Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988095 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2014, 00:34:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konya stadı olayı hiç kafama yatmadı.Hem zemin de sıkıntı olacak hem de stad dolmayacak.Bence çok büyük yanlış yapıldı..

Ankara'da baya potansiyel var ama dolacağını ben de sanmıyorum yine de Olimpiyattan iyidir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

biz Beşiktaşlılar bence şurada yanılgıya uğruyor,

Bizim büyük olmamız taraftar sayısından değil , Galatasaray ve Fenerbahçe bizden fazla taraftarı var o zaman onlar büyük
Bizim büyük olmamız bütçe ile alakalı değil , Real Madrid Bayern Münih bunların yanına bile yaklaşamayız belki de bütçe olarak

Bizi büyük yapan şey diğerlerinin ne parayla ne kupayla elde edemeyeceği ve bazılarımızın hala anlayamadığını gördüğüm değerlerimiz

şeref beyimiz ŞEREFİMİZ , baba hakkımız herkesin HAKKIna saygımız , süleyman sebamız herkesin saygısını kazanmamız , bu ülke için gerektiğinde şehitler vermemiz , bu ülke insanının böyle dönemlerde karanlıktaki ışığı olmamız , şerefli üçüncülük diye ezik söylemler değil ,şerefimizle sonuna kadar kovaladığımızın elimizden alınması.önce elinden geleni yapacaksın sonra ağlayacaksın.Seba zamanında bu böyleydi.Sonuna kadar kovalamadıktan sonra kimse benden çalıyor diyemez.

yoksa bahsettiğim şeyimizin büyüklüğü değil.

bunları biraz bütün Beşiktaşlılar öğrendiğinde , iliklerimize kadar gittiğinde ,yani Beşiktaşlıyım diyen herkesin bilincinde olacağı o zaman ,anlayacaksınız ki anlatmak istediğim(iz)in

10 sene üst üste şampiyon olmak , 5 tane avrupa kupası almak , senelik transfere 200 milyon dolar harcamak olmadığını ,bir gün inşallah anlarız.

sanırım buna benzer de bir şey demişsin zaten.büyüklükleri hiç değişmedi diye.

bizim de büyüklüğümüz tarihimizden duruşumuzdan dolayı olduğunu anlatmaya çalıştım.

adam gibi yönetilseydi zaten bu kulüp ,her sene şampiyonlar liginde gruptan çıkardı , avrupada en kötü çeyrek final oynardı , bunların devamlılığı olduğunda da zaten bir yarı final ,final de gelir.iki tane aptal çıkıp beşiktaşı yönetemedi diye Beşiktaş küçük olmuyor maalesef.O kadar ezilmeyin.

bu arada bunlar Türkiye futbolu olarak da geçerli.Önce 3 büyükler adam gibi ülke puanını yükseltip , avrupa ile yarışacak seviyeye gelir(geldi de) , sonra ligdeki takımlar 3 büyüklerle yarışmak için atılımlar yapar , o zaman bir anadolu takımı her sene elemelerde elenmez ,o zaman da zaten kimse böyle konuşmaz.

Geldi dedim neden mi , Galatasaray'ın fatih terimle üst üste 2 sene şampiyonlar ligi gruplarından çıkması tesadüf değildi (olan sistemleriini çökettiler) , Fenerbahçenin aykut kocamanla uefada yarı final oynaması, zamanında zico ile şampiyonlar ligi çeyrek final oynaması bunlar tesadüf değildi, sorun bu başarıları birilerinin çekememesi.birinden daha başarılı olmak için uğraşmıyoruz, onu bizim kadar başarısız yapmaya çalışıyoruz ülkece.zico gitti döküldü fener.aziz yıldırım tutsa bi daha gönderemezdi.aykut kocaman süper bir sistem oturttu, çekti ipini aziz.aynı şekilde fatih terime yapıldı.
bugün biz arsenala kök söktürüyorsak , tottenham u sahasında eziyorsan bunlar hep emekle sistemle gelen şeyler.

Aynı şey Türkler için de geçerli.Türklerin birkaç çıkarcı tarafından yönetilmes,i Türklerin çalışkanlığı ile zekiliğiyle ile milli değerlerini zedelemez.O yüzden saçma sapan biz yapamayız edemeyiz yapmayın.Bari yapamıyorsalar yapanlara bıraksınlar.Sözü teşvik için yapın ,biz böyleyiz ya yapamayızlarla bu hale geldik.hala da öyle devam ediyoruz.

kısaca demek istediğim sorun sende bende, kişilerde.ülkede takımda bir sorun yok.seni keni seversen böyle olur.ülkede ben de dahil kimse haklarını tam olarak bilmiyor.maaşının yarısını vergi diye ödeyip , aç gezip , ses çıkarmayıp , üstüne birilerinn peşinden koşmakla oluyor bunlar.

neyse uzun ve genel yazdım.sen içinde sana söylemiş olduklarımı anlamışsındır : )

zaten senin yazına ek oalrak soyledim sana demedim  :ok:
kısacası kimse büyük değil hocam:D:D sana gore onemli olan oburune gore standart oluyor bu sebeble bunun bir olcusu yok bu vakitle kategorilere gore sıralama olur onda zaten herkes hemfikir olur onada hayır diyen olursa bıraksın bu işi zaten:))

mesela biz daha bu seviyedeyiz fakat birseyi daha ifade edemedik bir tane iyi organize bir takımı yenemedik hala:)) 2 senedir bir derbi bir onemli takım galibiyetimiz yok hep beraberlik var....daha biz yolun cok basındayız onuda bi dipnot verelim

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Ankara'da baya potansiyel var ama dolacağını ben de sanmıyorum yine de Olimpiyattan iyidir.
başakşehirde devam etmeliydik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

beter olsunlar :D :D
Olacaklar, olacaklar...

Bu arada Ahmet Çakar da renk vermiş artık iyice
Aysal'a sallıyor o da  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Olacaklar, olacaklar...

Bu arada Ahmet Çakar da renk vermiş artık iyice
Aysal'a sallıyor o da  :evillol:
o hep sallıyor ünal aysal a :evillol: :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

Kasımpaşa maçı çok boştu @Deniz İstanbul dışı denemek çok mantıksız değil o maçtan sonra bence  :bawling:

Çevrimdışı Deniz

Kasımpaşa maçı çok boştu @Deniz İstanbul dışı denemek çok mantıksız değil o maçtan sonra bence  :bawling:

@CanEmre abi boştu ama ona rağmen sahaya taraftarın etkisi vardı.Kaldı ki trabzon maçında ben boş olmayacağından adım kadar eminim.Sadece kombineliler gelse bile 12.000 kişi yapıyoruz dışardan da 4000 biletli gelirdi zaten bu maça..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

@CanEmre abi boştu ama ona rağmen sahaya taraftarın etkisi vardı.Kaldı ki trabzon maçında ben boş olmayacağından adım kadar eminim.Sadece kombineliler gelse bile 12.000 kişi yapıyoruz dışardan da 4000 biletli gelirdi zaten bu maça..
Aslında Trabzon maçına ben de seyirci gelir diye düşünüyorum. Acaba Başakşehir'in kapasitesini az bulup mu Konya tercih edildi???
Öyle ise ve 17.000 altında kalırsa seyirci üzücü olur hakikaten.
Şu takımı yalnız bırakmamak lazım yahuuu  :akuma:

Çevrimdışı Fatih

Avrupa maclari haric tum maclar istanbul disinda oynanmali bence...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Aslında Trabzon maçına ben de seyirci gelir diye düşünüyorum. Acaba Başakşehir'in kapasitesini az bulup mu Konya tercih edildi???
Öyle ise ve 17.000 altında kalırsa seyirci üzücü olur hakikaten.
Şu takımı yalnız bırakmamak lazım yahuuu  :akuma:
Full başakşehiri 25 bin konya stadına tercih ederim abi.Başakşehiri fulleyince acayip bir atmosfer oluyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Konyoda olması iyi istanbuldakiler biraz anlarlar..! stat doldurmamayı...

Çevrimdışı forzatunga

Başakşehiri akhisar maçı harici vermiyorlar arkadaşlar göksel zaten azizin kankası normal vermemesi.Konya da ankaradan ve çevre illerden gelenlerle beraber yarısı filan anca dolar işte biraz daha passolig satılmış olur ekstradan umarım sadece beşiktaş passolige bilet satarlar.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada geçenlerde Ospina bir sakatlık geçirdi ve ocak ayında geri dönecek.Adamın Arsenalde işleri yaver gitmiyor.26 yaşında.Alırsak 5 sene kaleci aramayız.Arsenalden ne alıyorsa biz de verelim üstüne iyi bir maç başı ücret verelim alalım..

Çevrimdışı Deniz

Konyoda olması iyi istanbuldakiler biraz anlarlar..! stat doldurmamayı...
Adam kombine almış maça gitmiyor  :s20:

Çevrimdışı CanEmre

Başakşehiri akhisar maçı harici vermiyorlar arkadaşlar göksel zaten azizin kankası normal vermemesi.Konya da ankaradan ve çevre illerden gelenlerle beraber yarısı filan anca dolar işte biraz daha passolig satılmış olur ekstradan umarım sadece beşiktaş passolige bilet satarlar.
Bir de izin olayı var tabii  :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

1er gün arayla konya da nasıl maç oynanacak tff buna büyük ihtimal karşı çıkacaktır.

Çevrimdışı CanEmre

Adam kombine almış maça gitmiyor  :s20:
Olimpiyata gitmemeyi (gidememeyi) anlarım bir yere kadar da Başakşehirin boş kalmasının açıklaması yok yani

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2014, 01:27:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Vermiyor ki adamlar Deniz önce orayı denediler Bilic de istiyor ama kabaetten bacak arıza çıkarıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

1er gün arayla konya da nasıl maç oynanacak tff buna büyük ihtimal karşı çıkacaktır.

Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 12. haftasında 7 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile karşılaşacağı maç, Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacaktır.

Kulübümüze bu konuyla ilgili yardımlarda bulunan Trabzonspor Kulübü'ne, Konya Valisi Sayın Muammer Erol'a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek'e ve Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

Bu iş bitmiş artık karşı çıkan olmaz Allah'tan trabzon kabul etmiş yoksa mecbur olimpiyatta oynayacaktık.

Çevrimdışı Tolga

Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 12. haftasında 7 Aralık Pazar günü Trabzonspor ile karşılaşacağı maç, Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacaktır.

Kulübümüze bu konuyla ilgili yardımlarda bulunan Trabzonspor Kulübü'ne, Konya Valisi Sayın Muammer Erol'a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek'e ve Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

Bu iş bitmiş artık karşı çıkan olmaz Allah'tan trabzon kabul etmiş yoksa mecbur olimpiyatta oynayacaktık.
yani karşı çıkan olmasa da zemin sorunu çıkacaktır bence neyse yapacak birşey yok stadımız açılana kadar bu göçebeliğe devam edeceğiz.

Çevrimdışı EmreTkgz42

Konya Stadının zemini çok iyi anadoluda maç olması iyi oldu bence istanbuldakiler Başakşehire bile gitmedi. Konya ulaşımı kolay şehir çevre illerden de gelen olur en az yarısı dolar stadın. 17bin Başakşehir stadını tercih etmeyin çünkü Konya stadında daha güzel atmosfer oluşabilecek ortam var.

Çevrimdışı jepaq

sivas maçında stattaydım tribünler çok iyiydi zaten ankara'da 50 bin kişilik stat bile dolar gelsinler yine giderim ama ben takımın istanbul dışına bu kadar çok çıkmasını istemem. kasımpaşa ile geçen sene sorunlar yaşandı ama belki yeniden anlaşma yapılabilirdi. konya'daki beşiktaşlı potansiyelini bilmiyorum bir şey diyemem o konuda ama maç saatini erken saate örneğin 16'ya alınması sağlanabilirse tribünler daha çok dolar. o günlerde konya epey soğuk olacaktır muhtemelen bir de şehir dışından gelecekler ve ertesi gün mesaisi olanlar maça gitmekte çekinebilir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

ben bunun haberini öğlen buraya yazdım ama ne hikmetse silmişler anlamıyorum valla

Yazdığın haber silinmedi.

Beşiktaş sezon konusu içinde paylaşıldığı için taşındı..

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/sampiyonlar-ligi-ve-avrupa-ligi-tivibu-ve-trt-de-!/

@Tolgaozkhrmn
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Soru:Turkcede ogrendiginiz ilk kelime neydi?
Bilic:sag bek :evillol: :kop: