Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993493 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Atınç nasıldı ben en çok onu merak ettim :)

Baskı yemedik ki görelim :)

1 hava topuna çıktı 1 top kesti tüm maç boyunca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Atınç Türkiye kupasındaki tüm grup maçlarında Atınç oynayacak demiş :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada maçın özetini izledim de Cenk Tosun Demba Ba'dan sonra bu takımın 2. forvetidir.Adamın topu alışı,kontrol edişi ve gol vuruşu kesinlikle Pektemek'ten daha iyi :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Baskı yemedik ki görelim :)

1 hava topuna çıktı 1 top kesti tüm maç boyunca.
Neyse ilerleyen maçlarda daha net fikir sahibi olabiliriz :)

Çevrimdışı Abdullah

Atınç Türkiye kupasındaki tüm grup maçlarında Atınç oynayacak demiş :)
Abi Atınç kendi kendine mi demiş bunu  :evillol: :evillol: @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Abi Atınç kendi kendine mi demiş bunu  :evillol: :evillol: @Çağrı

Hiç kaçırma hiç  :biggrinking: Bilic demiş  :akuma:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmetx

bu stadı sevdim ben ya Yusuf Ziya Öniş,burda oynayalım biz. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Atınç bence 2.yarı lig de oynayacak unutmayın dediydi dersiniz  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Atınç bence 2.yarı lig de oynayacak unutmayın dediydi dersiniz  :lol:
Bilic Franco'yu da oynatmadı oynatmadı en sonunda adam yokluğundan bir oynattı bir daha kesemedi umarım ayn şey Atınç içinde olur :)

Çevrimdışı Çağrı

Adamlarda ne deli altyapı varsa River Plate geçen sene küme düştü bu sene çıktı Sudamericana'da Final oynuyor.

Lanzini'yi satmalarına rağmen fena para edecek 4 oyuncu daha var ellerinde nasıl iş anlamıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bilic Franco'yu da oynatmadı oynatmadı en sonunda adam yokluğundan bir oynattı bir daha kesemedi umarım ayn şey Atınç içinde olur :)

Franco da 2. yarı oynamaya başlamıştı aynı olay Atınç için de olur galiba Ersan'ın yerine

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada stopere aslında Balanta da olur lakin uzun değil.

1,81 ama süper özellikleri var. Dünya çapında stoper olacak 2 sene içinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Franco da 2. yarı oynamaya başlamıştı aynı olay Atınç için de olur galiba Ersan'ın yerine
Ersan böyle oynamaya devam ederse onun yerine herkesi koyabilirsin oraya :)

Çevrimdışı Türkay

Ersan böyle oynamaya devam ederse onun yerine herkesi koyabilirsin oraya :)

Atınç daha şanslı ama tabi Necip var  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Atınç daha şanslı ama tabi Necip var  :s20:
Aynen Bilic Ersan'ın yerine gider Necip'i koyar oraya yine de oynatmaz Atınç'ı :icool:

Çevrimdışı Türkay

Aynen Bilic Ersan'ın yerine gider Necip'i koyar oraya yine de oynatmaz Atınç'ı :icool:

Necip in içeceğine maç öncesi uyku ilacı atmak lazım bilic son anda Atınç'ı oynatmak zorunda kalır o zaman  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Emre 1 maç Pektemek 2 maç almış  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Emre 1 maç Pektemek 2 maç almış  :s20:
Emre çift sarıdan atıldı diye 1 maç ceza verdiler büyük ihtimalle ama kesinlikle 2 maç ceza almalıydı bu ülkede adalet yok kardeşim hep söylüyorum :s20:

Çevrimdışı ErmanS

Emre çift sarıdan atıldı diye 1 maç ceza verdiler büyük ihtimalle ama kesinlikle 2 maç ceza almalıydı bu ülkede adalet yok kardeşim hep söylüyorum :s20:

emre kufurden direk kırmızı yemedi mi ya. yabancı dilde kufur 3 maç turkce kufur 1 maç mı. bu neyin kafası ben anlamıyorum. federasyon binası 5dk mesafemde gidip demirorenin kapısına kafa atıcam   :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

emre kufurden direk kırmızı yemedi mi ya. yabancı dilde kufur 3 maç turkce kufur 1 maç mı. bu neyin kafası ben anlamıyorum. federasyon binası 5dk mesafemde gidip demirorenin kapısına kafa atıcam   :s20: :s20:
Tabi ya benim de kafam karıştı direk atılmıştı Emre haklısın ona da 2 maç ceza verilmesi lazım bak şimdi daha da sinirlendim :s20:

Çevrimdışı ahmetx

Adamlarda ne deli altyapı varsa River Plate geçen sene küme düştü bu sene çıktı Sudamericana'da Final oynuyor.

Lanzini'yi satmalarına rağmen fena para edecek 4 oyuncu daha var ellerinde nasıl iş anlamıyorum.
Falcao gibi bir yıldızı da ilk keşfeden River plate ,sadece alt yapı değil Scouting de müthiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi mayguntr

Falcao gibi bir yıldızı da ilk keşfeden River plate ,sadece alt yapı değil Scouting de müthiş.
Alt yapıları çok sağlam ve hocaları çok iyi o takımın.Tüm basamaklarda çok iyi eğitimli hocalara sahipler , zaten genç yeteneklerde kendilerini göstermek için orayı tercih ediyorlar özellikle güney amerika bölgesinde.Bizimde bence g.amerika için bir scouting timi kurmamız lazım.Verecen 3 bin lira 5 kişiye her hafta maçları evden izleyecekler sonra ay da bir de canlı izlemeye gönderecen, yılda 1 oyuncu bulsalar bize yeter  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Ya neler oluyor?

Gökhan Töre 3 maç ceza almadı mı küfürden?

Emre direk kırmızı görmedi mi? Direk kırmızı gören adama nasıl 1 maç ceza verilir? Ulan uülen 2 verin itiraz etsinler 1'e düşürün bari bu kadar alenen yapılır mı?

Kimdir bu herif nereden geliyor bu gücü çıksınlar onu da açıklasınlar o zaman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli