Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966392 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Balasagun

Sezon sonu Gökhan'ın satılması taraftarıyım. Artık buna alışmak zorundayız. Oyuncu satmaya başlamalıyız. Umarım bu performansını arttırarak devam eder. Şöyle 10 milyona yakın fiyata satılsa çok güzel olurdu. En son Carew'i sattığımızı hatırlıyorum malesef başka yok. Querasma'nın bizde parladığı zaman yüksek teklifler gelmişti ama satılmamıştı o dönem iyi oynuyor diye. Sonrası malum bedavaya gitti. Oyuncu parladığı an satacaksın yoksa elinde kalıyor. Nasıl olsa bizim oyuncu bulma ekibimiz iyi çalışıyor. Yabancı sınırı da kalktı artık. Gökhan gibi birçok oyuncu bulabiliriz.

Çevrimdışı Türkay

Sezon sonu Gökhan'ın satılması taraftarıyım. Artık buna alışmak zorundayız. Oyuncu satmaya başlamalıyız. Umarım bu performansını arttırarak devam eder. Şöyle 10 milyona yakın fiyata satılsa çok güzel olurdu. En son Carew'i sattığımızı hatırlıyorum malesef başka yok. Querasma'nın bizde parladığı zaman yüksek teklifler gelmişti ama satılmamıştı o dönem iyi oynuyor diye. Sonrası malum bedavaya gitti. Oyuncu parladığı an satacaksın yoksa elinde kalıyor. Nasıl olsa bizim oyuncu bulma ekibimiz iyi çalışıyor. Yabancı sınırı da kalktı artık. Gökhan gibi birçok oyuncu bulabiliriz.

Gökhan gibi bi oyuncuyu CL de piyasa yapmadan satmamalıyız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçe Bayburt'u yeniyor ya bakın göreceksiniz yarın Kayseri bilerek kazanmayacak ve biz Fenerbahçe ile bir üst turda karşılaşacağız.
Ben şahsen fener gelsin istiyorum.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu Revival neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Bakın çok ciddi söylüyorum bu adamın psikolojik olarak sorunları var ve tedavi alması şart. Ben hayatımda böyle ego görmedim alt tarafı dh taraftar bölümünde bir süre görevli oldun Dünya'yı yönetmiyosun.

Şimdi milletin buraya gelmesini yediremedi saçma sapan konuşuyor. Şu ana kadar kimlere sebepsiz yere ne cezalar verdi birinin bir gün ahı tutacak o zaman göreceğim ben onu. Bir de evlendiğini her mesaja yazmasa olmuyor yeter be adam anladık evleniyosun bin kere söylemenin ne manası var umrumuzda değil.

Bi de dediği lafa bakın:
"Birisi site yöneticisi ile iletişime geçerek izin alıp bize ait bir konu açtırsa biz bize oluruz. Daha sonra diğer konularla kaynaşırız."

Oldu beyfendiye özel konu açacaktık bi de egoya bak ya. Sen gelme zaten.

kanka revivali bilmem de senin aptalca açtığın konular tarihte yazılı değil onu bilesin

en son açtığın konu; DEMBA BA BALONDUR!!!

milleti tahrik et sonra da "rövövöl bönü sövmüyü"

ayrıca beşiktaş transfer bölümüne yazdığın saçma sapandan dolayı herkes sevmiyi seni nihatçık...  :lol:

burayı da trolle de burası da seni sevmesin... bassınlar cezayı

Çevrimdışı Neo Nesil

Herkese merhaba, ben de dh'den geliyorum. İnşallah burada pek çok sevinçler yaşarız.

Bu arada favori smiley'imle de açılışımı yapayım  :evillol:

demiştim 5-6 güne kalmaz dh den buraya akın olur akın

hoşgeldin renktaş

Çevrimdışı talha

Şenol Güneş Beşiktaş'a başarı kazandıramaz Bilic'le devam.
Şenol Güneş Beşiktaş'a başarı kazandıramaz Bilic'le devam.

nihat trolluk yapma burada da uslu uslu takıl  :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Biz bu sene şampiyonuz , hakemler falan engel olamaz buna. Aziz bunu bildiği için oraya buraya saldırıp duruyor. Bunu ve bunun nezdinde feneri kahraman son kale bilmemne ilan edenler azıcık utanıyormudur acaba çok merak ediyorum. Bu memlekette bir tane son kale vardır , o da biriciğimiz Beşiktaş'tır. Güçsüz görünür, ama en güçlüsüdür bu camia , stadsız parasız pulsuz kafada kalır , boynumuzu eğdirmez , dünyanın en değerli arazisini kaptırmaz , icabında kendi yapar stadını yine kaptırmaz , kimseden de nafaka beklemez. Düşünelim arkadaşlar acaba şu sıkıntıların yarısını o fener gs falan çekse nice olurdu halleri ? İki transfer yapamasın , doldursun adını sanını bilmediği gurbetçileri 22 lik Kolombiyalıları falan takıma , sahasız göçebe olsun bakalım ne kadar sahip çıkacak taraftarları ?

Çevrimdışı Necmi

Bu Revival neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Bakın çok ciddi söylüyorum bu adamın psikolojik olarak sorunları var ve tedavi alması şart. Ben hayatımda böyle ego görmedim alt tarafı dh taraftar bölümünde bir süre görevli oldun Dünya'yı yönetmiyosun.

Şimdi milletin buraya gelmesini yediremedi saçma sapan konuşuyor. Şu ana kadar kimlere sebepsiz yere ne cezalar verdi birinin bir gün ahı tutacak o zaman göreceğim ben onu. Bir de evlendiğini her mesaja yazmasa olmuyor yeter be adam anladık evleniyosun bin kere söylemenin ne manası var umrumuzda değil.

Bi de dediği lafa bakın:
"Birisi site yöneticisi ile iletişime geçerek izin alıp bize ait bir konu açtırsa biz bize oluruz. Daha sonra diğer konularla kaynaşırız."

Oldu beyfendiye özel konu açacaktık bi de egoya bak ya. Sen gelme zaten.
Revival İyi bir Beşiktaşlıdır arkadaşlar burda Beşiktaşlılara mutlak saygı var lütfen bu konuda hassas olalım birbirimize hitap ederken bir Beşiktaşlıyla konuştuğumuzu unutmayalım orda Revivalin elinde olan fazla bir şey yoktu sonuçta sitenin tepesindeki yöneticiler Beşiktaşlı olmazsa alttakilerin fazla yapacağı bir şey olmaz orda stad başlığında devam ederken büyük katkısını gördük ama bir noktada oda tıkanıyordu neyse burası DH değil ve burda Beşiktaş kuralları işliyor keyfinize bakın troller sızmaya kalkarsa müdahil olmayın bizi bilgilendirin gerekeni yaparız :D

Çevrimdışı Balasagun

Gökhan gibi bi oyuncuyu CL de piyasa yapmadan satmamalıyız.

Haberler çıkıyor şimdiden izleniyor diye eğer ciddi bir talip olursa düşünsün yönetim bence. Ayrıyetten Medya sürekli uğraşıyor çocukla. Önümüzdeki milli maç zamanı aday kadrolar açıklansın ben bekliyorum yine Hakan Çalhanoğlu'nu ya da babasını bulup konuştururlar. Hem kendi kurtulur hem kulüp kazanır.

Revival İyi bir Beşiktaşlıdır arkadaşlar burda Beşiktaşlılara mutlak saygı var lütfen bu konuda hassas olalım birbirimize hitap ederken bir Beşiktaşlıyla konuştuğumuzu unutmayalım orda Revivalin elinde olan fazla bir şey yoktu sonuçta sitenin tepesindeki yöneticiler Beşiktaşlı olmazsa alttakilerin fazla yapacağı bir şey olmaz orda stad başlığında devam ederken büyük katkısını gördük ama bir noktada oda tıkanıyordu neyse burası DH değil ve burda Beşiktaş kuralları işliyor keyfinize bakın troller sızmaya kalkarsa müdahil olmayın bizi bilgilendirin gerekeni yaparız :D

Şunu da eklemek isterim , bir Beşiktaş güzellemesi olarak  :D Misal bi karışır ortalık Beşiktaş sıkıntıya düşer, tutar bi Süleyman Seba bi Fikret Orman çıkar kulübü toparlar , bir Necmi abi v.b. çıkar Beşiktaşlı forumzedeleri toparlar çeker çevirir  :evillol: Güçlüdür Beşiktaş güçlü.. Kimseye pabuç bırakmaz , efkarlandım ya şu stad bi bitse artık  :D

Çevrimdışı Balasagun

Ben şahsen fener gelsin istiyorum.

Kesinlikle Fener gelsin. Hem eşleşirsek onların sahasında oynayacağız. Artık derbi kazanmayı öğrensin şu takım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 21:27:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de fener istiyorum.

Bu takım ne kadar derbi oynarsa o kadar iyi yenilse de iyi.

Tecrübe kazanmalılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben de fener istiyorum.

Bu takım ne kadar derbi oynarsa o kadar iyi yenilse de iyi.

Tecrübe kazanmalılar.

Yenilse de iyi kısmına katılmıyorum , bizim takım çabuk demoralize olan bir takım halen , gerçi bazı mağlubiyetleri çabuk atlattı , reaksiyon verebildi sonraki maçlarda , ki o da bence tamamen Demba Sosa ve Olcay sayesinde , yine de kırılgan bir takımız.. Yenerek ilerlemeli , eğer yenemeyeceksek eşleşmeyelim kupada o çirkeflerle. Çünkü ligdeki derbilerde aşırı strese sebep olur ve maça başlamadan ligde de psikolojik olarak yenik başlarız. Gs senelerdir bu yüzden Fenere yeniliyor Kadıköyde , bu iş alışkanlık gibi , bir ara 6-7 sene yenilmedik biz Kadıköyde , en kötü halimizle bile..

Çevrimdışı nihat

kanka revivali bilmem de senin aptalca açtığın konular tarihte yazılı değil onu bilesin

en son açtığın konu; DEMBA BA BALONDUR...

milleti tahrik et sonra da "rövövöl bönü sövmüyü"

ayrıca beşiktaş transfer bölümüne yazdığın saçma sapandan dolayı herkes sevmiyi seni nihatçık...  :lol:

burayı da trolle de burası da seni sevmesin... bassınlar cezayı

Evet sonucunda da 120 gün banlandım. Karşılığı da buydu zaten dimi? Hatta ondan sonra hızını alamadılar sınırsıza çevirdiler forum destekten birkaç mesaj atınca da komple üyeliği bile sildiler ben şuan giriş yapamıyorum donanımhabere.   :lol: Bir kere de bu maçı kazanamayız yazdım diye 60 gün banlanmıştım.  :lol:

Neyse donanımhaberdeki insanların buraya gelmesi iyi oldu hem burası çok daha iyi hem de eski kadro beraber yine  :)

Çevrimdışı nihat

Eyvallah abi bu arada sen gerçekten 49 yaşında mısın?

Çevrimdışı Kemal

Tolgay+Ati mi Tolgay+Veli mi ? Bence Atiba ve Tolgay ayrıca ben Franco yerine Milosevicin oynamasini istiyorum havadan iyi ve daha sert

Milosevic Sarıyer maçında çok kötüydü , Rizesporla oynayacağımız kupa maçında kendini belli eder.

Çevrimdışı quanch

Malesef haklısın buna alışmamız gerekiyor
Şampiyon olmasan bile...

Çevrimdışı Kemal

Eyvallah abi bu arada sen gerçekten 49 yaşında mısın?

düşün adam yarımyüzyıl yaşamış   :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 21:44:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bence de , Gökhan satılabilir , ki en kolay ve en yüksek fiyata satabileceğimiz oyuncu Gökhan. Tam bir dünya futbolu fiziğine ve devamlılığına sahip , gol adetleri de yükseliyor , sağ ayağını da zaman zaman hem şut hem de orta kesmek için kullanmaya başladı ve de gayet güzel kullanmaya başladı. Tam premier lig oyuncusu olma yolunda. Ordaki bütçeler için orta sıradaki takımlar bile rahatlıkla 15 mio Euro verebilir , yeter ki gelişimi devam etsin. Ardından da Pedro nun para edeceğini düşünüyorum , gerçi halen yeterli sertlikte ve ısrarcılıkta(bir stoperde kesinlikle olması gereken) görmüyorum onu ama gelişicektir , ağır olduğunu düşünenler var ama bence ağır da değil Pedro.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 21:47:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan satılabilir.

İyi paraya satarsak eksikliğini çok hissetmeyiz de.

Lakin iyi paraya satılmazsa anlamsız olur.

18 milyon eurodan aşağı giderse bir anlamı yok satışın benim için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 21:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Bundan sonra genç alırken önce fizğine bakarak almalıyız.

Fiziği iyi olan genç bir tık teknik gelişim sağladığında 5 milyon euroya gidiyor her türlü.

Ama fizik yoksa adamı satmak mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gökhan satılabilir.

İyi paraya satarsak eksikliğini çok hissetmeyiz de.

Lakin iyi paraya satılmazsa anlamsız olur.

18 milyon eurodan aşağı giderse bir anlamı yok satışın benim için.

Çağrı senden bir Pedro görüşü alabilir miyiz? Gelişim hızı yeterli mi sence 2 yıl için?

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2015, 21:54:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı senden bir Pedro görüşü alabilir miyiz? Gelişim hızı yeterli mi sence 2 yıl için?

Abi değil bence.

Ama Bilic'in de etkisi oldu bunda. Adam geçen sene bu tarihlerde oynamaya başladı anca.

Yani 1 yıl kabul etmek gerek. 1 yılda markajında ve top çalmasında ciddi bir artış var ama kafası hiç gelişmedi.

Teknik olarak aynı biraz fiziği gelişti ama aynı oranda da ağırlaştı bence.

Lakin Avrupa'da önde top oynayan bir ispanyol takımın cuk oturacak stoperidir bence. Biz biraz geride oynadığımız için göze batmıyor.

Onlarda çok ciddi bir top kesivi olacaktır Valencia'daki Otamendi gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli