Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
×
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986463 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

"Reklam "olmaması için ne yapmalarını önerirdiniz ?
İyi ki öldün Marco yazabilirlerdi herhalde hocam yazık yemin ediyorum yazık bu ülkede ne zaman doğru bir iş yapsan reklam kokan hareket deyip geçiyorlar en kötüsü de içimizdeki bazı insanların da bu tip düşünceleri var.

Çevrimdışı manyak1903

Bu arada Çarşı pankartı herzaman ki gibi Çarşı nın dikkat çekme çabası. Reklam kokan hareketler bunlar :D
Galatasaray taraftarı da adam öldürerek mi yaptı reklamını ?
Gerçekten ikisi de reklam olsun diyelim , hangisini isterdiniz ?

İnsanlar ölmesin diyeni mi ? yoksa insanları öldürelim diyeni mi ?

ya da şöyle diyelim.

Galatasaray taraftarının içinden birkaç kişinin sorumsuzluğu ,bizim bu hafta oynanacak yunan maçına yansıması hoşumuza mı gidiyor , bu aptal davranış yüzünden bir Beşiktaş taraftarının ölmesine göz mü yummalı.

Reklamdan çok olayların büyümemesi adına duyarlılık derim.


Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

İyi ki öldün Marco yazabilirlerdi herhalde hocam yazık yemin ediyorum yazık bu ülkede ne zaman doğru bir iş yapsan reklam kokan hareket deyip geçiyorlar en kötüsü de içimizdeki bazı insanların da bu tip düşünceleri var.
Ortada yitip giden genç bir can var ırkı hiç önemli değil buna baş sağlığı dilemek reklam kokan hareket oluyorsa zaten diyecek bir laf yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray taraftarı da adam öldürerek mi yaptı reklamını ?
Gerçekten ikisi de reklam olsun diyelim , hangisini isterdiniz ?

İnsanlar ölmesin diyeni mi ? yoksa insanları öldürelim diyeni mi ?

ya da şöyle diyelim.

Galatasaray taraftarının içinden birkaç kişinin sorumsuzluğu ,bizim bu hafta oynanacak yunan maçına yansıması hoşumuza mı gidiyor , bu aptal davranış yüzünden bir Beşiktaş taraftarının ölmesine göz mü yummalı.

Reklamdan çok olayların büyümemesi adına duyarlılık derim.
Hocam zaten sırp medyasında bizim maça yansıyacağı yönünde haberler yapılıyor maç tamamlanmazsa şaşırmayın bence. 
Bu olay reklam değil zaten dediğin gibi olayların büyümemesi için ama benim tanıdığım sırplar yunanlılar bu olayın peşini bırakmaz kesinlikler zaten olaydan sonra yunanistanda açılan pankart kafamda soru işareti yaratıyor. Kim elini çabuk tutacak ilk Türk kanını kim akıtacak diye bir pankart açmışlardı. En son ksknin basket maçında yunanlılar sahaya bıçak sopa gaz bombası ile girmişlerdi. Tek endişem oraya gidecek abilerimiz ve kardeşlerimizin bu tür olaylara hazırlıklı olmaması keza maç anında polisler bile takmıyor Türk veya Müslüman taraftarlarını zarar görsün diye bilerek ihmaller bile yapıyorlar
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 23:51:06 Samo1903 ]

Çevrimdışı WarrChief

hatalı yaklaşıyorsunuz olaya.Fikir birliği var zaten.

Chelsea Beşiktaş'tan daha yüksek bütçeli kulüp, para babası var arkasında.

daha büyük kulüp değil!

10 sene öncesine kadar mourinho yokken abramovich yokken ki halleri de var.hatta gruptan averajla gidecektik beraberlik olsa.1-0 olsa rakip köşe küçük ekran çıktı.

Biz onları yendik , burada da yenecekken ayak oyunları yaptılar Almanya'da yenildik.

Elemeli olarak her takımla yarışırız , aramızda büyüklük farkı yok.Kendimizi hor görmeyelim.

bütçe de değil sistem farkı olan takımları öne çıkarın.Bayern Münih gibi Real Madrid(para üstüne kurulu bir sistem : )) gibi Barcelona gibi biraz da Manchester United gibi , biraz Milan gibi.

Bu saydığım takımların ilk 3'ü zaten şampiyonlar liginin her daim favorisidir.(manu milan döküldü biraz).Diğerleri dönem dönem chelsea gibi manchester city gibi.Belli destek olmalı arkalarında ki büyüğüm desinler.

yerin dibine de sokmayalım birilerini yüceltip , dev aynasında da görmeyelim.Herkesi yeneriz yeter ki işi bilen yöneticilerimiz olsun.Yakın örneği bile var, avrupa da iyi dediğimiz Galatasaray'ı ,  bizim ezdiğimiz ama eksiklerimizden dolayı elendiğimiz rakip 4 köşe yaptı.

biz besiktaslılar hatta turk medyası soyle bir yanılgıya dusuyorlar
mesela rakip olarak anderlecht le karsılastıgımızda rakibi inanılmaz kucultuyoruz halbuki 5 avrupa kupası 33te sampiyonluk almıs bir klup:)) suan ulkelerinin sıralamaları bizden yukarıda yani anderlecht bizden buyuk klup:))

bizlerin büyük olması taraftar sayısından doalyıdır onun haricinde bu buyukluk bos buyukluk cnk avrupada bir basarı yok...

chelsea  gelirsek aslında baktıgımızda algıda inanılmaz buyuk bir klup havası veriyor aslında buyukler ama devasa değiller,,,3tane avrupa kupaları var:)) partizanlar  kızılyıldızlar ajaxlar dinamo kievler.. o donemler onlar domine ediyorlardı simdi onlar sıradan oldular yani simdi tam tersi:)) büyüklükleri aslında hiç deişmedi.....

bugün haberlerde çıktı.sırp genci öldüren taraftar gsliymiş.ilk başta burdan fatih arkadaşımızda söylemişti.olayı gsliler yaptı ama medyada  ne yazdılar sırplar kendi arasında tartışmış.
ikinci olarakta ergine.ben para almadan da çalışırım diyor.Beşiktaştayken neden demedin.çünkü şimdi milli takımdan gelen paranda var.inşallah daha da beter olsunlar olacaklar.

Çevrimdışı Kemal

Bence pankarta , '' Sırp genci öldüren Gs taraftarlarının takımını UEFA 'dan süresiz men edilmesini Türk Takımı olarak İSTİYORUZ'' yazılsın , belki men edilirlerde 2-3 yıla iflas bayrağını çekince bizde adalarını satın alıp üzerine Siyah Beyaz bayrak dikeriz.

Çevrimdışı Türkay

Chealse yi sahada 1 0 yenebiliriz ama bu Chealse ile yarışacağımız anlamına gelmez :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

İnci Caps ‏@incicaps  3 dk.3 dakika önce
07.00-17.00: Bugün Günlerden Galatasaray
18.00-21.45: Bu nasıl kadro (Küfür Yasak)₆
23.10 : Prandelli istifa

 :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

İnci Caps ‏@incicaps  3 dk.3 dakika önce
07.00-17.00: Bugün Günlerden Galatasaray
18.00-21.45: Bu nasıl kadro (Küfür Yasak)₆
23.10 : Prandelli istifa

 :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

23:10 - 03:00 yeni hoca adayı elizabet

03:00-08:00 uyku zamanı

08:00-17:00 bizim uefa kupamız var


  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Nur Çebi: Trabzonspor kabul ederse Konya...
Beşiktaş Kulübü 2'inci Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çebi, Trabzonspor'un kabul etmesi halinde derbi maçı Konya'da oynamak istediklerini ifade etti.


Beşiktaş Kulübü 2'inci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. İnanmış, birbirini seven futbolculardan oluşan bir takımımız var. Takım ruhu oluşmuş. Şampiyonluk için top oynuyorlar" dedi.   
 
KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ 
 
Çebi, "Asteras maçı öncesi takımımız moralli. Bu elbette ki bir avantaj, ama biz ne kadar moralli olursan karşı taraf da o kadar hırslı olacaktır. Biz oradaya da kazanmak için gidiyoruz. Hayırlısı olsun. Alacağımız bir puan grupta çıkmamızı sağlayacaktır. Totthenam maçından alacağımız galibiyet lider olarak çıkmamızı sağlayacaktır.
 
TRABZONSPOR MAÇINI BAŞAKŞEHİR'DE OYNAMAK İSTİYORDUK
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çebi, "Biz Başakşehir'de oynamayı çok arzu ettik; ancak bize iki maç tahsis edebildiler. Bunlardan bir tanesinin de Trabzonspor maçı olmasını istiyorduk; maalesef bunu Akhisar olarak fix etmek istediler. Zemin açısından üst üste maç oynanma riski nedeniyle maalesef Trabzonspor maçını Başakşehir'de oynayamayacağız" ifadelerini kullandı.   
 
TRABZONSPOR KABUL EDERSE KONYA'DA OYNAYACAĞIZ
 
İkinci başkan Çebi, "Trabzonspor maçını ya Ankara'da ya da Konya'da oynamayı düşünüyoruz. Beşiktaş'ın her yerde taraftarı var. Onların da gönlünü yapabilmeyi çok arzu ediyoruz. Konya için Trabzonspor'un onayına ihtiyacımız var. Onlar Ankara konusunda mutabıklar; ama Konya için kendi yönetimlerinde bir değerlendirme yapacaklar ve bize cevaplarını verecekler. Kabul ederlerse, değişik bir şey olmazsa Trabzonspor maçını Konya'da oynayacağız. Galatasaray maçının nerede oynanacağını söylemek için henüz erken. Tek tek gidiyoruz" dedi.   
 
ADALET HERKESE EŞİT DAĞITILMALI 
 
Ahmet Nur Çebi, "TFF'nin hakemlere yönelik taciz ve saldırılara yönelik ağır cezalar içeren yeni yönetmenliğini gayet olumlu görüyorum; ama geç kalınmış. Sadece uygulamasında hak ve adalete sadık kalınması gerekir. Temsilcinin veya hakemin vicdanları ve sorumlulukları çok önemli. Herkes için adaletin eşit dağıtılması gerekir. Karar vericiler çok hassas olmalı" şeklinde konuştu.   
 
STOPER İÇİN DÖRT ALTERNATİFİMİZ VAR
 
Ahmet Nur Çebi, stoper arayışında Spartak Moskova'daki Serdar Taşçı ve Laziolu Ciani'nin gündemde olduğu iddiasıyla ilgili olarak ise, "Her ikisi de gündemimizde değil. Kafamızda stoper transferi var. Alternatiflerimiz var. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Üç dört alternatifimiz var. Üzerlerinde çalışıyoruz. Beşiktaş için en iyi transferi yapmak için çalışıyoruz" dedi. 
 
TARAFTAR ATMOSFERİ İYİYDİ, AMA YETERLİ DEĞİL
Ahmet Nur Çebi, "Vodofone Arena bittiği gün taraftarımızı orada olacaktır. Ama bizim daha öncesinde onların desteğine ihtiyacımız var. Taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. Kasımpaşa maçında taraftar atmosferi iyiydi; ama daha çok artması gerekir. Yeterli değil. Ama umut verici. Yeterli dersek yanıltıcı olur" diye konuştu. 
 
(Radyospor)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

23:10 - 03:00 yeni hoca adayı elizabet

03:00-08:00 uyku zamanı

08:00-17:00 bizim uefa kupamız var


  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

trabzon macını hava şartları güzel bir yerde oynanması lazım...! istanbul dışında bir yer olmas süper olur...

Çevrimdışı Yakup

trabzon macını hava şartları güzel bir yerde oynanması lazım...! istanbul dışında bir yer olmas süper olur...

ekvator'a ne dersin @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA


Çevrimdışı Çağrı

  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 16:09:07
  • Yaş: 36
  • Mesaj: 29976
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zlatan 33 yaşında değeri hala 26,000,000 euro inanılmaz gerçekten.

2016 sonunda sözleşmesi bittiğinde 35 yaşında olacak. O zaman bile Türkiye'de en az 20 tane asar sezonda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 17:00:53
  • Yaş: 36
  • Mesaj: 29976
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şöyle forma istiyorum 10 senedir tam ama buna yakın çıkıyor böyle sadece çıkmıyor nedense  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

biz besiktaslılar hatta turk medyası soyle bir yanılgıya dusuyorlar
mesela rakip olarak anderlecht le karsılastıgımızda rakibi inanılmaz kucultuyoruz halbuki 5 avrupa kupası 33te sampiyonluk almıs bir klup:)) suan ulkelerinin sıralamaları bizden yukarıda yani anderlecht bizden buyuk klup:))

bizlerin büyük olması taraftar sayısından doalyıdır onun haricinde bu buyukluk bos buyukluk cnk avrupada bir basarı yok...

chelsea  gelirsek aslında baktıgımızda algıda inanılmaz buyuk bir klup havası veriyor aslında buyukler ama devasa değiller,,,3tane avrupa kupaları var:)) partizanlar  kızılyıldızlar ajaxlar dinamo kievler.. o donemler onlar domine ediyorlardı simdi onlar sıradan oldular yani simdi tam tersi:)) büyüklükleri aslında hiç deişmedi.....
biz Beşiktaşlılar bence şurada yanılgıya uğruyor,

Bizim büyük olmamız taraftar sayısından değil , Galatasaray ve Fenerbahçe bizden fazla taraftarı var o zaman onlar büyük
Bizim büyük olmamız bütçe ile alakalı değil , Real Madrid Bayern Münih bunların yanına bile yaklaşamayız belki de bütçe olarak
 
Bizi büyük yapan şey diğerlerinin ne parayla ne kupayla elde edemeyeceği ve bazılarımızın hala anlayamadığını gördüğüm değerlerimiz

şeref beyimiz ŞEREFİMİZ , baba hakkımız herkesin HAKKIna saygımız , süleyman sebamız herkesin saygısını kazanmamız , bu ülke için gerektiğinde şehitler vermemiz , bu ülke insanının böyle dönemlerde karanlıktaki ışığı olmamız , şerefli üçüncülük diye ezik söylemler değil ,şerefimizle sonuna kadar kovaladığımızın elimizden alınması.önce elinden geleni yapacaksın sonra ağlayacaksın.Seba zamanında bu böyleydi.Sonuna kadar kovalamadıktan sonra kimse benden çalıyor diyemez.

yoksa bahsettiğim şeyimizin büyüklüğü değil.

bunları biraz bütün Beşiktaşlılar öğrendiğinde , iliklerimize kadar gittiğinde ,yani Beşiktaşlıyım diyen herkesin bilincinde olacağı o zaman ,anlayacaksınız ki anlatmak istediğim(iz)in

10 sene üst üste şampiyon olmak , 5 tane avrupa kupası almak , senelik transfere 200 milyon dolar harcamak olmadığını ,bir gün inşallah anlarız.

sanırım buna benzer de bir şey demişsin zaten.büyüklükleri hiç değişmedi diye.

bizim de büyüklüğümüz tarihimizden duruşumuzdan dolayı olduğunu anlatmaya çalıştım.

adam gibi yönetilseydi zaten bu kulüp ,her sene şampiyonlar liginde gruptan çıkardı , avrupada en kötü çeyrek final oynardı , bunların devamlılığı olduğunda da zaten bir yarı final ,final de gelir.iki tane aptal çıkıp beşiktaşı yönetemedi diye Beşiktaş küçük olmuyor maalesef.O kadar ezilmeyin.

bu arada bunlar Türkiye futbolu olarak da geçerli.Önce 3 büyükler adam gibi ülke puanını yükseltip , avrupa ile yarışacak seviyeye gelir(geldi de) , sonra ligdeki takımlar 3 büyüklerle yarışmak için atılımlar yapar , o zaman bir anadolu takımı her sene elemelerde elenmez ,o zaman da zaten kimse böyle konuşmaz.

Geldi dedim neden mi , Galatasaray'ın fatih terimle üst üste 2 sene şampiyonlar ligi gruplarından çıkması tesadüf değildi (olan sistemleriini çökettiler) , Fenerbahçenin aykut kocamanla uefada yarı final oynaması, zamanında zico ile şampiyonlar ligi çeyrek final oynaması bunlar tesadüf değildi, sorun bu başarıları birilerinin çekememesi.birinden daha başarılı olmak için uğraşmıyoruz, onu bizim kadar başarısız yapmaya çalışıyoruz ülkece.zico gitti döküldü fener.aziz yıldırım tutsa bi daha gönderemezdi.aykut kocaman süper bir sistem oturttu, çekti ipini aziz.aynı şekilde fatih terime yapıldı.
bugün biz arsenala kök söktürüyorsak , tottenham u sahasında eziyorsan bunlar hep emekle sistemle gelen şeyler.

Aynı şey Türkler için de geçerli.Türklerin birkaç çıkarcı tarafından yönetilmes,i Türklerin çalışkanlığı ile zekiliğiyle ile milli değerlerini zedelemez.O yüzden saçma sapan biz yapamayız edemeyiz yapmayın.Bari yapamıyorsalar yapanlara bıraksınlar.Sözü teşvik için yapın ,biz böyleyiz ya yapamayızlarla bu hale geldik.hala da öyle devam ediyoruz.

kısaca demek istediğim sorun sende bende, kişilerde.ülkede takımda bir sorun yok.seni keni seversen böyle olur.ülkede ben de dahil kimse haklarını tam olarak bilmiyor.maaşının yarısını vergi diye ödeyip , aç gezip , ses çıkarmayıp , üstüne birilerinn peşinden koşmakla oluyor bunlar.

neyse uzun ve genel yazdım.sen içinde sana söylemiş olduklarımı anlamışsındır : )
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 17:28:12 manyak1903 ]


Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

şampiyonlar ligi ve uefa kupası 2015 ten itibaren tivibu ya geçmiş 3 yıllığına.

Çevrimdışı Tolga

şampiyonlar ligi ve uefa kupası 2015 ten itibaren tivibu ya geçmiş 3 yıllığına.
ben bunun haberini öğlen buraya yazdım ama ne hikmetse silmişler anlamıyorum valla
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

ben bunun haberini öğlen buraya yazdım ama ne hikmetse silmişler anlamıyorum valla
ben görmedim ama haberi aşırı.com.trten verdiysen ondan olabilir.onunla ilgili dün bir sohbet olmuştu.aşırı.com.tr bağlantılı paylaşılmıyor galiba.ona daha bakmadım neler oldu : )



Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

ben görmedim ama haberi aşırı.com.trten verdiysen ondan olabilir.onunla ilgili dün bir sohbet olmuştu.aşırı.com.tr bağlantılı paylaşılmıyor galiba.ona daha bakmadım neler oldu : )
radyospor un haberiydi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903



Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası