Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965977 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Umarım dediğin gibi olur da nedense ben bu konularda büyük konuşmak istemiyorum.Lucescu varken de zamanında bizi kimse deviremez diyordum ama maalesef uzun süreli kalamadı ve gitti.Sezona başlarken kesin şampiyon oluruz demeyi gerçekten çok özledim o yüzden bu sezon çok önemli.Şampiyon olursak gelecek sezon herkes yeni statla birlikte çok daha fazla şampiyonluk kelimesini kullanacak ve camiaya çok daha fazla özgüven gelecektir.Maalesef Y.D döneminden beri kimse de böyle bir özgüven kalmadı.

Fikret Orman'ın bu konuda söylediği çok önemli bir şey var.

O dönem yapılanları biliyorum aynı şeylerle Beşiktaş'ı bertaraf edemeyecekler diyor. Gerçekten de tam içindeydi o zaman.

Bir de o kadro genç değildi bu kadro çok  genç asıl güvendiğim bu benim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şuan takımın önümüzdeki 7 yıl kemiği olacak Töre , Frei , Franco , Oğuzhan , Cenk 23 yaş ve altında.

Veli 26 , Linnes 23 , Motta 25. Bu şu demek hiç oyuncu değişmezse ;

Sadece yaşı geldiği için Sosa , Ba , Tolga değişecek önümüzdeki 8 yılda. 8 yıl aynı kadroyu sürekli gelişerek kullacanağız.

Bunlar hayal ya da parodi değil gerçekten kimse farkında değil bu takım 2022'ye kadar çok büyük bir ritimle gidebilir.

3 yıl sonra Ba gider Bony gelir ( 3 yıldır socutlarımızın yakın takibinde ) Sosa gider ( Kararkterli biri gelsin yeter ) Tolga bırakır ( Kaleci bulmak kolay para olunca )

Her şey ritimli önümüz çok açık.

Bir yandan şampiyon olacağız bir yandan bu borçlar inecek. Başkan 2 sene sonra koltuğuna yaslanıp Fulya ve Ümraniye üzerinde yeni projelerle uğraşır sadece.
swensea deki wilfred bony mi?? swensea ye gitmeden öncede bir ilgimiz vardı yanılmıyorsam ama biraz zor alırız gibi bonservis sıkıntı olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman'ın bu konuda söylediği çok önemli bir şey var.

O dönem yapılanları biliyorum aynı şeylerle Beşiktaş'ı bertaraf edemeyecekler diyor. Gerçekten de tam içindeydi o zaman.

Bir de o kadro genç değildi bu kadro çok  genç asıl güvendiğim bu benim.
Aslında söylemek istediğim şey özgüvenimiz son 10 yılda çok azaldı.Camiada kimse net olarak şampiyon oluruz diyemiyor.Bu sezon şampiyon olursak bu özgüveni tekrardan yakalama şansını elde ederiz o yüzden bu sezonu çok önemsiyorum.Şampiyon olursak gelecek sezon başı herkes 3. yıldızı takacağımızı çok daha inanarak söyleyecektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

swensea deki wilfred bony mi?? swensea ye gitmeden öncede bir ilgimiz vardı yanılmıyorsam ama biraz zor alırız gibi bonservis sıkıntı olur

Şuan alamayız zaten anca 3 sene sonra Ba giderken 29 yaşına gelir o zaman cuk oturur
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şuan alamayız zaten anca 3 sene sonra Ba giderken 29 yaşına gelir o zaman cuk oturur
Bony'i ileride daha büyük bir kulübe kaptırmazsak alabiliriz çünkü çok daha büyük takımlarda oynayabilecek potansiyele sahip bir oyuncu :)

Çevrimdışı eski inönü

Bence en büyük transferimiz aynı kadro saplantısından kurtulan Slaven Bilic olur.Rotasyonu öğrenmek zorunda artık.
inatçı olduguna ben de katılıyorum ama kadronun çok dar oldugunun da farkına varmamız lazım. Gecen gun paylaştım burada. 24 kişilik kadromuz var. 3. kaleci, 4. kaleci, Ugur Boral, Ümit Karaal de bu kadroya dahil. 3 kulvarda giden bir takımın kadrosu bu kadar eksik olmamalı. Sırf 3 tane mevkinin yedegi yok bildigin. Bir defa biz bile deftere kadro yazdıgımızda her mevkiye 1 yedek yazarız. Serdar Kurtuluş-yedegi yok. Atiba-yedegi yok. Tore-yedegi yok. Bizim 3 tane direkt 11'e 2 tane de 18'e yani toplamda 5 transfere ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Deniz

inatçı olduguna ben de katılıyorum ama kadronun çok dar oldugunun da farkına varmamız lazım. Gecen gun paylaştım burada. 24 kişilik kadromuz var. 3. kaleci, 4. kaleci, Ugur Boral, Ümit Karaal de bu kadroya dahil. 3 kulvarda giden bir takımın kadrosu bu kadar eksik olmamalı. Sırf 3 tane mevkinin yedegi yok bildigin. Bir defa biz bile deftere kadro yazdıgımızda her mevkiye 1 yedek yazarız. Serdar Kurtuluş-yedegi yok. Atiba-yedegi yok. Tore-yedegi yok. Bizim 3 tane direkt 11'e 2 tane de 18'e yani toplamda 5 transfere ihtiyacımız var.
Haklısın ancak zaten ana kadrodan bahsetmiyorum ben.kupada a2 takımından 6-7 oyuncu alsa da biz de görsek onları.Belki belli mi olur kupadaki dolu maçlardan 1-2 tane oyuncu çıkartabiliriz.denemekten ne kaybederiz.rizeye de yenildik ads ye de .çok çok yine bunlara yenilirdik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu sene şampiyon olursak seneye stat ile birlikte ve daha oturmuş -sağ bek ortasaha - stoper (SOS) bir kadro ile düşünemiyorum takımı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Türkiye kupasından elenmemiz çok önemli. Fener de zaten genelde gençlerle çıkıyor onun da ne olacağı belli değil. Galatasaray takılsın orda
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

Haklısın ancak zaten ana kadrodan bahsetmiyorum ben.kupada a2 takımından 6-7 oyuncu alsa da biz de görsek onları.Belki belli mi olur kupadaki dolu maçlardan 1-2 tane oyuncu çıkartabiliriz.denemekten ne kaybederiz.rizeye de yenildik ads ye de .çok çok yine bunlara yenilirdik..
buna katılıyorum. Kafanda direk silersin kupayı grupta 6 maç var her halukarda. Kadroda yer bulamayanları ve a2 den gencleri oynatırsın. Bu da bir tercih. Bilic kadroda surekli yer bulamayanları oynatıyor aslında. Cenk, Atınc, İsmail, Oguzhan, Kerim, Uğur, Furkan gibi. Bunlar surekli yer bulamıyor 11de, Ama işte o kadar zaten. kadro bitiyor sonrası Tolgadan geri başlıyor :) Ama dedgin gibi A2 yi düşünmedi hiç.

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum.Kupada oynadığımız 3 maça da  a2 den oyuncularla çıksaydık yine alacağımız puan 3 olurdu.As oyuncuları oynattıkta ne oldu.Madem as oyuncularla çıktık bari 3 maçta 9 puan yapsaydık en azından Bilic ve oyuncular kupayı ciddiye alıyor derdik.Böylesi daha kötü oldu şimdi herkesin algısı şu olacak Bjk as kadro ile çıktı ama son 2 maçını kaybetti.Fb gibi genç oyuncularla çıksaydık maçlara kimse niye yenildiğimizi sorgulamazdı.

Çevrimdışı Deniz

Katılıyorum.Kupada oynadığımız 3 maça da  a2 den oyuncularla çıksaydık yine alacağımız puan 3 olurdu.As oyuncuları oynattıkta ne oldu.Madem as oyuncularla çıktık bari 3 maçta 9 puan yapsaydık en azından Bilic ve oyuncular kupayı ciddiye alıyor derdik.Böylesi daha kötü oldu şimdi herkesin algısı şu olacak Bjk as kadro ile çıktı ama son 2 maçını kaybetti.Fb gibi genç oyuncularla çıksaydık maçlara kimse niye yenildiğimizi sorgulamazdı.
Aynen öyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Oyuncular küçümsüyor... ilk dk pozisyonları atsalar illa çalım artist gol derdine girersen yenilirsin...!

Çevrimdışı Kemal

Devre arası yatırımlarla muhasebe yapalım ;

Kaderabek - 5m euro
Balanta - 6 m euro
İnler - 5m euro
Babacar - 6m euro
------------------------+
22m euro  - bakiye 

Şampiyonluk = 5m euro
Şampiyonlar Ligi direk katılım = 9m euro

22 - 14 m euro =  8m euro - bakiye veririz

bu 8 m euroyuda Şampiyonlar liginde kazanıp üzerine koyabiliriz. Yazın yapacağımız transfer bütçesi bile 0 lanmış oluyor.

-------------------------

Genel şablon bunu alırsak , şu takım Şampiyonluğa giderken yatırım yaparsan yüzün güler yapmazsan uzun solukta çökersin.

Çevrimdışı Tolga

Kaderabek - 5m euro
Balanta - 6 m euro
İnler - 5m euro
Babacar - 6m euro
22m euro  - bakiye 

Şampiyonluk = 5m euro

bu 8 m euroyuda Şampiyonlar liginde kazanıp üzerine koyabiliriz. Yazın yapacağımız transfer bütçesi bile 0 lanmış oluyor.

Genel şablon bunu alırsak , şu takım Şampiyonluğa giderken yatırım yaparsan yüzün güler yapmazsan uzun solukta çökersin.

Balanta ve Babacar'ı o kadar uygun fiyata alamayız bence  :)

Çevrimdışı Kemal

Balanta ve Babacar'ı o kadar uygun fiyata alamayız bence  :)

onlarda transfer başarısı olur :)  ortalamayı 22 alırsak , biri iner biri çıkar değişkenlik gösterir. Sosa yı - BA YI Kim alabilirdibu fiyatlara

Çevrimdışı ilhan mansız

Kaderabek - 5m euro
Balanta - 6 m euro
İnler - 5m euro
Babacar - 6m euro
22m euro  - bakiye 

Şampiyonluk = 5m euro

keşke bu kadar kolay olsa, peki ya şampiyon olamazsak? O zaman nasıl bir hesap yapalım? Sence Beşiktaş'ın şu anda transfere bu kadar para ayırma ihtimali var mı?

Çevrimdışı Kemal

keşke bu kadar kolay olsa, peki ya şampiyon olamazsak? O zaman nasıl bir hesap yapalım? Sence Beşiktaş'ın şu anda transfere bu kadar para ayırma ihtimali var mı?

Ne yapılması gerek peki sen söyle hedefleri ve transfer politikasını ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Ne yapılması gerek peki sen söyle hedefleri ve transfer politikasını ?
kemal, ben soru sordum soruyla cevap vermişsin. Allahaşkına 22 milyon Euro nereden baksan 60 milyon tl eder. Beşiktaş'ın yıllık geliri zaten  geçen yıl 143 milyon. Beşiktaş bu parayı nereden bulup verecek? Diyelim ki verdi şampiyonluk garanti mi oluyor. Bu doğru bir bakış açısı değil bence. Tabi ki takviye yapılmalı ancak koşulların elverdiği kadarıyla. Sezon sonu şampiyon olursak o zaman senin bahsettiğin gelirleri kullanırız. Bence kasaptaki ete soğan doğramayalım  :) ayrıca geçse örneği ortada 3 yıldır şampiyonlar ligine gittiler de ne oldu? Ne kazandılar? 1,250 milyar borçları var. Doğru harcama yapmazsak batarız.,aylık 3 bin lira gelirle ferrari alınır mı alınır, ama sonra? Kaldıki bizim yöneticilerin ferrari fiyatına Şahin aldıklarını düşünürsek daha da zor

Çevrimdışı eski inönü

devre arasında sadece 1 bonservis alacak kadar para olursa ben Gokhan İnler'in veya onun muadili bir orta sahanın tercih edilmesini isterim öncelik olarak. Çünkü eksik mevkiler arasında şampiyonluga en çok etki edecek pozisyonun orta saha oldugunu dusunuyorum. Son şampiyonlugumuzda Yusuf-Ernst transferleri devre arasında olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Defansta mevcut 4 stoper sezon sonuna kadar işi gorur. Sag beke de satış opsiyonlu kiralık biri düşünülebilir mesela. Bu şekilde yapılacak 2 takviye işi gorur gibi geliyor bana. Ayrıca 2. devre Avrupa Liginde ve kupada gruplar geçilmiş olacagı için bu devre kadar maç oynanmayacaktır. Onu da hesaba katmak lazım.

Çevrimdışı Deniz

@Kemal abi o dediğin transferleri yapamayız.UEFA inceleme yapıyor finansal fair playden direk cezayı yeriz.Yani risk almak diye birşey yok artık uefa ciddi anlamda inceliyor şöyle ki adamlara stad yapıyoruz şöyle gelirimiz olacak,stada şöyle masrafımız oluyor dedik adamlar inanmadı geldi stadı gözleriyle incelediler.

yani en küçük hatada bizi kapının önüne koyarlar.Daha önce bu işten canımız yandı,3 gün önce de bursayı uefadan men ettiler.sırada gs var.
Bizim açığımızı arıyorlar..

Çevrimdışı ozan062

ben iki kupa macındada yani hocanın kızı dogdugu gunden hemen sonraki mac ve bugunku macta hocanın maca olan odagı ligdekilerle ve diğer mactakilerlerle benzesmiyor
burdan su anlasılıyor tam motive edemiyor peki ben sunu sorayım takımın motive edilmeyemi ihtiyacı var adana demirspor karsısında??
yoksa eksiklerimiz var forvetsiziz hocanın bircok ozelliği hosuma gidiyor artık oyle eski gariplikleri yok ama herkes hocanın agzına bakıyorsa  yandık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

@Kemal abi o dediğin transferleri yapamayız.UEFA inceleme yapıyor finansal fair playden direk cezayı yeriz.Yani risk almak diye birşey yok artık uefa ciddi anlamda inceliyor şöyle ki adamlara stad yapıyoruz şöyle gelirimiz olacak,stada şöyle masrafımız oluyor dedik adamlar inanmadı geldi stadı gözleriyle incelediler.

yani en küçük hatada bizi kapının önüne koyarlar.Daha önce bu işten canımız yandı,3 gün önce de bursayı uefadan men ettiler.sırada gs var.
Bizim açığımızı arıyorlar..
öyle bir para yok ki zaten, olsa tamam da adamlar bir yandan da stadı bitirmeye çalışıyor. Bütçe elverdiği kadar yapacaklar. Inşallah alınanlar takıma uyumlu olur

Çevrimdışı ozan062

artı buralardan gelen paraların hepsinin gidiceği yerler var oyuncuların bonusları var  yıl sonu odenen bircok detay var onun için sampiyonluktan ordan burdan gelenlerin bircogunun gidiceği yer var maalesef keske basit olsaydı:(( birde hocamızın dediği gibi ya sampiyon olamazsak?:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

devre arasında sadece 1 bonservis alacak kadar para olursa ben Gokhan İnler'in veya onun muadili bir orta sahanın tercih edilmesini isterim öncelik olarak. Çünkü eksik mevkiler arasında şampiyonluga en çok etki edecek pozisyonun orta saha oldugunu dusunuyorum. Son şampiyonlugumuzda Yusuf-Ernst transferleri devre arasında olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Defansta mevcut 4 stoper sezon sonuna kadar işi gorur. Sag beke de satış opsiyonlu kiralık biri düşünülebilir mesela. Bu şekilde yapılacak 2 takviye işi gorur gibi geliyor bana. Ayrıca 2. devre Avrupa Liginde ve kupada gruplar geçilmiş olacagı için bu devre kadar maç oynanmayacaktır. Onu da hesaba katmak lazım.
+1903 bende ilk önce Orta saha tercih ederdim. Bilic ne düşünür bilemem ama orta saha benim gözümde ilk tercih