Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985094 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Ahmet Nur Çebi

Biliç şampiyon olmazsa gider gibi bir cümle kullandı trt sporda..

yani net başarılara bakar taraftar dedi :)

Biliç için tartşmayın bence..

Şampiyon yaparsa kalır
Yapmazsa gider

:D
@Volkan Başaran o zaman sergen gelir.. Efsana gelir...

Çevrimdışı Doğukan E.

Ahmet Nur Çebi

Şampiyon yaparsa kalır
Yapmazsa gider

Taraftarların yapısı öyle gibi bie şey dedi Türkiye de taraftarlar başarıya odaklı falan bişeyler geveledi  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Allahini seven necip i su kadronun hicbir yerine yazmasin. nasil bir bunye ki senelerdir ustune gram koymadi. Resmen yetenek fakiri. 

hatırlar mısın Tayfur'u da kimse beğenmezdi ama gelen her hoca banko oynattı.. Necip'te de durum benzer.. Bilic hayatta sattırmam diyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

hatırlar mısın Tayfur'u da kimse beğenmezdi ama gelen her hoca banko oynattı.. Necip'te de durum benzer.. Bilic hayatta sattırmam diyor
Tayfur teknik yönü necipten kat kat iyidi... Necip kontrolsüz oyunuyor kafasını biraz kaldırsa... Antrenman sonrası özel pass ve uzun pas çalışsa extra şut çalışması lazım 1 ay 1 ay sonra değişimi gösterir... aldıkları paranın hakkını vermıyorlar... Alt yapı vs bakmayın sağ kanattan tanju kayhan bile iyidi yolladık... serdardan kat kat iyidir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yönetimin Bilic'in başarılı olup olmamasını şampiyonluğa bağlayacağı sanmıyorum.. stadsız göçebe oynayan takımda şampiyonluk harici başarısızlıktır demek en hafifinden ayıp olur.. ama takım oyun olarak kötü gitmeye başlarsa ve ligi puan olarak çok geride bitirirse durum değişebilir tabi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tayfur teknik yönü necipten kat kat iyidi... Necip kontrolsüz oyunuyor kafasını biraz kaldırsa... Antrenman sonrası özel pass ve uzun pas çalışsa extra şut çalışması lazım 1 ay 1 ay sonra değişimi gösterir... aldıkları paranın hakkını vermıyorlar... Alt yapı vs bakmayın sağ kanattan tanju kayhan bile iyidi yolladık... serdardan kat kat iyidir...

Tanju'yu Karabük'te izliyorum orada bile sırıtıyor

Çevrimdışı Deniz

Bilic Vodafone arenada oynasa bundan 5-6 puan daha yukarda olurdu diye dusunuyorum.

Onun en buyuk sanssizligi stad olmamasi.tabi mac icinde yaptigi taktiksel,dizilis,degisiklik hatalari var orasi ayri ama stad faktoru inkar edilemez.

Kendisine ingiltereden ciddi teklifler var ki zaten tolgay transferinde ingiltere planlarinin oldugunu iho acikladi :).plan yapmasi guzel her TD dunyanin buyuk liglerinde oynamak,basarisini yükseltmek ister ben bu dusuncesini yadirgamadim.

Sezon sonunu beklemek lazim belki kendisi de kalmak istemeyecektir.gonlum ister ki sampiyon yapsin ve takimin basinda kalsin.Hayirlisi olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tayfur çok daha iyi bir oyuncuydu ve rakip yarı sahada zaman zaman da iyi işler yapıyordu (savunma yönü zaten güçlüydü)

Özellikle Lucescu ondan çok faydalanmıştı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bilic Vodafone arenada oynasa bundan 5-6 puan daha yukarda olurdu diye dusunuyorum.

Onun en buyuk sanssizligi stad olmamasi.tabi mac icinde yaptigi taktiksel,dizilis,degisiklik hatalari var orasi ayri ama stad faktoru inkar edilemez.

Kendisine ingiltereden ciddi teklifler var ki zaten tolgay transferinde ingiltere planlarinin oldugunu iho acikladi :).plan yapmasi guzel her TD dunyanin buyuk liglerinde oynamak,basarisini yükseltmek ister ben bu dusuncesini yadirgamadim.

Sezon sonunu beklemek lazim belki kendisi de kalmak istemeyecektir.gonlum ister ki sampiyon yapsin ve takimin basinda kalsin.Hayirlisi olsun..

Bilic'e bırakılırsa kolay kolay bu kulübü bırakmak isteyeceğini sanmıyorum ama bizim taraftara hoca beğendirmek zor olduğundan eleştiriler çok artarsa durum değişebilir.. Tolgay transferindeki İngiltere olayı da tamamen uydurma.. Her şey yolunda gittiği sürece bu kadar sevdiği kulüp ve ülkeden ayırmayı düşüneceğini sanmıyorum.. Ama ilerisi için hedefinde İngiltere olabilir

Çevrimdışı ALI RIZA

Tanju'yu Karabük'te izliyorum orada bile sırıtıyor
dani alves bile sırıtıyor...
Serdar yerine diyoruz... Yedegi olabilirdi..

Çevrimdışı ALI RIZA

2 yıldır şampiyon olurduk...
Su an daha fazla puan farkıyla önde olurduk çünkü rakip baskı yapacak güc yok... hakem etki alacak güç yok su an...

Çevrimdışı atalay

Öncelikle varsa bir: :hosgeldin'inizi alırız.
Bursa maçına da gelirsek;11/18 bu olur gibi.
Tolga - Serdar,Sivok,Franco,Atiba - Veli,Oğuzhan,Gökhan,Sosa,Olcay - Demba BA
Cenk - Opare,Atınç,Necip,Tolgay,Kerim,Mustafa | Tabii,Sivok iyileşir ise.Ayrıca Opare,S.Liege ve Gana milli takımında epey maç sol bek oynadı.Pedro ise Millonarios kariyerinde sol stoper oynadı.Bana kalırsa Bilic'in kafasında ki stoper ikilisi Sivok/Pedro.Ayrıca Bilic bu maçta tercihlerini Liverpool'u baz alarak yapacaktır.Motta iyileşmediği sürece;Bursa 11'i,Liverpool maçı 11'i olur.

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle varsa bir: :hosgeldin'inizi alırız.
Bursa maçına da gelirsek;11/18 bu olur gibi.
Tolga - Serdar,Sivok,Franco,Atiba - Veli,Oğuzhan,Gökhan,Sosa,Olcay - Demba BA
Cenk - Opare,Atınç,Necip,Tolgay,Kerim,Mustafa | Tabii,Sivok iyileşir ise.Ayrıca Opare,S.Liege ve Gana milli takımında epey maç sol bek oynadı.Pedro ise Millonarios kariyerinde sol stoper oynadı.Bana kalırsa Bilic'in kafasında ki stoper ikilisi Sivok/Pedro.Ayrıca Bilic bu maçta tercihlerini Liverpool'u baz alarak yapacaktır.Motta iyileşmediği sürece;Bursa 11'i,Liverpool maçı 11'i olur.
:hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

Bilic'e bırakılırsa kolay kolay bu kulübü bırakmak isteyeceğini sanmıyorum ama bizim taraftara hoca beğendirmek zor olduğundan eleştiriler çok artarsa durum değişebilir.. Tolgay transferindeki İngiltere olayı da tamamen uydurma.. Her şey yolunda gittiği sürece bu kadar sevdiği kulüp ve ülkeden ayırmayı düşüneceğini sanmıyorum.. Ama ilerisi için hedefinde İngiltere olabilir
Ben onun uydurma olacagini düşünmüyorum tamam iho ne dedigini bilmez biri ama boyle bie yalan soyleyecek kapasitede degil :)

Bilice everton dan ciddi teklif var deniyordu aylar once.ki olmasi da normal arsenale tottenhama chelsea ye karsi bu oyunu oynatan birine teklif olur :) .

Sampiyon olursa zaten kalir,3. Olursa zaten gider ama beni 2. Olursa ortaya cikacak durun endiselendiriyor.iste o zaman yonetimin de Bilicin de taraftarin da tavri karisik olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

dani alves bile sırıtıyor...
Serdar yerine diyoruz... Yedegi olabilirdi..

bence süper lig düzeyinde değil

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ahmet Nur Çebi

Şampiyon yaparsa kalır
Yapmazsa gider

Bunu sadece Çebi söylemiyor Fikret Orman'da dile getiriyor. Bu sene son şansı yoksa Vodafone Arena'yı göremez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben onun uydurma olacagini düşünmüyorum tamam iho ne dedigini bilmez biri ama boyle bie yalan soyleyecek kapasitede degil :)

Bilice everton dan ciddi teklif var deniyordu aylar once.ki olmasi da normal arsenale tottenhama chelsea ye karsi bu oyunu oynatan birine teklif olur :) .

Sampiyon olursa zaten kalir,3. Olursa zaten gider ama beni 2. Olursa ortaya cikacak durun endiselendiriyor.iste o zaman yonetimin de Bilicin de taraftarin da tavri karisik olur..

iho'yu menajer kekledi bence :) bilic'e kalırsa bu kadar çileden sonra yeni stadda sahaya çıkmada gitmez :) ve 2-3 puanla olursa 3. bile olsa kalmalı

Çevrimdışı Tolga

Kendi açımdan söyleyeyim 2-3 puan farkla 2. olursak Bilic gitsin ya da kalsın diye bir yorumda bulunmam.Yani yönetimin tercihine saygı duyarım şahsen.

Fakat 6-7 puan ya da daha fazla bir puan farkıyla şampiyonluk kaçarsa 3. bir şansın verilmemesi kanaatındayım ki şampiyonluk kaçarsa da taş çatlasa 3-4 puanla kaçar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

iho'yu menajer kekledi bence :) bilic'e kalırsa bu kadar çileden sonra yeni stadda sahaya çıkmada gitmez :) ve 2-3 puanla olursa 3. bile olsa kalmalı
3. Lukte yonetiminden taraftarina kimse kalmasini istemez bence.Bilic de istemez .ama az puan farkiyla 2. Olursa stadsiz,göçebe bir takim icin sampiyonluk kadar basaridir benim gozumde.

Simdi bunlarin hesabini yapmayalim insallah sampiyon olur ve kalir diyelim :D

Çevrimdışı Deniz

Kendi açımdan söyleyeyim 2-3 puan farkla 2. olursak Bilic gitsin ya da kalsın diye bir yorumda bulunmam.Yani yönetimin tercihine saygı duyarım şahsen.

Fakat 6-7 puan ya da daha fazla bir puan farkıyla şampiyonluk kaçarsa 3. bir şansın verilmemesi kanaatındayım ki şampiyonluk kaçarsa da taş çatlasa 3-4 puanla kaçar diye düşünüyorum.
Ben de sampiyonlugu kacirirsak kil payi kaciririz diye dusunuyorum.derbi performanslari da onemli tabi.yenilmezsek fark olamyacaktir..

Çevrimdışı Tolga

3. Lukte yonetiminden taraftarina kimse kalmasini istemez bence.Bilic de istemez .ama az puan farkiyla 2. Olursa stadsiz,göçebe bir takim icin sampiyonluk kadar basaridir benim gozumde.

Aynen şampiyon olsun ve kalsın :biggrinking:

Çevrimdışı Erdem Çözer

böyle kafa kafaya giderse 1-2 puanla 3. de olabilir bence ama haklısın bunları konuşmayalım :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Sezon sonunda mottayi kenara oturtabilecek bir sol bek alinmali.bu sezon motts hic guven vermiyor.maxi gibi bir sag bek de almak şart.

Bakin fenere kanatlarin yaptigi ortalarla kazaniyorlar butun maclarini.bizde serdar motta 10 macta ,caner gokhan gonul ikilisinin 1 macta yaptigi kadar isabetli orta acamiyor :)

Maxi ve iyi birnsol bek gelirse ciddi anlamda ligr ambargo koyariz