Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974054 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Feyenoord, Arsenal, Tothennam, L'pool... Final de Almanya ya da Arjantin bekliyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu arada liverpool çıkmasına ben çok sevindim yönetim elini cebine atar iyice sağ bek + ön libero + stoper transferi gelebilir  :)
bir zahmet de istanbuldaki taraftar maça gelsin artık
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca şunu da söyleyeyim ilk maçı deplasmanda oynamak büyük bir avantaj.Eğer oradan 0-0 da dahil olmak üzere 1-1 2-2 gibi bir sonuçla dönersek turu burada geçebiliriz diye düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ayrıca şunu da söyleyeyim ilk maçı deplasmanda oynamak büyük bir avantaj.Eğer oradan 0-0 da dahil olmak üzere 1-1 2-2 gibi bir sonuçla dönersek turu burada geçebiliriz diye düşünüyorum :)
olimpiyatta gol atmamıza gerek kalmayacak bir skor olsun ingilterede
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

olimpiyatta gol atmamıza gerek kalmayacak bir skor olsun ingilterede
Biz burada gol atarız Liverpool'a yeter ki orada yenilmeyelim :icool:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Biz burada gol atarız Liverpool'a yeter ki orada yenilmeyelim :icool:
bence ingilterede gol atma şansımız olimpiyata göre daha yüksek

Çevrimdışı Tolga

bence ingilterede gol atma şansımız olimpiyata göre daha yüksek
Ama şöyle bir şey var biz orada avantajlı bir skoru almak için daha kontrollü oynarız o yüzden de fazla gol atacağımızı sanmıyorum en fazla 0-0 1-0 0-1 1-1 gibi bir sonuç çıkar.1-0 hariç geri kalan tüm skorlar bizim için iyidir.Biz yüklendiğimiz,baskı kurmaya çalıştığımız Arsenal,Feyenoord ve Tottenham maçının özellikle 2. yarısında Olimpiyat'ta çok iyi oynadık.Ben biraz da bunu düşünerek şansımızın buradaki maçta çok fazla olduğunu düşünüyorum.Yeter ki oradan istediğimiz sonuçla dönelim :)

Çevrimdışı Deniz

bir zahmet de istanbuldaki taraftar maça gelsin artık
Ben Tottenham maçına adanadan geldim liverpoola da gelecem inşallah.Rahat 60 bin kişi oluruz bence.. :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Necip en az iki hafta yok diyolar.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim  :biggrinking:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ama şöyle bir şey var biz orada avantajlı bir skoru almak için daha kontrollü oynarız o yüzden de fazla gol atacağımızı sanmıyorum en fazla 0-0 1-0 0-1 1-1 gibi bir sonuç çıkar.1-0 hariç geri kalan tüm skorlar bizim için iyidir.Biz yüklendiğimiz,baskı kurmaya çalıştığımız Arsenal,Feyenoord ve Tottenham maçının özellikle 2. yarısında Olimpiyat'ta çok iyi oynadık.Ben biraz da bunu düşünerek şansımızın buradaki maçta çok fazla olduğunu düşünüyorum.Yeter ki oradan istediğimiz sonuçla dönelim :)
olimpiyatın özelliklerini göz önüne alırsa bir baskı söz konusu olamaz gibi geliyor zemin olarak ingiltere daha iyi kaldıki kontrollü oyuna rağmen golün peşinded de olucaz bak mesela totenham maçlarında oyun ve pozisyon olarak ingilteredeki maçta olimpiyata göre daha iyidik

Çevrimdışı Tolga

Ulan Sinan Engin her yerde övünür son 2 şampiyonluk benim kurduğum takımlar sayesinde oldu diye 8-0 lık hezimetin de sorumlusu benim desene   :akuma:
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 01:17:14 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ulan Sinan Engin her yerde övünür son 2 şampiyonluk benim kurduğum takımlar sayesinde oldu diye 8-0 lık hezimetin de sorumlusu benim desene   :akuma:
:ok:

Çevrimdışı ZORBEY

sayfaya yeni dahil oldum, yorumları okuyorum da süpersiniz yaa:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

Teşekkürler  :hosgeldin iz :)

Çevrimdışı Deniz

Siz de katılın memnun oluruz  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZORBEY

Hoşgördüm, kelimenin tam anlamıyla, fark etmek icin geç kalınmış bir sayfa diyebilirim, avatar resimleriniz, imza mesajlarınız, rakip oyunculara karşı centilmenliğiniz örn: Tolga +  Deniz =  BEŞİKTAŞ:)

Çevrimdışı Tolga

Hoşgördüm, kelimenin tam anlamıyla, fark etmek icin geç kalınmış bir sayfa diyebilirim, avatar resimleriniz, imza mesajlarınız, rakip oyunculara karşı centilmenliğiniz örn: Tolga +  Deniz =  BEŞİKTAŞ:)
Sözleriniz için teşekkür ederim iyi ki üye olmuşsunuz aramıza katıldığınıza gerçekten çok sevindim :) :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZORBEY

Hoşgördüm Necmi Ustad, evet Toki değil Alın teri:)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ben Tottenham maçına adanadan geldim liverpoola da gelecem inşallah.Rahat 60 bin kişi oluruz bence.. :)
deniz liverpool maçına bende gelecem ben ligide kastediyorum bak burayada yazıyorum olimpiyattaki liverpool maçı 20:00 da olursa iş çıkışı nasıl gelelim saat 22:05 de olacak maç çok gec eve gece 3 te gelirim o yüzden maça gelemeyecem derler artık ligde ve uefada taraftar bahaneyi bırakıp takımın yanında olması lazım

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ahmet çakarın bilerek liverpool ile eşleştirdiler teorisi baya mantıklı geldi bana

Çevrimiçi Necmi

deniz liverpool maçına bende gelecem ben ligide kastediyorum bak burayada yazıyorum olimpiyattaki liverpool maçı 20:00 da olursa iş çıkışı nasıl gelelim saat 22:05 de olacak maç çok gec eve gece 3 te gelirim o yüzden maça gelemeyecem derler artık ligde ve uefada taraftar bahaneyi bırakıp takımın yanında olması lazım
Bir çok arkadaş trafikten dolayı gerçekten yetişemiyor hak vermek gerekiyor altıda işten çıkıp sekizdeki maça yetişmek istanbulun en yoğun olduğu saatte hiç kolay değil malesef ama bir maç için artık insanlar fedakarlık etmeli

Çevrimdışı Tolga

ahmet çakarın bilerek liverpool ile eşleştirdiler teorisi baya mantıklı geldi bana
Ortaya attığı iddia doğru mudur bilmiyorum ama şundan eminim bilerek bir şekilde bizi Liverpool ile eşleştirdiler.Ben öyle düşünüyorum en azından.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bir çok arkadaş trafikten dolayı gerçekten yetişemiyor hak vermek gerekiyor altıda işten çıkıp sekizdeki maça yetişmek istanbulun en yoğun olduğu saatte hiç kolay değil malesef ama bir maç için artık insanlar fedakarlık etmeli
necmi abi bende passoya karşıyım ama beşiktaşlılık ağır basıyor gittim aldım ama şu zamanda takım ivme kazanmışken bunları yapmamak gerekir diye düşünüyorum bahaneler beşiktaşın önüne geçmemeli

Çevrimiçi Necmi

necmi abi bende passoya karşıyım ama beşiktaşlılık ağır basıyor gittim aldım ama şu zamanda takım ivme kazanmışken bunları yapmamak gerekir diye düşünüyorum bahaneler beşiktaşın önüne geçmemeli
avrupa maçları için passo karta gerek yok öyle bir mazeret olamaz ama passosu olan bir çok arkadaş bu forumda bile maçlara yetişemiyor buda bir gerçek mesela @Yunus adam mesaiden sonra yola çıksa maç bitimine anca gelir :D