Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985661 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 21:25:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2 sene önce Bursalı Şener efendi bizi 3-0 yendikleri maçtan sonra şöyle demişti.

Fener Galatasaray neyse de Biz Beşiktaş ile aynı kalitede bir takımız 5 atmalıydık 3 az oldu.

Bugün paşalıların hepsi Beşiktaş çok kaliteli takım diyorlar. En önemlisi saygınlığı korumak futbolda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

2 sene önce Bursalı Şener efendi bizi 3-0 yendikleri maçtan sonra şöyle demişti.

Fener Galatasaray neyse de Biz Beşiktaş ile aynı kalitede bir takımız 5 atmalıydık 3 az oldu.

Bugün paşalıların hepsi Beşiktaş çok kaliteli takım diyorlar. En önemlisi saygınlığı korumak futbolda.
Aynen öyle abi benzer densizliği geçen sene kasımpaşa yöneticisi yaptı  :akuma: kapak yapmaya devam ediyoruz ona  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

"Ara transferde 5-6 değil ama 2-3 kaliteli oyuncu bize çok iyi katkı sağlar. Geniş bir kadromuz yok ve 6 haftada 13 maç oynayacağız. İngiltere'de bile böyle bir fikstür yok. Oyuncularım böyle bir tempoya alışkın değil. Bu sebeple çok dikkatli olup, rotasyonu en iyi şekilde ayarlamamız lazım."

-Bilic
doğru söylemiş 2-3 transfere ihtiyaç var devre arasında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

bu arada baskette de yine bir derbiyi kaybediyoruz 61-40 ilk yarı sonucu

Çevrimdışı Abdullah

bu arada baskette de yine bir derbiyi kaybediyoruz 61-40 ilk yarı sonucu
Arroyo  :s20:

Çevrimdışı Abdullah

@Çağrı abi Milan İnter maçının youtube canlı yayın linkini buradan versek sıkıntı olur mu  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

@Çağrı abi Milan İnter maçının youtube canlı yayın linkini buradan versek sıkıntı olur mu  :alala:
@Deniz bey ??

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz yok ya ne kaçağı arap spiker coşturuyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz yok ya ne kaçağı arap spiker coşturuyor  :evillol: :evillol:
kaçak değilse sıkıntı yok  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

youtube da ne yazınca bulunuyor onu söyle : ) artık oradan arifin attığı gole mi giderler kanala mı ,arayan bilir  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

2 gün önce 50 dakika maç yapmış bir gs bize bugün 100 sayı attı hayret edilecek birşey

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 22:38:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Basketbol takımımız tam Amerikan kolej ligi takımı gibi.

Siyah uzun ince bacaklı zenciler ve beyaz kel tombalak koç  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

youtube da ne yazınca bulunuyor onu söyle : ) artık oradan arifin attığı gole mi giderler kanala mı ,arayan bilir  :evillol:
üstte verdim yayını  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Sosa'nın pozisyonunu İlhan Eker'e sorduk..
"Penaltıydı" dedi..
Ama Beşiktaşı şampiyon yapmak istiyorlar  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Sosa'nın pozisyonunu İlhan Eker'e sorduk..
"Penaltıydı" dedi..
Ama Beşiktaşı şampiyon yapmak istiyorlar  :akuma: :akuma:
ermanı izliyorum da utanmadan bir de kendini yere atmış falan diyorlar şaka gibiler valla buz gibi penaltı

Çevrimdışı Togay_1981

Maça gittik saat 18:30 gibi yerimizi bulduk bir baktık ki yaşı 50'yi geçkin adamlar kurulmuşlar. Bizim yerimiz arkadaş burası dediğinde yaw biz erken geldik görevliye sorduk numara yok oturun dedi diyorlar. Adamlarla dövüşecek değiliz. Çağırdık güvenliği o da kaldıramadı adamları iyi mi :D Gitti geri tekrar sorduk ne yapacağız diye tribün amiri var ona söyledim dedi. E o kim dedik. Gelir birazdan dedi. Sonuç adamı maç sonuna kadar göremedik tabi. Biz boş yerlere geçebilirdik ama elemanlar rahat maç seyretmesin diye inadına kendi yerimizde ayakta da olsa durduk. Zaten maç başlayınca herkes koltuğa tırmandı v.s. derken biz yerimizde amcalarla omuz omuza seyrettik maçı :D

Tabi burası vodafone arena değil.Ama 50 yaşını geçmiş iş güç sahibi insanların kendi yeri olmayan bir koltukta inatla hak iddia etmesi de trajikomik elbette. Yeni stadyumda bu olay çözülmeli mutlaka. Bu başıbozukluk bu bildiğini okuma davranışlarına müsamaha gösterilirse bunun hesabı yönetimden sorulur. Benden koltuk paramı peşin alanlar hakkımı koruyacak bu kadar basit.

Çevrimdışı Togay_1981

Basketbol takımımız tam Amerikan kolej ligi takımı gibi.

Siyah uzun ince bacaklı zenciler ve beyaz kel tombalak koç  :kop:

Tombalak koçun Gs krizde iken alakasız 2 mola almasını bana açıklayabilecek bir basketbol sever var mı ? :)

Çevrimdışı Tolga

Tombalak koçun Gs krizde iken alakasız 2 mola almasını bana açıklayabilecek bir basketbol sever var mı ? :)
ahmet kandemir ile ergin atamanın yerini değiştir bu maçı en az 15 farkla falan kazanırdık

Çevrimdışı Abdullah

Abdürrahim Albayrak: "Prandelli'nin sözleşmesine baksanız kafayı yersiniz."
Bunlar sene sonuna kadar gönderemez prandelliyi  :evillol: :evillol:
Gel 16. hafta gelll  :bandit:

Çevrimdışı WarrChief

yatırım amaclı forvet kim acaba?:D

stoper bulunur o sorun değil süpriz olsun ama en onemli acıkalaması bence onlibero oldu

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası