Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990216 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Caner'in de Motta'dan farkı yok bu sene kontratı alan yatışa geçiiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Çekim açısı o kadar kötü ki bazen topu nasıl kapıyor bu adam baya mesafe yok muydu diye düşünüyorum  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Biz yenebilmemiz için 3 tane atmalıyız diyoruz adamlar top oynamadan kazanıyor. Futbolun saçmalığı mı diyeyim güzelliği mi bilemedim

Çevrimdışı Çağrı

Hiç oynamadan bir üç puan daha.

Ha Dumrullah o golü yemese yine alırlardı öyle böyle bunları yenmeyeni dövüyorlar Gs derdine yansın  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hiç oynamadan bir üç puan daha.

Ha Dumrullah o golü yemese yine alırlardı öyle böyle bunları yenmeyeni dövüyorlar Gs derdine yansın  :evillol:
Dediğim gibi fenerin ölüsü bugün kazandı çok şaşırmamak lazım Balıkesir'i yenmeyeni dövüyorlar gs derdine yansın :)

Çevrimdışı Deniz

Bu kaçıncı tiyatro izleyişimiz? Senaryolar önceden yazılmış ünlü senarist aziz yıldırım tarafından.Bize de tiyatro izletiyorlar bir güzel  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Münih tribünlerinden. "Adaletsizlik yaparsan Çarşı'na, tüm Ultralar geçer karşına"

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Neyse şimdi Gekas'ı izleyeyim bakalım kaç tane atacak bugün  :uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray çok doğru kadroyla çıkmış yalnız etkili olabilir bugün.

Akhisar Selçuk Sneijder ortasahasını delmesi lazım göbekte güçsüzler çok kontra olabilir iyi maç olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Bugün gs de kazanırsa yarın mutlaka kazanmak zorunda olacağız.

Çevrimdışı Çağrı

Spiker gazlayacağım diye ne yapacağını şaşırdı.

Oysaki gerçekten iyi futbol oynamıyorlar yine sadece pres yapıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:claps:

Çevrimdışı Tolga

Ülkede kimse oynanan oyuna bakmıyor ki kazanalım da nasıl kazanırsak kazanalım amacı var gerçi baktığımızda iyi oynayana değil kazanana veriyorlar 3 puanı o açıdan hak veriyorum da.

Çevrimdışı Togay_1981

Akhisardan deplasmanda çok bir şey beklememek lazım. Deplasmanlarda çok yumuşak ve ısırmayan bir takım her zaman. Bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Akhisardan deplasmanda çok bir şey beklememek lazım. Deplasmanlarda çok yumuşak ve ısırmayan bir takım her zaman. Bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.
Zaten yapabilecekleri de yok gibi gs 1 gol daha atıp skoru korumaya çalışacaktır ve bence maçı kazandılar diyebilirim.Yarın ki maç şimdi çok daha önemli hale geldi mutlaka kazanmalıyız.

Çevrimdışı Çağrı

65-70'ten sonra düşmeler olacaktır oyunda 2'yi yemeyip 60'tan sonra Bruno Mezenga'yı alırlar işler değişebilir.

Bu tempoyu kaldıramazlar 90 dakika.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

gslılar yine başlamışlar şampiyon olacağız diye konuşmaya :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Ts'lilerin forumlarına baktım demin hakaret diz boyu. Yok tarihi fark atacağız falan yazmışlar. Ben bir tane tarihi fark biliyorum o da 7-1  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Ts'lilerin forumlarına baktım demin hakaret diz boyu. Yok tarihi fark atacağız falan yazmışlar. Ben bir tane tarihi fark biliyorum o da 7-1  :evillol:

:kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Valla ben bu tarz maçlarda büyük konuşamıyorum hep tedirginim o yüzden klasik olacak ama 1-0 olsun bizim olsun diyorum ben :)

Çevrimdışı Togay_1981

Vallahi hiçbir şey konuşacak halleri yokta işte bizim maçların son 10 dakikaları bunları böyle konuşturuyor ne yazık ki.

Çevrimdışı Tolga

Vallahi hiçbir şey konuşacak halleri yokta işte bizim maçların son 10 dakikaları bunları böyle konuşturuyor ne yazık ki.
Öyle de bir şekilde maçlarını da kazanıyorlar kötü de olsalar.