Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965102 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Arkadaşlar kesin bilgiyi yazıyorum.

Veli'ye 1 milyon euro garanti teklif ettik. 1.4 istiyor.

1 milyon ideal, zaten dört yüz bin maç başılarla alıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar kesin bilgiyi yazıyorum.

Veli'ye 1 milyon euro garanti teklif ettik. 1.4 istiyor.

kendisi bilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Bildigim kadariyla seyahat ucretlerini federasyon karsiliyor...

gecengun konusmustu YD galiba onu diğer kategorilerde yapıoylardı diye aklımda kalmıs yani bankasya ve diğer kumelerde

ha superligdede yapıyor olabilirler mantıklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Veli bu sezon futbolunu geliştirdi.başarılı da oynuyor ama takımda bir çizgi var.1.4 lük bişe yapmıyor.Maç başlarıyla 2 milyona gelir nerdeyse ki çok abartı.1.1-1.2 gibi anlaşılırsa yerinde olur fazlası olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

2009-2010 sezonundan bu yana üst üste 7 maç kazanamamıştık bunu başarmış olduk.

2009-2010 sezonunda üst üste 8 maç kazanmıştık.(Ankaraspor maçı hükmen)

Bu sezon şimdiye kadar 7 de 7 yaptık.Gs maçını kazanırsak 2009-2010 sezonundaki galibiyet serisini yakalamış olacağız hatta Ankaraspor maçını dahil etmezsek son yıllardaki en iyi seriyi yakalamış olacağız.

Ama kazanamayacağız diye düşünüyorum derbiyi.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 17:14:56 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Veli oldu başımıza iniesta..

ne hali varsa görsün ya..

1 milyon euro yeterde artar bile ona..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Normalde ben de böyle derim fakat her ne kadar yabancı kuralında değişiklik olacaksa da ileride nasılsa eski sisteme geri dönülecek bu yüzden de yerli oyunculara ihtiyacımız var yani bir yerde maalesef elimiz mahkum Veli ile anlaşmaya.Veli'de biraz akıllı olacak bizim sayemizde bugün bu seviyeye geldi.Zaten Türkiye'de bizden biraz daha fazla para verebilecek tek takım Fb'dir onun dışında da kimse ona bizden daha fazla para veremez.Yurt dışında da bizden daha fazla verebilecek kulüp bulamaz aklı varsa dediğim gibi makul bir ücrette anlaşması lazım.

Çevrimdışı Deniz

XELİ o  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Renton

oğuzhan 1.4 cenk imza parasıyla falan 1.7 töre 1.4 çevresi ortalama bu kadar alıyorken kaç yıldır 600.000 alıyo ona saysınlar 1.4 normal bence çocuğa
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Derbinin oranları belli olmuş;

Beşiktaş'ın galibiyeti: 2.00

Galatasaray'ın galibiyeti: 2.50

Beraberlik: 3.00

Çevrimdışı Türkay

oğuzhan 1.4 cenk imza parasıyla falan 1.7 töre 1.4 çevresi ortalama bu kadar alıyorken kaç yıldır 600.000 alıyo ona saysınlar 1.4 normal bence çocuğa

1.3 tam ideal Veli ye
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Şimdi imza imza diye kulübün menfaatlerine aykırı baskı yaratan taraftarlar yabancı sınırı kalkarsa piyasanın ne olacağından haberdar mı?

Çevrimdışı Tolga

Şu derbi maçı Cumartesi günü saat 15.00 ya da 16.00'da oynanacak olsaydı şu zamana kadar çok daha fazla bilet satılmış olurdu.Şimdi çıkmış TFF ligin 2. yarısındaki derbilerin gündüz oynanabileceğinden bahsediyor.Bizim 2. yarıda içeride derbimiz kalmadı ya değiştirirler tabi.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Şu derbi maçı Cumartesi günü saat 15.00 ya da 16.00'da oynanacak olsaydı şu zamana kadar çok daha fazla bilet satılmış olurdu.Şimdi çıkmış TFF ligin 2. yarısındaki derbilerin gündüz oynanabileceğinden bahsediyor.Bizim 2. yarıda içeride derbimiz kalmadı ya değiştirirler tabi.
gelmez kardeşim gündüzde olsa gecede olsa istanbuldaki beşiktaş taraftarı gelmez maça kuru bir inadın içindeler beşiktaşa zarar veriyorlar
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena bitmeden ben İstanbul taraftarının eski haline döneceğine inanmıyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

gelmez kardeşim gündüzde olsa gecede olsa istanbuldaki beşiktaş taraftarı gelmez maça kuru bir inadın içindeler beşiktaşa zarar veriyorlar
Bugüne kadar 7.000 bilet satılmışsa en azından bence 15.000-20.000 satılmış olurdu bugün itibarıyla biraz da Olimpiyat koşulları, ertesi günün iş günü olması ve bunun gibi birçok sebep bilet satışını olumsuz etkiliyor.Zaten taraftarımızın maçlara olan ilgisinin az olduğu ortada fakat doldurduğumuz zaman da doldurabiliyoruz.(Örnek olarak geçen sezon Gs,Tromsö,Ts bu sezon da Arsenal,Feyenoord gibi.)

Çevrimdışı Deniz

hafta sonu fener bomboş stada oynadı 3000 kişi yoktu şehrin merkezindeki stadda.sorun sadece bizde değil..

Çevrimdışı ALI RIZA

hafta sonu fener bomboş stada oynadı 3000 kişi yoktu şehrin merkezindeki stadda.sorun sadece bizde değil..
fener azize kismış bizler fikret beye ğs belirsiz diğer klüpler  :alala: passo klüpleri bu sene batırdı lig tv olmasa klüpler ölecek  :evillol: bol bol para veriyor bu sene

Çevrimdışı Hakan Bilgin

fener azize kismış bizler fikret beye ğs belirsiz diğer klüpler  :alala: passo klüpleri bu sene batırdı lig tv olmasa klüpler ölecek  :evillol: bol bol para veriyor bu sene
sorun passoda değil yaklaşık 100 bin passoya sahip beşiktaşlı var bunun 80 bini istanbul desek bu adamlar neden maça gelmiyor passo almada sıkıntı yok passo alanlar neden gelmiyor sorun bu aslında
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

sorun passoda değil yaklaşık 100 bin passoya sahip beşiktaşlı var bunun 80 bini istanbul desek bu adamlar neden maça gelmiyor passo almada sıkıntı yok passo alanlar neden gelmiyor sorun bu aslında
80 binin kaçı ğs kaçı fb kaçı BJK bilmek lazım fener çıkarttıgı kart passo sayılıyor mu ? oda varsa bizim 10 bin olması normal  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

80 binin kaçı ğs kaçı fb kaçı BJK bilmek lazım fener çıkarttıgı kart passo sayılıyor mu ? oda varsa bizim 10 bin olması normal  :evillol: :evillol:
ne demek kaçı gs kaçı fb  renkli taraftar neden bjk pasosu alsın anlamadım

Çevrimdışı ALI RIZA

ne demek kaçı gs kaçı fb  renkli taraftar neden bjk pasosu alsın anlamadım
100 bin bjk passolu var bunun 80 bini mi istanbulda ben toplam istanbulu 100 bin aldım ondan dedim  :iscrewy:

Çevrimdışı Kemal

Biz istanbulda semt takimiyiz alışkanlıklar var , Olimpiyatta extra önemli maçlar olmadıkça böyle seyirci gelmesi doğal, Anadolu da ise iş semt takimligindan çıkıyor Beşiktaş her stadı doldurur Anadoluda ;

Ankaraya gitti Konyaya gitti doldurdu, her sehride doldurur.

Çevrimdışı Tolga

Biz istanbulda semt takimiyiz alışkanlıklar var , Olimpiyatta extra önemli maçlar olmadıkça böyle seyirci gelmesi doğal, Anadolu da ise iş semt takimligindan çıkıyor Beşiktaş her stadı doldurur Anadoluda ;

Ankaraya gitti Konyaya gitti doldurdu, her sehride doldurur.

Katılıyorum böyle etken de var tabi.