Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962355 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türker

Merhaba arkadaşlar bende forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olmaya karar verdim inşallah sezon sonu şampiyonluğu burada beraber kutlarız :)

:hosgeldin

Çevrimdışı Yunus Aktaş

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 11:38:59 Yunus Aktaş ]

Çevrimdışı Deniz

Yeni gelen arkadaslarin hepsine  :hosgeldin..
Renklilerin gece gunduz trolledigi,adminlerin rengarenk oldugu yerde fazla bile dayandiniz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Hakemlerin doğramadığı bir maç olacak mı çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 12:11:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sangre

Merhaba arkadaşlar, 2007-2008 döneminden beri DonanımHaber Beşiktaş bölümüne en çok mesaj atan 10 üyeden biriydim. Ama bu kadar rezalet ortam olduğunu hiç görmemiştim. Ben de orayı bıraktım ve bundan sonra burada aktif olacağım. Ortamı beğendim çok samimi bir yer olmuş. Herkese iyi forumlar  :)
Remzin kartallar gibi manileri yen aş, layıktır bu vasıflar sana ey şanlı Beşiktaş!

Çevrimdışı safa burak

bildiğin kavimler göçü olmuş :icool:

yalnız bu forum bayağı aktif tüm mesajları okumak neredeyse imkansız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 12:22:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Merhaba arkadaşlar, 2007-2008 döneminden beri DonanımHaber Beşiktaş bölümüne en çok mesaj atan 10 üyeden biriydim. Ama bu kadar rezalet ortam olduğunu hiç görmemiştim. Ben de orayı bıraktım ve bundan sonra burada aktif olacağım. Ortamı beğendim çok samimi bir yer olmuş. Herkese iyi forumlar  :)

Sen de hoşgeldin :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 12:22:59
  • Beşiktaş / Bodrum
bildiğin kavimler göçü olmuş :icool:

yalnız bu forum bayağı aktif tüm mesajları okumak neredeyse imkansız.

Kullanıcı kazanmak için çaba sarfetmiyoruz reklam yapmıyoruz  sadece gönüllü gelenler olduğu için sahiplenip sürekli yazıyorlar sağolsunlar :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

Gelmesi gereken Sağ bek, Sol bek ve Kaleci gelmiyor :)

Çevrimdışı Attila

Hollandaca bildiğinizden emin misiniz hocam flemenkçe denir ona?
Hayir bildigime emin degilim, cunku ogrenebilmek icin yillarca seni bekledim. Arkadasim senin gibi her forumda bir kac tane oldugu icin bu yorumlara alistim desem yeridir. :halay: Cunku ne zaman "Hollandaca" yazsam, gelip mutlaka bilmislik yapip, egonuzu tatmin etmeye calisiyorsunuz.  :busted_cop: Yazmadan once biraz arastirsaydin Hollandaca diye bir dil oldugunu gorur, karsindaki insana da "bildiginize emin misiniz" diyerek saygisizlik yapmamis olurdun. Ornegin Vikipedia'da Hollandaca icin Flemenkce'nin bir lehcesi deniliyor ama aslinda o da yanlis, cunku Flemenkce (Vlaams), Hollandaca'nin (Nederlands) Belcika'da konusulan bir lehcesidir. Dilin gercek adi Hollandaca'dir (Nederlands).

Ben Belcika'da yasiyorum, benim yasadigim yerde (Antwerpen) Hollandaca'nin Flemenkce lehcesi (aslinda sive desek daha dogru olabilir) konusuluyor, ancak konustugumuz dile Flemenkce (Vlaams) demek de yasak gibi bir sey, cunku dedigimiz vakit, dilimizin adi Hollandaca'dir (Nederlands) yanitini aliyoruz. Adamlar da hakli cunku Flemenkce (Vlaams) diye bir dil yok. Yazim tamamen Hollandaca (Nederlands) ile ayni, ancak diyalekt farkli. Dil ogrendigim okulun adi "Huis van het Nederlands" yani Hollandaca'nin evi ya da Hollandaca Dil Evi'dir. Ogrenirken kullandigim sozlukler ve dil bilgisi kitaplarindan bazilari da Turkce ve M. Kiris'in kitaplariydi.

http://www.zoekeenboek.nl/boek/mehmet-kiris/hollandaca-kurs-kitabi-cursus-nederlands-voor-turkstaligen-druk-heruitgave/i/9200000016321212/
https://www.kitap.nl/buyuk-turkce-hollandaca-sozluk.htm

Yeni seyler ogrenmek, bilmislik yapip, kilcik atmaktan daha guzel ve eglencelidir. Sana bir Hollandaca dil bilgisi kitap linki veriyorum. Biraz ufkun acilsin :ok:

Pratik Hollandaca Gramer:
http://www.dutchgrammar.org/uploads/files/Dutchgrammar%20in%20Turkish%20versie%201.1.pdf
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 13:01:56 Önder Özen ]
Senol Gunes

Merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir bu forumu takip ediyordum üye olmaya karar verdim.Herkese iyi forumlar
.

Çevrimdışı Attila

@Tolgaozkhrmn, @Çağrı, @Samo1903, @Neo Nesil, @Necmi,

Hosbulduk arkadaslar. Methinizi Forum Donanim Haber'de duyunca gelip bir bakayim dedim. Fazla yazan biri degilim, forumlari daha cok haber portali olarak kullaniyorum. Artik yazabildigim ve sizi engin bilgilerimle aydinlatabildigim kadar idare edin. :biggrinking: Bu arada forum bayagi bir hareketliymis, ben acikcasi bu kadar fazla uye oldugunu bilmiyordum. Saygilar.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 12:46:27 Önder Özen ]
Senol Gunes

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin burası zaten DH den ilk parti göçle kuruldu sizde doğru yolu buldunuz burda kurallarımız farklı :D DH gibi düşünmeyin burda ceza sistemi yok Beşiktaşlıları cezalandırmayı kendimize yakıştıramıyoruz burda trollemeye izin yok direk ilk mesajda forumdan atılır hit kaygımız yok istediğimiz Beşiktaşlıların samimi ortam içinde birbirleriyle sohbet etmesi ve kendi içimizdeki farklı görüşleride dinleyebilmemiz ve saygı duymamız her şey saygı çerçevesinde yürüsün

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir bu forumu takip ediyordum üye olmaya karar verdim.Herkese iyi forumlar
.

Çevrimiçi Necmi

@Tolgaozkhrmn, @Çağrı, @Samo1903, @Neo Nesil, @Necmi,

Hosbulduk arkadaslar. Methinizi Forum Donanim Haber'de duyunca gelip bir bakayim dedim. Fazla yazan biri degilim, forumlari daha cok haber portali olarak kullaniyorum. Artik yazabildigim ve sizi engin bilgilerimle aydinlatabildigim kadar idare edin. :biggrinking: Bu arada forum bayagi bir hareketliymis, ben acikcasi bu kadar fazla uye oldugunu bilmiyordum. Saygilar.
burası şu an türkiyenin en büyük taraftar forumu :D taraftar forumları sıralamasında ilk sıra bizde diğer meseleye gelince hollandaca :) o konu arkadaşla görüşüldü halledildi uzatmaya gerek yok ufak bir şakalaşma olarak kabul edelim kapatalım konuyu istersen @Önder Özen

Çevrimdışı dlcs

Transfer başlığında devam edilse olmaz mıydı?  :loveya:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 12:59:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer başlığında devam edilse olmaz mıydı?  :loveya:

Onu da açtık yeni sezonunkini ama sadece transferler olacak orada burada her şeyi gonuşun takımla ilgili   :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar bende forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum üye olmaya karar verdim inşallah sezon sonu şampiyonluğu burada beraber kutlarız :)

Çevrimdışı dlcs

Onu da açtık yeni sezonunkini ama sadece transferler olacak orada burada her şeyi gonuşun takımla ilgili   :biggrinking:

Burada oranın havası yoğ   :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

DH futbol bölümü kadar saçma yönetil(emey)en bir yer daha görmedim şu yaşıma kadar. Bir daha bakarsam namerdim.

Selam beyler.

Herkese iyi günler bende yeni kayıt oldum arkadaşlar İnşallah sene sonunda takımımız şampiyon olur tekrardan merhaba :)

Çevrimdışı Fatih

Yeni gelen arkadaslarim, hepiniz hosgeldiniz... Devamliliginizi ve mesajlarinizi bekliyoruz...   :ok:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı dlcs

Herkese iyi günler bende yeni kayıt oldum arkadaşlar İnşallah sene sonunda takımımız şampiyon olur tekrardan merhaba :)

Hoşgeldin kardeşim seni bekliyorduk  :biggrinking: