Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3992857 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

@slaveno Anladın mı neden sabredin dediğimi Liverpool maçında kondisyon bir tık dah üst seviyeye çıkacak.

Liverpool rövanşında zirve yapacak.  :)
:claps: :claps: :claps: anladım abi... Liverpool maçında bir üste çıkacağından artık daha eminim.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Burak

Bursaspor maçında sakatlanan Tolga Zengin, sahalardan 1 ay uzak kalacak. (Lig TV)

Çevrimdışı Paolo Maldini

Tolga 1 ay yok bu şimdi iyi mi oldu kötü mü oldu sizce?

Çevrimdışı Doğukan E.

Tolga nın sakatlanması aslında fena olmadı cenk oynasın abi. Cenk in bugun golden önce bence tolganın tutamyacağı topu tuttu. Bence bugun iyiydi yediği golde fernandao ya çarpıyor gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 21:20:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Klasik yan bağ sakatlanması.

Yan bağ ve ön çapraz bağ bir kez yırtıldığında ya da koptuğunda asla eskisi kadar kuvvetli olmaz.

Tolga'yı 4 sene daha götürür umarım bacağı kendi açısından.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ferdiyle kiyaslaman hata. Musluman adam bu :D Bu arada dh cok fena :)

Fena karışmış ortalık. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

tolga'nın sakatlanması kötü oldu.Tolga arada bir kanser eder Cenk her zaman.

Çevrimdışı ALI RIZA

kötü oldu tolga nın sakatlanması umarım tam anlamıyla iyileşir döner tolgaya ihtiyacımız var

Çevrimdışı LithuM

Bence yedek kalecimiz günay da fena değil gibi ne düşünüyorsunuz ?

Çevrimdışı Neo Nesil

Tolga nın sakatlanması aslında fena olmadı cenk oynasın abi. Cenk in bugun golden önce bence tolganın tutamyacağı topu tuttu. Bence bugun iyiydi yediği golde fernandao ya çarpıyor gibi.

hocam bundan 3 sezon önceki avrupada saçma sapan goller yemesin de. zira falcaodan yediği gol resmen gülme krizi sebebi... ve aklıma geldikçe de halen gülüyorum... herhalde bu sonsuza kadar sürer... ne diyelim umarım her maç devleşir...

ancak cenkinde şu sorunu mevcut; uzaktan gelen şutlarda çok etkisiz...

Çevrimdışı Fatih

LAN 8-0'LIK MAC ONCESI DE RUSTU SAKATLANIP KALEYE HAKAN GECMISTI....

Yoksaa?? Bu yurek kaldirmaz ikinci vakayi..  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

iyi iyi de bize yeterli mi sonuctta 4 hafta yok tolga cenk sakatlandıgını düşünürsek ne kadar götürecek tecrübeli değil

Çevrimdışı Deniz

ben hiç beğenmiyorum günay ı.Bana güven vermedi 3-4 maçını izledim.Ligin bu kritik dönemlerinde inşallah kaleye geçmesine gerek olmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

öncelikle daha önce bu kadar yorucu bi mac belki erciyes olabilir ama daha önce hic izlememiştim.Ses tellerim koptu atınca bağıra bağıra...

Bi insan anca bu kadar amatör kalir pozisyonlara.Boy var diyoz adamda ondan daha kisalari gelip üstünden kafa vuruyor  :akuma: Atınç balıkesir in stoperi anca olur.Allahtan bugün sansliydik o konuda.Pedro nun mükemmel bi oyuncu oldugunu bugün anladim  :claps: Motta(ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz nefret etmişim ondan  :D )bugün defansta iidi lakin hücumu gene düşüktü.Genel itibariyle takim daha ii olacak hele liverpool maci baska bi seviyede oynicaz.

***Bu takıma herşeyden önce bi kaleci lazım.Tolga tam bi çorbacı.Kesinlikle sezon sonu gönderilmeli.Kullandığı top bizde kalmaz hatalı goller yer mac kurtaramaz ee üstüne gelen topu kurtarmayi herkes yapar bize kaleci gibi kaleci lazım.İnsallah sezon sonu olaya uyanirlar.

Çevrimdışı Giray Burak

Aman diyim ,dilini ısır .
1 yıl evden çıkmam .hayata küserim .

Çevrimdışı Dogan

:aaa:
Aman diyim ,dilini ısır .
1 yıl evden çıkmam .hayata küserim .

Çevrimdışı Çağatay

Hakkaten ya bu da mı tesadüf...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Dha fena karışık futbol bölümü Beşiktaşla acayip dalga geçiyorlar ben 4-5 kişi laf yetiştirmeye çalışıyoruz ama adamlar resmen ittifak yaptı gs,fb
özellikle fbliler kuyruk acısı çekiyorlar onlara verilen penaltı verilen bahsetmeye kalkıştım yöneticiler devamlı mesajımı :steamed:
siliyor liverpool maçı hakkında saçmalıyıp duruyorlar 5-6 kişi kaldı zaten bölümde bizde kışkırtıyoruz yiyecekse yiyelim ban  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Dogan

Cech i alma ihtimalimiz varmi acaba eğer varsa zaman kaybetmeden almak lazim sivok belki onu ikna eder.arenada o şapkasıyla renk katar bize.gercekten muazzam bi kaleci.ama bonservis sıkıntı olabilir.belki chelsea stad hediyesi olarak verir bize  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Aklınıza kötü seyler getirmeyin orada rahat oynayacagız çünkü açık futbol oynuyorlar tam bizlik demba ba show olabilir

Çevrimdışı Tolga

Cech i alma ihtimalimiz varmi acaba eğer varsa zaman kaybetmeden almak lazim sivok belki onu ikna eder.arenada o şapkasıyla renk katar bize.gercekten muazzam bi kaleci.ama bonservis sıkıntı olabilir.belki chelsea stad hediyesi olarak verir bize  :D
Cech ya da Ospina'yı kiralık bile alabilsek çok iyi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Liverpool maçından da çok korkmuyorum.

En azından İstanbul'a umutlu dönebileceğimiz bir skor alacağımızı düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Cechi alamayız courtios son zamanlarda formu baya düştü değişmeli oynuyorlar cech tecrübeli olduğu için genelde kalede o
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Dogan

Cech ya da Ospina'yı kiralık bile alabilsek çok iyi olur :)
Valla cech i herseyden cok istiyorum.rahat 5 yil götürür bizi ondan sonrası zaten gelecek basarilarla gene ii bi kaleci alırız