Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3991938 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Zor değil kolay olacak
Trabzon suan hucum presin babasini yapiyor... butun yabanci oyuncular verimli ve etkin... dinamik ve oyunu tutan bi kadrosu var.. 2 mactir cok iyi tempo tutturdular..en buyuk etkeni malum ersun yanal, bana gore suan turkiye'deki en iyi yerli hoca... bizi affedeceklerini sanmiyorum... korkum fark olmasindan yana..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

luce nin Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum onun aldığı parayı burada kimse veremez ve kurmak isteyeceği kadronun maliyetini de belki fb sağlayabilir sadece o kadar.

Hocam bize 100.yılda kurduğu kadronun maliyeti 25 milyon dolardı :)

Adamın para ile işi yok artık 70 yaşında. Bildiğin rekabete açsa canı isterse gelecek yok artık uğraşamam derse gelmeyecek aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Trabzon suan hucum presin babasini yapiyor... butun yabanci oyuncular verimli ve etkin... dinamik ve oyunu tutan bi kadrosu var.. 2 mactir cok iyi tempo tutturdular..en buyuk etkeni malum ersun yanal, bana gore suan turkiye'deki en iyi yerli hoca... bizi affedeceklerini sanmiyorum... korkum fark olmasindan yana..
benim en büyük korkum skoru yakalayıp oradan yine maçı vermek ve böyle olma ihtimalini de çok yüksek görüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ben dün karabük maçının forumunda neden kolay olacağını yazdım ama bir tek Çağrı abi benimle aynı düşünüyor. O yüzden bir daha aynı  şeyleri yazmak istemiyorum. Maç sonunda anlarsınız.

Çevrimdışı Çağrı

Hiç düzgün önce basan dinamik bir takımla oynamadılar. Aslında 3 maçta hiç TAKIM ile oynamadılar.

Herkesi bu yanıltıyor bence 3 haftada böyle bir değişim olamaz zaten çok suni bu.

Artık maçı bekleyelim bence nefes alamayacak Trabzon 60 dakika :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam bize 100.yılda kurduğu kadronun maliyeti 25 milyon dolardı :)

Adamın para ile işi yok artık 70 yaşında. Bildiğin rekabete açsa canı isterse gelecek yok artık uğraşamam derse gelmeyecek aslında.
iyi de o zamanki lucescu ile şuan ki bir değil bizden gittikten sonra kurduğu kadroların maliyeti ortada.he tabi para konusunda belki esnek davranabilir ama kadro kurma meselesinde ciddi bir bütçe ister yani çünkü 10 yıl öncesinin futbol piyasası ile şuan ki bir değil :)

Çevrimiçi Samet Ç

benim en büyük korkum skoru yakalayıp oradan yine maçı vermek ve böyle olma ihtimalini de çok yüksek görüyorum.
Bu sefer öyle olmaz hocam taraftar itecektir ileriye takımı kasımpaşa maçındaki gibi.

Çevrimdışı Çağrı

iyi de o zamanki lucescu ile şuan ki bir değil bizden gittikten sonra kurduğu kadroların maliyeti ortada.he tabi para konusunda belki esnek davranabilir ama kadro kurma meselesinde ciddi bir bütçe ister yani çünkü 10 yıl öncesinin futbol piyasası ile şuan ki bir değil :)

Shakthar'a gittiği zaman da maliiyetli olmadı ki :)

Gelir gider dengesine bak transferde 8 yılda yıllık en fazla 5 milyon zarar yapmıştır Shakthar bonservis konusunda.

Lucescu aynı Lucescu aslında sadece Shakthar fazla zengin bir takım.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç düzgün önce basan dinamik bir takımla oynamadılar. Aslında 3 maçta hiç TAKIM ile oynamadılar.

Herkesi bu yanıltıyor bence 3 haftada böyle bir değişim olamaz zaten çok suni bu.

Artık maçı bekleyelim bence nefes alamayacak Trabzon 60 dakika :)
:claps: Ah bi koskoca dünyada bir tek senle ben rahat kazanırız diyoruz şu maça. Sosyal medyada falan hep trabzon yener diyor Beşiktaş'lı abilerimiz kardeşlerimiz.

Çevrimdışı Tolga

Bu sefer öyle olmaz hocam taraftar itecektir ileriye takımı kasımpaşa maçındaki gibi.
neyse bekleyip göreceğiz neler olacağını yalnız bu maçı kazanırsak ilk yarıyı lider bitirme ihtimalimiz eskiye oranla % 15-20 oranında artar :ok:

Çevrimdışı FARUK

Gomis içinde öyle demişti Ba geldi  :)
o zaman linnes dediğine göre kadarabek :)

Çevrimdışı eski inönü

Güntekin , Yağmur , Ali Ece yakın arkadaş bunlar baya içinde kulübün ama sağı solu belli olmayan bence Bilic :)
Çagrı, Bilic bek oyuncularında hücumdan ziyade defansif özellikleri daha ön planda tutuyor gibi. Sence de oyle mi ?

Çevrimdışı Çağrı

Heh işte asıl mesele bu.

Ben  60 dakika bittiğinde skoru 2-0 göreceğimizi düşünüyorum.

Ondan sonra oyunu tutarsak çok kolay olacak her şey ama tutamasak dahi 2-1 civarı kitlenecek maç yine diye umuyorum.

Çok ince detaylar var. Cardozo uzun ama ona şişiremezsin mesela havada yok çünkü. Muhtemelen 60'tan sonra şu Fransız ayıyı alacaklar.

Trabzon anadolu takımı vari baskı yapamaz bu yüzden bize. Bir kere Constant yoksa ortasha yok zaten adamlar da Velive Atiba'nınpresinden nasıl çıkacaklar?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Benim de isteediğim bu aslında :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

ts maçı zevkli olacaktır eğer zemin azizliğine falan uğramazsak güzel maç çıkar  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Shakthar'a gittiği zaman da maliiyetli olmadı ki :)

Gelir gider dengesine bak transferde 8 yılda yıllık en fazla 5 milyon zarar yapmıştır Shakthar bonservis konusunda.

Lucescu aynı Lucescu aslında sadece Shakthar fazla zengin bir takım.

işte o yüzden diyorum ki adam yıllardır shaktar ın zengin olmasından dolayı yüksek bedelli bütçelerle çalışmış yani mesela gsye gelse çok rahat 5-6 oyuncu ister takıma.bunları da alabilecek gs de para yok ben öyle düşünüyorum.ünal aysal varken bence gelecekti o zaman da kulübü bırakmadı o da kaldı orada :)

Çevrimiçi Samet Ç

neyse bekleyip göreceğiz neler olacağını yalnız bu maçı kazanırsak ilk yarıyı lider bitirme ihtimalimiz eskiye oranla % 15-20 oranında artar :ok:
Bu maçı alırsak ki alacağız ligi %60 lider bitiririz. Ersun zaten korkuyor bizden elinde geçen seneki fener kadrosu gibi sağlam oyuncular yok. Bir tek Bosingwa Serdar'dan üstün.  Ki geçen sene fener ile bizi yenemedi.

Çevrimdışı Çağrı

Çagrı, Bilic bek oyuncularında hücumdan ziyade defansif özellikleri daha ön planda tutuyor gibi. Sence de oyle mi ?

Defansif de demeyelim bence fiziğine bakıyor. Yeteneği çok önemsemiyor.

Bilic'in en temel özelliği pozisyon oynamayı bilen oyuncu istiyor. Yani bölgesinde hata yapmayacak.

Bakın tercihlere. Sosa Ba Atiba bunlar kendi transferleri hepsi pozisyon bilgisi çok yüksek.

Keza Veli de asşırı yeteneksiz ama asla pozisyon hatası yapmaz. Pedro da öyle. O yüzden Ivo'yu da istiyor olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ts maçı zevkli olacaktır eğer zemin azizliğine falan uğramazsak güzel maç çıkar  :ok:
Bugün konyanın kupa maçını izledim zemin güzel

Çevrimdışı Çağrı

işte o yüzden diyorum ki adam yıllardır shaktar ın zengin olmasından dolayı yüksek bedelli bütçelerle çalışmış yani mesela gsye gelse çok rahat 5-6 oyuncu ister takıma.bunları da alabilecek gs de para yok ben öyle düşünüyorum.ünal aysal varken bence gelecekti o zaman da kulübü bırakmadı o da kaldı orada :)

Eğer 4-5 yaş genç olsa haklısın deerdim ama Luce mesela bize geldiiğinde kadroyu o kurmadı.

Hepsi Sinan Engin transferiydi. Adam geldi hamuru yoğurdu böreği pişirdi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bugün konyanın kupa maçını izledim zemin güzel
Kar falan yağarsa nasıl olur acaba.Isıtması vardır muhtemelen ama sonra saha balçık oluyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Heh işte asıl mesele bu.

Ben  60 dakika bittiğinde skoru 2-0 göreceğimizi düşünüyorum.

Ondan sonra oyunu tutarsak çok kolay olacak her şey ama tutamasak dahi 2-1 civarı kitlenecek maç yine diye umuyorum.

Çok ince detaylar var. Cardozo uzun ama ona şişiremezsin mesela havada yok çünkü. Muhtemelen 60'tan sonra şu Fransız ayıyı alacaklar.

Trabzon anadolu takımı vari baskı yapamaz bu yüzden bize. Bir kere Constant yoksa ortasha yok zaten adamlar da Velive Atiba'nınpresinden nasıl çıkacaklar?
iyi oynarken duran toptan gol yemeyelim de kaza bela çünkü duran toplarda bizim kaleye yapılan ortaların çoğuna bizim oyuncular vuramıyor da  :)

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah. İvo olmasın da.

Çevrimdışı Tolga

İnşallah. İvo olmasın da.
aynen linnes ya da kadarabek herkesin kabulüdür. :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Kar falan yağarsa nasıl olur acaba.Isıtması vardır muhtemelen ama sonra saha balçık oluyor..
Hocam konya formuna baktım da onlar da şüpheli zemin konusunda. Ama ben sorun çıkacağını düşünmüyorum. Bizim stadtan sonra en çok beğendiğim stad.