxi pereira ve younes kaboul ile on protokel yapıldı. Bonservıssız gelecekler. Yıllık ücretli az yuksek olacak bonservıs olmadıgından oturu.
İnler ile alakalı bonservıs duserse olacak o iş. Ama yaslı dıye sıcak bakılmıyor. Maxi ve Kaboul de bıraz yaslı ama defansta tecrube ıyıdır.
Son haber, bi delilik edip atinin yerine Sami Khedira olacak gibi, kontratı bitiyor. O da bonservıssız, yıllık 3.5 - 4 net vermeye nıyetı bozarlarsa seneye veli-khedira ikilisini izleyebiliriz.
@Çağrı hocam buyrun ...

Çevrimdışı Tolga

Maxi ve Kaboul neyse de Khedira diyorsun hocam bak bu çok ciddi bir iddia @küfeki :D :D
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 21:55:20 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

yıldız gelecek mecburen yeni stada bak o olabilir işte:))  yüksek ihtimal dembanın sozlesmesinin aynısını verirler samiye:)

Çevrimdışı küfeki

Maxi ve Kaboul neyse de Khedira diyorsun hocam bak bu çok ciddi bir iddia @küfeki :D :D

Abi Sami falan nedir ya, topculuguna demıyorum tabi, realden aldıgı 7, neti 4 cıvarı. Yaparlar kontratı 3 civarı, bonuslar ve sponsorluklarla o 5 olur. Klupten cıkar 3 olur yanı