Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988260 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

yeni başlamış sağolsun seneye artık  :kop: sosa aldı formayı tertemiz şekilde  :evillol: :evillol: dün forması kirlenmedi oguzhanın direk asmışlar kurusun diye yagmur da yaş olmuş  :kop: :kop:

oğuzhan yedek girebilmeyi bile unutacak , sosa kondisyon yaparsa  :kop:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:46:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bizim neden 2-0 dan maçları verdiğimiz hakkında düşündüm şöyle bir sonuca vardım.

kondisyon , skora yatma , özgüvensizlik bunları hepimiz biliyoruz.

kondisyon desen oyun sonlarında rakip kadar koşuyoruz, değil
skora yatma desen yatamıyoruz ,bu olabilir
özgüvensizlik zaten bu almış başını yürümüş.

şimdi biz 4-2-3-1 oynuyoruz.sahaya bu şekilde yayılarak oyunu dengede de tutuyoruz skor da buluyoruz.buraya kadar sorun yok.sorun 2-0 olduktan sonra bir rehavet , bir yine vereceğiz endişesiyle , bu sefer vermeyelim diye kapanmaya başlama , golü yediği gibi aha işte yine oluyor havasına girmemiz.

bu da artık sistemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.mesela skor dengede veya öndeyiz.artık biz 4 2 3 1 oynamıyoruz maalesef.başladığımız gibi bitmiyor.orada sistem bozuluyor.4 2 ye kadar sorun yok.zaten bunlar defans yapmalı. 3 1 de büyük sorun yaşıyoruz.kanatlarımız gökhan töre bocalıyor , skorda almışsak gevşiyor.olcay skora kadar oluyor ,ondan sonra kerim girince aynı etki sola vuruyor.dikkat edin son dakikalarda yediğimiz pozisyonlar ortadan değil kanatlardan dan dun gelmeleri.rakip maç başında çıkaramadığı bekleri , bizim kanatlarımız sayesinde -çünkü ne tehdit var ne savunma -beklerini bir daha geri götürmüyor bile.maden bulmuş gibi çalışıyorlar.3 lünün ortası da orta sahadaki oğuzhan olması olunca ,geri gelmiyor adam kovalamıyor pres yapılmıyor.1 de Ba.ba da bir yerden sonra sadece geriden top çıkarmaya geliyor.ona da top atamadığımız için bitiyoruz.

çözümüm , 2-0 gibi öne geçtiğimizde , 4 4 2 veya 4 3 3 dönmemiz lazım.ve oyuncu değişiklikleri de buna göre olmalı.
4 2 kurup.sağa mustafa sola olcay olsa.beklere de yardım ederler.ortasında sosa ve ba.ortayı doldursa ve geri gelmeseler.
4 3(veli atiba+sosa) 3 (mustafa olcay ba).

ben artık sıkıldım.90+ yapılabilecek bir şeyi (köşede top saklamak)biz 85'te başlıyoruz.ya en kötü topu köşede tutma , o köşede tut , dışarı çıkar , diğer köşeye taşı , oradan çıkar diğer köşeye taşı.hatta bunu hep böyle yapacağını sansın rakip,ona da bir taktik üret.tam soldan sağ köşeye pas yapmaya başladığında birden gollük atak çıkarmaya çalış.

Dün Önder Özen çok doğru bir laf etti.

Birkaç kez 4-5 lik yapsa Beşiktaş kolay kolay kaybetmez puan dedi Partiza maçını hatırlarsan adamlar felç oldu.

Aslında çok tehlikeli takımız rezil ederiz adamı ama tam olgunlaşmadı futbolcular.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:47:03
  • Beşiktaş / Bodrum
oğuzhan yedek girebilmeyi bile unutacak , sosa kondisyon yaparsa  :kop:

Bunu duyan Oğuzhan sağ bek olmaya karar verdi  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:50:24
  • Beşiktaş / Bodrum
anladım tamamdır umarım planlamalar bu sekil ilerler :ok:

Ona benim de şüphelerim var  :biggrinking:

Ama kongre böyle düşünüyor zaten tek çıkar yolu da kısa vadede bu gibi..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Atiba'nın yanına gitmez mi ? Bence çok da guzel gider. Fiyatı da uygun. Devre arası hemen alınabilir.

Hakkındaki degerlendirme yazısı: http://www.besiktasscout.com/badou/

Videosu:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:53:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba'nın yanına gitmez mi ? Bence çok da guzel gider. Fiyatı da uygun. Devre arası hemen alınabilir.

http://www.besiktasscout.com/badou/

Hiç izlemedim ama 9 gol 8 asist yapmış.

Kim olur bilmiyorum ama Melo tarzı topu çekip çeviren top class bir ortasaha olmak zorunda.

Yani kumar oynayamayız o bölgede Ba kalitesinde olması şart sınıf atlamak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:55:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence alınacak adam Atiba'nın yanına değil yerine alınacak.

Atiba yedek olacak seneye rotasyonda. Yani Veli'nin yanına alacağız.

Gönlüm Newcastle'daki Sissoko'da. Çok pahalı evet ama tam istediğimiz adam.

Dede de gelirse ikisi de 1,90 üstü boyumuz baya yükselir hem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Reklam olarak kazanmak farklı bir durum ama çok ciddi miktarda fenerli galatasaraylı abonesi vardır vodafoneun bunların bırakmasından korkmadı.

Ve çok fazla takılıyorsun bu stad isminin miktarına. Evet çok yüksek değil miktar ama normal olan bu.

Gs formasına fener hem formasına hem stadına sponsor bulamadı.

Avrupa'daki stad isim sponsorluklarının çoğundan daha  iyi miktar alacağız. Daha önemlisi telekominikasyon yoluyla , gerek konserler , bayilerde forma satışları vs yoluyla çok artısı olacak.

Vodafone'u sadece stad için vereceği para karşlığı sponsor olarak görmek ve bu az demek çok yanlış olur.

Sabancı tabi ki onun için kurmadı ama sponsor olduğunda bunu vergiden düşürebiliyor şirketler sosyal hizmet için kullandığı için bunu bile yapmıyorlar ( eğer bilmediğimiz bir şey yoksa )

Koç'un mesela stad için yardım ettiğini biliyoruz ekstra olarak.

Sistem oturmasından kasıt belli bir plan üzerinde gidildiği. Demirören döneminden dolayyı oluşan güven kaybı yerine gelmese zaten BEKO da bu kadar yüksek rakamla geri dönmezdi.

Hala tam oturdu mu tabi ki hayır ama bir şeyler için başlangıç ve tesisleşme var. Transfer sıkı dokunarak yapılıyor bunlar çok önemli şeyler.
aşırı iyi niyetli bakıyorsun ve maalesef bilgi eksikliği var.
1- vodafone yerine başka isim sponsoru olur mu olur.üstüne, statta konser için, başka birini bulabilir miyim , bulurum.kan benim stat benim  :evillol: yani voda az veriyor ama konserlerden de kazanacağız düşüncesi beni hiç mutlu etmiyor.konserlerden kazanırım, ki ona göre de stat yapıyoruz , eski stat da bile kazanıyorduk , üstüne de boğazın incisi dediğim yerden de hakkını almak istemem kadar doğal bir şey yok.onu da verecek onu da.bir fiyatına 2 iş çıkarıyor üstümüzden.
2-gs formasına bulamadı diye bir şey yok.o algıyı evet taraftar taraftara kullansın.oo siz daha forma reklamı bulamadınız diye.

adamlar 7milyon € alıyor senelik nike.biz 4,850+kdv milyon dolar alırken.ha isterse kırdırmış olsun nike anlaşmasını ,isterse normal kullansın bu beni bağlamaz.miktar benim vodadan 10 sene alacağımdan fazla.biz 10 sende 71milyon $ onlar 70 küsür milyon €.forma göğüs reklamı da şu an benimki kadar.

o nedenle diyorum iyi niyetlisin ama iyi niyetli olmak bize bir şey kazandırmıyor.ben de art niyetli değilim zaten sadece gördüğüm bir köy var.bize bıraksalar zaten beşiktaş ihya olur.

Çevrimdışı eski inönü

Bence alınacak adam Atiba'nın yanına değil yerine alınacak.

Atiba yedek olacak seneye rotasyonda. Yani Veli'nin yanına alacağız.

Gönlüm Newcastle'daki Sissoko'da. Çok pahalı evet ama tam istediğimiz adam.

Dede de gelirse ikisi de 1,90 üstü boyumuz baya yükselir hem.
yabancı kısıtından dolayı mı yoksa teknik bir karar mı Veliyle oynamak.?

Çevrimdışı eski inönü

Hiç izlemedim ama 9 gol 8 asist yapmış.

Kim olur bilmiyorum ama Melo tarzı topu çekip çeviren top class bir ortasaha olmak zorunda.

Yani kumar oynayamayız o bölgede Ba kalitesinde olması şart sınıf atlamak için.
dedigin tipte ancak 29 yaş üstü bi adam alabiliriz. Oyle bir ornek var mı kafanda?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:06:23
  • Beşiktaş / Bodrum
aşırı iyi niyetli bakıyorsun ve maalesef bilgi eksikliği var.
1- vodafone yerine başka isim sponsoru olur mu olur.üstüne, statta konser için, başka birini bulabilir miyim , bulurum.kan benim stat benim  :evillol: yani voda az veriyor ama konserlerden de kazanacağız düşüncesi beni hiç mutlu etmiyor.konserlerden kazanırım, ki ona göre de stat yapıyoruz , eski stat da bile kazanıyorduk , üstüne de boğazın incisi dediğim yerden de hakkını almak istemem kadar doğal bir şey yok.onu da verecek onu da.bir fiyatına 2 iş çıkarıyor üstümüzden.
2-gs formasına bulamadı diye bir şey yok.o algıyı evet taraftar taraftara kullansın.oo siz daha forma reklamı bulamadınız diye.

adamlar 7milyon € alıyor senelik nike.biz 4,850+kdv milyon dolar alırken.ha isterse kırdırmış olsun nike anlaşmasını ,isterse normal kullansın bu beni bağlamaz.miktar benim vodadan 10 sene alacağımdan fazla.biz 10 sende 71milyon $ onlar 70 küsür milyon €.forma göğüs reklamı da şu an benimki kadar.

o nedenle diyorum iyi niyetlisin ama iyi niyetli olmak bize bir şey kazandırmıyor.ben de art niyetli değilim zaten sadece gördüğüm bir köy var.bize bıraksalar zaten beşiktaş ihya olur.

Sıkıntı şurada.

Hep bulurum alırım olurum diye bakman. Ama iş o hadde geldiğinde sponsor çıkmıyor.

Fener neden bulamadı stadına mesela sponsor? Ya da formasına? Nike adidas olayı normal sponsordan farklı onlar sattığına bakar.

Biri 300 bin biri 600 bin forma sattırıyorsa ben olsam ben de Gs'nin aldığı kadar vermem.

Ama stad olayı ortada işte. Birçok örnek verebilirim bizim kadar alamayan büyük Avrupa takımları.

Konser olayına da hak vermiyorum çünkü sen konser bulursun evet ama senede kaç tane? Neden seni seçsin bu 2 ? Boğazda demek yetmez fener karşıya salonu dikti mesela neden onu değil de seni seçsin?

Konserden kastım vodafone'un kendi organize ettiği konserler. Sen yine kendin bulduklarından ayrıca kazan ama Voda'nın getirecekleri çok yüklü olacak.

Geçen sene kazandık dediğin yine Vodafone'un organiazsyonuydu daha önce hiç bizde olmuyorken neden geçen sene bizde oldu da 3 milyon dolar kazandık? Sponsorumuz olacağı için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:07:26
  • Beşiktaş / Bodrum
yabancı kısıtından dolayı mı yoksa teknik bir karar mı Veliyle oynamak.?

Kısıtlama ve Yaş. Atiba idare ediyor aslında kaliteli sayamam ben Veli'nin yarım tık üstü.

Dedim ya olsa Sissoko var ama işte çok çok zor..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Reklam olarak kazanmak farklı bir durum ama çok ciddi miktarda fenerli galatasaraylı abonesi vardır vodafoneun bunların bırakmasından korkmadı.
bi de bu hayatta olmaz zaten.digiturk u beşiktaşlı bırakıyor mu ? ya da vodafone geçmek için millet verdiği taahhütten kurtulabiliyor mu ?
ayrıca vodafone Türkiye menşeli bir firmamı ki bunları düşünsün.

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.transfermarkt.com.tr/dede/profil/spieler/113094,

Ah be Dede'yi bir alabilsek savunma sıkıntısı kalmaz da. Yönetime de kızıyorum Ronaldinho ile uğraştığın kadar Dede ile uğraşsalardı şu anda bizim oyuncumuzdu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:13:15
  • Beşiktaş / Bodrum
bi de bu hayatta olmaz zaten.digiturk u beşiktaşlı bırakıyor mu ? ya da vodafone geçmek için millet verdiği taahhütten kurtulabiliyor mu ?
ayrıca vodafone Türkiye menşeli bir firmamı ki bunları düşünsün.

Türkiye menşeeli değil diye bunu düşünmeyecek mi? Adam Hindistan'da da var ama her yerde tek derdi var abone sayısını artırıp para kazanmak.

Biz 2 yıldır anlaşma halindeyiz vodafonla bırakmayı düşünen adam bırakmaz mı bu süre içinde? 5 yıl taahhüt vermiyor ki.

Digiturk olmamış örnek olarak o göstere göstere yapsa da hesapta tarafsız ve en önemlisi tekel yani alternatifi yok  :)

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Beyler hamza olayi benim canimi sıktı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:16:09
  • Beşiktaş / Bodrum
http://www.transfermarkt.com.tr/dede/profil/spieler/113094,

Ah be Dede'yi bir alabilsek savunma sıkıntısı kalmaz da. Yönetime de kızıyorum Ronaldinho ile uğraştığın kadar Dede ile uğraşsalardı şu anda bizim oyuncumuzdu.

Para para :)

Ümidimi kesmiyorum ama bu kışın aldılar aldılar yoksa zaten biri alacak o adamı sonunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bence gelebilecek en iyi t.direktoru getirdiler.gs su an batmis durumda.eldeki oyunculari en iyi kullanacak td de hamza.akhisarda iyi isler basardi.bir ersun yanal olma potansiyeli var bu adamda..
Bence tam tersi oldu Deniz Hamza Hamzaoğlu oyunculara sözünü geçiremez görürsün bakarsın. Gesenin bu hamleyi yapmasının tek nedeni prandelliyi gönderdik ama yerine milli takımda görev yapan bir hoca getirdik algısı yaratmak. Yani kısaca geseden bu sene hiç bir tezek olmaz.

Çevrimdışı manyak1903

Sıkıntı şurada.

Hep bulurum alırım olurum diye bakman. Ama iş o hadde geldiğinde sponsor çıkmıyor.

Fener neden bulamadı stadına mesela sponsor? Ya da formasına? Nike adidas olayı normal sponsordan farklı onlar sattığına bakar.

Biri 300 bin biri 600 bin forma sattırıyorsa ben olsam ben de Gs'nin aldığı kadar vermem.

Ama stad olayı ortada işte. Birçok örnek verebilirim bizim kadar alamayan büyük Avrupa takımları.

Konser olayına da hak vermiyorum çünkü sen konser bulursun evet ama senede kaç tane? Neden seni seçsin bu 2 ? Boğazda demek yetmez fener karşıya salonu dikti mesela neden onu değil de seni seçsin?

Konserden kastım vodafone'un kendi organize ettiği konserler. Sen yine kendin bulduklarından ayrıca kazan ama Voda'nın getirecekleri çok yüklü olacak.

Geçen sene kazandık dediğin yine Vodafone'un organiazsyonuydu daha önce hiç bizde olmuyorken neden geçen sene bizde oldu da 3 milyon dolar kazandık? Sponsorumuz olacağı için.
nike da yatırım yaptı.2 türlü nike adidas kapışması.fenerbahçe galatasaray kapışması.bütün liglerde olduğu gibi.
10 sene bağladı kendine.belki gs bu kadar iyi olacak, belki daha kötü olacak ,belki çok daha iyi olacak ama eninde sonunda fb ya da gs den biri nike olacak.

fener işi karışık.zaten almasa da yaşıyor en az senin kadar.sıkıntı orada.sponsorunuz yok yaa diye dalga geçilen takım senle aynı puanda.bu sene alıp az alacağına ,seneye şampiyonlar ligine de gideceğini hesaba katarsan daha büyük anlaşma yapmanın peşinde derim ben.

konser olayını çok garip bakıyorsunuz.vodafone zaten burayı kullanmak istemese ,gelip de sponsor olmaz.bir sürü dünya da organizasyon yapılıyor ,istanbul da bu işe de özel yapılmış bir stada bulamazsan senin kabahatin.tt arenayı mı gelir adam boğazda bu iş için yapılmış özel stada mı ? ayrıca isim sponsorunu olmadığını düşünsek getirmeyecek mi konsere.aa ismimi vermediler ttarenayı diğer salonları kullanayım : ( stadı yıkıp elimiz ayağına dolaşınca sponsor aramamızda bu fiyatlara etken.mesela bir evde gözüm olsun , bastırıp parayı alacakken satma mecburiyetini gördüğümde o parayı alamazsın.ticaret böyle bir iş maalesef onu da biz değil bize gelen firmalar yapıyor. : (

Çevrimiçi Samet Ç

Para para :)

Ümidimi kesmiyorum ama bu kışın aldılar aldılar yoksa zaten biri alacak o adamı sonunda.
5-6 ya alamaz mıyız be abi liglerinde bitti bu adamların. Başkan devre arası stoper ve sağ bek alacağız dedi ama devre arası hangi stoperi getirebilirsin ki. Benim aklıma bir tek Dede geliyor ki Önder Özen'in de planlarında Dede'yi almak vardı ama roni ile uğraşınca yattı bence.

Çevrimdışı manyak1903

Türkiye menşeeli değil diye bunu düşünmeyecek mi? Adam Hindistan'da da var ama her yerde tek derdi var abone sayısını artırıp para kazanmak.

Biz 2 yıldır anlaşma halindeyiz vodafonla bırakmayı düşünen adam bırakmaz mı bu süre içinde? 5 yıl taahhüt vermiyor ki.

Digiturk olmamış örnek olarak o göstere göstere yapsa da hesapta tarafsız ve en önemlisi tekel yani alternatifi yok  :)
Beşiktaş ı bu düşüncelerle kurtaramayız.Sponsoru savunduğumuz kadar Beşiktaşın çıkarlarını da savunalım.vodafone iyi reklam yapıyor , kaliteli izlerken göze de hoş geliyor.bakalım stat bitsin belki daha fazla verir ama önümüzde mevcut bir anlaşma var.bakarsın yeniler.tek umudum o zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:20:44
  • Beşiktaş / Bodrum
nike da yatırım yaptı.2 türlü nike adidas kapışması.fenerbahçe galatasaray kapışması.bütün liglerde olduğu gibi.
10 sene bağladı kendine.belki gs bu kadar iyi olacak, belki daha kötü olacak ,belki çok daha iyi olacak ama eninde sonunda fb ya da gs den biri nike olacak.

fener işi karışık.zaten almasa da yaşıyor en az senin kadar.sıkıntı orada.sponsorunuz yok yaa diye dalga geçilen takım senle aynı puanda.bu sene alıp az alacağına ,seneye şampiyonlar ligine de gideceğini hesaba katarsan daha büyük anlaşma yapmanın peşinde derim ben.

konser olayını çok garip bakıyorsunuz.vodafone zaten burayı kullanmak istemese ,gelip de sponsor olmaz.bir sürü dünya da organizasyon yapılıyor ,istanbul da bu işe de özel yapılmış bir stada bulamazsan senin kabahatin.tt arenayı mı gelir adam boğazda bu iş için yapılmış özel stada mı ? ayrıca isim sponsorunu olmadığını düşünsek getirmeyecek mi konsere.aa ismimi vermediler ttarenayı diğer salonları kullanayım : ( stadı yıkıp elimiz ayağına dolaşınca sponsor aramamızda bu fiyatlara etken.mesela bir evde gözüm olsun , bastırıp parayı alacakken satma mecburiyetini gördüğümde o parayı alamazsın.ticaret böyle bir iş maalesef onu da biz değil bize gelen firmalar yapıyor. : (

Evet stadına 15 milyon euro formasına 8 milyon euro istedi senelik

Stadına 4 milyon dolar formasına 3 milyon dolar teklif geldi  :kop: :kop:

Zaman gösterecek ne kadar iyi ya da kötü bir anlaşma olacağını bakalım :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:22:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş ı bu düşüncelerle kurtaramayız.Sponsoru savunduğumuz kadar Beşiktaşın çıkarlarını da savunalım.vodafone iyi reklam yapıyor , kaliteli izlerken göze de hoş geliyor.bakalım stat bitsin belki daha fazla verir ama önümüzde mevcut bir anlaşma var.bakarsın yeniler.tek umudum o zaten.

Neden yenilesin ki anlaşmayı yapmış zaten adam :)

Ben sponsoru değil kendime göre mantıklı olanı savunuyorum yani bana göre verilen rakamlar dünya piyasasında bile iyi.

Sen dersin ki neden yılda 10 milyon euro değil. 2 sene içinde onu alan çıkarsa ben de haklısın derim ama pek imkan vermiyorum :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:23:57
  • Beşiktaş / Bodrum
5-6 ya alamaz mıyız be abi liglerinde bitti bu adamların. Başkan devre arası stoper ve sağ bek alacağız dedi ama devre arası hangi stoperi getirebilirsin ki. Benim aklıma bir tek Dede geliyor ki Önder Özen'in de planlarında Dede'yi almak vardı ama roni ile uğraşınca yattı bence.

5 milyon euroya aldılar sanırım onun altına vermezler Samo şuan istesek 10 dan açarlar kapıyı 8e anca bırakırlar bence

Devre arası dediğine göre ya sözleşmesi bitecek bir adam olacak hazirana ya da güney amerikadan olacak
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Kısıtlama ve Yaş. Atiba idare ediyor aslında kaliteli sayamam ben Veli'nin yarım tık üstü.

Dedim ya olsa Sissoko var ama işte çok çok zor..
hazır yabancı kontenjanımız varken devre arası sag bekle beraber bir orta saha satış opsiyonlu kiralanıp sezon sonuna kadar denenebilir bence. Stopere zaten senin dedigin gibi Ba-Sosa kalibresinde bir adam şart Pedronun yanına