Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3992796 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar kazanmışız tartışmanın kırıcı konuşmanın manası yok fikrinizi söyleyin tabii ama saygı çerçevesi içerisinde.

Bu arada tebrikler Beşiktaş.

Çevrimdışı Neo Nesil

O zaman Tolgay'ı eleştiremezsin. Adam hangi maçta 90 dakika oynadı da eleştiriyorsun Atiba daha üstün diyorsun. Bunu demen için geçerli bir sebep göster bana.

büyük veya kritik maçlarda tolgay veli olursa bugünkü bursa maçı gibi göbek delik deşik olurdu... melo gibi agresif olan lazım ki orta sahaya bu atibada fazlasıyla var. bir de atletik yapısı ile ceza sahasına doğru topu taşıyabiliyor...

Çevrimdışı ozan062

Tereddüte düştüm bak şimdi yanlış mı düşünüyorum  yoksa :ddd
:idisapprove: :idisapprove:

:yerlerde:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

büyük veya kritik maçlarda tolgay veli olursa bugünkü bursa maçı gibi göbek delik deşik olurdu... melo gibi agresif olan lazım ki orta sahaya bu atibada fazlasıyla var. bir de atletik yapısı ile ceza sahasına doğru topu taşıyabiliyor...
Beşiktaşın her maçını izlerim daha Atiba nin topla ceza sahasına girdiğini veya beklenmedik anda dikine pas attığını görmedim. Sanırım sen maçları amuda kalkarak yada tv yi çevirerek izliyorsun. O yaptığı şey dik değil paralel :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bak kendi ağzınla söylüyorsun. Bugün göbek delik deşik oldu diye. Bugün orta saha da kim oynadı senin öve öve bitiremediğin  adam oynadı. :)

Çevrimdışı Tolga

Yanıyorum yanıyorum da şu derbilere yanıyorum.

2 derbide de berabere kalmış olsak puan durumu ;

BJK  49

Fb    44

Gs    40 (1 maçı eksik kazanırsa 43)

Umarım derbiler yüzünden kaçmaz şampiyonluk.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Tamam son dkda kazandık ama kim çıkıp bu maçı hak etmedik diyebilir?

Süper futbol oynadık.İlk gol bireysel hatalardan gelen gol 2. gol (bence ofsayt) her zamanki gibi son dk saçmalığımız.

Onun dışında attığımız 3 gol süper ötesi.özellikle 91 de gol yiyip beraberliği bulmuşlarken pes etmeyip iyi saldırdık ve penaltıyı aldık golümüzü attık.

Takımın golden sonra bu kadar çabuk toparlanması beni çok etkiledi.Böyle devam ederiz inşallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

BJK  49

Fb    44

ama işte bize rahat batıyor
yüksek ihtimalle bugunku macı mesela berabere bitirirdik geçmişte orneği cok
hep one geçip fark atma sansını fırsatını teptik bir değil 5 kere:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Neo Nesil

BJK  49

Fb    44

olimpiyat stadı bugünkü gibi güzel olursa ve fenerde töre, galatasarayda ise atiba olsa en azından bi beraberlik alabilirdik. üstelik fener maçında olcay kırmızı yemişti haksız yere...

atiba neyse de olcay ve töre haksız yere kırmızı görmüşlerdi erciyes maçında

birde bu oyuncuların derbi öncesi kırmızı yemeleri sizce TESADÜF MÜ???

Neo demişti dersiniz ama derbi öncesinde en önemli oyuncumuz kırmızı görecek. bunu not edin bi kenara...

Çevrimdışı talha

Neye göre bu puanlar belirleniyor :D

Maçı analiz ediyorlar hacı. Ama güvenirim ben bunlara. Genel olarak iyi yapıyorlar işlerini. Puanlar tahmin ettiğim gibi. Atınç her ne kadar da hantallığı ve pozisyon bilgisi yüzünden gafil avlatsada Fernandao'yu tutuşu ve ilk golde ki göndrdiği muazzam pasıyla birşeyleri affetirebildi. Ha bence dah açok ekmek yemeli orası ayrı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bak kendi ağzınla söylüyorsun. Bugün göbek delik deşik oldu diye. Bugün orta saha da kim oynadı senin öve öve bitiremediğin  adam oynadı. :)
İyi de bugün delik deşik olmadılar ki ? Bir maçın başında geldiler. Ondan sonra daha ne zaman geldiler?

Bir de sıkıntı Veli'deymiş. Oğuzhan girdikten sonra takım tamamen toparland birde öyle bakın. Atiba'dan ne istiyorsunuz. :D

Çevrimdışı Neo Nesil

,

bugünkü bursa maçında diye yazacaktım. mobilin azizliği  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

,

bugünkü bursa maçında diye yazacaktım. mobilin azizliği  :lol:
Ben ne yazdığına bakarım ne yazmak istediğine değil.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

İyi de bugün delik deşik olmadılar ki ? Bir maçın başında geldiler. Ondan sonra daha ne zaman geldiler?

Bir de sıkıntı Veli'deymiş. Oğuzhan girdikten sonra takım tamamen toparland birde öyle bakın. Atiba'dan ne istiyorsunuz. :D
Ben delik deşik oldu demedim hocam arkadaş öyle yazmış .  :) Yoksa ben genel olarak oynadığımız oyunu beğendim.

Çevrimdışı talha

Ben delik deşik oldu demedim hocam arkadaş öyle yazmış .  :) Yoksa ben genel olarak oynadığımız oyunu beğendim.

Ben defansa güvenebilsem. Oğuzhan-Tolgay oynasın isterim. Çünkü ikisi birbirine çok uyumlu geldi bana. Ve ikiside btb oynayablecek cinsten. Biraz sıkıntı yaşarız ama ne goller atarız be.

Çevrimdışı Fatih Berker

Efsaneyi hatırladınız mı?   :evillol:  :evillol: 4 senemizi çürüttü adam be.

Çevrimdışı Tolga

Gerçek bir bitirici işte. :akuma:

Yav şu Almeida'yı tekrar izleyince iyi ki Demba Ba gelmiş diyor insan.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ligde kalan 7 iç saha maçımızdan olimpiyatta oynayacağımız maç kaldı mı yoksa liverpool rövanşı olimpiyatı son görüşümüz mü olacak?

Çevrimdışı Tolga

Ligde kalan 7 iç saha maçımızdan olimpiyatta oynayacağımız maç kaldı mı yoksa liverpool rövanşı olimpiyatı son görüşümüz mü olacak?
Balıkesir maçı Ankara'da ama ondan sonraki maçların nerede oynanacağı belli değil.

Çevrimdışı Neo Nesil

sıkıntımı neşeye çeviriyor hocam bunu izleyince. günde 2 doz izlemeniz tavsiye edilir...  :lol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

umarım son görüşümüz olmaz liverpool'u eleyelim istiyorum yani ondan  :evillol:
ama ligte kurtulduk hocam artık ankaradayız :ishock:

Çevrimdışı Fatih Berker

sıkıntımı neşeye çeviriyor hocam bunu izleyince. günde 2 doz izlemeniz tavsiye edilir...  :lol:
Aynen öyle morali bozulanlara birebir hocam  :evillol:

Çevrimdışı Neo Nesil

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 21:03:07 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Serkan P.

4 yıllık imzaladık ama değeri pik olduğu an satacaksın hacı. Ha kendi gitmek istemez ayrıdır. Ama Fernandes falan ders olmalı bize. Ucunda en az 25m var yapmayın. Borçları kapatırız onunla. Bakkala veresiye yazdırıyoruz hacılaaaar. :halay:
Ferdiyle kiyaslaman hata. Musluman adam bu :D Bu arada dh cok fena :)