Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962934 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Efe

eveet oguzhana teklif gelmiş tsden:))

sezon sonu hemen versinler şimdi lazım bize :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı safa burak

bilmiyorum belki kızacaksınız ama bence atiba ile sözleşme uzatmamalıyız. veli-atiba bu sezon için idare ediyor ama seneye de orta saha ikilisi veli-atiba olmamalı. hatta ikisi de 11 olmamalı. veli yerine tolgay olup tolgay ın yanına bir tane daha çift yönlü orta saha almalıyız. veli-atiba nın skor katkısı çok az ve gol atmadan da maç kazanılmıyor. sadece skor katkısı da değil 2 oyuncu da top tekniği düşük oyuncular. hep bir pas hatası yapacaklar korkusuyla izliyorum maçı.

bir de atiba gibisini kolay kolay bulamayız gibi bir söylem var ama şöyle bir şey var. atiba Beşiktaşa gelince çıkış yapmadı. Beşiktaşa gelmeden önce de bu seviyelerde hatta belki daha üst seviyede oynuyordu. ve bu oyununa rağmen yıllarca psv de kaldı kimse transfer etmek istemedi. transferini isteyen de bir biz bir de antalyaspor. göz önünde olmayan bir yer de değil hollanda da oynuyordu. yani diyeceğim o ki atiba gibi olmasaydı çoktan avrupa kulüpleri transfer etmişti biz çok abartıyoruz atibayı.

devre arası transferi kapattık inşallah sezonu şampiyonlukla tamamlarsak sezon sonu transferde beklentim:
1- kaleci. tolga maalesef üst düzey değil ve iyice yaklaşıyor. cenk i kaleci olarak saymıyorum bile

2-stoper. sezon sonunda francoyu satacağımızı düşünüyorum. ersandan bir yol olmaz. milosevic i kiraya verelim atınç ın yanına ujfaluji gibi bir stoper alalım. atınç çok şey öğrenir. bütçe uygunsa 2 stoper de transfer edilebilir.

3-sol bek. neden sol bek istediğimi yazmaya gerek duymuyorum.

4-orta saha. veli veya atiba gibi değil çift yönlü oynayan. gelecek sezonda 2 tane çift yönlü orta sahamız olursa sosa yedeğe çekilebilir çift forvet oynarız cenkten de daha çok faydalanma imkanı buluruz.

Çevrimiçi Necmi

bilmiyorum belki kızacaksınız ama bence atiba ile sözleşme uzatmamalıyız. veli-atiba bu sezon için idare ediyor ama seneye de orta saha ikilisi veli-atiba olmamalı. hatta ikisi de 11 olmamalı. veli yerine tolgay olup tolgay ın yanına bir tane daha çift yönlü orta saha almalıyız. veli-atiba nın skor katkısı çok az ve gol atmadan da maç kazanılmıyor. sadece skor katkısı da değil 2 oyuncu da top tekniği düşük oyuncular. hep bir pas hatası yapacaklar korkusuyla izliyorum maçı.

bir de atiba gibisini kolay kolay bulamayız gibi bir söylem var ama şöyle bir şey var. atiba Beşiktaşa gelince çıkış yapmadı. Beşiktaşa gelmeden önce de bu seviyelerde hatta belki daha üst seviyede oynuyordu. ve bu oyununa rağmen yıllarca psv de kaldı kimse transfer etmek istemedi. transferini isteyen de bir biz bir de antalyaspor. göz önünde olmayan bir yer de değil hollanda da oynuyordu. yani diyeceğim o ki atiba gibi olmasaydı çoktan avrupa kulüpleri transfer etmişti biz çok abartıyoruz atibayı.

devre arası transferi kapattık inşallah sezonu şampiyonlukla tamamlarsak sezon sonu transferde beklentim:
1- kaleci. tolga maalesef üst düzey değil ve iyice yaklaşıyor. cenk i kaleci olarak saymıyorum bile

2-stoper. sezon sonunda francoyu satacağımızı düşünüyorum. ersandan bir yol olmaz. milosevic i kiraya verelim atınç ın yanına ujfaluji gibi bir stoper alalım. atınç çok şey öğrenir. bütçe uygunsa 2 stoper de transfer edilebilir.

3-sol bek. neden sol bek istediğimi yazmaya gerek duymuyorum.

4-orta saha. veli veya atiba gibi değil çift yönlü oynayan. gelecek sezonda 2 tane çift yönlü orta sahamız olursa sosa yedeğe çekilebilir çift forvet oynarız cenkten de daha çok faydalanma imkanı buluruz.

çoğunlukla katılıyorum ama iki hücumcu orta saha fazla gelir dün tolgaya baktım hep aklı rakip kalede :D ondan iki tane olursa orta saha dengelenmez mevkilerde hep zıtları bir araya getirmek gerekir birbirlerini tamamlasınlar ama atibada tek kalemde silinmez avrupa maçlarında üst seviye randıman veriyor hep oynayan oyuncuları düşünüyorsunuz ama bizim yedek oyuncularada ihtiyacımız var yabancı sıkıntısı yokken atiba gibi bir adam neden elden çıkarılsınki gönderdiğinde alacağın oyuncunun yedeğini kim yapacaksın

Çevrimiçi Necmi

sezon sonu hemen versinler şimdi lazım bize :)
onurla takas edelim :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Neo Nesil

Merhaba arkadaşlar, 2007-2008 döneminden beri DonanımHaber Beşiktaş bölümüne en çok mesaj atan 10 üyeden biriydim. Ama bu kadar rezalet ortam olduğunu hiç görmemiştim. Ben de orayı bıraktım ve bundan sonra burada aktif olacağım. Ortamı beğendim çok samimi bir yer olmuş. Herkese iyi forumlar  :)

:hosgeldin

Çevrimdışı Attila

burası şu an türkiyenin en büyük taraftar forumu :D taraftar forumları sıralamasında ilk sıra bizde diğer meseleye gelince hollandaca :) o konu arkadaşla görüşüldü halledildi uzatmaya gerek yok ufak bir şakalaşma olarak kabul edelim kapatalım konuyu istersen @Önder Özen
Zaten surem kisitli arkadasim, istesem de konuyu uzatacak halim yok  :pes 30 yasina kadar suren ogrenim hayatim bitti ve son 5 yilda relax bir hayat yasiyorum derken, gittim 35 yasimda yuksek okula yazilip, yazilim uzmanligi okumaya basladim. Isi parttime'a cevirip, okula da haftada bir kere gidip, online derslere agirlik versem de butun gunum hem is hem de okul yuzunden bilgisayar basinda calismakla geciyor. Aile hayatina ayirdigim zamani saymazsam, Besiktas maclari ve haberlerini takip etmek su siralar tek dinlencem denilebilir, bu sureleri de sacma sapan seylerle harcamayi istemem.

Her neyse ben yine Atiba konusuna deginmek istiyorum. Malum hala daha sozlesme yenilenmemesi uzerine herkeste son zamanlarda bir Atiba takintisi basladi. Atiba daha Turkiye'ye gelmeden, o zamanlar yazdigim ForzaBesiktas'ta bu transferi elestirenleri aydinlatmaya ve PSV forumlarinda okuduklarimi aktarmaya calisiyordum ki zaten Atiba da ilk oynadigi resmi mac olan Trabzonspor maciydi sanirim, hakkinda duyulan suphelerin cogunu gidermisti.

O zamandan bu yana pek bir dusus yasamadi ve eminim ki en az 35 yasina kadar da ciddi bir dusus yasamayacaktir, cunku biyolojik yasi fiziksel yapisindan da anlasilacagi uzere gercek yasindan daha genc. Ancak Atiba onunde sonunda yine Atiba, yani sahada benim gibi bir cok kisinin goremedigini gordugunu dusunen bir kac yorumcunun anlattigi gibi bir oyuncu degil.

Guzel bir ornek olmasi acisindan, adini hatirlamadigim bir yorumcu tarafindan Gattuso ornegi verilmisti sanirim. Simdi bir kere Gattuso ile Atiba'yi kiyaslamak su demek; tamam ortada iyi bir hucum istatistigi yok, atak baslangici ve toplari dogru kullanip oyunun yonunu degistirme cok cok az var ama kesicilik ve hirs ust duzeyde. Olaya boyle baksak bile Gattuso'nun hucum istatistigi ve kesiciligi Atiba'dan cok cok fazladir, ustelik Gattuso yetenegi az olsa da takimini atesleyici ozelligi, bitmez tukenmez bindirmeleri, kritik bolgelerde daha az pas hatasi, dogru pas tercihleri ve fizigini sahaya yansitmasi acisindan Atiba ile kiyaslanamayacak top class bir oyuncudur.

Hadi bu veya buna benzer ucuk kiyaslamalari yok sayip, yine bir kisim yorumcularin derbi sonrasi yaptiklari Atiba yorumlarini tartisalim. Bunlara gore Atiba'nin olmamasi takimin dengesini bir hayli bozmus ve derbiyi kaybetmemizi saglamis. Yahu biz gecen seneden beri derbi kazanamiyoruz. Atiba oynasa da kazanamiyoruz, oynamasa da. Atiba oynasa da dengemiz bozuluyor, oynamasa da.

Ancak sen birak derbileri git deplasmanda kaybettigimiz Erciyes macina bak, gram top oynamadan kazandigimiz Bursa macina bak, ikinci yarisinda dokulup, en az Bursa maci kadar baski yedigimiz Karabuk macina bak, yine ikinci yarisinda Balikesir'den ve Eskisehir'den yedigimiz inanilmaz baski ve hakem yardimiyla kazandigimiz 3 puana bak.

Bizim macin tamamina yakininda iyi bir futbol oynadigimiz ve Onder hocanin deyimiyle fisi cekebildigimiz mac sayisi Avrupa ve Turkiye'de bir elin parmaklari kadardir zaten. Bunun sebebi de tecrube eksikligi, stadimizin ve dolayisiyla seyirci baskimizin olmayisi, hakemlerin aleyhimize yaptigi hatalarin, lehimize yaptiklarindan cok daha fazla olmasi ve bireysel oyuncu kalitemizin her transfer sezonunda biraz daha yukselmesi, ancak hala daha cok eksigimiz olmasi...vs seklinde siralanabilir.

Her seye ragmen futbolcularina uc buyukler icinde en az maasi odeyen kulup biziz. Bu basketbol subesinde de boyle, yine basketbol subesinde de alinan sonuclar ve Kandemir'in kaderi de Bilic'inkine cok benziyor. Bunlarin hepsinin nedeni yikimin (Demiroren) ardindan gelen yapilanmanin sancilaridir. Yoksa Bilic ve ekibi oyunu okuyamiyor, taktik anlayislari cok zayif, Atiba'sizlik takimin dengesini bozuyor, orta sahaya en az iki tane ayibogan lazim, Oguzhan derhal shoulder press calismali.....vs falan degil.

Kisaca Atiba'nin ya da takimin performansini gormek icin derbilere degil de sezonunun geneline bakarsak, puan kaybettigimiz maclarda neyin ne kadar etkisinin oldugunu daha rahat gorebiliriz. Son olarak yetenekli ve skora etki eden oyunculardan kurulu bir takimin oyunun boyunu kisalttigi ve ileride bastigi zamanlarda geride fazla kesici adama gerek kalmadigini cok rahat gorebiliriz. Buna gore forvetlerimiz ve stoperlerimiz (toplamda su anki oyun formatina gore 3 oyuncu) disinda sahada bir ayibogandan ya da sadece kesici olan bir oyuncudan cok pozitif futbol oynayan oyunculara ihtiyacimiz var. Bu sistemi bir gun Besiktas'i calistirmasini hayal ettigim Senol Gunes'in gittigi her takimda yillardir defalarca nasil uyguladigina eminim ki hepimiz sahit olmusuzdur.
Senol Gunes

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı safa burak

çoğunlukla katılıyorum ama iki hücumcu orta saha fazla gelir dün tolgaya baktım hep aklı rakip kalede :D ondan iki tane olursa orta saha dengelenmez mevkilerde hep zıtları bir araya getirmek gerekir birbirlerini tamamlasınlar ama atibada tek kalemde silinmez avrupa maçlarında üst seviye randıman veriyor hep oynayan oyuncuları düşünüyorsunuz ama bizim yedek oyuncularada ihtiyacımız var yabancı sıkıntısı yokken atiba gibi bir adam neden elden çıkarılsınki gönderdiğinde alacağın oyuncunun yedeğini kim yapacaksın
o zaman da kadro çok şişmez mi?
keşke yönetim işe yaramayanlarla yolları ayırmayı bilse. misal ben olsam cenk ile uzatmam, ersanla uzatmam, mustafayla uzatmam, ismaili, necipi, uğuru satmaya çalışırım. ts ne güzel colmanı henrique yi bilmem neyi sattı hep. biz de necipi ismaili ersanı falan satsak kötü mü olur. 2 milyon bile çok iyi olur. uğura 1 milyon bile yeter ya araplar verir bence.
işte ersanı, mustafayı, necipi cenki gönderdin yerine kimi oynatcan sorusu var. biz sırf bunlara vermediğimiz maaşa bile çok iyi bir oyuncu getirebiliriz. bir de bonservis kazansak daha ne? ersan yerine atınç oynasa ne kaybederiz, mustafa zaten oynamıyor hastaneden kombineli, cenk de anca kupa maçları ve tek tük maçlar. bu oyuncular beşiktaşa ne veriyor beşiktaştan ne alıyor bunun analizi yapılmalı. katkı vermeyenlerle yollar ayrılmalı ama nerdeee

Çevrimiçi Necmi

o zaman da kadro çok şişmez mi?
keşke yönetim işe yaramayanlarla yolları ayırmayı bilse. misal ben olsam cenk ile uzatmam, ersanla uzatmam, mustafayla uzatmam, ismaili, necipi, uğuru satmaya çalışırım. ts ne güzel colmanı henrique yi bilmem neyi sattı hep. biz de necipi ismaili ersanı falan satsak kötü mü olur. 2 milyon bile çok iyi olur. uğura 1 milyon bile yeter ya araplar verir bence.
işte ersanı, mustafayı, necipi cenki gönderdin yerine kimi oynatcan sorusu var. biz sırf bunlara vermediğimiz maaşa bile çok iyi bir oyuncu getirebiliriz. bir de bonservis kazansak daha ne? ersan yerine atınç oynasa ne kaybederiz, mustafa zaten oynamıyor hastaneden kombineli, cenk de anca kupa maçları ve tek tük maçlar. bu oyuncular beşiktaşa ne veriyor beşiktaştan ne alıyor bunun analizi yapılmalı. katkı vermeyenlerle yollar ayrılmalı ama nerdeee
yerli olarak bu gönderdiklerinin yerine kimleri getirebilirsin isim ver 11 yabancıyı oynattın kulübede 7 yerli lazım  sakatlık durumuna göre dışardada en az 5-6 yerli lazım 12 - 13 iyi kalite yerli oyuncuya ihtiyacın var bizdekileri gönder yerine daha iyi ve daha ucuz yerli bul vaz geçtim ucuzunu para önemli değil bana bizimkilerden daha iyi yerli oyuncu bulabilirmisin getirebileceğimiz o yüzden eldekinin değerini bilmek gerekiyor

Çevrimdışı Kadir G.

Gelecek sezon için nuri şahin, pereira, inler diyorlar ne düşünüyorsunuz? Nuri olabilir mi?

Çevrimdışı acan07

oğuzhanı seneye bursaspora kiralayalım , şenol güneş adam eder onu . adamın elinin değdiği coşuyo.
burağı bile futbolcu sınıfına soktu adam :D  oğuzhanıda adam eder bence

Çevrimdışı safa burak

yerli olarak bu gönderdiklerinin yerine kimleri getirebilirsin isim ver 11 yabancıyı oynattın kulübede 7 yerli lazım  sakatlık durumuna göre dışardada en az 5-6 yerli lazım 12 - 13 iyi kalite yerli oyuncuya ihtiyacın var bizdekileri gönder yerine daha iyi ve daha ucuz yerli bul vaz geçtim ucuzunu para önemli değil bana bizimkilerden daha iyi yerli oyuncu bulabilirmisin getirebileceğimiz o yüzden eldekinin değerini bilmek gerekiyor
Eldeki yerli diyoruz da bunlar ederinden cok daha fazla kazaniyor. Yedekte bekleyecek kerim var tolga var serdar var cenk t. Var atinc var gerekirse altyapidan adam koy ismailden kotu oynamaz herhalde :)

Yedekte beklesin diye mustafaya ersana 1.5 verilmez
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 21:06:46 rebel poet ]

Çevrimdışı safa burak

Aslinda benim istedigim birisini gonderip futbolculara goz dagi verilmesi.
Mesela ismaili yetersiz oldugu icin gonder digerleri anlasin formanin kiymetli oldugunu. Biz niye oguzhana calissin diyr yalvariyoruz ki? Adam maasini tikirinda aliyor antrenmanlarda egleniyor niye calissin? Bilmeli ki calismazsa sutlanir.

Gecen bale in bir fotografini gormustum 1 yilda adam ne kadar gelismis bildigin mutant olmus. Adam essek gibi calisiyor cunku calismazsa sutlanacagini biliyor. Bizimkiler de bunu bilmeli iste. Rahatlamamalilar

Çevrimdışı talha

oğuzhanı seneye bursaspora kiralayalım , şenol güneş adam eder onu . adamın elinin değdiği coşuyo.
burağı bile futbolcu sınıfına soktu adam :D  oğuzhanıda adam eder bence

valla kendi kabul etsin ben tavım. gs'lier her ne kadar reisi hocadan saymasa da ( adamlar yemin ediyorum dünyanın en garip adamları) şenol hoca bence tr'nin en iyi hocası. fatih terim falan halt etmiş yanında
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kitap

Selam. Bende DH'dan kaçanlardanım

Çevrimdışı ilhan mansız

Aslinda benim istedigim birisini gonderip futbolculara goz dagi verilmesi.
Mesela ismaili yetersiz oldugu icin gonder digerleri anlasin formanin kiymetli oldugunu. Biz niye oguzhana calissin diyr yalvariyoruz ki? Adam maasini tikirinda aliyor antrenmanlarda egleniyor niye calissin? Bilmeli ki calismazsa sutlanir.

Gecen bale in bir fotografini gormustum 1 yilda adam ne kadar gelismis bildigin mutant olmus. Adam essek gibi calisiyor cunku calismazsa sutlanacagini biliyor. Bizimkiler de bunu bilmeli iste. Rahatlamamalilar
gayet profesyonel ve çalışkan oyunculara sahibiz, zaten bu zor sezonda ligde ve Avrupa'da gelinen yol çok çok başarılıdır. Kimseye gözdağı vermeye gerek yok.

Çevrimdışı Kemal

Selam. Bende DH'dan kaçanlardanım

Sende  :hosgeldin

Tüm forum maça gitmek lazım  :busted_cop:

Çevrimdışı Kitap

Sende  :hosgeldin

Tüm forum maça gitmek lazım  :busted_cop:

birde lawa'nın bonservisini aldık mı tamamdır

Çevrimdışı safa burak

gayet profesyonel ve çalışkan oyunculara sahibiz, zaten bu zor sezonda ligde ve Avrupa'da gelinen yol çok çok başarılıdır. Kimseye gözdağı vermeye gerek yok.
maalesef bu konuda size hiç katılmıyorum. Takımımızdaki yabancı oyuncuların hepsi gayet profesyonel ve işini layıkıyla yapıyor olabilir fakat yerli oyunculardan bir kısmı hiç de öyle değil. misal oğuzhan, misal ismail. özellikle bu ikisi gün geçtikçe değer kaybediyorlar. antrenmanlar dışında özel çalışmadıkları-hatta antrenmanlarda da yeterince çalışmadıkları- bariz belli

Çevrimdışı talha

maalesef bu konuda size hiç katılmıyorum. Takımımızdaki yabancı oyuncuların hepsi gayet profesyonel ve işini layıkıyla yapıyor olabilir fakat yerli oyunculardan bir kısmı hiç de öyle değil. misal oğuzhan, misal ismail. özellikle bu ikisi gün geçtikçe değer kaybediyorlar. antrenmanlar dışında özel çalışmadıkları-hatta antrenmanlarda da yeterince çalışmadıkları- bariz belli

valaa ismail konusunda haklı olabilirsin ama bence oğuzhanın yapısı budur bundan ileriye gidemez bu öocuk böyle kabul edilmeli. oscar gibi yani
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Umit Karaal ‏@umitkaraal3  4 dk.4 dakika önce
Ptt 1.lig ekibi Elazığspor'la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştık.. Allah utandırmasın #Besiktas #Elazığspor

Hadi hayırlısı, çalışkan bir çocuk ve ışık var...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk