Reklam olarak kazanmak farklı bir durum ama çok ciddi miktarda fenerli galatasaraylı abonesi vardır vodafoneun bunların bırakmasından korkmadı.
Ve çok fazla takılıyorsun bu stad isminin miktarına. Evet çok yüksek değil miktar ama normal olan bu.
Gs formasına fener hem formasına hem stadına sponsor bulamadı.
Avrupa'daki stad isim sponsorluklarının çoğundan daha iyi miktar alacağız. Daha önemlisi telekominikasyon yoluyla , gerek konserler , bayilerde forma satışları vs yoluyla çok artısı olacak.
Vodafone'u sadece stad için vereceği para karşlığı sponsor olarak görmek ve bu az demek çok yanlış olur.
Sabancı tabi ki onun için kurmadı ama sponsor olduğunda bunu vergiden düşürebiliyor şirketler sosyal hizmet için kullandığı için bunu bile yapmıyorlar ( eğer bilmediğimiz bir şey yoksa )
Koç'un mesela stad için yardım ettiğini biliyoruz ekstra olarak.
Sistem oturmasından kasıt belli bir plan üzerinde gidildiği. Demirören döneminden dolayyı oluşan güven kaybı yerine gelmese zaten BEKO da bu kadar yüksek rakamla geri dönmezdi.
Hala tam oturdu mu tabi ki hayır ama bir şeyler için başlangıç ve tesisleşme var. Transfer sıkı dokunarak yapılıyor bunlar çok önemli şeyler.
aşırı iyi niyetli bakıyorsun ve maalesef bilgi eksikliği var.
1- vodafone yerine başka isim sponsoru olur mu olur.üstüne, statta konser için, başka birini bulabilir miyim , bulurum.kan benim stat benim

yani voda az veriyor ama konserlerden de kazanacağız düşüncesi beni hiç mutlu etmiyor.konserlerden kazanırım, ki ona göre de stat yapıyoruz , eski stat da bile kazanıyorduk , üstüne de boğazın incisi dediğim yerden de hakkını almak istemem kadar doğal bir şey yok.onu da verecek onu da.bir fiyatına 2 iş çıkarıyor üstümüzden.
2-gs formasına bulamadı diye bir şey yok.o algıyı evet taraftar taraftara kullansın.oo siz daha forma reklamı bulamadınız diye.
adamlar 7milyon € alıyor senelik nike.biz 4,850+kdv milyon dolar alırken.ha isterse kırdırmış olsun nike anlaşmasını ,isterse normal kullansın bu beni bağlamaz.miktar benim vodadan 10 sene alacağımdan fazla.biz 10 sende 71milyon $ onlar 70 küsür milyon €.forma göğüs reklamı da şu an benimki kadar.
o nedenle diyorum iyi niyetlisin ama iyi niyetli olmak bize bir şey kazandırmıyor.ben de art niyetli değilim zaten sadece gördüğüm bir köy var.bize bıraksalar zaten beşiktaş ihya olur.