Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993910 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

veli isteyenlere hemen satın gitsin  :evillol: imparator necip var  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

Benim için Necip Veli farketmez de Bilic ölür de Veli'den vazgeçmez  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Eslişehirde aytaç vardı nerelerde sakatmı?

Çevrimdışı Çağrı

Yarın rotasyona sokacak bir ön liberomuz bile yok malesef.

Necip'in yanında mecburen Pedro oynayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

kupa maçı ciddiye almayalım ligde yediği sarı kart kırmızılar kupa maçında çekiliyor mu _?

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal farkı arttıramam konusnda bizimle resmen aynı.

Ama onlar 90 dakika yaklaştırmayarak yırtıyorlar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı jepaq

Bakın gerçek Demba Ba burada. Son golde yaptığı hızlı ve çevik presi gördüğümüz gün hazır demektir.

Daha fizik olark yarısı bile değil çok net.

stamford bridge'in atmosferine hayranım. sahaya sıfır tribünler ama en ufak taşkınlık, küfür yok sahaya atlayan yok ancak gol olunca çılgınca bir sevinme. ne yazıkki ingiltere dışında başka yerde bunu yaşamak mümkün değil.

Çevrimdışı eski inönü

Yarın rotasyona sokacak bir ön liberomuz bile yok malesef.

Necip'in yanında mecburen Pedro oynayacak.
kupada bile sistemden taviz vermez mi dersin :))

Artık taraftar olarak bazı kavramları oturtmanın zamanı geldi sanırım.

-Futbolcu alınıp satılabilen bir maldır ve sadece para kazanmak için top oynar.
-Beşiktaş için bilgi paylaştığını iddia edenler rating için yazar ve esas amaç para kazanmaktır.

Bu iki madde için Quaresma bir kırılma noktasıdır. Derin anlam içerir.

Bugünkü örneğimiz Veli'nin menejeri. Veli Beşiktaş'ın bir duran varlığıdır, yani maldır ve para kazanmak için oynar. Sahada performansını sergiler değerini katlar maaşını arttırır. Bir evin değerinden fazlaya satılması için emlakçı her gelene "müşterisi var, acele edin" diyebilir. Alacağın evi görüp emlakçıyı duyan eş dost akraba da alıcı olarak seni gazlar "hadi kaçırmayın" der. Beşiktaş bu eş dost akraba görünen saflardan ve emlakçı sayesinde para kazananlardan kurtulmalıdır.

Kimler geldi kimler geçti... Feyyaz gitti be abiler düşünsenize. Kimse X topçu kaçıyor demesin, Beşiktaş'ın profesyonelleşmeye başlayan futbol ekibi çözer. Güvenin. Emlakçıyı dinlemeyin, emlakçının dediğini anlatanların da para kazanma amaçlı çalıştığını (haber sitesi vb.) unutmayın. Ricamdır...

Çıldırmamak elde değil yahu alt tarafı Veli ya bu.

"Stuttgart, M.Gladbach, Southampton, Everton, L.City, Genoa ve Napoli, Veli ile ilgileniyor. Önceliğimiz Beşiktaş. Veli'nin sezon sonunda hak ettiği şartlarda sözleşmeyi almasını arzuluyoruz."

Bu takımlardan birisi Veli'ye 300K € dan 1 cent fazla versin Üsküdardan Beşiktaşa yüzerim. Beşiktaş şu an Atiba-Veli ikilisinden sonra 2 sınıf atlatacak orta ikiliyi istediği an getirebilir.

Çevrimdışı WarrChief

Artık taraftar olarak bazı kavramları oturtmanın zamanı geldi sanırım.

-Futbolcu alınıp satılabilen bir maldır ve sadece para kazanmak için top oynar.
-Beşiktaş için bilgi paylaştığını iddia edenler rating için yazar ve esas amaç para kazanmaktır.

Bu iki madde için Quaresma bir kırılma noktasıdır. Derin anlam içerir.

Bugünkü örneğimiz Veli'nin menejeri. Veli Beşiktaş'ın bir duran varlığıdır, yani maldır ve para kazanmak için oynar. Sahada performansını sergiler değerini katlar maaşını arttırır. Bir evin değerinden fazlaya satılması için emlakçı her gelene "müşterisi var, acele edin" diyebilir. Alacağın evi görüp emlakçıyı duyan eş dost akraba da alıcı olarak seni gazlar "hadi kaçırmayın" der. Beşiktaş bu eş dost akraba görünen saflardan ve emlakçı sayesinde para kazananlardan kurtulmalıdır.

Kimler geldi kimler geçti... Feyyaz gitti be abiler düşünsenize. Kimse X topçu kaçıyor demesin, Beşiktaş'ın profesyonelleşmeye başlayan futbol ekibi çözer. Güvenin. Emlakçıyı dinlemeyin, emlakçının dediğini anlatanların da para kazanma amaçlı çalıştığını (haber sitesi vb.) unutmayın. Ricamdır...

bazen işler öyle yürümüyorbe hocam yani ipler senin elinde gibi gozukurken bir anlık dalgınlıgınla elden kacırırsın ben veliyi kacırmayı değil bu hatayı kabul edemem simdi bizimkiler hep sanslıydı mesela sivok konusunda oyleydi ama hilbertte patladılar akıllandılarmı onu bilemem ama egerki bir hata daha yaparlarsa kotu olur türkler olarak gayet iyiyiz zaten sozlesme uzatmıcaklarsa yoksa ustunde durmaya luzum yok

gecmiştede son gune kadar bekleyen bircok insanı ne sekillerde gonderdik yani o kadar cok ornek varki yinede temkinli davranılmalı simdi yonetimin ego yapıcagını varsayarsak o zaman kotu sonuclanır..
simdi duyuma gore teklifler yapıldıgı soyleniyor  bu durumda zaten top onlarda:))

bazen işler öyle yürümüyorbe hocam yani ipler senin elinde gibi gozukurken bir anlık dalgınlıgınla elden kacırırsın ben veliyi kacırmayı değil bu hatayı kabul edemem simdi bizimkiler hep sanslıydı mesela sivok konusunda oyleydi ama hilbertte patladılar akıllandılarmı onu bilemem ama egerki bir hata daha yaparlarsa kotu olur türkler olarak gayet iyiyiz zaten sozlesme uzatmıcaklarsa yoksa ustunde durmaya luzum yok

gecmiştede son gune kadar bekleyen bircok insanı ne sekillerde gonderdik yani o kadar cok ornek varki yinede temkinli davranılmalı simdi yonetimin ego yapıcagını varsayarsak o zaman kotu sonuclanır..
simdi duyuma gore teklifler yapıldıgı soyleniyor  bu durumda zaten top onlarda:))

Ne egosu ne dalgınlığı abicim? Dünya taranıyor, haftada kaç oyuncu yoklanıyor? Veli şu an ihtiyacımız olan bir topçudur ve maaşını beğenmezse aynı maaşa daha iyisi her an gelebilir. Hilbert'te patladılar nasıl bir usluptur? Fernandes için kalsın diye yalvarıyordu herkes , 6 ay sonra herkes yuhladı. Peki Almeida? Chelsea'nin kullanabileceği bir topçuya vizyon sunuldu para basıldı gol atması gerekiyordu ve şimdi gol atıyor. Yarın o da gak guk ederse daha iyisi daha uyguna gelecektir. Biraz güvenin, YD dönemi loser bilincimizi bırakalım artık. Alt tarafı sen eğlen diye parasını verip top oynattığın bir adamdır yahu abartmayın sahadakileri, uçlarda yaşamayalım.

Çevrimdışı WarrChief

Ne egosu ne dalgınlığı abicim? Dünya taranıyor, haftada kaç oyuncu yoklanıyor? Veli şu an ihtiyacımız olan bir topçudur ve maaşını beğenmezse aynı maaşa daha iyisi her an gelebilir. Hilbert'te patladılar nasıl bir usluptur? Fernandes için kalsın diye yalvarıyordu herkes , 6 ay sonra herkes yuhladı. Peki Almeida? Chelsea'nin kullanabileceği bir topçuya vizyon sunuldu para basıldı gol atması gerekiyordu ve şimdi gol atıyor. Yarın o da gak guk ederse daha iyisi daha uyguna gelecektir. Biraz güvenin, YD dönemi loser bilincimizi bırakalım artık. Alt tarafı sen eğlen diye parasını verip top oynattığın bir adamdır yahu abartmayın sahadakileri, uçlarda yaşamayalım.

yazdıklarımı iyice oku oyledir boyledir demiyorum ornek veriyorum..
konusma tarzını begenmedim, cevap yazma gereği bile duymuyorum keske hiç yazmasaydım...

Çevrimdışı Abdullah

Asil formalarımız Kara Kartallarımızı bekliyor! ‪#‎YükselBeşiktaş‬

yazdıklarımı iyice oku oyledir boyledir demiyorum ornek veriyorum..
konusma tarzını begenmedim, cevap yazma gereği bile duymuyorum keske hiç yazmasaydım...

Hayatım 21 yaşındasın, Tr'nin en büyük bütçelerini yöneten 60 yaşındaki adamlara "Hilbertte patladı, inşallah akıllanmıştır" diyorsun ve benim konuşma tarzımı beğenmiyorsun. :D

Diyorum ki güvenin, taramalar yapılıyor, B planları hazırlanıyor.

Çevrimiçi mayguntr

Veli vazgeçilmez değil ancak , Hilbert olayındaki gibi 100 binlerin hesabını yapıp ondan daha kötüsüne milyon eurolar vermek saçma olur.Ancak Veli gider yerine giderim Montolivo alırım derseler şapkamızı çıkarırız.Stoper mevzusuda aynı Sivok normal bir oyuncu , sürekli sakatlanması ve çok üst düzey olmaması sebebiyle vazgeçilmez değil.Yabancı kontejyanından bir ingiliz terbiyesi görmüş hava topçusu alınırsa yine bir şey demeyiz ama gidip yalçın malçınla uğraşırsalar kavga çıkar  :lol:

Tolga-Serdar-Motta-İsmail-Olcay bunların ne işi var türkiye kupası maçında anlamış değilim.En azından sol bek de Ümit kalede Emre değerlendirilmeliydi grubun en kolay maçında.

Çevrimdışı Tolga

Asıl sıkıntı yabancı kuralı ile ilgili eğer serbest olsa Veli ile falan uğraşmazsın gitmek istiyorsa bırakırsın yerine ondan belki de daha ucuza oynayacak daha kalitelisini bulup getirirsin.Bu yabancı kuralı devam ettiği sürece elimizdeki her yerli oyuncuya ederinin üzerine ücret vermek zorunda kalacağız buna sadece biz değil tüm kulüpler mecburlar.Piyasada Veli'nin yerine koyabileceğimiz yerli ön libero var mı ? Tabiki de yok o yüzden mecburuz Veli ile orta yolu bulmaya şu saçma kural ortada kalksa bu takımın formasını giymeyi haketmeyen o kadar çok oyuncu var ki çoğunu gönderirsin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Tam olarak olmasa da katılıyorum.

Güven konusunda , güvenmeliyiz evet ama henüz güvenilecek bir yapı yok tam olarak bu istikrar 3 sezon sürerse o zaman güvenden bahsedebiliriz.

Her zaman daha iyisi gelmez malesef bu biraz da fırsatların oluşması durumudur. Tam senin ihtiyacın olduğu anda Sneijder satışa çıkar mesela alırsın ama bir sene önce almaya kalksan 3 katı bonservis isterler. Transferde birçok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor tam isabet almak için. Aynı yönetimin Ronaldinho ve Etoo'nun peşinde koştuğunu da unutmayalım. Bunlar tekrar olmazsa o zaman vizyon olduğuna inanacağım bu konuda.

Eğlenme konusunda da, bunu Avrupa için söyleyebiliriz ama Türk halkı eğlenmek için izlemez futbolu , onun için de para ödemez.

Tutkuyla bağlanır hele ki Beşiktaş tarraftarı tamamiyle sahiplenir. Sadece eğlenmek için olsa kararkterini sorgulamazsın meselea oyuncunun işini yapsın sahada yeter dersin.

Beşiktaş taraftarı karakterini de sorgular. Sosa gibi adam gibi adam görmek ister. Hırslı , eğlenmek için değil savaşmak ve kazanmak için kararlı oyuncu görmek ister.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Veli vazgeçilmez değil ancak , Hilbert olayındaki gibi 100 binlerin hesabını yapıp ondan daha kötüsüne milyon eurolar vermek saçma olur

Aynen durum bu. Hilbert 3. sınıf bir bek bile değildi bek değildi hatta tam sağ kanattı.

Tam hücum pres yapıyorken yaptığı arkası dönük adama fauller ( Holosko onun bin katını yaptı düşünün bu iki adam önlü arkalı oyunuyordu bir de )

İsabetsiz ortalar. Çok kötü markaj ve hava hakimiyeti. Tek artısı dinamizm ve kondisyondu.

Ama Serdar'a hem Hilbert'e vermemek de direttiğin maaşı bonservis olarak öder hem de maaş verirsen dur bakalım orada derler.

Umarım bu dönem bitmiştir. Geçen sene bitti diyemezdim ama bu yaz dönemi az ve öz atışlar yapıldı.

Önümüzdeki yaz a 3 net treansfer yapılır da çöplere para ödenmezse güveneceğim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen durum bu. Hilbert 3. sınıf bir bek bile değildi bek değildi hatta tam sağ kanattı.

Tam hücum pres yapıyorken yaptığı arkası dönük adama fauller ( Holosko onun bin katını yaptı düşünün bu iki adam önlü arkalı oyunuyordu bir de )

İsabetsiz ortalar. Çok kötü markaj ve hava hakimiyeti. Tek artısı dinamizm ve kondisyondu.

Ama Serdar'a hem Hilbert'e vermemek de direttiğin maaşı bonservis olarak öder hem de maaş verirsen dur bakalım orada derler.

Umarım bu dönem bitmiştir. Geçen sene bitti diyemezdim ama bu yaz dönemi az ve öz atışlar yapıldı.

Önümüzdeki yaz a 3 net treansfer yapılır da çöplere para ödenmezse güveneceğim.
İlk başta devre arası en azından sağ bek ve stoper bölgelerine takviye yapılacak mı şimdilik burası daha önemli her ne kadar ANÇ yapılacak dediyse de yönetimin sağı solu belli olmuyor çünkü devre arası yapılacak 2 kaliteli takviye belki de bizi şampiyon yapacak.Doğal olarak Ş.Ligin de mücadele edeceğimizden dolayı transferlerin şekli çok daha farklı olacaktır.Daha kaliteli isimleri o zaman takımda görebiliriz.İşte o yüzden bu sezon şampiyonluk bizim için çok önemli bunun için devre arası 2 ya da 3 kaliteli takviye şart ki gelecek sezon daha rahat transfer yapabilelim.

Çevrimdışı Çağrı

İlk başta devre arası en azından sağ bek ve stoper bölgelerine takviye yapılacak mı şimdilik burası daha önemli her ne kadar ANÇ yapılacak dediyse de yönetimin sağı solu belli olmuyor çünkü devre arası yapılacak 2 kaliteli takviye belki de bizi şampiyon yapacak.Doğal olarak Ş.Ligin de mücadele edeceğimizden dolayı transferlerin şekli çok daha farklı olacaktır.Daha kaliteli isimleri o zaman takımda görebiliriz.İşte o yüzden bu sezon şampiyonluk bizim için çok önemli bunun için devre arası 2 ya da 3 kaliteli takviye şart ki gelecek sezon daha rahat transfer yapabilelim.

Yaparlar Tolgacım ben kesin gözüyle bakıyorum.

Linnes'i vermezlerse Kaderabek'i alırlar yüzde 90.

Stoper hakkında tek isim var kendi takımında da oynamıyor adam yüzde 90 1.5 yıllık kiralık Zouma gelecek.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Aslına bakarsak şu kadro Uefa'da çeyrek final görür kura şansıyla yarı finale uzayabilir.

Tolga

Kaderabek Zouma Pedro Motta

Veli Atiba Sosa

Töre Ba Kerim

Elimizde iyi bir ön libero olsa kupanın 4 favorisinden biri olurduk final oynasak şaşırmazdım net söylüyorum.

Seneye iyi bir ön libero ile şampiyonlar ligi gruplarından en kötü 3.cü çıkarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yaparlar Tolgacım ben kesin gözüyle bakıyorum.

Linnes'i vermezlerse Kaderabek'i alırlar yüzde 90.

Stoper hakkında tek isim var kendi takımında da oynamıyor adam yüzde 90 1.5 yıllık kiralık Zouma gelecek.

Hocam umarım transfer yapılır da hedefe bir adım daha yaklaşırız 2 oyuncu bu takıma level atlatır bunu zaten uzun zamandır konuşuyoruz :tabe:

Şahsi görüşüm Serdar ve Motta'yı getirmek çok kötü hamlelerdir. Önder hoca bu hamleler ile "kusursuz sorumlu" sınıfından kusurluya gelmiştir.