Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987451 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

GQ: "Türkçe'de öğrendiğiniz ilk kelime neydi?
Slaven Bilic: "Sağ bek... evet evet sağ bek.."
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2014, 14:06:01 ALI RIZA ]

Çevrimdışı manyak1903

zaten senin yazına ek oalrak soyledim sana demedim  :ok:
kısacası kimse büyük değil hocam:D:D sana gore onemli olan oburune gore standart oluyor bu sebeble bunun bir olcusu yok bu vakitle kategorilere gore sıralama olur onda zaten herkes hemfikir olur onada hayır diyen olursa bıraksın bu işi zaten:))

mesela biz daha bu seviyedeyiz fakat birseyi daha ifade edemedik bir tane iyi organize bir takımı yenemedik hala:)) 2 senedir bir derbi bir onemli takım galibiyetimiz yok hep beraberlik var....daha biz yolun cok basındayız onuda bi dipnot verelim
şimdi böyle yazınca daha iyi anladım diğer yazdığını  :tabe:

daha büyük değil daha başarılı takımlar oluyor dönem dönem.Büyüklük köklerle alakalı bir durum ,parayla başarıyla değil.

dipnotun geçerli zaten.onu silmek için çalışıyoruz artık.o da olacak inşallah.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Herkes yazmış  , geç kaldık  :evillol:

Türkçe ilk kelimeniz ne diye soruyorlar sağ bek diyor ama sol bekmiş.Ne çektik be :evillol:

İzlemek isteyenler için

http://www.ntvspor.net/video-galeri/bilic-objektij-karsisinda

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Sedat

Beşiktaş'ımız Trabzon maçını orada oynamaya karar verince Konya Arena Stadı  :kop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş'ımız Trabzon maçını orada oynamaya karar verince Konya Arena Stadı  :kop:
Bence yanlış karar konya inşallah ben haklı çıkmam..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bence yanlış karar konya inşallah ben haklı çıkmam..
ben de senin gibi düşünüyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

pfdk bursayı fena haklamış  :)

1- BURSASPOR Kulübü'nün 24.11.2014 tarihinde oynanan BURSASPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4.kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca TRİBÜN KAPATMA ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, cezanın, ihlalin gerçekleştirildiği kapalı kale arkası ve maraton tribününde infaz edilmesine, FDT'nin 53/4. Maddesi uyarınca cezaya neden olan tribünlere ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişleri engellenmesine,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü'nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü'nün merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  47 sn.47 saniye önce
FLAŞ! GALATASARAY YÖNETİM KURULU, TEKNİK DİREKTÖR CESARE PRANDELLI İLE YOLLARINI AYIRMA KARARI ALDI.

bu kaçıncı la  :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKİKA | Galatasaray Yönetim Kurulu, teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı aldı  (DHA)

Hikmet Karaman gelecek gesenin başına

Çevrimdışı Tolga

gs prandelliyi yollamış bu iyi olmadı be bizde yendikten sonra gitseydi iyiydi :)

Çevrimdışı Deniz

Hikmet karaman gelecek gibi duruyor

Çevrimdışı Tolga

Hikmet karaman gelecek gibi duruyor
aynen kesin o gelir başka getirebilecekleri bir isim yok.belki tuhaf gelebilir size ama o gelirse gsyı toparlayabilir :)

Çevrimdışı Abdullah

SPORX.COM ‏@sporx  47 sn.47 saniye önce
FLAŞ! GALATASARAY YÖNETİM KURULU, TEKNİK DİREKTÖR CESARE PRANDELLI İLE YOLLARINI AYIRMA KARARI ALDI.

bu kaçıncı la  :kop: :kop:
Yollarını ayırma kararını alabilirler onda sıkıntı yok da  :evillol: tazminat var mı tazminat  :naughty: @Deniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2014, 20:18:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Birazcık akılları varsa Denizli'yi ikna ederler olmadı mı Yılmaz Vural'ı. Hikmet Tugay filan gelirse ilk 4ü göremezler.

Bu arada en az 5  milyon euro daha kaçtı kedi yavrularına  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Birazcık akılları varsa Denizli'yi ikna ederler olmadı mı Yılmaz Vural'ı. Hikmet Tugay filan gelirse ilk 4ü göremezler.

Bu arada en az 5  milyon euro daha kaçtı kedi yavrularına  :icool:
mayısta yeni yönetim geleceği için m.denizli kısa zaman için bu sorumluluğu üzerine almaz onu ikna edemezler hikmet karaman gelecektir ama ben nedense takımı toparlayabileceğini düşünüyorum hikmet karaman son dönemde yerli hocalar arasında kendini geliştiren nadir hocalardan biri.şöyle bakarsak prandelli ye rağmen hala liderden 1 puan geride olduklarını düşünürsek hikmet karamanın ligi iyi bilmesinin de katkısıyla bir toparlanma sürecine gireceklerini düşünüyorum ama gs totalde şampiyon olamaz o ayrı tabi :)

Çevrimdışı Deniz

boşanma tazminatı ödeyeceklermiş  :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

prandelli bizim maçta sahaya çıkıp öyle gitseydi kötü oldu :s20:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

prandelli bizim maçta sahaya çıkıp öyle gitseydi kötü oldu :s20:
aynen ben de az önce onu dedim.keşke fb ile oynayacağımıza gs ile oynasaydık yenip havadan 3 puan almış olurduk :D

Çevrimdışı Deniz

bu gsyi mourinho gelse kurtaramaz rahat olun

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu gsyi mourinho gelse kurtaramaz rahat olun
mourinhoyu bilmem ama hikmet karamandan nedense çekiniyorum umarım o gelmez
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

mourinhoyu bilmem ama hikmet karamandan nedense çekiniyorum umarım o gelmez
getirebilecekleri başka biri yok sene sonuna kadar anlaşırlar diye düşünüyorum

Çevrimdışı Deniz

Atiba bugün disiplinsizlikten kendini attırdı.Acilen gerekli ceza verilmeli.Daha sezonun başındayız.Var mı böyle takıma ihanet ? :s20: