Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Forum|Fikret Orman Bu forumda Beşiktaş kulubünün her hangi bir değerine, makamına ve makamında oturan kişilere küfür, hakaret, rencide edici ve küçültücü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fikret Orman  [Okunma sayısı 28618 defa] Fikret Orman

ysariusta

• Ziyaretçi

bu belge yapı ruhsatı ve yapı ruhsatı beşiktaş inşaat a.ş müdürü adına 10 aralık 2013 de alınmış...

Fransada yanında belgeyle mi dolaşıyorsun arkadaşım sen!  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Başkan çok önemli bir laf etti. "Devlet desteğini çekince! Yani fenerbahçe para beğenmedi. Sponsor bulamadı. Eh sen padişaha kafa tutarsan böyle olur.

Çevrimdışı Salih A.

Başkan çok önemli bir laf etti. "Devlet desteğini çekince! Yani fenerbahçe para beğenmedi. Sponsor bulamadı. Eh sen padişaha kafa tutarsan böyle olur.
abi para beğenmedi değiller sponsor bulamadılar kimse sponsor olmak istemedi aynı şey gs için geçerli eğer avrupa da umduklarını bulamazlarsa bizim halimiz onların yanında padişah gibi kalır. ve bu şartlar altında başkanın yaptığı iş gerçekten harika neyse don lastiğine kadar sponsor bulacak :) hele o pazarlığı yokmu :) yönetimi beğenilir beğenilmez orasına birşey demem ama yönetim de şerefli namuslu insanlar var HAKK nedir bilen insanlar var
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ozan062

yok abi katılmıyorum,, o 580ler  marttaydı:))  her ay kap ve diğer bildirilerden cıkardıgımız sonuc budur:)) milyar tlye gidiyor cok rahat soyleyebilirim bunu,,, borc odemek zaten her gelecek olanın işi,,kendide borca borc katıyor zaten bu konuda birsey demiyorum,,borcu borcla kapıyoruz uzun vadeye yayarak yuk azalıyor zaten bu onun basarısıdır bu konuda hiçbirsey diyemem,,  mesela diyorki devlet desteği meselesi o konuda bir baska yazmıstım stad konusunda,, sadece gogusten fener 6milyonluk teklifi reddetti:))   yani fiyat begenmiyorlar,, mesela stada isim aradılar bence onda tekliif gelmiceğini anlarım çnk surekli bi ceza alma durumu var riske girmeye değmez:)) turk telekom ve ulker basket ve futbolda yatırım yaparken desteği fener ve gsden doalyı değil türk futbolundan doalyı çekiyorlar:))  biz zaten hepsini bir firmaya verdik buda bir basarımıdır kimisine gore evet bana gore kısmen basarı:))  basarılı buldugum konularda bol ama soylemiyorum sonucta burda eksik buldugum yerleri yazıyorum yoksa istifa etsin cıksın gitsin orada işi ne demiyorum:))

sunu eklemek isterim,, diğer camialarda mesela seffaflık yoktur,, bilgi aktarımı yoktur,, ama bizde oyle değil herseye ulasabilirsin,, işte bunu getirdiği bir diğer ayrıntıda sudurki dedikodu,, işte bunun onune geçemediğimiz için kimse kimseye guvenemiyor,, cok sıkıntılı birsey,,benim kulagıma o kadar igrenc detaylar geliyorki inaın karsıdaki insana o gozle bakmamak elde değil,, bakıyorum ha simdi düzeltiyor kendini baskan diyorum bi bakıyorum hemen değişiveriyor yorumu yani tutarsızlık olunca guvenim ve onyargılarım artıyor tek sorun o,,

2013ün son ayındaki borc 486 iken sadece 3 ay sonra 580e cıkıyor:)) yani kısacası bi gecen 4 aydada 150den fazla daha borclanma oldu,,,dahada oluyor simdi baktım mailime:)) @Necmi
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 00:43:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Volkan Başaran

[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 00:56:34 NoPasaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Erdem Çözer

:alala: :alala: :alala: :alala:

İzinleride hani kendisi almıştı..

Kendi ifadesi..

http://kralspor.ensonhaber.com/fikret-orman-stadin-izinlerini-demiroren-aldi-2014-07-20.html

Allah aşkına insanların ağzından duymadığınız şeylere inanmayın.. hala anlamadınız mı türkiyede medya = yalan
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Galatasaray'da son aylarda olanlara bakıyorum da.. Devre arasında bir sürü transfer ve 1-2 tanesi dışında neredeyse oynamadan kiralanan oyuncular, borç almış başını gidiyor (bizden çok uzaklarda değil, zaten bizim borcumuzda 700'lerde değil), ribery fiyaskosundan sonra bu sever Hajrovic fiyaskosu, üstüne teknik direktör belirsizliği vs vs.. adamlarda kimsenin çıtı çıkmıyor.. diğer yandan fenerbahçe'de topuk yaylası rezaleti.. sisten çift kale maç yapamıyorlar, formaya ve stada sponsor baktılar bulamadılar.. onlarda da çık yok.

İnanılmaz bölünmüş bir camiayız ve bizim kadar kendi insanına vuran yoktur.. Başkanın yaptıkları ortada buna rağmen istifa diyenler var.. Biraz destek olun insanlara.. Gelenlerde mucizeler yaratmayacak.. İyi niyetli bir yönetim var lütfen biraz destek! Futbolculara da destek olun.. Sevmeyebilirsiniz ama bu takımın oyuncusu hata yaptığında homurdanmanın veya yuhalamanın kime faydası var.. Biraz arkalarında durum göreceksiniz bu takım ve yönetim çok iyi işler yapacak

Çevrimdışı Erdem Çözer

2013ün son ayındaki borc 486 iken sadece 3 ay sonra 580e cıkıyor:))

o kurlardaki artışatan kaynaklandı ve son aylarda borcu dediğin gibi arttıracak bir harcama kalemi hatırlamıyorum.. nereye harcamışız dediğin paraları bizi de bilgilendirebilirmisin?

Çevrimdışı ozan062

o kurlardaki artışatan kaynaklandı ve son aylarda borcu dediğin gibi arttıracak bir harcama kalemi hatırlamıyorum.. nereye harcamışız dediğin paraları bizi de bilgilendirebilirmisin?

hangi yapılan harcamadan bizim haberimiz varki:)) hiçbir kredi anlasması bildirilmez biz nerden bilelim onu anca detayları mali genel kurulda gorebiliriz
ay sonlarındaki bildiriler gelsin direk sana atıcam bundan emin ol,, hala 560 sanan var çnk bunu cozmemiz gerek

yalnız sunuda ekleyim,, medyadaki idari anlamda butun düşen haberler dogrudur,, buna da hakikaten inanın her kredi her kucuk anlasmaları ilk once gazetelerden duyduk,, ha transferdir  kişisel konulardır bunlar dogru cıkmayabiliyor ama idari anlamda hepsi dogru,,,inanın bircoguna
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 10:34:09 ozan062 ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

hangi yapılan harcamadan bizim haberimiz varki:)) hiçbir kredi anlasması bildirilmez biz nerden bilelim onu anca detayları mali genel kurulda gorebiliriz
ay sonlarındaki bildiriler gelsin direk sana atıcam bundan emin ol,, hala 560 sanan var çnk bunu cozmemiz gerek

yalnız sunuda ekleyim,, medyadaki idari anlamda butun düşen haberler dogrudur,, buna da hakikaten inanın her kredi her kucuk anlasmaları ilk once gazetelerden duyduk,, ha transferdir  kişisel konulardır bunlar dogru cıkmayabiliyor ama idari anlamda hepsi dogru,,,inanın bircoguna

peki sen inanmaya devam et :) ama şunu bil ki bırak bizimle ilgili haberleri türkiye medyasındaki haberlerin büyük çoğunluğu ya uydurma ya da şişirmedir.. mesela başkan daha dün stad inşaatının loca ve vip satışlarıyla sürdüğünü açıkladı ama medya kredi çekildiğini, hatta bilmem kaç yıllık gelirin ipotek edildiğini falan yazmıştı di mi? :)

Çevrimdışı ozan062

peki sen inanmaya devam et :) ama şunu bil ki bırak bizimle ilgili haberleri türkiye medyasındaki haberlerin büyük çoğunluğu ya uydurma ya da şişirmedir.. mesela başkan daha dün stad inşaatının loca ve vip satışlarıyla sürdüğünü açıkladı ama medya kredi çekildiğini, hatta bilmem kaç yıllık gelirin ipotek edildiğini falan yazmıştı di mi? :)

illaki dogru olmayan dediğin gibi sisirmelerde var,,  yoo kredi çekildiği hgaberleri dogru:)) o verdiğim rakamlara o sekilde cıkılıyor zaten yoksa nasıl bi anda zıplasın o fiyat:))

Çevrimdışı canU

dünyanın en iyi duruşlu başkanı. Daha iyi olamazdı. Bak her alamadığı oyuncu arkasında teyze lafları falan da söylüyor trip de atıyor çok güzel. 1 ay peşinden koş lanzininin sonra alama git de ki "Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik.. " laflara bak ya. İnanılır gibi değil futbolcunun ne suçu var klubü gıcıksa. demba baya kronik sakat diyip almadın mı ne gerek var bu laflara. Şimdi r10 lafları dolaşıyor belki alıcaksın ama laflarından dolayı alamıyorsun. Böyle beylik laflarla saçma sapan konuşmak yakışmıyor beşiktaş başkanına. Alamadığımız her futbolcuya laf ediyor.

Ayrıca river dalga mı geçiyor. Uçağa biner gidersin kardeşim şartlarımız bunlar bunlar bunlar kabul ediyor musunuz? ediyorsanız imzayı atalım. Yok faksmış yok bilmem neymiş uğraşmazsın.

Çevrimdışı ALI RIZA

dünyanın en iyi duruşlu başkanı. Daha iyi olamazdı. Bak her alamadığı oyuncu arkasında teyze lafları falan da söylüyor trip de atıyor çok güzel. 1 ay peşinden koş lanzininin sonra alama git de ki "Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik.. " laflara bak ya. İnanılır gibi değil futbolcunun ne suçu var klubü gıcıksa. demba baya kronik sakat diyip almadın mı ne gerek var bu laflara. Şimdi r10 lafları dolaşıyor belki alıcaksın ama laflarından dolayı alamıyorsun. Böyle beylik laflarla saçma sapan konuşmak yakışmıyor beşiktaş başkanına. Alamadığımız her futbolcuya laf ediyor.
Ayrıca river dalga mı geçiyor. Uçağa biner gidersin kardeşim şartlarımız bunlar bunlar bunlar kabul ediyor musunuz? ediyorsanız imzayı atalım. Yok faksmış yok bilmem neymiş uğraşmazsın.
Bizim başkan Kedi gibi uzanamayacağı ciğere mundar diyor :) Fanatik vs haberin güvenmemek lazım

Çevrimdışı ozan062

baskanımızın ozelliğidir zaten bu,,, alamadıgında güzelce bi saçmalar,,

ruzgar abimin bir sözüdür,,

Ticarette laz'in teklifini kabul etmeyenler muptezel, muzmin, paragoz, ihtiyar, sakat, psikopat olmayi goze alir.Son acıklamalarla iki oyuncunun bir tanesini aldı diğerini alamadık:))

hep soyluyorum,, bizim stadı eğerki birilerine kızıp hızlı yapayım diye ugrasırsa lazlıgı devreye girer ve ikinci haftada katliam yasanır,, allahtan bu buyuk projede agırdan gidiyor:)) :kop:

Çevrimdışı Yakup

Balıkesir 3 isim yalanladı. 3 isimde balıkesirle anlaştı. ( gökhan ünal , alanzinho ve sercan yıldırım.)

Bizim başkanda sakat dedi demba baya. transfer edildi şimdi de lanzini. Neden olmasın :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Erdem Çözer

çevredeki renkliler "aahaha bak lanzini'de yalan oldu" demiş, gelmiş burada atarlanıyor :)

yav bırakın şu ona buna hava atacağım, dalga geçecekler vs durumlarını.. başkan haklı.. önce bonserviste anlaştık, vergiyi de siz ödeyin dediler.. e hadi dedik onu da ödeyelim bu sefer daha fazla bonservis istiyorlar.. bu adamların ne diye ayağına gidilecek? belli ki adamlar oyun oynuyor..

ha bi de başkanın lafı kulübe.. sen futbolcuya nasıl bağladın? :)))

r10 konusunu da açıkladı 1 ay evvel.. alın beni diye tekrar geldi ama kapı kapalı artık dedi.. duruş dediğin budur.. duruşuna laf ettiğin adama, seninle dalga geçer gibi transfer pazarlığı yapan oyunucuyu sıkışınca al diyorsun :))

yani saçma sapan konuşan biri var ama o başkan değil güzel kardeşim ;)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Balıkesir 3 isim yalanladı. 3 isimde balıkesirle anlaştı. ( gökhan ünal , alanzinho ve sercan yıldırım.)

Bizim başkanda sakat dedi demba baya. transfer edildi şimdi de lanzini. Neden olmasın :)

bu açıklamalar zaman zaman hatalı bilgiden, zaman zaman gerçekten iş yattığından, zaman zaman da taktik olarak yapılır.. hangisi olduğunu bilemediğimiz için dediğin doğru, her an her şey olabilir :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ticarette laz'in teklifini kabul etmeyenler muptezel, muzmin, paragoz, ihtiyar, sakat, psikopat olmayi goze alir.Son acıklamalarla iki oyuncunun bir tanesini aldı diğerini alamadık:))

hep soyluyorum,, bizim stadı eğerki birilerine kızıp hızlı yapayım diye ugrasırsa lazlıgı devreye girer ve ikinci haftada katliam yasanır,, allahtan bu buyuk projede agırdan gidiyor:)) :kop:

bol virgüllü yazılarıyla okumayı zorlaştıran kardeşim, dünyanın en hızlı stad inşaatlarından birini izliyoruz ve inönü hatta ali samiyen çökmediye bu stad çökmez

az önceki arkadaşa da söylediğim gibi saçmalayan biri var ama o başkan değil.. sanki messi yi alıyoruz ne bu kapris diyor adam.. haksız mı?

Çevrimdışı Burak2

stadyum inşaatından vurgun yaptı diyen sen miydin? tam hatırlayamadığım için soruyorum. eğer o kişi sensen şimdi de bilic westham a randevu vermiş diyorsun. hayal dünyan çok gelişmiş.

Çevrimdışı okilic

Daha yeni borç 580 M olarak açıklanmadımı 740 rakamı nerden çıktı borcu kapatmak için paramı
yumurtlayacak gelirimiz yok sahamız yok birde neyi eleştiriyorsunuz bu borcu Fikret Ormanmı yaptıda
suçlu o oluyor adidas anlaşması eleştiriliyor ama anlaşmanın niteliğine kimse bakmıyor biz yapılan anlaşmayla
fener kadar forma satsak gelirimiz onlarınkini geçer sadece özen gösterip kartal yuvalarından almalıyız
bizim göğüs reklamını kimse beğenmiyordu adamlar reklam alamadılar Fener stadına isim sponsoru arıyordu
sessizce hasır altı ettiler bir besleyen ülker vardı sanırım oda çekiliyor bu kadar zorluk içinde yönetim iyi
şeyler başarmış Fikret Orman sponsorluk konusunda ne demişti eleştirenlere rakiplerimiz bu rakamları alsınlarda
görelim demekki haklıymış

Necmi abi bende forma sponsorlugu konusunda bu sekilde düşünüyordum malesef gerçek başkaymış fener yıllık para haricinde birde forma satişindan %70 alıyor bizim yüzdemizin üzerinde bir tutar bu. Tabi arz talep meselesi ama bizim sponsorluk rakamlarımız onların eski sponsorluk rakamlarına gelemedi. Gecen sene fb ve gs gogus sponsorlugundan 6 sırt sponsorlugundan 4 milyon dolar alıyormus bizim suanki rakamlarımız bile onlardan dusuk.  Tabi ki bizim eski rakamlarimizla kıyaslandığında muthiş bir artiş var o yadsınamaz. Tabi sponsorlar için bir cok faktor var fb ye sponsor olan gs ye sponsor olanlar satılan 420 430 bin formanın ustunde yer alıyolar. gs için avrupada gozukuyorlar vs vs... Biz satış rakamlarını yukarı çekersek onlarda ucretlerı yukarı cekmek zorunda kalırlar.

Çevrimdışı ozan062

stadyum inşaatından vurgun yaptı diyen sen miydin? tam hatırlayamadığım için soruyorum. eğer o kişi sensen şimdi de bilic westham a randevu vermiş diyorsun. hayal dünyan çok gelişmiş.

yok ben değilim oyle birsey oldugunu soylesem buyuk bir iddaa olur ve direk duyumu gercee donusturmek içni ugrasırım cok büyük bir olay bu,,

ama sen bir taraftar oldugun için bense gazetecilik kimliğimle bu bilgilere ulasabiliyorumm:))  zaten gecen devre arasından bahsediyorum simdikinden değil  biraz duzgun konus karsındaki besiktaslıyla

Çevrimdışı ozan062

bol virgüllü yazılarıyla okumayı zorlaştıran kardeşim, dünyanın en hızlı stad inşaatlarından birini izliyoruz ve inönü hatta ali samiyen çökmediye bu stad çökmez

az önceki arkadaşa da söylediğim gibi saçmalayan biri var ama o başkan değil.. sanki messi yi alıyoruz ne bu kapris diyor adam.. haksız mı?

butun dediklerimi değişik sekilde anlamak için buyuk ugras vermissin:)) ben simdi dunyanın en iyi takımıyız derken nasıl yorumladıgınıda merak ediyorum mesela,,, haklı veya haksız olsanda savunma mekanizmanıza hayranım:)) siz demiyormuydunuz hızlı insaattan hayır gelmez yavas olsun saglam olsun diyen:))

diğer konuda dogru haklısın ama bircok geçmişte yaptıgı hata var,,, sen belki menejerlere veriyorsun bu gozdagını ama bir yaparsın iki resmen klübün saygınlıgını bu yaptıgın yorumlarla hiçe sayıyorsun,, birkere oyuncu arjantinli kendide biliyor bunu ama amazon ormanları nerden cıkıyor,, cok farklı seylerde anlarsın ama bari ugrasıyorsun olmuyor bize dersinki ugrastık olmadı,, ama yok boyle lekeleyip ba gibi o oyuncuyu alırsanda cok buyuk bir yara acarsın....
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 13:03:57 ozan062 ]

Çevrimdışı Burak2

yok ben değilim oyle birsey oldugunu soylesem buyuk bir iddaa olur ve direk duyumu gercee donusturmek içni ugrasırım cok büyük bir olay bu,,

ama sen bir taraftar oldugun için bense gazetecilik kimliğimle bu bilgilere ulasabiliyorumm:))  zaten gecen devre arasından bahsediyorum simdikinden değil  biraz duzgun konus karsındaki besiktaslıyla

eğer o kişi de sen isen hayal dünyan gelişmiş dedim. sen değilsen de özür dilerim tam emin olamadım. karşımdaki beşiktaşlıya düzgün konuşma kısmında kısmen haklısın. lakin karşıma çıkan beşiktaşlıların bi kısmı, düzgün konuşulacak insan değil. genelde bu tip yorumlar okuduğumda tutabildiğim kadar kendimi tutuyorum ama sabır elbet taşıyor bi yerden sonra. bi malum parti seçmenine bi de ergen beşiktaş taraftarına cevap vermiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 19:40:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Rüzgar Sağnak ise bahsettiğin kişi , böyle açıklamalar yapması normal zira bir dediği bir dediğini tutmayan , sırf gündeme gelmek için açıklamalar yapan en son da kendi twitterdan beceremeyince malum site üzerinden atışa geçen bir arkadaşımız olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

eğer o kişi de sen isen hayal dünyan gelişmiş dedim. sen değilsen de özür dilerim tam emin olamadım. karşımdaki beşiktaşlıya düzgün konuşma kısmında kısmen haklısın. lakin karşıma çıkan beşiktaşlıların bi kısmı, düzgün konuşulacak insan değil. genelde bu tip yorumlar okuduğumda tutabildiğim kadar kendimi tutuyorum ama sabır elbet taşıyor bi yerden sonra. bi malum parti seçmenine bi de ergen beşiktaş taraftarına cevap vermiyorum

:)) haklısın :ok: :ok: iyi bayramlarr

Rüzgar Sağnak ise bahsettiğin kişi , böyle açıklamalar yapması normal zira bir dediği bir dediğini tutmayan , sırf gündeme gelmek için açıklamalar yapan en son da kendi twitterdan beceremeyince malum site üzerinden atışa geçen bir arkadaşımız olur.

aynn öyle bahsettiğim oydu:))  yüzyüze gorusmelerimizde oldu,,fikrine saygım var dogrudur ,, iyi bayramlar :ok:

veee baskanımızın acıklamalarına hayran kaldım baslıga dikkat

http://www.duydukmu.com/haber-detay/11167/yakisikliyim-allah-vergisi-bir-tipim-var/

Etiketler: