Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966423 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Fenerbahçe, Trabzonspor, Balıkesirspor ve Bursaspor pfdkya sevk edilmiş biz yokuz neyse ki..gs maçı öncesi bir ceza falan vermelerinden korkuyordum

bu takım bu sene şike şike şampiyonu duymamışlar mı  :alala: :alala: :alala:

duyarlardı normalde şimdi yarın ki kupa maçını geçmemiz ve akabinde konya deplasmanını geçmemiz gerekiyor.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Necmi

Fenerbahçe, Trabzonspor, Balıkesirspor ve Bursaspor pfdkya sevk edilmiş biz yokuz neyse ki..gs maçı öncesi bir ceza falan vermelerinden korkuyordum
yok haftaya verirlerki gs maçına etkisi olsun ben olcay gökhan dembaba atiba dörtlüsünden korkuyorum fener maçında iki kanatımızı devre dışı bırakıp hücum gücümüzü bitirdiler

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş-A.Demirspor maçında sadece kağıt biletler geçerlidir ve maç günü 09.00 itibariyle gişelerden alınabilir

şimdi şu mesajı okuyan herkes yine başlayacaktır içinden olur mu böyle şey demeye değil mi?

giydirmek kadar kolay olmadığını anlatan bir durumdur şu twit. twite giremediğimden soruyorum resmi hesapta bunun nedeni yazıyor mu?  :alala: :alala:

yazmıyorsa ben yazayım da kimse kimseye giydirmesin. passolig sadece ptt 1. lig ve süper ligde geçerli. doğal olarak alt liglerin takımları bu sisteme dahil olmadıklarından girişlerde de passolig uyumlu turnikeler yok. yani mecburen kağıt bilet ile girmek zorundayız.  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı WarrChief

ama eleştirirken doğru temele oturman gerekiyor o 18 M € önceki yönetimden kalan menejer paraları hatta akıl alınmaz paralar ödenmiş dedi biz bu yolları kapattık dedi bunu bu yönetim ödüyor ama yönetim hatası olarak göstermeye çalışmak yanlış değilmi @WarrChief algıyı yönetimin üzerine yönlendiriyorsun ve Başkanın o konuşmasını bende hatırlıyorum senin anlattığından çok farklıydı tabiki fikirlerini yazacaksın ama bunu doğru temeller üzerinde yapman gerekir. Unutma bir tek sen değil herkes takip ediyor.

abi o ayrı senin dediğin gecmis borcları odemek ben ondan bahsetmiyorumki:))

benimki tam tersi ilk senede yapılan borclanma:)) 50kusur milyon tl harcama yapıldıgını zaten o donemki mali kongrede biliyoruz ki bunu birkaç kere basındada soyledi yani dediğim seylerin tamamen kaynakları var,, benim dediğim ilk basta hatayla baslayıp sonra dogruyu bulmaktır bundaki payın bircoguda cok az kisinin takdir etttiği  ama bana gore onunla birseyleri fark eden bir yönetim ve onder ozenin var oldugunu soylemek benim amacım

dediğim gibi hepsi dogruydu keske bulabilsem kongredeki resimleri gorsel olarakta canlı yayında ekrana yansıtmıslardı sonrasında kongreye hesap veren baskanımız bunu soyledi ben hata yaptım ben ve arkadaslarım bu konuda fazla tutumlu olmadık gibilerinden soyledi hatta:))

@Necmi
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 16:26:56 WarrChief ]

Arkadaşlar Beşiktaş kulübü başkanı, Beşiktaş adına herhangi bir işlem için fazladan para ödedi demek o kadar büyük bir laf ki, bunu BeşiktaşArena çatısı altında yaparsanız kendi yorumunuz değil bir kaynağa dayalı bilgi olması gerekir. Sadece yazmadan önce bunları düşünmenizi tavsiye ederim. Sorumluluk lütfen..

Çevrimdışı WarrChief

Arkadaşlar Beşiktaş kulübü başkanı, Beşiktaş adına herhangi bir işlem için fazladan para ödedi demek o kadar büyük bir laf ki, bunu BeşiktaşArena çatısı altında yaparsanız kendi yorumunuz değil bir kaynağa dayalı bilgi olması gerekir. Sadece yazmadan önce bunları düşünmenizi tavsiye ederim. Sorumluluk lütfen..

Fazladan para nasılda güzel baslık dimi senin gibi savunma halini almıs biri için on numara baslık
ilk karsılıklı yazısmadada seninle tartıstık simdi tekrardan oyle oluyor belliki senin acından ben kişisel bir meseleyim :ok: sen ona kitleneceğine yanındakileri ogren ondan sonra seninle  hakikatli bir tartısma yapalım, yazılarımda net seyleri soyliyemiyorum cnk 2011-2012 senesindeki konusmalar yani sadece akılda kalan baslıklar var o donemin sartlarınıda dusundugumuzde zaten hemen hakvericeksin nasıl etrafta atesli konusmalar geciyordu ne cabuk unutuldu bunlar?? onun için hiç uzatmadan seninle olan sohbetimiz bitmiştir hocam  :tabe: :by2:

Çevrimdışı Çağrı

O değil de Quaresma gitti Porto'yu da katletti iyi mi  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

ya şimdi ekşisözlükte takılıyorum, gerizekalı GS linin biri utanmadan hala bizim 8-0 lık l'pool maçını yazıyor. Ulan adamlar kendi evinde madrid'ten 6 tane yediler tarihlerinin en iyi kadrosu ile, bu yıl 4 maçta 16 gol yediler ki 8 tanesini atan bizim son anda elimizden kaçırdığımız, Wenger'in ikinci maçın son 10 dakikası totosundan ter aktığı Arsenal'di. Hala goy goy. Nasıl bir utanmazlık bu ya vallahi anlamıyorum. Ulan iyi ki uefa kupasını aldılar ya. 20 yıldır aynı terane. İnşallah denk düşer de biz alırız bu yıl kupayı (zor ama rakiplere bakınca imkansız değil, wolfsburg ve Valencia dışında bizim çok üzerimizde form tutan takım yok gibi duruyor an itibarı ile). Belki çenelerini kapatırlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

ya şimdi ekşisözlükte takılıyorum, gerizekalı GS linin biri utanmadan hala bizim 8-0 lık l'pool maçını yazıyor. Ulan adamlar kendi evinde madrid'ten 6 tane yediler tarihlerinin en iyi kadrosu ile, bu yıl 4 maçta 16 gol yediler ki 8 tanesini atan bizim son anda elimizden kaçırdığımız, Wenger'in ikinci maçın son 10 dakikası totosundan ter aktığı Arsenal'di. Hala goy goy. Nasıl bir utanmazlık bu ya vallahi anlamıyorum. Ulan iyi ki uefa kupasını aldılar ya. 20 yıldır aynı terane. İnşallah denk düşer de biz alırız bu yıl kupayı (zor ama rakiplere bakınca imkansız değil, wolfsburg ve Valencia dışında bizim çok üzerimizde form tutan takım yok gibi duruyor an itibarı ile). Belki çenelerini kapatırlar.
Derbiyi kazanıp bunları susturmamız lazım başka yolu yok.Gerçi bunlar sürekli konuşurlar o kadar yüzsüzler ama yine de hadlerini bildirmemiz lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Derbiyi kazanıp bunları susturmamız lazım başka yolu yok.Gerçi bunlar sürekli konuşurlar o kadar yüzsüzler ama yine de hadlerini bildirmemiz lazım.

Ya ben bile genelde sakin, objektif kalmaya çalışırım. Şunları görünce dediğin gibi inşallah derbide 4 tane atarız diyorum. sonra yıllar boyu 4 ocakta 4 attık, 5 olsaydı 5 atardık geyiği yapalım :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yakup

Ya ben bile genelde sakin, objektif kalmaya çalışırım. Şunları görünce dediğin gibi inşallah derbide 4 tane atarız diyorum. sonra yıllar boyu 4 ocakta 4 attık, 5 olsaydı 5 atardık geyiği yapalım :D

o zaman gel 4 ocak gel  :lol: :lol:

Çevrimdışı Renton

Abi öyle diyoruzda geçen senede 4 maçlık galibiyet serilerinden sonra yendi adamlar bizi kaç maçtır yenemiyoruz beşiktaşın yaptığı boşa kürek çekmek derbi kazanmadan şampiyon olmak çok zor bilicin daha derbi galibiyeti yok bu sene ümitliydik yine hüsran oldu fener maçı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Abi öyle diyoruzda geçen senede 4 maçlık galibiyet serilerinden sonra yendi adamlar bizi kaç maçtır yenemiyoruz beşiktaşın yaptığı boşa kürek çekmek derbi kazanmadan şampiyon olmak çok zor bilicin daha derbi galibiyeti yok bu sene ümitliydik yine hüsran oldu fener maçı
Bende sana katılıyorum derbilerde genel olarak umutsuzum yine çok umutlu değilim ama bunları susturmanın da başka yolu yok.Son 8 derbide adamları yenemedik psikolojik olarak üzerimizde ciddi bir baskı oluşmaya başladı.Bunu kıramazsak şampiyon olmamız zor.İddiam o ki Gs'yı yenersek zaten ilk yarı lider bitireceğimiz gibi derbilerdeki psikolojik sıkıntımızı da üstümüzden atıp büyük ihtimal şampiyon oluruz. Kim ne derse desin bu sezon şampiyonluğun yolu bence derbilerden geçiyor.Çünkü hem Gs hem Fb zaten önüne geleni yeniyorlar bizim gibi.Farkı belirleyecek olan 3 takımın aralarında oynayacakları maçlardır.

Çevrimdışı eski inönü

ligde ilk devreyi lider bitirmemiz çok guzel bir moral motivasyon olur camiaya.

Çevrimdışı Kemal

Derbi kazanmayarakta şampiyon olunur ama nasıl ; mesela Kayseri maçında dk 90 da 2-1 den maç vermezsin kaybetme opsiyonun olur , diğer maçlarını kazanırsın derbiyi kaybetsende farketmez ama biz o opsiyonumuzu kaçırdık

Çevrimdışı Çağrı

Derbi kazanmayarakta şampiyon olunur ama nasıl ; mesela Kayseri maçında dk 90 da 2-1 den maç vermezsin kaybetme opsiyonun olur , diğer maçlarını kazanırsın derbiyi kaybetsende farketmez ama biz o opsiyonumuzu kaçırdık

İmza.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Son 2 yılda alınan oyuncular.

Demba Ba

Sosa

Oğuzhan

Olcay Şahan

Gökhan Töre

Kerim Frei

Atiba

Pedro Franco

Tolga Zengin

Cenk Tosun

Motta

Ersan ve Veli dışında ilk 11'in tamamı değişmiş. Ortada çok büyük yönetim başarısı var haklı haksız herkesin kabul etmesi gereken.

Bunlar direk oynuyor takımda. Tutmayanlar olmadı mı oldu.

Gençlerden aldığımız adını bile unuttuğum sağ bek ( aslında ortasahaydı )

Serdar Kurtuluş nokta atışı değil ama kötü transfer de denemez.

Escude

Sezer Öztürk

Ömer Şişmanoğlu

Eneramo

Gökhan Süzen

Dentinho

6 tane gerçekten kötü tercih var ama maliyetleri çok yüksek değil. %70'e yakın bir başarı sağlanmış transferde Avrupa'da %60 başarılı kabul edilir.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben zaten şuan ki durumdan bahsediyorum abi.Eğer Erciyes ve Ç.Rize maçlarını kazanmış olsaydık puan farkını biraz daha açmış olurduk ve derbiler de puan kaybetme lüksümüz olurdu.Şimdi ki durumda bu imkansız mutlaka yenilmemiz şart.Rakiplerde bizim gibi sürekli kazanırken arayı açabileceğimiz maçlar derbi maçlarıdır.Derbileri kazanıp yolumuza devam edersek zaten diğer maçları bir şekilde alırız ve hedefe yürürüz.Ama dediğin gibi normal şartlarda derbileri kaybetsek bile diğer maçları almak yetiyordu şu an durum farklı.

Çevrimdışı eski inönü

Son 2 yılda alınan oyuncular.

Demba Ba

Sosa

Oğuzhan

Olcay Şahan

Gökhan Töre

Kerim Frei

Atiba

Pedro Franco

Tolga Zengin

Cenk Tosun

Motta

Ersan ve Veli dışında ilk 11'in tamamı değişmiş. Ortada çok büyük yönetim başarısı var haklı haksız herkesin kabul etmesi gereken.

Bunlar direk oynuyor takımda. Tutmayanlar olmadı mı oldu.

Gençlerden aldığımız adını bile unuttuğum sağ bek ( aslında ortasahaydı )

Serdar Kurtuluş nokta atışı değil ama kötü transfer de denemez.

Escude

Sezer Öztürk

Ömer Şişmanoğlu

Eneramo

Gökhan Süzen

Dentinho

6 tane gerçekten kötü tercih var ama maliyetleri çok yüksek değil. %70'e yakın bir başarı sağlanmış transferde Avrupa'da %60 başarılı kabul edilir.

:ok: :ok: 2 yılda kemik kadro kuruldu, oyun karakteri oturdu. Bundan sonraki her hamle büyük etkiye yol açar. Son 2 yılı bir grafik gibi düşünsek şu an grafigin yukseliş bolumunun ortalarındayız. İstikrar devam eder ve yapılacak hamleler yerinde olursa 1.5-2 yıl sonra grafigin top noktasına ulaşırız. Orası da doyum noktası olur zaten . Ordan sonraki hedef de o noktayı korumak olur.

Çevrimdışı Çağrı

:ok: :ok: 2 yılda kemik kadro kuruldu, oyun karakteri oturdu. Bundan sonraki her hamle büyük etkiye yol açar. Son 2 yılı bir grafik gibi düşünsek şu an grafigin yukseliş bolumunun ortalarındayız. İstikrar devam eder ve yapılacak hamleler yerinde olursa 1.5-2 yıl sonra grafigin top noktasına ulaşırız. Orası da doyum noktası olur zaten . Ordan sonraki hedef de o noktayı korumak olur.

Tam olarak düşündüğüm de bu  :ok:

Herkes seneye bekliyor ama seneye değil öbür sene yapabileceğinin en üst noktasına ulaşacak kadro.

Gelişmemiş hali şampiyonluğa oynuyor. Seneye bir tık daha atacak yüzde 99 şampiyon olacak bu kadro. Eğer bu sene olursak yüzde 100 üst üste 2 olacak adım gibi biliyorum ama olmasa da seneye kesin şampiyonuz.

Asıl atılacak son hamlelerle ondan sonraki 3 sene ( Sosa yaşlanana kadar ) bu takım inanılmaz top oynar inanılmaz. 2017'de Sosa ve Ba'nın yerine atılacak nokta atışlarıyla bu takım 2020'ye kadar damga vurur bu lige.

Önümüzdeki 6 yıl bu takımın en az 3 şampiyonluk alacağını düşünüyorum diğer 3 yıl da ikinclikten aşağıya inmeyecektir Bilic kalırsa.

Kendi ayağımıza sıkmazsak Galatasaray'ın çöküş Fenerbahçe'nin takipçi , Beşiktaş'ın efsane yılları geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şuan takımın önümüzdeki 7 yıl kemiği olacak Töre , Frei , Franco , Oğuzhan , Cenk 23 yaş ve altında.

Veli 26 , Linnes 23 , Motta 25. Bu şu demek hiç oyuncu değişmezse ;

Sadece yaşı geldiği için Sosa , Ba , Tolga değişecek önümüzdeki 8 yılda. 8 yıl aynı kadroyu sürekli gelişerek kullacanağız.

Bunlar hayal ya da parodi değil gerçekten kimse farkında değil bu takım 2022'ye kadar çok büyük bir ritimle gidebilir.

3 yıl sonra Ba gider Bony gelir ( 3 yıldır socutlarımızın yakın takibinde ) Sosa gider ( Kararkterli biri gelsin yeter ) Tolga bırakır ( Kaleci bulmak kolay para olunca )

Her şey ritimli önümüz çok açık.

Bir yandan şampiyon olacağız bir yandan bu borçlar inecek. Başkan 2 sene sonra koltuğuna yaslanıp Fulya ve Ümraniye üzerinde yeni projelerle uğraşır sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Metin Ali Feyyazlı yıllarda böyle planlama ürünüydü.

Onlar da çok gençti. Bu kadronun onlardan artıları var. O zaman para hiç yoktu yabancı çok kısıtlıydı.

Metin Tekin der hep 3 tane kaliteli yabancı olsa Uefa kupasını Gs'den önce alırdık diye.

Artık o da mümkün her şey ortada. Koruyalım yeter.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Tam olarak düşündüğüm de bu  :ok:

Herkes seneye bekliyor ama seneye değil öbür sene yapabileceğinin en üst noktasına ulaşacak kadro.

Gelişmemiş hali şampiyonluğa oynuyor. Seneye bir tık daha atacak yüzde 99 şampiyon olacak bu kadro. Eğer bu sene olursak yüzde 100 üst üste 2 olacak adım gibi biliyorum ama olmasa da seneye kesin şampiyonuz.

Asıl atılacak son hamlelerle ondan sonraki 3 sene ( Sosa yaşlanana kadar ) bu takım inanılmaz top oynar inanılmaz. 2017'de Sosa ve Ba'nın yerine atılacak nokta atışlarıyla bu takım 2020'ye kadar damga vurur bu lige.

Önümüzdeki 6 yıl bu takımın en az 3 şampiyonluk alacağını düşünüyorum diğer 3 yıl da ikinclikten aşağıya inmeyecektir Bilic kalırsa.

Kendi ayağımıza sıkmazsak Galatasaray'ın çöküş Fenerbahçe'nin takipçi , Beşiktaş'ın efsane yılları geliyor.
:super: :super: :super: Tek tehlike gelecek başarılar ve inanılmaz gelir artışının sarhoşluga yol açıp yonetime yanlış kararlar aldırabilir olması. O noktada da bir adama çok guveniyorum ben. Ahmet Nur Çebi. Bu abimiz baya her şeyi aşmış çok tecrübeli bir insan gibi geliyor bana. Fikret Ormanla çok guzel bir eküri oldular umarım hiç ayrılmazlar.

Çevrimdışı Deniz

Bence en büyük transferimiz aynı kadro saplantısından kurtulan Slaven Bilic olur.Rotasyonu öğrenmek zorunda artık.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Metin Ali Feyyazlı yıllarda böyle planlama ürünüydü.

Onlar da çok gençti. Bu kadronun onlardan artıları var. O zaman para hiç yoktu yabancı çok kısıtlıydı.

Metin Tekin der hep 3 tane kaliteli yabancı olsa Uefa kupasını Gs'den önce alırdık diye.

Artık o da mümkün her şey ortada. Koruyalım yeter.
Umarım dediğin gibi olur da nedense ben bu konularda büyük konuşmak istemiyorum.Lucescu varken de zamanında bizi kimse deviremez diyordum ama maalesef uzun süreli kalamadı ve gitti.Sezona başlarken kesin şampiyon oluruz demeyi gerçekten çok özledim o yüzden bu sezon çok önemli.Şampiyon olursak gelecek sezon herkes yeni statla birlikte çok daha fazla şampiyonluk kelimesini kullanacak ve camiaya çok daha fazla özgüven gelecektir.Maalesef Y.D döneminden beri kimse de böyle bir özgüven kalmadı.