yok abi katılmıyorum,, o 580ler marttaydı:)) her ay kap ve diğer bildirilerden cıkardıgımız sonuc budur:)) milyar tlye gidiyor cok rahat soyleyebilirim bunu,,, borc odemek zaten her gelecek olanın işi,,kendide borca borc katıyor zaten bu konuda birsey demiyorum,,borcu borcla kapıyoruz uzun vadeye yayarak yuk azalıyor zaten bu onun basarısıdır bu konuda hiçbirsey diyemem,, mesela diyorki devlet desteği meselesi o konuda bir baska yazmıstım stad konusunda,, sadece gogusten fener 6milyonluk teklifi reddetti:)) yani fiyat begenmiyorlar,, mesela stada isim aradılar bence onda tekliif gelmiceğini anlarım çnk surekli bi ceza alma durumu var riske girmeye değmez:)) turk telekom ve ulker basket ve futbolda yatırım yaparken desteği fener ve gsden doalyı değil türk futbolundan doalyı çekiyorlar:)) biz zaten hepsini bir firmaya verdik buda bir basarımıdır kimisine gore evet bana gore kısmen basarı:)) basarılı buldugum konularda bol ama soylemiyorum sonucta burda eksik buldugum yerleri yazıyorum yoksa istifa etsin cıksın gitsin orada işi ne demiyorum:))
sunu eklemek isterim,, diğer camialarda mesela seffaflık yoktur,, bilgi aktarımı yoktur,, ama bizde oyle değil herseye ulasabilirsin,, işte bunu getirdiği bir diğer ayrıntıda sudurki dedikodu,, işte bunun onune geçemediğimiz için kimse kimseye guvenemiyor,, cok sıkıntılı birsey,,benim kulagıma o kadar igrenc detaylar geliyorki inaın karsıdaki insana o gozle bakmamak elde değil,, bakıyorum ha simdi düzeltiyor kendini baskan diyorum bi bakıyorum hemen değişiveriyor yorumu yani tutarsızlık olunca guvenim ve onyargılarım artıyor tek sorun o,,
2013ün son ayındaki borc 486 iken sadece 3 ay sonra 580e cıkıyor:)) yani kısacası bi gecen 4 aydada 150den fazla daha borclanma oldu,,,dahada oluyor simdi baktım mailime:))
@Necmi