Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968636 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

liverpool macını izleyen oldumu yada özetini buraya koyacak bir arkadasımız varmıdır:)) koyunuz değerlendirelim derim
Ben ilk yarısını izledim liverpool maçı çok zor geçecek.Çok mücadeleci bir takım.Toparlanmaya başladılar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben ilk yarısını izledim liverpool maçı çok zor geçecek.Çok mücadeleci bir takım.Toparlanmaya başladılar..
o gol yok mu o gol nasıl gol  :evillol: pes te gol attılar bizim savunma şimdiden çalışsın hızlı pas trafiğine :kop:

Çevrimdışı Deniz

o gol yok mu o gol nasıl gol  :evillol: pes te gol attılar bizim savunma şimdiden çalışsın hızlı pas trafiğine :kop:
Veli acımaz basar tekmeyi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

liverpool macını izleyen oldumu yada özetini buraya koyacak bir arkadasımız varmıdır:)) koyunuz değerlendirelim derim
ilk yarısını izledim Liverpool süper top oynadı. Çok hareketli, tempolu, tek pasa dayalı yuzde 75 falan topla oynadılar. Markovic, Sterling, Coutinho, Lallana ele avuca sığmayan tipler. Bir de golcü transferini yaparlarsa bizim maca kadar baya kendilerini bulmuş olacaklar.

Çevrimdışı Tolga

ilk yarısını izledim Liverpool süper top oynadı. Çok hareketli, tempolu, tek pasa dayalı yuzde 75 falan topla oynadılar. Markovic, Sterling, Coutinho, Lallana ele avuca sığmayan tipler. Bir de golcü transferini yaparlarsa bizim maca kadar baya kendilerini bulmuş olacaklar.
Liverpool maçları zaten zor geçecek aksini iddia etmek mantıksız olur.Kafa kafaya oynarız eler miyiz bunu birazda o günkü fiziksel ve ruhsal durumumuz belirleyecek tabi Liverpool içinde aynısı geçerli. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Liverpool maçları zaten zor geçecek aksini iddia etmek mantıksız olur.Kafa kafaya oynarız eler miyiz bunu birazda o günkü fiziksel ve ruhsal durumumuz belirleyecek tabi Liverpool içinde aynısı geçerli. :)
Evet malesef grup 1.si olmamıza ragmen boyle zorlu bir kura cektik. Bardaga dolu tarafından bakarsak bu eşleşmenin bize sundugu guzel bir fırsat var. Kendimizi kanıtlama fırsatı. Hem futbolcular hem de Beşiktaş için. Büyük takımlarla oynamak ekstra hava katar, özgüven geliştirir. 2-3 sene içinde avrupa takımı olma hayalimiz varsa bu eşleşme de tıpkı Arsenal eşleşmesi gibi bizim kilometre taşlarımızdan olabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Yaptılar bile Torres'i alacaklar tekrar herhalde. Balotelli Napoli'ye kiralık gönderilecek diye haberler var İngiltere basınında.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Sinan Engin Gökhan İnler transferini yalanladı. Hayırlı olsun transfer bitmiştir.  :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Sinan Engin Gökhan İnler transferini yalanladı. Hayırlı olsun transfer bitmiştir.  :)
Aynen bende az önce gördüm o yalandığına göre bu transfer olacaktır :D

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen bende az önce gördüm o yalandığına göre bu transfer olacaktır :D
Adam Serdar'a Türkiye'nin en iyi sağ beki diyor. Gelmiş Gökhan İnler'i beğenmiyor.  :D

Çevrimdışı Tolga

Adam Serdar'a Türkiye'nin en iyi sağ beki diyor. Gelmiş Gökhan İnler'i beğenmiyor.  :D
Hala 100.yıldaki kadroyu ben kurdum diyen birinden ne bekliyorsun ki :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Pasanic kim ya Frankfurt'ta oynuyormuş :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Hala 100.yıldaki kadroyu ben kurdum diyen birinden ne bekliyorsun ki :lol: :lol:

İlhan ve Tümer'i getirdi ya ondan diyor onu  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi ki almış onları takıma ölene kadar anlatıp durur artık :)

Çevrimiçi Samet Ç

:D Pasalic'le anlaşılmış diyorlar bir de sağ bek diyorlar hemde Frankfurt'un . Hahahahahaha adam orta saha hemde İspanya'da oynuyor.

Çevrimdışı Çağrı

Pasalic'tir o ama frankfurtta değildi Chelsea başka bir yere kiralamıştı onu ön libero hırvat
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Mario Pasalic Frankfurt'un sağ beki diyor Ertem ve Sinan ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?

Çevrimdışı Tolga

:D Pasalic'le anlaşılmış diyorlar bir de sağ bek diyorlar hemde Frankfurt'un . Hahahahahaha adam orta saha hemde İspanya'da oynuyor.
Öyleyse tamam bir an korktum valla :D

Çevrimdışı Çağrı

Abi Mario Pasalic Frankfurt'un sağ beki diyor Ertem ve Sinan ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?

Ne içtilerse ben de istiyorum aynından  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek değil hocam orta saha o adam Chelsea'nin oyuncusu İspanya'da kiralık oynuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ne içtilerse ben de istiyorum aynından  :biggrinking:
Ertem yine pıro içmiştir kafa yapmıştır abi.  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Veli acımaz basar tekmeyi  :kop: :kop:
umarım öyle olur inşallah storlink tutsunlar da :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

umarım öyle olur inşallah storlink tutsunlar da :evillol:

Serdar Storlink'in ağzına ot tıkar  :iscrewy:  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bunlarin dedigi adami almayiz bence :)