Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985106 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

ilk maçta biraz becerikli olsaydı anderlecht 3-4 olurdu da gs 1 tane attı son dakika da berabere bitirdi bu sefer öyle de olmaz :D
Aynen Praet Najar Tieelemans Acheampong Mitrovic bu adamlarda çok şey bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

gırgır geçiyoruz iyi hoş güzelde Bilic'in bu maçı izlemesi lazım geseye karşı da takımı kontrollü oynatıp o maçı da kaybetmemizi istemem gese nin ne kadar üstüne gidersen o kadar gol atarsın defansları çok kötü hücum organizasyonu diye bir şey yok çok kötüler baskılı başlarsak fark atarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:53:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener de kaybederse lider olur kaybettiğimiz havayı yakalarız. Hafta içi yunan dölünü suya döküp deplasmanda karabük'ü yenersek oh oh oh  :biggrinking:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:54:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Haftaya Gs Akhisar'a gidecek bir tecavüz de orada var  :kop: Gesemanuel 4 serisi  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 20:55:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs seyircisi bir dahaki seneki muhtemel futbol takımını alkışlayıp tribüne çağırıyor  :biggrinking:

İşte bu yüzden olmayackalar hiçbir zaman. Sadece paralı askerleri satın alıyorlar aidiyet koca bir SIFIR.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

gese dost kazığı yedi bu akşam  :biggrinking:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

her sene lige başlamadan geseye 6 puan yazardım tese galibiyetlerinden dolayı:)) seri son buldu
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

Yarın ki mac cok onemli bu gs ligde 4.olamaz rakibimiz fb ve liderlig yarin tekrar bizim olabilir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Bu fırsatı değerlendirmeli ve Kasımpaşayı yenerek en az 2. olmalıyız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

yarın kazanmamız gerekiyor öyle ya da böyle ben fbnin de puan kaybetmesini bekliyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 21:21:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunu da duyduk :) Şuanki Gs'nin kadrosu Beşiktaş ile rekabet edemez dediler sonunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bunu da duyduk :) Şuanki Gs'nin kadrosu Beşiktaş ile rekabet edemez dediler sonunda.
kim dedi sonunda :) :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

galatasary taraftarı trabzonu alkışladılar fair play filan diyorlar uan adamlar 2-3 sene içindeki muhtemel takımlarını alkışladılar :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

galatasary taraftarı rabzonu alkışladılar fair play filan diyorlar uan adamlar 2-3 sene içindeki muhtemel takımlarını alkışladılar :biggrinking: :biggrinking:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Tolga

Rıdvan Dilmen dedi  :)
zaten bunu anca o der başkasından duyamazsınız kolay kolay tabi belli başlı yorumcuları hesaba katmıyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Kim dedi abi bu sözü çok şaşırdım.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

Abdürrahim Albayrak yine özür diledi  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

rıdvan demiş
rıdvanı sevmem ama bazı konular hakkında gayet objektif konuşuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Abdürrahim Albayrak yine özür diledi  :lol: :lol: :lol:
''I love you Prandelli '' dedi mi ?  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 21:36:41
  • Beşiktaş / Bodrum
kim dedi sonunda :) :)

Rıdvan :)

Bu arada bunlar hakikaten salak. Yuhalamak bizim taraftarımıza yakışmaz diyorlar , saha kapattırmak , vıdı tıdı bunların hepsi Gs'nin özleri daha kendileri ne olduğunu bilmeden bizim özelliklerimize özeniyorlar.

Gs taraftarı takım her kötü oynadığında yuhalar.

Her oyuncuyu yuhalar.

Popülizm kaynaklıdır.

Başarı yoksa taraftarı yoktur.

Bu kadar net. Gs budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli