Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967714 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı quanch

Bir kere ülkeden kaybediyor Avrupaya açılan kara delik gibiyiz seyirci yok oynanan futbol kötü zeminler kötü avrupada yanılmıyorsam lig maçı özetleri bile yayınlanmıyor Digitürk sağolsun yayın hakkını satmıyor hiç bizim moklu ligi izleyen bile yoktur . Avrupa liginde veya uluslararası iyi oynarsa anca gider mesela Besic vardı Bosna'dan Dünya Kupasına kadar adını bilmiyorduk Macar ligiyde herhalde orda oynarken bir anda parlayıp Everton'a attı kapağıı bayağıda oynadı. Türkiye'de olup Avrupa Kupası veya Uluslararası turnuvalarda etki etmeyen oyuncu imkansız üst takımlara gitmesi
Aynen öyle usta imzamı atıyorum
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:26:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Markovic'e son bir atarlanma yapıp yakasından düşeceğim  :biggrinking:

Sırp liginde 7 Portekiz liginde 5 gol atan kanat oyuncusunu 25 milyon euro verip alacak tek takım Liverpool'dur Dünya üzerinde.

Bir de o kadar parası olırsa Trapzon  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Olcay her zaman Olcay'dır  :money:

benim için her zaman futbolu tartısılır fakat karakteri efsanee:) bu sene mesela fenerin attıgı penaltı kadar olcayın presle kazandırdıgı golu var, benim için dembaba etkisi bırakmıstır :tabe:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 00:29:45 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Bir kere ülkeden kaybediyor Avrupaya açılan kara delik gibiyiz seyirci yok oynanan futbol kötü zeminler kötü avrupada yanılmıyorsam lig maçı özetleri bile yayınlanmıyor Digitürk sağolsun yayın hakkını satmıyor hiç bizim moklu ligi izleyen bile yoktur . Avrupa liginde veya uluslararası iyi oynarsa anca gider mesela Besic vardı Bosna'dan Dünya Kupasına kadar adını bilmiyorduk Macar ligiyde herhalde orda oynarken bir anda parlayıp Everton'a attı kapağıı bayağıda oynadı. Türkiye'de olup Avrupa Kupası veya Uluslararası turnuvalarda etki etmeyen oyuncu imkansız üst takımlara gitmesi

O yüzden Avrupa her zaman Avrupa Şampiyounluk falan hikaye bence Avrupa en önemlisi. Benfica bile sadece Avrupa Kupasından bile dünyanın piyasasını yaptılar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

benim için her zaman futbolu tartısılır fakat karakteri efsanee:) bu sene mesela fenerin attıgı penaltı kadar olcayın presle kazandırdıgı gol benim için dembaba etkisi bırakmıstır :tabe:

Olcay'ın habire kendini boşa bırakabilmesi bile efsanedir benim gözünde. İLeride baskıya bir başlayalım. Adam şapkadan lak diye çıkıveriyor. Son iki gölüde o şekildedir dikkat edin. İlk totti maçında da aynıydı. Ama nedense atamadı tabi. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı quanch

Kevin Krampl 12 milyona Dortmund'a gitmiş
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Kutay

Liverpool maçları için sabrım kalmadı artık o gün forumda hayat duracak heralde ilk maçta iyi bir skor alırsak 2. maçta 80.000 kişi olur muyuz acaba olimpiyatta
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bakıyorum da bu takıma son 3 senede gelip gelişim kaydetmeyen oyuncu yok gibi neredeyse. :)

Biraz geriye giden Oğuzhan var biraz da Motta var tabi :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:32:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Şaka gibi ama Dormund lig sonuncusu. Ha bu hafta toparlanacak diye diye düşecek bu gidişle adamlar kimse inanmayacak düştüklerine
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Anlaşmışlardı zaten iyi bir transfer yaptı Dortmund bana göre :)

Çevrimdışı Tolga

Şaka gibi ama Dormund lig sonuncusu. Ha bu hafta toparlanacak diye diye düşecek bu gidişle adamlar kimse inanmayacak düştüklerine
Düşmem düşmem dersin hiçbir şey anlamadan bir bakmışsın düşmüşsün :icool: Futbol bu yani herşey olabilir :)

Çevrimdışı ALI RIZA

bizde dortmund modeli alıyoruz :) baksana adamlar küme düşüyor kolop denen zat gidecek az kaldı  :super:

Çevrimdışı ZORBEY

Şöyle bakıyorum da bu takıma son 3 senede gelip gelişim kaydetmeyen oyuncu yok gibi neredeyse. :)

ismail köybaşı adamdan saymıyorsun bunu heralde:))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:34:53
  • Beşiktaş / Bodrum

Ersan, Göybaşı, Necip, Pektemek :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:35:31
  • Beşiktaş / Bodrum
bizde dortmund modeli alıyoruz :) baksana adamlar küme düşüyor kolop denen zat gidecek az kaldı  :super:

Düşse bile göndermezler :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ersan, Göybaşı, Necip, Pektemek :)
ismail köybaşı adamdan saymıyorsun bunu heralde:))
Bunu diyeceğinizi bildiğim için son 3 sene dedim zaten :icool:

Çevrimdışı scape_bjk

ismailden nedense hep umutluydum aslında ama bir türlü gelişim kaydedemedi tabi sakatlıklarında etkisi büyük

Çevrimdışı ALI RIZA

takımın yarısı diyebiliriz  :kop: :kop:
kalede Cenk
defans ersan ismail
orta saha oguzhan geçmiş yıllara göre olcay
forvet gol maikansı Pektemek...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:36:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Düşmem düşmem dersin hiçbir şey anlamadan bir bakmışsın düşmüşsün :icool: Futbol bu yani herşey olabilir :)

Kimler gitti böyle gitmez derken.

Parma, Newcastle, Deportivo, Moncao, Hibernian :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

ismailden nedense hep umutluydum aslında ama bir türlü gelişim kaydedemedi tabi sakatlıklarında etkisi büyük
sakatlanmadan da aynı idi Orta sahadan orta açıyordu çizgiye inemiyordu...

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Markovic i seven ben varım herhalde burda  :evillol: Onun bonservis bedeli yarı yarıya ayrıldı diye biliyorum ben Benfica %50 sini 12 ye diğer %50 de fona gitti yoksa çöpte olsa Benfica büyük umutla aldığı adamı 30 dan aşağı bırakmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:37:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunu diyeceğinizi bildiğim için son 3 sene dedim zaten :icool:

Köybaşı ile Necip geriye gitti hatta bu da başarıdır  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

takımın yarısı diyebiliriz  :kop: :kop:
kalede Cenk
defans ersan ismail
orta saha oguzhan geçmiş yıllara göre olcay
forvet gol maikansı Pektemek...

Son 3 sene diyorum yani bu söylediğiniz oyuncuların hepsi daha evvel takıma transfer oldular :)

Çevrimiçi Samet Ç

geçirdiği ameliyattan sonra koltuk değnekleriyle tatile giden adamdan hayır gelmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2015, 00:38:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Markovic i seven ben varım herhalde burda  :evillol: Onun bonservis bedeli yarı yarıya ayrıldı diye biliyorum ben Benfica %50 sini 12 ye diğer %50 de fona gitti yoksa çöpte olsa Benfica büyük umutla aldığı adamı 30 dan aşağı bırakmaz.

Menajeri Ramadani :)

Mendes'ten hemen sonra gelen son kazıkçı amcalardan biri her şey beklenir :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli