Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3991953 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

ceza alanın içindeki kerim kaleye vurmadı demba ba ya verdiği pozisyon...! defans arkasına kaçan kaleciyi geçip kale yi vurup defans çıkardıgı değil...!
ne goller kaçmış  :evillol: :evillol:

kerim o pası Ba' nın önüne doğru  vermeliydi direk Ba'ya verdi o da beklemek zorunda kaldı.Kerim vermeden öne doğru hareketlense de ofsayt olacaktı.

Çevrimdışı FARUK

Numan Akpınar ‏@numanakpinar  12 dk.12 dakika önce
Beşiktaş'ın aylardır peşinde olduğu 75 Milyon Dolar kredi,T Bank konsorsiyum liderliğinde onaylanmış,10 yıl Libor +%9 faiz hayırlı olsun!!

böyle bir haber var ne kadar doğru bilemem

Çevrimdışı ALI RIZA

Numan Akpınar ‏@numanakpinar  12 dk.12 dakika önce
Beşiktaş'ın aylardır peşinde olduğu 75 Milyon Dolar kredi,T Bank konsorsiyum liderliğinde onaylanmış,10 yıl Libor +%9 faiz hayırlı olsun!!
böyle bir haber var ne kadar doğru bilemem
Bu para son dem olur inşallah 160 trilyon para stat futbolcu ödemeleri vs hesaplarsak güzel para...! 10 yıllık olması daha iyi +9 faizli 30-45 trilyon faiz ödemesi olacak ama başarı ile ödeenecek bir durum parayı düzgün kullanılıp gelecek sene hazırlıklarına başlanılmalı...!

Çevrimdışı Çağrı

ceza alanın içindeki kerim kaleye vurmadı demba ba ya verdiği pozisyon...! defans arkasına kaçan kaleciyi geçip kale yi vurup defans çıkardıgı değil...!
ne goller kaçmış  :evillol: :evillol:

Tamam ben de onu dedim zaten :)

O pozisyonda Kerim'in pası çok kötü Ba'nın beklemesi değil Ba topa hareketlense de önündeki defans ondan daha önce vururdu yine kerim topu yanındaki defansın uzanamayacağı şekilde öne atması lazım tabi ki atamadı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu para son dem olur inşallah 160 trilyon para stat futbolcu ödemeleri vs hesaplarsak güzel para...! 10 yıllık olması daha iyi +9 faizli 30-45 trilyon faiz ödemesi olacak ama başarı ile ödeenecek bir durum parayı düzgün kullanılıp gelecek sene hazırlıklarına başlanılmalı...!

Bu kadar büyük parayı yüzde 9 faizle alabileceğini snamıyorum yönetimin.

Bu totalde yükse 9 değildir yılda yüzde 9'dur.

100.000 lira krediyi bile 10 yıllık aldığınızda 100.000 faiz ödüyorsunuz.

Demirören aynı miktarda kredi almıştı 5 yıllık olmasınra rağmen faizi yüzde 8,75'ti ama yıllık faiziydi bu paranın.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25138067

Onu bile biz 35 milyon dolara yakın faiz ile ödüyoruz yanlış bilmiyorsam.

Sadece 7.5 milyon dolar faiz ile 75 milyon dolar parayı 10 yıllığına hiçbir banka bağlamaz.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 15:33:10 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27694161.asp?top=1

Beşiktaş'a tarihi müjde

Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu 75 milyon dolarlık kredi, T-Bank liderliğindeki konsorsiyum tarafından onaylandı. Kredi, 10 yıl vadeli...

Beşiktaş Yönetim Kurulu, aylardır peşinde olduğu olduğu banka kredisinde mutlu sona ulaştı. T-Bank liderliğindeki konsorsiyum, siyah beyazlı kulübü 75 milyon dolarlık kredi talebini onayladı.
10 yıl vadeli kredinin faizi Libor + %9 olduğu açıklandı.

Not: Libor ne demek?
Döviz kredisi verilirken baz alınan LIBOR (London Interbank Offered Rates) Londra'daki bankalar tarafından belirlenen ve dünyaca kabul görmüş bir faiz oranı. Söz konusu faiz piyasa koşullarına göre değişirken bugün itibariyle dolar cinsinden yıllık yüzde 0,56 oranında bulunuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yorumlara bakın Hürriyet'te. Faizin yıllık yüzde 10 olduğu söyleniyor.

Yani 75 milyon dolar faiz ödeyeceğiz. Büyük ihtimalle Vodafone anlaşması teminat gösterildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yani 75 milyon dolar faiz ödeyeceğiz. Büyük ihtimalle Vodafone anlaşması teminat gösterildi.
75 milyon dolar faiz stadın 2 yıllık gelirleri demek.Loca paralarını zaten çoktan inşaata harcadık.5-6 yıl doğru dürüst gelir elde edemeyecez bu staddan anlaşılan..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

75 milyon dolar faiz stadın 2 yıllık gelirleri demek.Loca paralarını zaten çoktan inşaata harcadık.5-6 yıl doğru dürüst gelir elde edemeyecez bu staddan anlaşılan..

Bu anlaşma böyle ise çok kötü bir anlaşma birinin durdurması gerek Demirören bunu yaptı ondan belimizi doğrultamıyoruz 4 senedir bu kredi daha da ağır!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu 75 milyon dolara sadece stata mı harcanacak acaba ?

Çevrimdışı Deniz

Bu anlaşma böyle ise çok kötü bir anlaşma birinin durdurması gerek Demirören bunu yaptı ondan belimizi doğrultamıyoruz 4 senedir bu kredi daha da ağır!
Anlaşılan bir 4 sene daha doğrultamayacaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Toplam 150 milyon dolar yük demek , yılda 15 milyon dolar kredi ödemesi demek.

Bir tek çıkar yol görüyorum umarım öyle düşünmüşlerdir bulunacak  3 tribün sponsorunun yıllık tüm gelirleri 10 yıl bu krediye gidecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu 75 milyon dolara sadece stata mı harcanacak acaba ?

165 milyon yapar. Stada bu kadar gitmez.

Transfer , eski borçlar vs.

Fulya'nın gelirlerinin bir an önce açılması gerek.

Benim anlamadığım bu faiz anca türk parasına verilir dolara bu kadar faiz vermek çok garip umarım yanlıştır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Stadyum en kaba haliyle Galatasaray gibi düşünürsek

1 Yılda ;

40 milyon Tl civarı Kombine ve Hasılat geliri

15 milyon dolar kadar da loca ve vip geliri

15 milyon dolar tribün sponsorları

8 milyon dolar Vodafone

10 milyon dolar saha içi reklam anlaşması

Getiriyor. Yaklaşık 130 milyon tl civarı. Gs de zaten 120 milyon kazanmış geçen sene.

Biz 3 yıllığına loca ve vipleri verdik. Tribün sponsları da giderse ,

Stadyumdan kazanacağımız para önümüzdeki 3 yıl 30-35 milyon dolar en iyimser haliyle ;

Sonraki yıllar 50 milyon dolar civarı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

FOrzada biri de böyle yazmış..

Neredeyse %10 faiz...
Korkunc bir faiz! Aylik 990 bin dolar, yillik ise 11.8 milyon dolar odemesi var.
On yilin sonunda 75 milyonun ustune 43 milyon dolar faiz verilecek. Nasil olacak bu is?

Çevrimdışı Çağrı

Eğer gerçekten alıyorsak bunu , bundan sonra hiçbir gelir kırdırılmamalı hiç kredi alınmamalı.

Elmizde kalan adam akıllı gelirler şunlar eğer kırdırılmazsa ;

Stadyum 30 milyon Dolar

Forma Sponsorları 20 milyon dolar

Fulya 15 milyon dolarr ( 2016'dan itibaren almaya başlayacağız )

Yayın geliri 20 milyon dolar ( 2016'da almaya başlayacağız adam akıllı )

Kartal Yuvası 15 milyon dolar

İddaa 4 milyon dolar

Avrupa gelirleri ( Belirsiz )

Şampiyonlar ligine girdiğimiz seneler 120 milyon dolar girmediğimiz seneler 100 milyon dolar gelir var demek amatörr şube sponsları hariç

Stadyum konserleri vs saymıyorum.

Yani 220 milyon tl ile dönecek kulüp.

Şuan futbolcu ve takım giderleri 140 milyon tl.

Bundan sonra çok akıllı olmak zorundayız bu 3 yıl boyunca yeniden kombine ve vipler açılana dek.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 15:57:02 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu kredi anlaşmasını şöyle de okuyabiliriz.

Vodafone sponsorluk anlaşması olduğu gibi bankaya , 3 yıl boyunca vip ve kombineler yok ( Fulya'dan gelecek kira bunları tolere edebilir ).

Geri kalanlar bizim.

Bir kez daha ABV D.ören ÇOK YAŞA SEBA!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu kredi anlaşmasını şöyle de okuyabiliriz.

Vodafone sponsorluk anlaşması olduğu gibi bankaya , 3 yıl boyunca vip ve kombineler yok ( Fulya'dan gelecek kira bunları tolere edebilir ).

Geri kalanlar bizim.
Tabi başka kredi vs de çekilmezse..

Çevrimdışı Çağrı

Tabi başka kredi vs de çekilmezse..

Artık gerek olacağını sanmam ama stadın maliyetini bilmediğimiz için..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Eğer bu anlaşma stadı tamamen bitiriyorsa , kulüp bütçesinden başka para çıkmayacaksa birnevi yap işlet devret gibi oldu.

Ama üstüne faiz yiyoruz.

Her şeyi bilmek lazım ama eleştirilecek baya bir yanı olacak gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Artık gerek olacağını sanmam ama stadın maliyetini bilmediğimiz için..
Ben de onu diyorum bu stadın 150 milyon doları aşar maliyeti

Çevrimdışı Çağrı

Bir şöyle bir yorumda bulnmuş.

Vodafone anlaşması kullanılamadığı için bu oldu. Seneye anlaşma açılınca Beşiktaş bunu teminat olarak verip krediyi kapatacak ardından çok daha düşük faizli kredi alacak 30-30 milyon daha az faiz yiyecek 10 yılda.

Kulağa mantıklı geliyor ama bilinmez.

Aslına bakarsak artık ödemeler düzenli olacaksa sadece Vodafone anlaşmasıyla yırtıyorsak kötünün iyisi diyorum ben.

Ama bir daha darboğazlar olacaksa berbat.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Rakamlar normal.

Sizden 75 milyon isteyim 10 sene sonra 150 olarak vereceğim desem kimse vermez bu forumda..

:D

Şahsen benim işyerime verseler 75 bin lira, 10 senede geri ödemesi çıksa böyle kabul ederim..

Çünkü zaten 75 bin tl ye aylık borçtan kaynaklı senede 15 bin lira faiz ödüyorum..

İyi rakam.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 16:13:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar muhabbet cafe'ye de yazdım buraya da yazıyorum karabükspor maçı ile ilgili yazım okuyup görüşlerinizi eleştirilerinizi paylaşırsanız sevinirim ilerde kurabileceğimiz haber sitesi için biraz kalifiye olmak için eleştirilerinize açığım bundan sonra kupa maçları dahil tüm maçlarda yazacağım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/

Çevrimdışı Çağrı

Rakamlar normal.

Sizden 75 milyon isteyim 10 sene sonra 150 olarak vereceğim desem kimse vermez bu forumda..

:D

Şahsen benim işyerime verseler 75 bin lira, 10 senede geri ödemesi çıksa böyle kabul ederim..

Çünkü zaten 75 bin tl ye aylık borçtan kaynaklı senede 15 bin lira faiz ödüyorum..

İyi rakam.

Volkan işten anlayanlar da normalde bu kadar olmaz diyor.

Yani türk lirası için normal ama dolar için en fazla yüzde 3-4 olurmuş yıllık.

Kredibilitemiz çok düşük olduğu için bu kadar yaslamışlar aslında normal değilmiş rakamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli