Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988511 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

@anilt

Futbol hayatına Meksika'nın Queretaro takımında devam eden Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun, gelecek sezon Angola'nın Kabuscorp takımda forma giyeceği öne sürüldü.

:kop: :kop: :kop:
:by2: :by2: :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı Togay_1981

Çevrimdışı Tolga

Myhre diyince aklıma hep bu gol gelir :D Yeni açıktan çok güzel seyretmiştik bu golü :D

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2001-2002/23/mke-ankaragucu/augustine-5831
Şu yediği gole bak :)

Son dönemlerde Cordoba hariç doğru düzgün kaleci göremedik maalesef.(Tolga idare ediyor, Rüştü de idare etti)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Giray Burak

Bazı arkadaşlar ,Tolga Zengin in malum canilik ile ilgili attığı yorumu yermişler burada .
Hiç bir kelimesine katılmıyorum o sözlerin .Son derece insancıl duygularla ve güzel yazmış Tolga Zengin .
G.Gönülde böyle bir mesaj yazmış .Hem Tolga yı hemde G.gönülü canı gönülden kutlarım .
Özür dilerim konu dışı yazdığım için.

Çevrimdışı uğur07

Bence dikkate almamız gereken birşey var. Atanla tutan mutlaka iyi olacak. Ama attıranla tutturan da belli bir seviyede olmadıktan sonra bazen harcanıp gidebiliyor atanla tutan. O yüzden asper ve myhre ya da mc gregor, toraman ve tayfası yüzünden teneke bağlanarak göndrildiğinde bunları hatırlamak lazım. Mcgregor kötü olsa bize o kadar bonservis verir mi kimse. Ama millet çok gol yiyor diye ağlıyordu. Çünkü ortada defans yoktu. Tolga kesinlikle çok üst seviye bi kaleci değil. Cenk ten tek artısı fahiş hata yapmıyor ki onu da yapmaya başladı. Seneye transfer konumuz kaleci olacak buna eminim. Ben olsam tolgayı yedeğe alır. Israrla cenki oynatırım. Hayır çok güvendiğim den değil de en azından artık et mi balık mı net belli olsun. Gelişme gösterecek adamlarından gına gelmeye başladı çünkü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 19:24:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu yediği gole bak :)

Son dönemlerde Cordoba hariç doğru düzgün kaleci göremedik maalesef.(Tolga idare ediyor, Rüştü de idare etti)

Rüştü idare de edemedi Tolga iyidir yine ondan :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Benim gozumde kaleci ospinadir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 19:32:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim gozumde kaleci ospinadir..

Evet boy biraz kısa ama iyi kaleci Ospirik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bugun sunu cozdum
biz yada benim gibi dusunenler bilici ve takımı neden begenmiyor biliyormusunuz

rakipler genellikle iyi ama kotu oynadıklarındada macı rahat kazandıkları için
iş bize geldiğinde formda değilsek cok zor ite kaka kazandıgımız için kızıyoruz takıma ve bilice
dolaylı oalrak diğer takımların kazanması bilici etkiliyor anlıcagınız en azından bende boyle oluyor
bunun saglaması avrupa macları oluyor, gs kazanca bilic yine begenilmicekti mesela:))

burada bilici savunan kesim sanırım rakibin maclarını tamamıyla izlemediği için yani ligi takip etmediği için boyle dusunuyorlar bugun bunu ben cozmus bulunmaktayım bu arada
bizim dusunme tarzımızda yanlıs bi begeniyoruz bi asıyoruz:)
yarın rahat kazanırsak bilic kahraman ilan edilecek benim tarafımdanda ama arkadan gelenler yüzünden yine içimde bir endişe hep olucak...
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 20:24:16 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yetmiyor adam hala atmak için saldırıyor

işte biz suanki formsuzlugumuzu boylesine bir macla asabiliriz yani birden fazla gol ile biticek mac moralleri arttıracaktır

Çevrimdışı Doğukan E.

yetmiyor adam hala atmak için saldırıyor

işte biz suanki formsuzlugumuzu boylesine bir macla asabiliriz yani birden fazla gol ile biticek mac moralleri arttıracaktır
Onların bize göre daha kolay 5-6 atmasının en büyük nedeni tecrübedir...

Çevrimdışı atalay

İsmail Kartal ya da Hamza Hamzaoğlu şu ligde şampiyon  olacak ya  :lol:

Çevrimdışı Dogan

2 derbiyide kaybedersek fb 5 gs 4 puan önümüze gecer.bu saatten sonra hem biz fire vermicez hem onlar kaybedecek.e nasıl olacak bu is?fb 3 mac kime puan kaybedecek hadi bursa desek baska takım göremiyorum.eger puan alamazsak derbilerden sampiyonlugun gittigine üzülmem böyle maclarda sıfır cekmemize üzülürüm.sampiyon olacak takim 4 derbiden sıfır çekmesi kabul edilemez bi açıklaması olamaz.köklü degisiklikler şart olur malesef....

Çevrimdışı Deniz

Maca biraz baktim canim sıkıldı. Biz bu sezon zor sampiyon oluruz.bize aslan kesilen takimlar fenerin karsisinda kedicik.bize kovboy kesilen hakemler fenerin yaninda tetikçi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

o ilk yarıda kaçan gollerden sonra fener bu maç puan kaybetmezse daha kaybetmez dedim.cidden çok zor adamlar toparlanana kadar zaten baya bir kollandı şimdi de sıradan oyunlarını oynayıp her maçı kazanıyorlar.Bunları kadıköyde yenemezsek şampiyonluk gider.Bizim de puan kaybetme lüksümüz falan yok

Çevrimdışı Mehmet Ali

Yarın için pek umudum olmadığı için liderlik gitti diyorum bu hafta. Umarım Kadıköy'de kazanırız da tekrar lider oluruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 20:50:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar mesajlarım neden siliniyor diye düşünürseniz bunların konuşulması gereken yerin Spor Toto Süper Lig başlığı olduğunu hatırlayacaksınız   :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Az önceki mesajımın neden silindiğini merak ediyorum

Çevrimdışı talha

Beşiktaşlılık bir maç ile takımı satmaksa en büyük beşiktaşlı bazıları.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Dogan

Arkadaşlar mesajlarım neden siliniyor diye düşünürseniz bunların konuşulması gereken yerin Spor Toto Süper Lig başlığı olduğunu hatırlayacaksınız   :)
:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2015, 20:51:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

22.02.2015 19:00      ESKİŞEHİRSPOR   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.
01.03.2015 19:00      BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   BALIKESİRSPOR
09.03.2015 20:00      MEDİCANA SİVASSPOR   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.
16.03.2015 20:00      BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR
22.03.2015 19:00      FENERBAHÇE A.Ş.   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.

işte  fener macına kadar tam bir ayımız var  rakiplerde bunlar
taraftar gozumle burda ben iki beraberlik goruyorum tersi olursa tadından yenmez
ama biraz endiseli dusunceli olursak hayli sıkıntılı ki yarın bursa macıda var
rakiplerinkinide verelim

-fenerin rakipleri-                                                                   -galatanın rakipleri-
akhisar                                                                                        sivas
konya                                                                                          kayseri
gs                                                                                               fb
gencler                                                                                        ibb
bizle                                                                                            kasımpasa
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 20:55:57 ozan062 ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Emre penaltıyı atarken 4-5 kişi çizgiye basıyor

Halis'in kuralları bir tek bize işliyor galiba.Allah belanızı versin be!

Çevrimdışı Çağatay

Maç Öncesi dinlerseniz  fena havaya sokar  :icool:

Two steps from hell - to glory
skrillex - make it bun dem

Bunlarda basarilidir o konuda

Hatta skrillex in şarkısını seneye vodafone arena da takımlar sahaya cikarken filan calican bi de ritimlerde herkes senkron alkış filan tutacak... sen o zaman rakibin demoralizasyonunu gör :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Two steps from hell - to glory
skrillex - make it bun dem

Bunlarda basarilidir o konuda

Hatta skrillex in şarkısını seneye vodafone arena da takımlar sahaya cikarken filan calican bi de ritimlerde herkes senkron alkış filan tutacak... sen o zaman rakibin demoralizasyonunu gör :)

nerden biliyorsun hocam tam terside olabilir:) zaten hep dikkatimi çekmiştir rrakip ataktayken kartal gol gol deriz herifleri kudurturuz :lol: guzel yapıyoruz ama yanlıs zamanda:) onu iyi ayarlamak lazım