Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988209 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Abi aslında Motta iyi oyuncu. Gerçekten iyi oyuncu. Fizi koordinasyon olarak belki ligdeki en iyi sol bektir.

Ama Motta'yı yeterince kasmıyorlar sanırım. Geçen sene bu adam uçuyordu arkadaşlarım Dani Alves gibi bir şey bulmuşsunuz diyordu.

Ama şimdi kontratı aldı ve kamçılayan yok Motta'yı zorlarsa Bilic bu kdar kötü olmadığını göreceğiz aslında.

Kardeşim evet geçen sene iyi iş çıkardı ama bu sene inanılmaz yerlerde inanılmaz toplar kaptırıyo ve her maç kırmızı riskiyle oynuyo. Bizi çok üzecek. Köybaşına daha fazla yönelmek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 11:58:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kardeşim evet geçen sene iyi iş çıkardı ama bu sene inanılmaz yerlerde inanılmaz toplar kaptırıyo ve her maç kırmızı riskiyle oynuyo. Bizi çok üzecek. Köybaşına daha fazla yönelmek lazım.

Köybaşı'nı herkesten çok ben bekledim belki ama koordinasyonu çok çok kötü. Böyle baktığında çivi gibi sağlam oyuncu diyemiyorsun rüzgarda devrilecekmiş gibi duruyor.

Köybaşı'nın 1 seneye daha ihtiyacı var abi öyle ya da böyle Motta ile devam edeceğiz mecbur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Doğru diyosun sağbek ve özellikle hava toplarını kesecek stoper ihtiyacımız %100 ken mecbur Motta ile gidecek, kızılcık sopasıyla her gün döverim ben bunu Bılıc yerinde olsam saçma sapan hareketler yapmasın diye.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 12:48:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru diyosun sağbek ve özellikle hava toplarını kesecek stoper ihtiyacımız %100 ken mecbur Motta ile gidecek, kızılcık sopasıyla her gün döverim ben bunu Bılıc yerinde olsam saçma sapan hareketler yapmasın diye.

Önder Özen'in dediğine göre onun da anladığı o zaten  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bence gelebilecek en iyi t.direktoru getirdiler.gs su an batmis durumda.eldeki oyunculari en iyi kullanacak td de hamza.akhisarda iyi isler basardi.bir ersun yanal olma potansiyeli var bu adamda..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi aslında Motta iyi oyuncu. Gerçekten iyi oyuncu. Fizi koordinasyon olarak belki ligdeki en iyi sol bektir.

Ama Motta'yı yeterince kasmıyorlar sanırım. Geçen sene bu adam uçuyordu arkadaşlarım Dani Alves gibi bir şey bulmuşsunuz diyordu.

Ama şimdi kontratı aldı ve kamçılayan yok Motta'yı zorlarsa Bilic bu kdar kötü olmadığını göreceğiz aslında.
Motta yı tellesle kıyaslıyorduk ikisi de su an berbat hele motta her maç kart ciddi ciddi oyuncuların uyarılması lazım Oğzhan olcay ersan veli baya agresif baya tepkililer (ogushan agresif vs değil boş )

Çevrimdışı eski inönü

Ben fikrimi değiştirdim öncelik kesinlikle sağ bek değil stoperdir.

Ben Ersan'ın bu hallerinden bıktım artık YETER! Adam akıllı her çıktığı kafaya vuracak 1,90 üstü taş gibi adam bulsunlar gerçekten YETER!
Geriden top çıkarabilecek teknik bir defansif orta saha da cok onemli Çagrı. Oyle bir adam olsa geride bu kadar top kaybetmeyiz. Orayı baya bi toparlar. Topu Sosaya ve kanatlara servis eder. Mesela dün ilk yarı bi ara Töre defansın önünde oynayıp top cıkardı o ara çok rahatlattı takımı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 15:26:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Geriden top çıkarabilecek teknik bir defansif orta saha da cok onemli Çagrı. Oyle bir adam olsa geride bu kadar top kaybetmeyiz. Orayı baya bi toparlar. Topu Sosaya ve kanatlara servis eder. Mesela dün ilk yarı bi ara Töre defansın önünde oynayıp top cıkardı o ara çok rahatlattı takımı.

O da kesinlikle gerekli ama acil değil idare edenler var stoperde Ersan artık idare de edemiyor  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 15:27:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum Pedro kaslanmış. Vücut gelişmeye başladı nihayet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 15:29:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Sponsorlar konusunda da anlamadığım şeyler var.

Vodafone müşteri kaybederim kaygısı yaşamadan 15 yıllığına geçti arkamıza. Bu adamlar Beşiktaşlı değil sonuçta.

Efes Pilsen nerede? Baba oğul Beşiktaşlılar hesapta 5 yıldır yalvarmadığımız kaldı bir birleşelim diye. Neyin telaşı bu? Kontrol zaten Efes'te olacak yine.

Sabancı nerede? Orada da varislerden biri Beşiktaşlı hatta Loca aldı. Neden çekiniyorsunuz?

Yapı oturdu paralar çarçur olmuyor. Biriniz basket takımını diğeriniz voleybol takımı üstlenseniz , birer de tribün sponsoru olsanız kulüp bir anda öyle bir silkelenir ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum Pedro kaslanmış. Vücut gelişmeye başladı nihayet.
darısı çıt kırıldım oğuzhana hiç mi vücut çalışmaz...! vitaminsiz gibi el değdimi yere yıkılan...! toptan kaçışını görünce asabım bozuluyor...! @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 15:31:49
  • Beşiktaş / Bodrum
darısı çıt kırıldım oğuzhana hiç mi vücut çalışmaz...! vitaminsiz gibi el değdimi yere yıkılan...! toptan kaçışını görünce asabım bozuluyor...! @Çağrı

:D Antrenmanda izleyenler artık çalıştığını söylüyor günde ekstra 45 dakika sanırım biraz genetik olarak da sorun var.

Aslında koşmuyor değil artık baya koşuyor ama işte vurdukları anda yıkılıyor , e hiç yaslanmadan geçecek kadar da hızlı değil , Oğuzhan'ın kendi iyiliği için bunu yapması lazım Yoksa Sosa formayı temelli alır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

:D Antrenmanda izleyenler artık çalıştığını söylüyor günde ekstra 45 dakika sanırım biraz genetik olarak da sorun var.

Aslında koşmuyor değil artık baya koşuyor ama işte vurdukları anda yıkılıyor , e hiç yaslanmadan geçecek kadar da hızlı değil , Oğuzhan'ın kendi iyiliği için bunu yapması lazım Yoksa Sosa formayı temelli alır.
yeni başlamış sağolsun seneye artık  :kop: sosa aldı formayı tertemiz şekilde  :evillol: :evillol: dün forması kirlenmedi oguzhanın direk asmışlar kurusun diye yagmur da yaş olmuş  :kop: :kop:

Çevrimdışı Anil

Sneijder , Melo bir kazan kaldırsınlar adam geldiğine geleceğine pişman olur.

Gs kadro yapısı olarak kaliteli olsa da aşırı derece de karaktersiz ve ego sahibi oyunculardan kurulu.

Mesela seneye bizim takımın başına kimi koyarsan koy ( Schuster gibi manyağın teki olmasın yeter ki ) çok rahat adapte olur çünkü oyuncular karakterli.

Ayıp oluyo  :D :D

Çevrimdışı WarrChief

Vodafone müşteri kaybederim kaygısı yaşamadan 15 yıllığına geçti arkamıza. Bu adamlar Beşiktaşlı değil sonuçta.

Efes Pilsen nerede? Baba oğul Beşiktaşlılar hesapta 5 yıldır yalvarmadığımız kaldı bir birleşelim diye. Neyin telaşı bu? Kontrol zaten Efes'te olacak yine.

Sabancı nerede? Orada da varislerden biri Beşiktaşlı hatta Loca aldı. Neden çekiniyorsunuz?

Yapı oturdu paralar çarçur olmuyor. Biriniz basket takımını diğeriniz voleybol takımı üstlenseniz , birer de tribün sponsoru olsanız kulüp bir anda öyle bir silkelenir ki.

paralar carcur olmuyor diyoruz ama borc tam iki katına ulastı ki bu paraya stad maliyeti eklenmemiş dolayısıyla onun aagırlıkta olamdıgı bir artıs nasıl olabiliyor basit kırdırmalar yuzunden gelir yok borclanma var iyide bu ocnedende vardı her zaman vardı ama bu denli artma nasıl olabiliyor demekki insanlar güvenmiyorlarki buralara gelip risk almıyorlar öyle hersey bizim bildiğimiz gibi değil demekki....besiktaslı olmayanlar bize yardımcı oluyorlar demekki içini bilmiyorlar:)) boyle kucuk bir sonucta cıkıveriyor :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:20:34
  • Beşiktaş / Bodrum
paralar carcur olmuyor diyoruz ama borc tam iki katına ulastı ki bu paraya stad maliyeti eklenmemiş dolayısıyla onun aagırlıkta olamdıgı bir artıs nasıl olabiliyor basit kırdırmalar yuzunden gelir yok borclanma var iyide bu ocnedende vardı her zaman vardı ama bu denli artma nasıl olabiliyor demekki insanlar güvenmiyorlarki buralara gelip risk almıyorlar öyle hersey bizim bildiğimiz gibi değil demekki....besiktaslı olmayanlar bize yardımcı oluyorlar demekki içini bilmiyorlar:)) boyle kucuk bir sonucta cıkıveriyor :kop:

Bir dakika anlamadım şimdi.

İlk olarak o borca stada harcananlar dahil. Kırdırma derken hangi kırdırma? Vodafone , beko kırdırılmadı kırdırılan ne?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:23:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

vodofone kendine yatırım yaptı.kendi açısından bakarsam en az yatırımla en büyük katkıyı sağlıyor kendine.vodafone kanadında hiç sıkıntı yok.en kötü 10 yıl boğazda bir stadın ismi vodafone olacak daha ne olsun.  :bawling:
sabancı daha ne yapsın , locasını aldı , başka yardımlar da yapmıştır belki bilmediğimiz ancak sabancı o şirketi beşiktaşa yardım etsin diye kurmadı.gerçekten seba gibi bir değer olur zaten o zaman da koç gibi olur.
efes pilsen burası karışık.ülker de fener de kendini kurtardı.ülker adı gidiyordu eskisi gibi bakmıyor kimse ülkere.fb desen ortak bir arena yaptılar ,oradan ikisi de kalkınıyor.efes şu anda zaten kendi sistemi var , senelerin takımı.ben de isterim birleşelim.beşiktaş anadolu efes olsun.anadolu ortak payda olur.ancak bilmediğimiz sorunlar.

son satıra girmiyorum.iki transferi ucuza yapınca sistem oturmuş olmuyor maalesef.para varken de inşallah böyle ince eler sık dokurlar.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı WarrChief

Bir dakika anlamadım şimdi.

İlk olarak o borca stada harcananlar dahil. Kırdırma derken hangi kırdırma? Vodafone , beko kırdırılmadı kırdırılan ne?

değil o paraya bu dahil değil:)) bunu bana kongre üyesi 3kişi soyledi
ayrıca finansman giderleride sonrasında eklenecek esas o zaman gorucez dedi sen dusun hocam:))

ikincisi kırdırma derken tffden ordan burdan gelenler kırdırıldı veya temlik yoluyla kullanıldı onun için bazı odemeler yapılamıyor napıyoruz mecburen kredi cekiyoruz ama bu bizim simdi deüğil ehr zaman vardı ama bu ani sıcrama nasıl olabiliyor??:)) bunu anlaymaya calıstım

en basitinden 3 ayda 70milyon liralık ucus gerceklesti sence bu sekilde bir artıs oldumu stad insaatında??:)) onun için ben kara paradır sudur budur demiyorum suclama yok ama anlam veremiyorum cnk bizim odeyecegimiz futboldur sudur budur belil bunlar hep aynı seyrini devam ettirirken ne olduda bu ucus oluyor sorunum burda bana kanıtlarıyla gelin hakikaten cok merak ediyorum..
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 18:34:54 WarrChief ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:31:42
  • Beşiktaş / Bodrum
vodofone kendine yatırım yaptı.kendi açısından bakarsam en az yatırımla en büyük katkıyı sağlıyor kendine.vodafone kanadında hiç sıkıntı yok.en kötü 10 yıl boğazda bir stadın ismi vodafone olacak daha ne olsun.  :bawling:
sabancı daha ne yapsın , locasını aldı , başka yardımlar da yapmıştır belki bilmediğimiz ancak sabancı o şirketi beşiktaşa yardım etsin diye kurmadı.gerçekten seba gibi bir değer olur zaten o zaman da koç gibi olur.
efes pilsen burası karışık.ülker de fener de kendini kurtardı.ülker adı gidiyordu eskisi gibi bakmıyor kimse ülkere.fb desen ortak bir arena yaptılar ,oradan ikisi de kalkınıyor.efes şu anda zaten kendi sistemi var , senelerin takımı.ben de isterim birleşelim.beşiktaş anadolu efes olsun.anadolu ortak payda olur.ancak bilmediğimiz sorunlar.

son satıra girmiyorum.iki transferi ucuza yapınca sistem oturmuş olmuyor maalesef.para varken de inşallah böyle ince eler sık dokurlar.

Reklam olarak kazanmak farklı bir durum ama çok ciddi miktarda fenerli galatasaraylı abonesi vardır vodafoneun bunların bırakmasından korkmadı.

Ve çok fazla takılıyorsun bu stad isminin miktarına. Evet çok yüksek değil miktar ama normal olan bu.

Gs formasına fener hem formasına hem stadına sponsor bulamadı.

Avrupa'daki stad isim sponsorluklarının çoğundan daha  iyi miktar alacağız. Daha önemlisi telekominikasyon yoluyla , gerek konserler , bayilerde forma satışları vs yoluyla çok artısı olacak.

Vodafone'u sadece stad için vereceği para karşlığı sponsor olarak görmek ve bu az demek çok yanlış olur.

Sabancı tabi ki onun için kurmadı ama sponsor olduğunda bunu vergiden düşürebiliyor şirketler sosyal hizmet için kullandığı için bunu bile yapmıyorlar ( eğer bilmediğimiz bir şey yoksa )

Koç'un mesela stad için yardım ettiğini biliyoruz ekstra olarak.

Sistem oturmasından kasıt belli bir plan üzerinde gidildiği. Demirören döneminden dolayyı oluşan güven kaybı yerine gelmese zaten BEKO da bu kadar yüksek rakamla geri dönmezdi.

Hala tam oturdu mu tabi ki hayır ama bir şeyler için başlangıç ve tesisleşme var. Transfer sıkı dokunarak yapılıyor bunlar çok önemli şeyler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:34:25
  • Beşiktaş / Bodrum
değil o paraya bu dahil değil:)) bunu bana kongre üyesi 3kişi soyledi
ayrıca finansman giderleride sonrasında eklenecek esas o zaman gorucez dedi sen dusun hocam:))

ikincisi kırdırma derken tffden ordan burdan gelenler kırdırıldı veya temlik yoluyla kullanıldı onun için bazı odemeler yapılamıyor napıyoruz mecburen kredi cekiyoruz ama bu bizim simdi deüğil ehr zaman vardı ama bu ani sıcrama nasıl olabiliyor??:)) bunu anlaymaya calıstım

Dahil olmama şansı yok ben de kongre üyesiyim nasıl öğrenmiş o kişiler bu bilgileri?

Stad giderleri dahil olmadan bilanço açıklayamazsın zaten. Gelirin 100 normal giderin 80 stada giderin 100 ise toplam giderin 180 ise 80 zarar açıklarsın ( çok basit anlamda yazdım )

O yüzden stad gideri dahil diye bir şey yok kaldı ki kongrede stad için 100 milyon harcandı bu da giderlerin içinde diye açıklandı.

Kulüp kredi çektiğinde KAP'tan bildirmek zorunda kredi çekilemedi hala kredi aranıyor o da yanlış bilgi.

Tff'den de gelir kırdırılma olayı bir sonraki sezonun alacaklarından bir miktar avans çekilnesi ise evet bu doğru bilgi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Dahil olmama şansı yok ben de kongre üyesiyim nasıl öğrenmiş o kişiler bu bilgileri?

Stad giderleri dahil olmadan bilanço açıklayamazsın zaten. Gelirin 100 normal giderin 80 stada giderin 100 ise toplam giderin 180 ise 80 zarar açıklarsın ( çok basit anlamda yazdım )

O yüzden stad gideri dahil diye bir şey yok kaldı ki kongrede stad için 100 milyon harcandı bu da giderlerin içinde diye açıklandı.

Kulüp kredi çektiğinde KAP'tan bildirmek zorunda kredi çekilemedi hala kredi aranıyor o da yanlış bilgi.

Tff'den de gelir kırdırılma olayı bir sonraki sezonun alacaklarından bir miktar avans çekilnesi ise evet bu doğru bilgi.

hocam sunu unutuyorsun biz derneklede devam ediyoruz:)) yani onun için oyle herseyi kapta orda burda goremeyiz zaten butun işleri A.S de yapmadıgımız için bir cok soru ısareti var insanların kafasında bu zaten türkiyedeki tüm kluplerin temel sorunu cok yanlıs bir sistem bizimkiler bu sekilde az borc gosterimi yapıyorlar bunu ben değil bütün insanlar soyluyor ben konuya bu sekilde hakimim donen baska hiçbirseyi bilmem

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 18:42:30
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam sunu unutuyorsun biz derneklede devam ediyoruz:)) yani onun için oyle herseyi kapta orda burda goremeyiz zaten butun işleri A.S de yapmadıgımız için bir cok soru ısareti var insanların kafasında bu zaten türkiyedeki tüm kluplerin temel sorunu cok yanlıs bir sistem bizimkiler bu sekilde az borc gosterimi yapıyorlar bunu ben değil bütün insanlar soyluyor ben konuya bu sekilde hakimim donen baska hiçbirseyi bilmem

Kardeşim dernek üzerinden sermaye arttırımı yapıldı zaten. Kulübün devremülkleri dernek üzerine.

Zaten muhtemelen 1-2 sene sonra yüklü bir sermaye arttırımı daha olacak dernek yerine kulüp para koyup yaklaşık 100-150 milyon gelir sağlayacaktır.

Son hisse satışından sonra artık yarı yarıya neredeyse konacak para. Birkaç sene sonra Fulya'nın 10-15 yıllık gelirini derneğin koyduğu miktar olarak görüp ciddi bir sermya arttırımı olursa üstüne Demirören'in borcu halledilirse borçta ani

200-250 milyonluk bir gerileme olacaktır kalanı zaten uzun vadede gerçekten bir plan olursa ertilecek olan miktar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

bizim neden 2-0 dan maçları verdiğimiz hakkında düşündüm şöyle bir sonuca vardım.

kondisyon , skora yatma , özgüvensizlik bunları hepimiz biliyoruz.

kondisyon desen oyun sonlarında rakip kadar koşuyoruz, değil
skora yatma desen yatamıyoruz ,bu olabilir
özgüvensizlik zaten bu almış başını yürümüş.

şimdi biz 4-2-3-1 oynuyoruz.sahaya bu şekilde yayılarak oyunu dengede de tutuyoruz skor da buluyoruz.buraya kadar sorun yok.sorun 2-0 olduktan sonra bir rehavet , bir yine vereceğiz endişesiyle , bu sefer vermeyelim diye kapanmaya başlama , golü yediği gibi aha işte yine oluyor havasına girmemiz.

bu da artık sistemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.mesela skor dengede veya öndeyiz.artık biz 4 2 3 1 oynamıyoruz maalesef.başladığımız gibi bitmiyor.orada sistem bozuluyor.4 2 ye kadar sorun yok.zaten bunlar defans yapmalı. 3 1 de büyük sorun yaşıyoruz.kanatlarımız gökhan töre bocalıyor , skorda almışsak gevşiyor.olcay skora kadar oluyor ,ondan sonra kerim girince aynı etki sola vuruyor.dikkat edin son dakikalarda yediğimiz pozisyonlar ortadan değil kanatlardan dan dun gelmeleri.rakip maç başında çıkaramadığı bekleri , bizim kanatlarımız sayesinde -çünkü ne tehdit var ne savunma -beklerini bir daha geri götürmüyor bile.maden bulmuş gibi çalışıyorlar.3 lünün ortası da orta sahadaki oğuzhan olması olunca ,geri gelmiyor adam kovalamıyor pres yapılmıyor.1 de Ba.ba da bir yerden sonra sadece geriden top çıkarmaya geliyor.ona da top atamadığımız için bitiyoruz.

çözümüm , 2-0 gibi öne geçtiğimizde , 4 4 2 veya 4 3 3 dönmemiz lazım.ve oyuncu değişiklikleri de buna göre olmalı.
4 2 kurup.sağa mustafa sola olcay olsa.beklere de yardım ederler.ortasında sosa ve ba.ortayı doldursa ve geri gelmeseler.
4 3(veli atiba+sosa) 3 (mustafa olcay ba).

ben artık sıkıldım.90+ yapılabilecek bir şeyi (köşede top saklamak)biz 85'te başlıyoruz.ya en kötü topu köşede tutma , o köşede tut , dışarı çıkar , diğer köşeye taşı , oradan çıkar diğer köşeye taşı.hatta bunu hep böyle yapacağını sansın rakip,ona da bir taktik üret.tam soldan sağ köşeye pas yapmaya başladığında birden gollük atak çıkarmaya çalış.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı WarrChief

Kardeşim dernek üzerinden sermaye arttırımı yapıldı zaten. Kulübün devremülkleri dernek üzerine.

Zaten muhtemelen 1-2 sene sonra yüklü bir sermaye arttırımı daha olacak dernek yerine kulüp para koyup yaklaşık 100-150 milyon gelir sağlayacaktır.

Son hisse satışından sonra artık yarı yarıya neredeyse konacak para. Birkaç sene sonra Fulya'nın 10-15 yıllık gelirini derneğin koyduğu miktar olarak görüp ciddi bir sermya arttırımı olursa üstüne Demirören'in borcu halledilirse borçta ani

200-250 milyonluk bir gerileme olacaktır kalanı zaten uzun vadede gerçekten bir plan olursa ertilecek olan miktar.

anladım tamamdır umarım planlamalar bu sekil ilerler :ok: