Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982057 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Bu üzücü olaydan ötürü bir yaptırım olur mu ülke çapında yoksa sadece gsye yönelik bir ceza mı olur  :alala:
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2014, 10:24:50 Abdullah ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bu üzücü olaydan ötürü bir yaptırım olur mu ülke çapında yoksa sadece gsye yönelik bir ceza mı olur  :alala:
Kardeşim geseliler yapmamış olayı 1 saatten beri araştırıyorum kendi aralarında kavga çıkmış ve bir sırp taraftar arkadaşını kalbinden bıçaklamış. Geseliler de ön plana çıkmak için biz yaptık diye sosyal medyayı sallamaya çalışıyorlar.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray Liv Hospital’ın Kızılyıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç isimli taraftarın hayatını kaybettiği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:
"21.11.2014 günü Galatasaray ve Kızılyıldız takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atmak suretiyle olaylar çıkmıştır. Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan Kızılyıldız taraftarları emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Çevrimdışı Abdullah

Kardeşim geseliler yapmamış olayı 1 saatten beri araştırıyorum kendi aralarında kavga çıkmış ve bir sırp taraftar arkadaşını kalbinden bıçaklamış. Geseliler de ön plana çıkmak için biz yaptık diye sosyal medyayı sallamaya çalışıyorlar.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray Liv Hospital’ın Kızılyıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç isimli taraftarın hayatını kaybettiği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:
"21.11.2014 günü Galatasaray ve Kızılyıldız takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atmak suretiyle olaylar çıkmıştır. Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan Kızılyıldız taraftarları emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır. Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Anladım Samo teşekkürler bilgi için  :D bu gsliler tam aptal ya başka açıklaması yok yani tam aptal bir insan başka takım taraftarının ölümünü niye üstlenmeye çalışır ya  :akuma: mal bunlar mal mal terör örgütü müsünüz beyinsiz herifler  :s20: sinirlendim yine ya sınırdışı edeceksin bu malları girmesinler bu ülkeye  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Kendi aralarında kavga etmişler öyle bıçaklanmış diyorlar şimdi de.Görüntüleri çıkar yakında bildiğin gslilerle kavga ettiler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Kendi aralarında kavga etmişler öyle bıçaklanmış diyorlar şimdi de.Görüntüleri çıkar yakında bildiğin gslilerle kavga ettiler..

tut ki kendi kendilerini öldürdüler insan hiç mi düşünmez neden bütün ölümler gs maçında. ben gaysenin biz temiziz demesine gram inanmıyorum. videolar çıksa da inanmıyorum.

lekeli ibişler  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

tut ki kendi kendilerini öldürdüler insan hiç mi düşünmez neden bütün ölümler gs maçında. ben gaysenin biz temiziz demesine gram inanmıyorum. videolar çıksa da inanmıyorum.

lekeli ibişler  :lol: :lol:
Mühendis Oktay ın kanı yerde daha abi.Bunlar daha 2 sene önce gencecik fener taraftarını metrobüs durağında öldürmedi mi?ya leeds taraftarları?Bunlar bildiğin katil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Mühendis Oktay ın kanı yerde daha abi.Bunlar daha 2 sene önce gencecik fener taraftarını metrobüs durağında öldürmedi mi?ya leeds taraftarları?Bunlar bildiğin katil.

say say bitmez ki bu katillerin olayları. bunlara ne desen hakediyorlar kendi stadlarında viski şişesini atıp gencecik çocuğu ölümle mücadele içinde bırakanda bunlar ama nasıl oluyorsa her olaydan yırtanda bu fransız tohumları. neyse @Necmi abinin dediği gibi biz tarafız rengimiz ismimiz cismimiz belli onlarda belli. (Küfür Yasak).

anladım ki bana gs denilince zıvanadan çıkıyorum  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Deniz

say say bitmez ki bu katillerin olayları. bunlara ne desen hakediyorlar kendi stadlarında viski şişesini atıp gencecik çocuğu ölümle mücadele içinde bırakanda bunlar ama nasıl oluyorsa her olaydan yırtanda bu fransız tohumları. neyse @Necmi abinin dediği gibi biz tarafız rengimiz ismimiz cismimiz belli onlarda belli. (Küfür Yasak).

Hayır bir de bu holiganlara "yönetimleri" sahip çıkıyor ya tam çıldırıyorum.Dortmund maçında rezil ettiler Türkiyeyi hala üste çıkmaya çalışıyor reziller..

Çevrimdışı Yakup

Hayır bir de bu holiganlara "yönetimleri" sahip çıkıyor ya tam çıldırıyorum.Dortmund maçında rezil ettiler Türkiyeyi hala üste çıkmaya çalışıyor reziller..

partizan maçında arkamızda gsli vardı ona neden sarmadık biz diye hala düşünüyorum. gelmesinler ya gelmesinler biz varsak onlar gelmesin.

feyenoord maçında ibişin birinin formasını bira dökerek yırtarak çıkartmışlardı bayağı keyif almıştım  :evillol:

@Deniz bırak takılma bu ibişlere batıyorlar ama taraftarlarına sorsan yok öyle bir şey keza dortmund maçı da öyle. bunlar şeytandan daha beterler

Çevrimdışı Abdullah

Abi nasıl bu kadar bir iğrenç insan topluluğuna hala bir yaptırım uygulanmaz anlamıyorum ya  :akuma: adamların normal işi yok ki daha doğrusu taraftarlık namına yaptıkları bir şey yok ki söyledikleri tezahüratların yarısı da çalıntı zaten ıslak odunla dövecen bunları  :s19: :s19:

Çevrimdışı Yakup

Abi nasıl bu kadar bir iğrenç insan topluluğuna hala bir yaptırım uygulanmaz anlamıyorum ya  :akuma: adamların normal işi yok ki daha doğrusu taraftarlık namına yaptıkları bir şey yok ki söyledikleri tezahüratların yarısı da çalıntı zaten ıslak odunla dövecen bunları  :s19: :s19:

giresunla kupa maçı 28 beste söyleniyor 20 si bize ait  :evillol: videosu vardı nette dolanan :lol:

dövme konusuna kesinlikle katılmıyorum  :akuma: insanlıktan men falan olmalı bence  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 11:58:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizimkiler bu olayı bile bakın PASSOLİGshdjasdgjas bunu bile önleyecek diye haber yapar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:03:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Avusturya Ligi boş beleş lig olsa da Soriano'nun performansı dudak uçuklatıyor resmen beyler

Bu sene 25 maç 27 gol 13 asist ( 7 gol 2 asisti Avrupa maçlarında )

Geçen sene 43 maç 48 gol 23 asist ( 12 gol 4 asisti Avrupa maçlarında )

Milli takım alt yaş kategorilerinde 26 maç 28 gol

Bu nasıl hayvanlıktır ve neden bir büyük takım şans vermez bu adama Salzburg'dan alıp.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Avusturya Ligi boş beleş lig olsa da Soriano'nun performansı dudak uçuklatıyor resmen beyler

Bu nasıl hayvanlıktır ve neden bir büyük takım şans vermez bu adama Salzburg'dan alıp.

janko gibi olmasın @Çağrı sonu  :lol:

salzburg'ta zaten 3 isim var. alan ,kampl ve soriano  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

:oha: o nasıl bir istatistik abi

Çevrimdışı Abdullah

Abi adam Barcelona görmüş bence Banın yedeği ve Ba ile çift forvet harikalar yaratabilir. Kaç para isterler ki buna  :naughty:

Çevrimdışı Deniz

Bizimkiler bu olayı bile bakın PASSOLİGshdjasdgjas bunu bile önleyecek diye haber yapar.
eminim önler  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:19:24
  • Beşiktaş / Bodrum
janko gibi olmasın @Çağrı sonu  :lol:

salzburg'ta zaten 3 isim var. alan ,kampl ve soriano  :ok:

Ahahaha Trabzon bir denesin derim ben  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:20:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi adam Barcelona görmüş bence Banın yedeği ve Ba ile çift forvet harikalar yaratabilir. Kaç para isterler ki buna  :naughty:

Mane'yi 15 milyona verdiler kardeşim buna da 7-10 arası çekerler  :iblush:

Adam bildiğin halısaha performansı gösteriyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:20:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Ahahaha Trabzon bir denesin derim ben  :kop: :kop: :kop:

trabzon dener iyi çıkarsa gsye gider ama  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:26:05
  • Beşiktaş / Bodrum
trabzon dener iyi çıkarsa gsye gider ama  :kop: :kop: :kop:

Yusuf Erdoğan'ın takımı şimdiden belli zaten  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Mane'yi 15 milyona verdiler kardeşim buna da 7-10 arası çekerler  :iblush:

Adam bildiğin halısaha performansı gösteriyor  :kop:
6,5 a Ba yı aldık biz ya  :akuma: 3 e falan bıraksalar efsane olur  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:35:11
  • Beşiktaş / Bodrum
6,5 a Ba yı aldık biz ya  :akuma: 3 e falan bıraksalar efsane olur  :evillol: :evillol:

Fikret Orman'ın yan etkileri bunlar hepimiz ölücü olduk bi cimri olduk değişik bir şey olduk biz  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Yalnız Ba ile bu çift forvet olduğunu düşünsenize kanatlar Olcay Töre, bekler Linnes-Kaderabek aman Allahım aklıma mukayet ol  :evillol: ahh ah para lazım para çok para  :ebebe: