Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987702 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı WarrChief

tsli bircok fanatik taraftar inanılmaz garip benzetmeler vs yapmıs yapmaya devam ediyorlar

hani bunlar bizi severlerdi??

senelerdir herkese puan dagıttıgımız içni herkes bizi severdi artık biz puan alıp sahada ezmeye ne zaman basladık sevilme sayımız gunden gune azalacak

hangi dunyada büyük takımın herkes tarafından sevildiğini gordunuz sorarım??? dunyada kimse durust diye kimse kimseye oldugundan fazla deger vermez tüm dünya cıkar için yasar

yani eskidendi o bizi sevmeler zamanla bu azalacak goruceksiniz:))) sempati duymak baskadır bakın onu ayırıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Bordo mavide gördüğüm bi yorum. Ben iptal abiler  :s20:

3 İstanbul takımıda (Küfür Yasak)tır pictir sikecidir 3 eziklerin en küçüğü kargaspordur.Şu bjk'yi burada övüp durmayın inşallah ikinci yarı mac olimpiyatta olurda bunlara 60000 seyircinin önünde gömeriz.
Geç şu hamsileri. Futbol cahilleri. Lanet olası pislikler.

Çevrimdışı Kemal

Demba büyük ihtimalle 3 hafta yok : E.Karanlik

Buyrun burdan yakın

Çevrimdışı WarrChief

Demba büyük ihtimalle 3 hafta yok : E.Karanlik

Buyrun burdan yakın

hastrr hiç beklemiyordum bak bunu(( gs macını kazandırsın bizede baska seye luzum yok

cenk zaten cepte

furkan yamanı ts macında gormussunuzdur ba nın yanındaydı heyecanlıydı baya maçı yasıyordu adeta:)) belki bu surecte onuda kazandırırız ki bu cok iyi olur bakalım neler olacak
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 19:38:34 WarrChief ]

Çevrimdışı Türkay

Lig de Cenk idare eder gibi geliyor bana ama BA'nın dönüşü form yakalaması falan gs maçına hazır olsa bari.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

İyi takım mıyız şimdi çıkacak ortaya. Topu Cenk'e götürür pozisyona sokarsak her maç o da sallar 1 tane en az merak etmeyin Cenk'in son vuruşları temizdir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba umarım gs maçında sahada olur.Abi bir kez şu gs maçına tam kadro ile çıkalım tam formdayken sakatlandı gene insan sinir oluyor valla nedir bizim bu sakatlıklardan çektiğimiz :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bordo mavide gördüğüm bi yorum. Ben iptal abiler  :s20:

3 İstanbul takımıda (Küfür Yasak)tır pictir sikecidir 3 eziklerin en küçüğü kargaspordur.Şu bjk'yi burada övüp durmayın inşallah ikinci yarı mac olimpiyatta olurda bunlara 60000 seyircinin önünde gömeriz.

Şu ts'luları konuşmaya gerek yok artık belli ki onların bizle derdi varmış neyse çokta kale alınacak bir camia değil boşverin.

Çevrimdışı murat

Muhtemelen Ntv daha fazla ziyaretçi çekmek için yapıyor bu haberi başka bir yerde yok haber.

Kulüp doktoruyla konuştular yarın kendim bakacağım muhtemelen kırık var gibi 2-3 hafta oynayamaz kırık varsa dedi.

Çevrimdışı Togay_1981

Arkadaş 2 gün yüzümüz gülüyor hemen bir şeyler oluyor. Hoş söylenen zamandan temiz 1 hatta 10 gün düşmek lazım. Sosa' ya da 6 hafta diyorlardı 3 hafta sonra çıktı sahaya. Ben Cenk'i beğenmiyorum ama  tempoyu kaybetmez isek Cenk'te Antep gibi maçlarda idare eder herhalde.

Çevrimdışı Abdullah

''Demba Ba devreyi kapadı'' şeklindeki haberler doğru değil.
Parmakta kırık olsa dahi,dönüşü o kadar uzun olmaz.
Demba Ba'dan bahsediyoruz:)
Fırat Günayer

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'ya da 6 hafta diyordu 3 hafta da döndü. Ba'da 10 gün içinde döner. Reklamcı doktorumuz var maalesef. Yanılmıyorsam Gökhan Gönül'ün de ayak parmağında kırık vardı özel bir malzeme ile sahaya çıkmıştı önceki senelerde. Her neyse Ba olmasa bile her türlü Cenk idare eder. Geseyi Ba'sız bile yeneriz.Hem bu tür durumları başarı ile atlatırsak kendimize güvenimizin artacağını düşünüyorum ki başaracağız her ne olursa olsun.

Çevrimdışı Kemal

Hemen Meclisi kurup buna sebep olanın ayağını orda keseceksinki içimizin yangını 1 nebze sOnsUn.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu ligde Belkalem gibi kasaplar çok var. Bir maçta iki adamı sakatladı ayı.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Bilic nasıl bir çözüm üretecek çok merak ediyorum. Aynı formasyonla mı devam edecek yoksa 4-1-4-1'e mi dönecek ? Bana kalırsa Ba yoksa Ozi Sosa ilk on bir de olmalı.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Bilic nasıl bir çözüm üretecek çok merak ediyorum. Aynı formasyonla mı devam edecek yoksa 4-1-4-1'e mi dönecek ? Bana kalırsa Ba yoksa Ozi Sosa ilk on bir de olmalı.
Veli-Atiba'yı bozmaz Demba Ba'nın yerine Cenk oynar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Türkay

İş Sosa ya kaldı bence, bi de Töreye. Skor açısından da Olcay oynar yine 11 de.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu dönemde Sosa'nın gol de atması gerekiyor artık atabilir mi bizim ligde atar. Ayrıca Olcay Ts maçındaki performansıyla formayı kaptı bence onun da skora katkı yapması gerekir Töre'de 4 haftada 1-2 tane sıkıştırırsa sıkıntı kalmaz Cenk'in yükü azalır. Ayrıca geseyi Ba'sız da yenebileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Togay_1981

Gs maçına daha var. O zamana kadar her türlü döner bana kalırsa. O maça çok konsantre olmadan önceki maçlara bakalım. Öncelikle Perşembe günü takımı dinlendirelim biraz. Tüm gücümüzü şu sıralar lig için harcamalıyız.

Çevrimdışı Türkay

Aslında bi tane iç saha maçımızı da erzurum da yapsak hem stat büyük hem orada da taraftar kazanmış oluruz yani o bölgeleri de siyah beyaz yapabliriz, gerçi uzak baya takım da taraftar da yorulur ama konya etkisi olabilir belki maça

Çevrimdışı Deniz

Ulan taa 1000 km geliyoruz Ba sakatlandı arkadaş ya  :s20: :s20:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal Premier ligde tepedeki 4 takımla oynadığı 8 maçta 8 puan almış.

Ancak kalan 28 maçta 70 puan almış.

Ligi 4. bitirmiş. Bizim durum biraz böyle büyük maçları kazanamıyoruz kolay.

Ancak büyükler dışındaki maçlarda ortalama 2.5 puan almış Arsenal.

Biz de 13 takıma karşı bu ortalamayı yakalasak 65 puan yapıyor. Bu da şampiyonluk demek zaten.

Aslında ligde şampiyon olmanın ne kadar kolay olduğunun göstergesi. Aynısı Premier ligde olmuyor 15 puan fark yiyorsunuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında bi tane iç saha maçımızı da erzurum da yapsak hem stat büyük hem orada da taraftar kazanmış oluruz yani o bölgeleri de siyah beyaz yapabliriz, gerçi uzak baya takım da taraftar da yorulur ama konya etkisi olabilir belki maça
Erzurum çok uzak kardeşim. İstanbul'a yakın olan yerlere tamam derim de bu takım da insanlardan oluşan bir takım bir yerde illaki sorun çıkacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal Premier ligde tepedeki 4 takımla oynadığı 8 maçta 8 puan almış.

Ancak kalan 28 maçta 70 puan almış.

Ligi 4. bitirmiş. Bizim durum biraz böyle büyük maçları kazanamıyoruz kolay.

Ancak büyükler dışındaki maçlarda ortalama 2.5 puan almış Arsenal.

Biz de 13 takıma karşı bu ortalamayı yakalasak 65 puan yapıyor. Bu da şampiyonluk demek zaten.

Aslında ligde şampiyon olmanın ne kadar kolay olduğunun göstergesi. Aynısı Premier ligde olmuyor 15 puan fark yiyorsunuz.
Dediğin gibi abi bizim ligde şampiyon olmak çok kolay. 32 tane anadolu takımlarıyla maçın var. 15 içerde kazansan 35 puan yapar. Deplasmanda 10 galibiyet aldın mı iş bitiyor zaten. Biz deplasmanda 5 galibiyet aldık kaldı 5. Evimizde ise 3 maç kazandık 1 maç kaybettik 2 maç berabere yani evimizde en az 12 galibiyet daha almamız gerekiyor.Daha fazlasını alacağımızı düşünüyorum.