Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967613 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Yalçın'ın Başakşehir'de iyi gözükmesinin asıl sebebi oynadıkları oyun sistemidir.Arkada kalabalık bekleyen iyi savunma yapmaya çalışan bir takım.Bizde öyle oynasak Yalçın yıldız olur ama biz öyle oynamıyoruz.Geniş alanda Yalçın kimle 1 e 1 kalsa atılırdı çünkü tek hamleli bir oyuncu.Düşünün Ferrari geldiğinde M.Denizli savunma ağırlıklı bir futbol oynatıyordu ve o sistemde takımın yıldızıydı sonra ne oldu Schuster geldi tam tersi açık bir futbol oynatmak istedi ve Ferrari'nin tüm defosu ortata çıktı.Bu iş birazda takımın oyunuyla alakalı.Ben Yalçın'ın gelmemesine sevindim.Bundan sonra bu takıma alınacak yerli oyuncunun mutlaka bölgesinde fark yaratması şart yoksa almaya hiç gerek yok.

Heh bunu bekliyordum işte bu çok önemli tespit. Ben Atınç'ın en büyük defosu olarak bunu görüyorum. Koy anadolu takımına çok rahat oynar.

Yalçın şuanda Atınç'dan daha çabuk dar alanda 32 yaşında olmasına rağmen. Bu yüzden çok şey birbirine karışacak Atınç oynadıkça göreceğiz. Beni yanıltırsa süper bir stoper kazanırız.

Aksi taktirde ya 4. stoper olur ya Eskişehir2in 1.stoperi olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Merak ettim bir Fm'nin değerlendirmesine bakacağım fiziksel olarak Yalçın ve ATınç'ı nasıl görmüşler atarım profilleri buraya :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Merak ettim bir Fm'nin değerlendirmesine bakacağım fiziksel olarak Yalçın ve ATınç'ı nasıl görmüşler atarım profilleri buraya :)
Yalcindinho daha yuksektir muhtemelen  fmde :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Yalçın Ayhan

Atınç Nukan

Uzun alan deparlarında çok yakınlar. %10 Yalçın daha iyi.

Markaj(Bilic'in sisteminde savunma oyuncusunun sahip olması gereken en önemli özellik) ve kafa da Yalçın baya önde.

Bunlar ölçü değil tabi ki Ama benim gözümde de böyle.

Kısa alanda çabuklukta Yalçın %30 daha üstün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Gelecek seneki fmde kiyaslayinca atinc butun ozelliklerlde %40 daha fazla olacak göreceksiniz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Gelecek seneki fmde kiyaslayinca atinc butun ozelliklerlde %40 daha fazla olacak göreceksiniz :)

yüzde 40 tüm potansiyeline verilen şuanda :)

Her oyuncuyu doğru tahmin edemiyorlar zaten Semih'i hiç göremediler mesela bekleyip görelim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada büyük insafsızlık var istedikleri kadar çok kazansınlar oyunculara çok yükleniliyor maç olarak.

Herhangi bir takımın yapacağı maç sayısı 50'i kesinlikle aşmamalı bence.

34 lig maçı , Yarı Finale kadar Çıkarsan 14 Uefa Maçı zaten 48 maç yapıyor.

Kupayı en azından 7 maça indirmeliler.

Türkiye'de kademeli liglerde oynayan 301 takım var. Eleminasyon sisttemiyle çeyrek finale kadar her turu tek maç yapmalılar ve zayıf olan takımın sahasında oynanmalı maç.

92 takıma inene dek amatörlere kendi aralarında eleminasyon oynatırlar. O 92 takımı 1.lig ve süper ligdeki 36 takımla birleştirip 128 takım haline getirirler.

128'den itibaren 1. tur diye başlar 7. Tur final olur. Seribaşı koymazsın her takımın da şansı olur. Kimseye eziyet olmaz bu kupa herkes heyecanla izler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Adanademirspor-Beşiktaş Maçı biletleri satışa sunuldu.Demirspor yönetimi tüm güney kale arkasını Beşiktaş Taraftarına açtı.Gelmek isteyenler biletler tükenmeden alsınlar.

Çevrimdışı Çağrı

Bu Toraman'ın sözleşmesi 1 yıl neden uzatıldı zaten anlamadım ama umarım bu takıma dönmez geri. Çok istiyorsa jübile yapsınlar.

Yıllardır yediğimiz golün de , takım içi çete oluşturmasının da haddi hesabı yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Bu Toraman'ın sözleşmesi 1 yıl neden uzatıldı zaten anlamadım ama umarım bu takıma dönmez geri. Çok istiyorsa jübile yapsınlar.

Yıllardır yediğimiz golün de , takım içi çete oluşturmasının da haddi hesabı yok.

Deli İbo'nun ekmeğine kan doğrayan da bu Toraman'dır. Bence fazla ses yapmasın diye yalandan bir yıl uzattılar. Şimdi almasınlar kulübün kapısından.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Karşıyaka'nın temelini çarşı oluşturuyor bildiğiniz gibi :D Ergin'i çok güzel ağırlamışlar dün polislerle çıkmış  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Karşıyaka'nın temelini çarşı oluşturuyor bildiğiniz gibi :D Ergin'i çok güzel ağırlamışlar dün polislerle çıkmış  :kop:
Açılış maçı Karşıyaka ile oynasak mı süper olur  :super: :super:

Çevrimdışı Deniz

İsmail koybasi mac basi 30.000 tl aliyormus diyorlar bu dogru mu ya tam rezillik..

Çevrimdışı Çağrı

İsmail koybasi mac basi 30.000 tl aliyormus diyorlar bu dogru mu ya tam rezillik..

E çok normal @Deniz 10,000 euroya denk geliyor en düşük maçbaşı bu zaten üç büyüklerde  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şirketimiz futbolcusu  İsmail Köybaşı'nın, 31.05.2013 sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesi; aşağıdaki şartlarla 3 yıl daha uzatılmıştır:

2013-14 sezonu 1,800,000 TL garanti ve 30.000 TL'sı maçbaşı
2014-15 sezonu 1,900,000 TL garanti ve 30.000 TL'sı maçbaşı
2015-16 sezonu 2,000,000 TL garanti ve 30.000 TL'sı maçbaşı ücret ödenecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sarı-kırmızılı ekipte üçer sarı kartları bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 16. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şirketimiz futbolcusu  İsmail Köybaşı'nın, 31.05.2013 sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesi; aşağıdaki şartlarla 3 yıl daha uzatılmıştır:

2013-14 sezonu 1,800,000 TL garanti ve 30.000 TL'sı maçbaşı
2014-15 sezonu 1,900,000 TL garanti ve 30.000 TL'sı maçbaşı
2015-16 sezonu 2,000,000 TL garanti ve 30.000 TL'sı maçbaşı ücret ödenecektir.
Yerli oyuncular 10 bin tl aliyordu yanilmiyorsam onlara da bir bakabilir misin sana zahmet pcde degilim :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sarı-kırmızılı ekipte üçer sarı kartları bulunan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 16. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

peki ya bizde @Çağrı kimler sınırda

Çevrimdışı cisse557

Seviyorum Fikret Orman'ı yaw. Adam çoraba reklam bulmuş.

Çevrimdışı Çağrı

Seviyorum Fikret Orman'ı yaw. Adam çoraba reklam bulmuş.

Nerede haber göremedim  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yerli oyuncular 10 bin tl aliyordu yanilmiyorsam onlara da bir bakabilir misin sana zahmet pcde degilim :)

10'AR alıyorlar ama euro :)

Töre olcay tolga hepsi 10.000 euro :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Nerede haber göremedim  :)
Biraz önce Ntvspor da canlı konuştu. Kulüpler Birliği toplantısında çoraba reklam almayı sunduk kabul edildi dedi  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sanırım Ba sınırda en önemli olarak @ALI RIZA
Oynamasın zaten parmağı da şişik  :kop:

Çevrimdışı Türkay

Yakında penaltı noktasına bile sponsor bulucaz az kaldı  :kop: İyi ama para gelsin kulübe  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler