Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972653 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Rize gibi 5 para etmeyecek takımlar Bolu'yu beğenmeyip bize zorluk çıkarıyorlar ya seneye böyle takımları Vodafone Arenada evire çevire..

Çevrimiçi Samet Ç

Rize gibi 5 para etmeyecek takımlar Bolu'yu beğenmeyip bize zorluk çıkarıyorlar ya seneye böyle takımları Vodafone Arenada evire çevire..
aynen öyle

Çevrimdışı cisse557

Yapma be tüh doğruysa yattı o iş hemen sezon sonu için top class bir stoper araştırmak lazım.
Chelsea'li Zouma'nın sakatlamasının ardından takım arkadaşlarının korku dolu anları... AçıkMertKorkusuz

Çevrimiçi Samet Ç

Chelsea'li Zouma'nın sakatlamasının ardından takım arkadaşlarının korku dolu anları... AçıkMertKorkusuz
Ulan adamı transfer etmek istedik o da sakatlandı hay böyle şansın ben var ya

Çevrimdışı WarrChief

hatırla bi yunan vardı dunya kupası esnasında herif son dakikalara dogru girmişti twitterda herkes işte bu adam bize geliyor vs vs diye diye girdiğinin 5ci dakikasında adelesi gitmişti:D hiç unutmam biz efsaneyiz bu konuda

Çevrimiçi Samet Ç

hatırla bi yunan vardı dunya kupası esnasında herif son dakikalara dogru girmişti twitterda herkes işte bu adam bize geliyor vs vs diye diye girdiğinin 5ci dakikasında adelesi gitmişti:D hiç unutmam biz efsaneyiz bu konuda
:kop: Allah'tan norveç ligi bitti yoksa Linnes de giderdi biz de bu şans varken.

Çevrimdışı cisse557

Yalnız yediğimiz kırmızı kartlar ve verilmeyen kırmızı kartlar beni endişelendiriyor.

13 maçta 5 kırmızı kart. Verilmeyenleri de hesaba katarsak 9 kırmızı kart.

Açıkçası derbi öncesi saçma kart yemelerinden korkmuyor değilim.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız yediğimiz kırmızı kartlar ve verilmeyen kırmızı kartlar beni endişelendiriyor.

13 maçta 5 kırmızı kart. Verilmeyenleri de hesaba katarsak 9 kırmızı kart.

Açıkçası derbi öncesi saçma kart yemelerinden korkmuyor değilim.
Ben KOBRA'ya verecekler diye korkuyorum o yüzden hazır olsa bile oynatılmamalı.

Çevrimdışı cisse557

Arkadaşlar bizim takımın sakatlığının çözümü işte budur.

Bkz: Olcay Şahan. Babası küçüklüğünden beri tahin-pekmez yedirmiş. Adam taş gibi. Bizim futbolculara maça çıkmadan bi kaşık yedirmek lazım :D

Çevrimdışı WarrChief

önümüzdeki 2 mac cok sıkıntı aslında rize ve akhisar

iki macta puan bırakıcagımızı hissediyorum fakat bu bizi yıldırırmı yıldırmazm onu zaman gostericek ama sanmıyorum

fakat su kırmızı kartlara bir dur demek lazım

yonetim kanadında ortam bozulmasın diye hiç uyarı yapıldıgını sanmıyorum çnk atiba efendi hala o gereksiz kart gordugu gunden bu yana hala anlamsızca hakemle ugrasmaya devam ediyor duzeltmedi kendini,gokhana oynuyorlar oda buna musait mental olarak dinlendirilmeli bence motta hayret sakinlesti bu sıralar:)) yorgunluk onemli onun için herkes dikkatli olmalı kopmalar olmamalı

Çevrimiçi Samet Ç

önümüzdeki 2 mac cok sıkıntı aslında rize ve akhisar

iki macta puan bırakıcagımızı hissediyorum fakat bu bizi yıldırırmı yıldırmazm onu zaman gostericek ama sanmıyorum

fakat su kırmızı kartlara bir dur demek lazım

yonetim kanadında ortam bozulmasın diye hiç uyarı yapıldıgını sanmıyorum çnk atiba efendi hala o gereksiz kart gordugu gunden bu yana hala anlamsızca hakemle ugrasmaya devam ediyor duzeltmedi kendini,gokhana oynuyorlar oda buna musait mental olarak dinlendirilmeli bence motta hayret sakinlesti bu sıralar:)) yorgunluk onemli onun için herkes dikkatli olmalı kopmalar olmamalı
rizeye bende yenileceğimizi düşünüyorum ama akhisara asla.

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar bizim takımın sakatlığının çözümü işte budur.

Bkz: Olcay Şahan. Babası küçüklüğünden beri tahin-pekmez yedirmiş. Adam taş gibi. Bizim futbolculara maça çıkmadan bi kaşık yedirmek lazım :D
:kop:

Çevrimdışı Çağrı

Sıkın kafasına gitsin bu da çürük çıktı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Ben KOBRA'ya verecekler diye korkuyorum o yüzden hazır olsa bile oynatılmamalı.
Ben de Töre'den korkuyorum. Dirsek atmaktan kırmızı yeseydi ağır ceza alır derbide oynamazdı büyük ihtimal. Dengesizleşti bu aralar

Çevrimdışı Çağrı

Kim sakatlanmasın istiyorsak yakınlarındaki pozisyona Pektemek'i yerleştirelim bu kesin çözüm  :You_Rock_Emoticon:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı cisse557

1. derece yırtık mı yoksa 2. derece yırtık mı daha kötü? bilen var mı?

Çevrimiçi Samet Ç

1. derece yırtık mı yoksa 2. derece yırtık mı daha kötü? bilen var mı?
2

Çevrimiçi Samet Ç

Uraz KASPAR ‏@urazkaspar  23 sn.23 saniye önce
Dava 2 Nisan saat 10:00' ertelendi m

Çevrimdışı cisse557

Arada da olsa Adalet teğet geçiyor.
Demek ki arada değil milyon da bir geçiyormuş.

Çevrimdışı cisse557

2
Necip 2. derece 2 hafta yok, Veli 1. derece bu hafta akhisar maçına yetişmesi lazım ozaman

Çevrimiçi Samet Ç

Necip 2. derece 2 hafta yok, Veli 1. derece bu hafta akhisar maçına yetişmesi lazım ozaman
aynen kadroda olur oynar mı bilmem.

Çevrimiçi Samet Ç

Rasim Ozan Kütahyalı @RasimOzan_K  ·  5 sa. 5 saat önce
Çarşı Davası aptalca bir davadır.Tüm Sanıklar beraat edecek.Rahat olun...