Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Forum|Fikret Orman Bu forumda Beşiktaş kulubünün her hangi bir değerine, makamına ve makamında oturan kişilere küfür, hakaret, rencide edici ve küçültücü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fikret Orman  [Okunma sayısı 28693 defa] Fikret Orman

Çevrimdışı ilhan mansız

Hem nezaketli olsun,hem karizmatik olsun,paralı olsun,transferin en iyisini yapsın,stadı yapsın,borç ödesin,şampiyonluk getirsin,masaya yumruğunu vursun o olsun bu olsun suyundanda koy bari,hangi başkanda bu özellikler vardı ? Süleyman Seba zenginmiydi,Beşiktaş tarihinin en iyi dönemlerini yaşarken 100 milyon Euro'luk transferlermi yapılmıştı evet şimdi dünya değişmiş olabilir ama bundan önce Beşiktaş'ı değişen düzene uydurtamayanlar utansın Fikret Orman'dan önceki kimseye bu kadar tepki yoktu yetti artık adamın yalancılığından girdiniz,rantçılığından çıktınız.8 sene her Mayıs diye uyutulurken bunlar yalan değilmiydi? Başkanlıktan ayrılınca basketboldaki sponsorluğunu çeken adam,100 milyon senet yaptıran adam rantın son noktasına gelmedimi? 8 senede 100 transfer yapıp 1 şampiyonluk getiren adama bunları söylemediniz,Fikret Orman'a vurun bakalım vurun devam edin.
:ok:

Çevrimdışı canU

Hem nezaketli olsun,hem karizmatik olsun,paralı olsun,transferin en iyisini yapsın,stadı yapsın,borç ödesin,şampiyonluk getirsin,masaya yumruğunu vursun o olsun bu olsun suyundanda koy bari,hangi başkanda bu özellikler vardı ? Süleyman Seba zenginmiydi,Beşiktaş tarihinin en iyi dönemlerini yaşarken 100 milyon Euro'luk transferlermi yapılmıştı evet şimdi dünya değişmiş olabilir ama bundan önce Beşiktaş'ı değişen düzene uydurtamayanlar utansın Fikret Orman'dan önceki kimseye bu kadar tepki yoktu yetti artık adamın yalancılığından girdiniz,rantçılığından çıktınız.8 sene her Mayıs diye uyutulurken bunlar yalan değilmiydi? Başkanlıktan ayrılınca basketboldaki sponsorluğunu çeken adam,100 milyon senet yaptıran adam rantın son noktasına gelmedimi? 8 senede 100 transfer yapıp 1 şampiyonluk getiren adama bunları söylemediniz,Fikret Orman'a vurun bakalım vurun devam edin.
Karizmatik olsun diyen çıktı mı görmedim. nezaketli olmasın doğru ülkenin başındakiler gibi olsun daha iyi yeni bir aziz yıldırım çıksın hatta daha da iyi. Ben paralı da olsun demedim. Süper başka mükemmel başkan umarım daha çok tv ye çıkar daha çok saçmalar siz de daha mutlu olursunuz beyler. Bence bir sonraki alamadığı adama mesela belhanda klübüne küfür etse olur. Nasılsa stat yapıyor ya istediğini yapsın nasılsa savunanlar çıkıyor :) Eleştirilerden korkmayın beyler birini eleştirince ona karşısın demek olmaz. Eleştirilcekleri görmemeye çalışıp hep översen yandaş olursun ama. Eleştiriler olacak ki kendini geliştirecek. Stadı yapıyor diye herşeyine eyvallah çekecek değiliz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Karizmatik olsun diyen çıktı mı görmedim. nezaketli olmasın doğru ülkenin başındakiler gibi olsun daha iyi yeni bir aziz yıldırım çıksın hatta daha da iyi. Ben paralı da olsun demedim. Süper başka mükemmel başkan umarım daha çok tv ye çıkar daha çok saçmalar siz de daha mutlu olursunuz beyler. Bence bir sonraki alamadığı adama mesela belhanda klübüne küfür etse olur. Nasılsa stat yapıyor ya istediğini yapsın nasılsa savunanlar çıkıyor :) Eleştirilerden korkmayın beyler birini eleştirince ona karşısın demek olmaz. Eleştirilcekleri görmemeye çalışıp hep översen yandaş olursun ama. Eleştiriler olacak ki kendini geliştirecek. Stadı yapıyor diye herşeyine eyvallah çekecek değiliz.

Eleştiri olmasın demiyorum bende eleştiriyorum,eski mesajlarıma bakabilirsin ama eskiye yönelik kıyaslama yapılınca acımasızca yapılan eleştirilere hak vermiyorum.Sanki yıllardır düzen öyleymiş de Fikret Orman gelip bozmuş gibi lanse ediliyor yoksa transferler konusunda çok başarılı olmadıklarını herkes biliyor ama herkes hata yapar kimse yöneticiliği ana karnında öğrenmiyor ki geçen yıla kıyaslandığında transferde yapılan hatalar tekrarlandı mı hayır? Eneramo,Sezer,Gökhan Süzen tarzında adamlar transfer edilmedi Demba Ba geldi hepimizin istediği Motta geldi,Gökhan Töre ile anlaşılmak üzere Belhanda,Ruiz,Lanzini gündemde bunların 3'üde üst düzey oyuncular Lanzini biraz kapalı kutu gibi diğer ikisi Avrupada belli bir isim yapmış adamlar böyle adamların peşinde koşulurken artık transferde başarısız eleştirisini yapmayalım.

Çevrimdışı canU

Eleştiri olmasın demiyorum bende eleştiriyorum,eski mesajlarıma bakabilirsin ama eskiye yönelik kıyaslama yapılınca acımasızca yapılan eleştirilere hak vermiyorum.Sanki yıllardır düzen öyleymiş de Fikret Orman gelip bozmuş gibi lanse ediliyor yoksa transferler konusunda çok başarılı olmadıklarını herkes biliyor ama herkes hata yapar kimse yöneticiliği ana karnında öğrenmiyor ki geçen yıla kıyaslandığında transferde yapılan hatalar tekrarlandı mı hayır? Eneramo,Sezer,Gökhan Süzen tarzında adamlar transfer edilmedi Demba Ba geldi hepimizin istediği Motta geldi,Gökhan Töre ile anlaşılmak üzere Belhanda,Ruiz,Lanzini gündemde bunların 3'üde üst düzey oyuncular Lanzini biraz kapalı kutu gibi diğer ikisi Avrupada belli bir isim yapmış adamlar böyle adamların peşinde koşulurken artık transferde başarısız eleştirisini yapmayalım.
ya tabiki de haklısın ama 3 yıldır yönetimdeler artık acemilik kalmamalı olay orada. Ayrıca transferde başarılı başarısız buna dediğimz bir laf yok eldeki şartlarla en iyisi yapılmaya çalışılıyor ancak ve ancak alınamayan oyuncularla ilgili bu tarz konuşmalar bana doğru gelmiyor alırsın alamazsın laf etmeye gerek yok kapattık defteri dersin geçersin :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eleştiriye değil, imzasına önce "Fikret istifa" sonra "ANÇ istifa" yazanların, ardından da çıkıp "eleştirmek karşı olmak değildir" demesine karşıyız.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gerçi ben bakıyorum da çevreme veya bi ortamda karşılaştığım beşiktaşlılara, herkes yönetimden memnun.. bu forumlarda konuşanların pek geneli temsil ettiğini söyleyemeyiz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

ya tabiki de haklısın ama 3 yıldır yönetimdeler artık acemilik kalmamalı olay orada. Ayrıca transferde başarılı başarısız buna dediğimz bir laf yok eldeki şartlarla en iyisi yapılmaya çalışılıyor ancak ve ancak alınamayan oyuncularla ilgili bu tarz konuşmalar bana doğru gelmiyor alırsın alamazsın laf etmeye gerek yok kapattık defteri dersin geçersin :)

Bende olsam ben de derim bizden başka alıcısı olmayan bir oyuncu için River Plate gibi bir kulüp BEŞİKTAŞ'a posta koyacaksa başkanın verdiği tepki az bile.Avrupa görmemiş bir oyuncu için 6.5 milyon Euro öneriliyor adamlar sürekli fiyat değiştiriyor ya da vergiyi siz ödeyin diyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

stad inşaatı tamamlandıktan sonra bu yönetimin gidici olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı A_Aydin

Daha dur yahu.Bir de spor salonu var onuda yapsın.Bu yönetim yapmadan giderse spor salonu hayal olarak kalabilir.En azından bir süre.

Çevrimiçi Necmi

Karşısına rakip çıkacağına bile ihtimal vermiyorum birde bu sene şampiyonluk gelirseki
bu büyük ihtimal olacak tek aday girer seçime unutma Başkanı taraftar seçmiyor zaten şampiyon
olunca saydıranlar alkışlamaya başlar

Çevrimdışı A_Aydin

Konuyla ilgili değil ama geçenlerde bir haber çıktı.Serdar Bilgilinin şirketinin park ormanda tesis yapacağı içinde spor kompleksininde olacağı (15000 kişilik spor salonu) şeklinde.Serdar Bilgili yalanladı ama bu işin aslı astarı nedir bilen var mı?

xuz

• Ziyaretçi

Konu hakkımda bilgim yok ama, adam gibi rahat rahat konser izleyebildiğimiz bi parkorman var, orayı da betonlaştırmasınlar bari ya öffff :s20:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Cefasını Fikret Orman ceksin sefasını başkalar mı,yok öyle bir dünya.Yönetimi taraftar seçmez kongre üyeleri seçer şu stad bitsin çok şeyler değişecek bende Necmi abi'ye katılıyorum seçimde tek aday bile olabilir zaten başkan en fazla 2 dönem yapıp bırakacağım diye beyanda bulunmuştu.

Çevrimdışı Çağrı

Serdar Bilgili diyince 2004 yılını konuşmamak çin zor tutuyorum kendini Bilgili demeyin bana  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

2016 da da Orman aday olur yüksek ihtimal kazanır ANCAK eğer Hasan Arat aday olursa her yere kayar olay. Çebi de başkanlığı düşünüyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Serdar Bilgili diyince 2004 yılını konuşmamak çin zor tutuyorum kendini Bilgili demeyin bana  :s20:
2010-2004 = 10 yıl
Senin yaş 25 - 10 = 15 :)
o günü hatırlıyorsan 10 numara :) yok başka şeylerse vazgeçelim :) Y.D unutma :)

Çevrimdışı Çağrı

2010-2004 = 10 yıl
Senin yaş 25 - 10 = 15 :)
o günü hatırlıyorsan 10 numara :) yok başka şeylerse vazgeçelim :) Y.D unutma :)

Çok iyi hatırlıyorum hem de olan biteni ağlamıştım Lucescu giderken :) Mesele YD Değil o sonraki dalga mesele Bilgilnin yaptıkları ile başladı uzun vadeli başarıyı kendi paçasını kurtarmak için değiştiği gün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Demirören'in 2008 de kullandığı 75 milyon dolarlık krediyi 2044'e kadar tam 140 milyon dolar ödeyeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Demirören'in 2008 de kullandığı 75 milyon dolarlık krediyi 2044'e kadar tam 140 milyon dolar ödeyeceğiz.

Böyle bir şey gerçekten varmı ? Yazıklar olsun Beşiktaş'ın geleceğini çalanların yatacak yeri yok.

Çevrimdışı Çağrı

Böyle bir şey gerçekten varmı ? Yazıklar olsun Beşiktaş'ın geleceğini çalanların yatacak yeri yok.

Tabi ki var 1 tane değil üstelik 3 kredi var onlarım meblağları küçük biraz.

140 milyon dolar 300 milyon tl yapıyor yani Demiröen'in alacağını da düşerseniz borç bir anda 150 milyona iniyor.

Demirören geldiğinde borç 20 milyon tl idi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

40 seneliğine o parayı kime versen kabul eder

bugün bana ver bende ederim..

75 bin liralık ev için 10 senede ödediğin para 110 bin lira..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ilhan mansız

40 seneliğine o parayı kime versen kabul eder

bugün bana ver bende ederim..

75 bin liralık ev için 10 senede ödediğin para 110 bin lira..
bu kadar uzun vadeli krediler sadece proje işlerinde kullanılırsa mantıklıdır. Aksi halde mümkün değil. Vadede bir hata olmalı hiç sanmıyorum ama eğer doğruysa tam bir finansal facia söz konusu.

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaşı ve büyük taraftarını günden güne toparlayan Başkandır kendisi. Bazıları klübü küçülttüğünü söyleye dursun klüp daha şimdiden forma rekoruna gidiyor.

http://www.kartalyuvasi.com.tr/

Çevrimdışı Erdem Çözer

Online Spor ‏@onlinespor  1h
Beşiktaş bu transfer döneminde yaptığı 3 transferden, kulüplerine yaptırdığı indirimler sayesinde 11.4 milyon euro kar etti.

Çevrimdışı Çağrı

Yerden yere vuranlar bunlarda tebrik ederse art niyetli olmadıklarını kanıtlarlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: