Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3991034 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anil

O da önemli bir eksiğimiz ama stoper senin oyunu vermeni engellemezki..Bizim en büyük sorunumuz oyunu rakibe vermemiz..Bunu çözmenin yolu da orta sahayı kuvvetlendirmek..

Bence bunu stoper de değiştirebilir.  Eğer iyi bir stoper olursa tabi. Sence geçen sene sosa olsa takımda almeida gene demba ba katkısı verir miydi? Bence ikisi aynı mantık.

Çevrimdışı Kemal

TS macına bakiyorum bizim en büyük zaafimizdan 2 gol attılar "duran top" , haftaya çok delirecez belli oldu

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon 3 yaptı bunları nasıl yeneriz diye düşünüyorum bunların en zayıf yanı kontra ataklar bakmayın bu maça, kalecileri zayıf noktaları yani kısaca kim daha fazla atarsa maçı o kazanacak.

Çevrimiçi blackeagle35

Bence bunu stoper de değiştirebilir.  Eğer iyi bir stoper olursa tabi. Sence geçen sene sosa olsa takımda almeida gene demba ba katkısı verir miydi? Bence ikisi aynı mantık.
Klasman farkı var tabiki veremezdi..Şöyle düşünelim..Bu takıma David Luiz stoper oynamak şartıyla gelse biz bu tarz maçlarda oyun kontrolünü verir miyiz??Bence yine veririz..Muhakkak katkısı olur ama yine de veririz oyunu bence..Peki bu takıma Toni Kroos ya da hadi abartmayalım Guinti ya da Fernandes'in ilk halleri gelse oyunu bu kadar çok verir miyiz??Bence vermeyiz..Çünkü topu yere indirir,iki pas yapar,gider 1-2 dribbling ile topu öne taşır,vakit kazanır..Benim düşüncem böyle..Ama ben oyun içinde düştüğümüz durumun temel sebebini Bilic olarak görüyorum..

Çevrimdışı Kemal

Trabzon 3 yaptı bunları nasıl yeneriz diye düşünüyorum bunların en zayıf yanı kontra ataklar bakmayın bu maça, kalecileri zayıf noktaları yani kısaca kim daha fazla atarsa maçı o kazanacak.

Evet güzel tespit bende aynı şeyi düşünüyorum zayıf noktaları kalecileri bol sut cekmeliyiz

Çevrimiçi Samet Ç

Evet güzel tespit bende aynı şeyi düşünüyorum zayıf noktaları kalecileri bol sut cekmeliyiz
Bol şut değil abi verimli şut çekmeliyiz bunu yapabilir miyiz pek sanmıyorum bu maçı kontralar ve Ba'nın sırtı dönük aldığı toplarda yapacağı verimli servisler ile kazanabilir ve bunu da trabzona karşı çok rahat yaparız.

Çevrimdışı Kemal

4 oldu belki sezonun en zor maçına cikacaz :)

Çevrimiçi Samet Ç

4 oldu belki sezonun en zor maçına cikacaz :)
En kolay maçı olma ihtimali de var abi.

Çevrimdışı Kemal

En kolay maçı olma ihtimali de var abi.

Zouma ve linnes olsa aynı fikirde olurumda görünen köy kılavuz istemez , bu Ersanla serdarla bu lig bitmez

Çevrimdışı Deniz

Zouma ve linnes olsa aynı fikirde olurumda görünen köy kılavuz istemez , bu Ersanla serdarla bu lig bitmez
Ersan özellikle.Delirtiyor artık beni.Bu sezon bildiğin yerlerde formu.Sürekli adam kaçırıyor gereksiz fauller yapıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Zouma olacak bence umudum var benim de Linnes istemiyorum ben Kaderabek daha sağlam geliyor.

Çevrimdışı Deniz

Ahmet Ateş @AhmAtes1903  ·  2 sa. 2 saat önce
Beşiktaş - Trabzonspor maçı pazartesi saat 20 35 itibarıyla 9.102 adet.

maç günü 20 bin civarı oluruz sanırım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ahmet Ateş @AhmAtes1903  ·  2 sa. 2 saat önce
Beşiktaş - Trabzonspor maçı pazartesi saat 20 35 itibarıyla 9.102 adet.

maç günü 20 bin civarı oluruz sanırım..

25 bini geçeriz.. Bugün 3000 den fazla bilet satıldu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

25 bini geçeriz.. Bugün 3000 den fazla bilet satıldu
@Volkan abi senden rica etsem günde 2 kez satılan bilet sayılarını güncelleyip paylaşır mısın ?

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Bilic konyadan memnun değilim demiş.Umarım bunu takıma yansıtmaz..

Çevrimdışı Anil

Klasman farkı var tabiki veremezdi..Şöyle düşünelim..Bu takıma David Luiz stoper oynamak şartıyla gelse biz bu tarz maçlarda oyun kontrolünü verir miyiz??Bence yine veririz..Muhakkak katkısı olur ama yine de veririz oyunu bence..Peki bu takıma Toni Kroos ya da hadi abartmayalım Guinti ya da Fernandes'in ilk halleri gelse oyunu bu kadar çok verir miyiz??Bence vermeyiz..Çünkü topu yere indirir,iki pas yapar,gider 1-2 dribbling ile topu öne taşır,vakit kazanır..Benim düşüncem böyle..Ama ben oyun içinde düştüğümüz durumun temel sebebini Bilic olarak görüyorum..
İkimizin de düşündüğü gibi temel faktör bilic.. malesef onun bu konuda kendini geliştirmesini bekleyeceğiz

@Volkan abi senden rica etsem günde 2 kez satılan bilet sayılarını güncelleyip paylaşır mısın ?

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=3E0B61E6CDEFA1D!22399&app=Excel&authkey=!APsk2vcED6fpVkg

Burada gün içinde sürekli güncelliyorum @Deniz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sezon sonunda Biliçle Helalleşip yollar ayrılmalı :ok:
Biliçle Olmaz , Artık kaybedecek Zamanımızda , sezonumuzda yok  :iscrewy:
Hep aynı ve Yanlış değişiklikler  :s20:
Takımda Disiplin sağlayamıyor , Jer hafta 1 Kırmızı kesin  :akuma:
Büyük takım bu kadar mahkum oynamaz :akuma: 2 Gol atıp gömülüyoruz!!
Ve her hafta aynı sıkıntıyı yaşıyoruz  :s20: Bir teknik direktör Hiç Bu Konuda takımı uyarmazmı  :alala: Özel olarak çalıştırmaz mı  :alala:
Eğer Golü attıktan sonra biraz akıllı oynasak her takıma Fark atarız ! Ama gömülüp ileri çıkmayı hiç düşünmüyoruz  :s20: Halbukı al oyunu rölantiyeye sonra Bi Kontara Töre Ba Sosa farka git  :ok: Net Soyluyorum Biliç le olmaz  :iscrewy:  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErmanS

Sezon sonunda Biliçle Helalleşip yollar ayrılmalı :ok:
Biliçle Olmaz , Artık kaybedecek Zamanımızda , sezonumuzda yok  :iscrewy:
Hep aynı ve Yanlış değişiklikler  :s20:
Takımda Disiplin sağlayamıyor , Jer hafta 1 Kırmızı kesin  :akuma:
Büyük takım bu kadar mahkum oynamaz :akuma: 2 Gol atıp gömülüyoruz!!
Ve her hafta aynı sıkıntıyı yaşıyoruz  :s20: Bir teknik direktör Hiç Bu Konuda takımı uyarmazmı  :alala: Özel olarak çalıştırmaz mı  :alala:
Eğer Golü attıktan sonra biraz akıllı oynasak her takıma Fark atarız ! Ama gömülüp ileri çıkmayı hiç düşünmüyoruz  :s20: Halbukı al oyunu rölantiyeye sonra Bi Kontara Töre Ba Sosa farka git  :ok: Net Soyluyorum Biliç le olmaz  :iscrewy:  :bandit:

Kırmızı kartlar konusunda katılıyorum. Ama bence Biliç en azından yeni stadımızda başımızda olmalı. Çünkü ben bu 2-0 lardan donmelerin taraftar baskısıyla imkanı olacagını duşunmuyorum. Takım her maçını deplasmanda oynuyor. Bu şekilde şampiyon olmak şampiyonluk yarışında olmak buyuk başarı olur. Ayrıca bu takımı kuran Biliç ve 2 senedir net bir ilerleme olduğunu duşunuyorum. Gönderilmesi bütün dengeleri bozar bence

Çevrimdışı Çağrı

Geçen sene Oğuzhan , Pektemek , Olcay yedek olduğu gün kadro kalitesi artmış demektir diyoduk bugün hepsi artı Cenk de yedekti :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fikstüre baktım fenerin deplasmanı kaladı uçacak artık gibi yorumlar vardı fenerin maçları içerde olmasına rağmen bizdeen daha zor maçlar.

Fener içeride

Sivas , Belediye , Mersin ile oynayacak. Mersin'in aldığı puan ortada. Belediye ile Sivas'ı da kesin yener kim diyebilir?

Aksine deplasmanları daha kolay fenerin.

Bizimse oynayacağımız kalan 6 maçın tamamı alabileceğimiz maçlar.

İçeride Trabzon , Galatasaray , Akhisar

Dışarıda ise konya , gençler , antep ile oynuyoruz.

Hiçbirinde farklı kazanamayız belki ama her maçı tek farklı kazanabiliriz özellikle dış sahadaki maçlar.

Ben 5 hafta önce 6 puan farkla lider gireceğiz demiştim fenerin önünde hala ısrarcıyım tahminimde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Öyle ya da böyle artık şampiyonluk mücadelesi veren bir takıma dönüşmek üzereyiz. Kimse  rakipler kötü diye düşünmesin.

Rakipler sadece futbol olarak kötü yoksa puan olarak ortalama alınan bunlar zaten şampiyonluğa oynarken.

Fener'in geçen seneki ekstra performansını düşünmezsek. Ki onda da ilk devre bittiğinde 10 puanı son dakika ve uzatma golleriyle almıştı her zaman olmaz , görüldüğü üzere olmuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fikstüre baktım fenerin deplasmanı kaladı uçacak artık gibi yorumlar vardı fenerin maçları içerde olmasına rağmen bizdeen daha zor maçlar.

Fener içeride

Sivas , Belediye , Mersin ile oynayacak. Mersin'in aldığı puan ortada. Belediye ile Sivas'ı da kesin yener kim diyebilir?

Aksine deplasmanları daha kolay fenerin.

Bizimse oynayacağımız kalan 6 maçın tamamı alabileceğimiz maçlar.

İçeride Trabzon , Galatasaray , Akhisar

Dışarıda ise konya , gençler , antep ile oynuyoruz.

Hiçbirinde farklı kazanamayız belki ama her maçı tek farklı kazanabiliriz özellikle dış sahadaki maçlar.

Ben 5 hafta önce 6 puan farkla lider gireceğiz demiştim fenerin önünde hala ısrarcıyım tahminimde.
fikstür konusunda ben hala işimizin kolay olmadığını düşünüyorum sonuçta ts ve gs ile oynayacağız ve 3 deplasmanımız varken fb 2 kolay deplasmana gidecek bir de kasımpaşa maçı var yine deplasmanda onun haricinde içeride oynayacaklar kolay gözükmese de genelde içeride fb daha fazla puan topluyor.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 01:08:51 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çağrı harbiden nasıl hesap bu ya :D

Adamların belediye ve sivas maçlarına zor dedin

bizim ts ve gs maçlarından puan alırız  :biggrinking:

Onlar avantajlı ama sende derbileri yenersen fişlerini çekersin fark burada  :boxin: :boxin:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net